Sziasztok!
Végre én is jelentkezem
Köszi szépen a gratulációkat, aranyosak vagytok!
Egyenlőre Adél még az eszik-alszik kategória, vele nincs semmi gondunk, nagyon jó gyerek. Áron viszont elég nehéz dió, tart a kislánytól, nem mer bejönni a szobába, ahol szoptatok, csak kívülről kiabál be, hogy anya, anyuka, gyere ki. Hát nem kellemes hallgatni
Remélem, lassan javul a helyzet, és be tudom majd vonni Őt is a csajszika körüli teendőkbe.
Az nagyon látszik, hogy rutinosabb az ember, a szoptatás is sokkal könnyebben megy, van sebem, de nem olyan vészes, míg Áronnál kb egy hónapig szenvedtem vele. Jó sok tejem van, hála, és szép mennyiségeket szopizik Adél is, szépen hízogat, a kórházban is alig fogyott.
Nagyon örülök, hogy sikerült a természetes szülés, fájt persze nagyon, de a felépülés utána összehasonlíthatatlan a császárhoz képest.
És akkor egy-két infó a születésről:
Péntek hajnali 1 körül indultak el a fájások, elég rendszertelenül (10-20 percesek). Reggel még mindig elég össze-vissza voltak, így elég bizonytalan voltam, mi is lesz. Ráadásul pont apa volt aznap a nappali szolgálatos. Reggel elindultak Áronnal a munkahelyére, hogy lesz ami lesz, megpróbál cserélni valakivel. Közben a nagymamák is riasztva lettek, egyikük el is indult.
Reggel 9 előtt láttam, hogy még mindig össze-vissza fájások vannak, a fekvés nem segít, így nekiálltam az ebéd készítésének, akkor egyből 5 perces fájások lettek, közben apáék is visszaértek, taxi, és be az Istvánba. 10 körül megérkeztünk, a szülésznő megvizsgált, kiderült 8 cm a méhszáj. Gyorsan hívta az orvost, burokrepesztés, és 11:30-ra meglett Adél.
Szóval villámszülésem volt. Ennek nagyon örülök. Végülis úgy alakult, hogy a férjem nem tudott bent lenni, mert ők még várták a nagymamát, de jobb is volt így nekem. Aztán ők 12 körül bejöttek megnézni, mi van velem, és kiderült, hogy már megvan a baba
Hétfőn jöhettünk ki, előtte pénteken éjszaka Adél infúziót kapott, mert kicsit sűrűbb a vére, de hála, azzal már nincs több teendő, a kontrollnál már mindent rendben találtak. Szívzörejt hallottak még ki, majd kardiológushoz is el kell mennünk.
Majd még jelentkezünk! További képek a www-m alatt
Ja igen, Sno, Áron nem volt koraszülött, hála, Ő is pont ilyen nagy babának született, mint Adél. Farfekvéses volt, ezért lett császáros szülés.
És próbálok visszakapcsolódni és hozzászólni a dolgokhoz.