Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csütörtöktől dolgozom 4 órában. Tudja esetleg vki, hogy mivel jár ez? Konkrétan, hogy számít a nyugdíjba, ha kb egy év múlva gyedre szeretnék menni hogy tudok, meg úgy egyátalán minden jogi és adós, járulékos oldala is érdekelne!

Magdi
 
 


Magdi,
ha jól emlékszem, a Gyermekekben van egy egy szociális juttatások topik, ott sok minden benne van (ha nem a gyermekekben, akkor máshol). Nekem most hirtelen egy dolog ugrik be: hogy ha négy órában dolgozol, akkor az alapján fogják majd számolni a gyedet...
Üdv
Kriszi
 
 


Kriszi!
Köszi, mindjárt megnézem. Rákerestem, de így, hogy szociális juttatás speciel nem. Azóta már gondolkodtam, én is arra jutottam, hogy lényegében nem a naponta ledolgozott idó a gyed alapja. hanem a fizetés. A gyed szempontjából lényegtelen lehet, hogy hány órában keresem meg. Gondolom én...

Magdi
 
 

 
 

Magdi!

A nyugdíjnál, ha 4 órásként dolgozol 1 ledolgozott év 1/2 évnek fog számítani.

Panka

 
 


Magdi,
igen, a fizetés a gyed alapja, én is úgy gondoltam - csak rögtön benne feltételeztem, hogy az nem lehet annyi, mint egy teljes idős melónál - ha nálad mégis, akkor szólj, én is ott akarok dolgozni Kép
Üdv
Kriszi
 
 


Szia, Kriszi!

Nem szólok, sajna, de a párom munkája mellett, és hogy nincs nsgyszülő a környékünkön, na meg hogy én is embernek érezzem magam meg használjam is a papírjaimat, ez a legjobb megoldás. Ugyan folyamatosan dolgoztam itthon is, de azért ez más. Egyébként azon gondolkodom, hogy a másik 4 órára meg a párom cégéhez jelentkezem be, de még ezt is körbe kell járnom.

Panka, ezt is köszi!

Magdi
 
 


Kisbaba mellett, otthon végezhető, jól jövedelmező "másodállást" tudok, ha valamelyikőtöket érdekli, írjon! (kb. napi 2-3 óra)
Nem borítékolgatás, nem valami primitív, gagyi dolog, és nem kell hozzá semmi, a munkát betanítom.
flp_av@freemail.hu (a tárgyba írjátok már be: BABANET)
 


Sziasztok!
Azt hallottam,hogy ha a gyerkőc betölti a másfél évet,akkor,újra lehet indítani a vállalkozást. Méghozzá,ha igaz,akkor úgy,hogy 4 órában dolgozhat (hogy ez heti,vagy napi,azt nem tudom),a járulékokat az adózáson kívül nem kell fizetni,és még a gyed is megmarad. Tudja valaki,hogy ez igaz-e? vagy ha pontosan nem is így,akkor hogy éri meg újra beindítani a vállalkozást, vagy nem éri meg sehogy sem?
Köszi

Noémi
 
 


Citrom,
elvileg vállalkozásban, vagy otthon akármennyit dolgozhatsz a gyerek másfél éves kora után, nemcsak négy órát, viszont a gyed elvész, ha egy betűt is dolgozol. A gyes az, ami négy óra munka, illetve akármennyi vállalkozós vagy otthoni munka mellett is marad. Nem vagyok ebben teljesen biztos, de így emlékszem.
De erről kérdezd meg pl. Szakbarbárt a Gyes vagy gyed (kb.) topikban, ő eléggé hozzáértőnek tűnik (ellentétben velem).

Üdv
Kriszi
 
 


Szia Kriszi!
Úgy látom,ma egymásra találunkKép
Ez gáz,azt sem tudom gyest,vagy gyedet kapok. Na most megnézem. Látszik,eddíg nemérdekelt. Köszi,majd benézek a másik topikba is,na meg felhívom a könyvelőmet.

Noémi
 
 


Szisztok.Kismamaként találtam egy jólfizétő
otthoni munkát,nem kell hozzá más csak internet.
Gondoltam megosztom veletek jó élménnyem.Ha valakit érdekel akkor tájékoztatót kérésre küldök. mariann10@freemail.hu
ÜDV:Mariann
 


Sziasztok Kismamák!!
Én a fentebb hirdetett Mariannak befizettem az összeget amit kért!!!Ez volt kb.másfél honapja!!Azóta se történt semmi!!!
Csak ugy szóltam!!KépKépKép
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!

Eléggé kihalt ez a topic,de azért hátha valakit érdekel:

Lenne heti 3* (hétfő,szerda,péntek) fél órában végezhető munkalehetőség,amit otthonról lehet csinálni. Lényegében annyiról lenne szó,h ezeken a napokon 2 és 3 között lejön egy táblázat ingatlanokkal,akiket fel kéne hívni,h egy srác (Kardos Gergely) had menjen ki megnézni. Ennyiről szólna,lényegében nem kell értékesíteni ,csak időpontot egyeztetni,a többi az ingatlanos dolga. Én csináltam egy ideig,csak nagyon pici még a gyerekem ahhoz,h tudja biztosítani,h abban a fél órában biztos szabad legyek. Akit érdekel írjon privit és megadom a számot. Egy kis csúszópénznek sztem teljesen ideális munka.

 
 


Sziasztok!

Sziasztok!

Nagy múltú nemzetközi divatcég budapesti központjába
RÉSZMUNKAIDŐS PÉNZÜGYI ASSZISZTENS munkatársat keresünk!

Feladatok:
- pénzügyi munkatárs adminisztratív támogatása
- számlázási, számlaérkeztetési feladatok elvégzése
- egyszerűbb könyvelési feladatok ellátása
- egyéb ad-hoc felmerülő feladatok elvégzése

Elvárások:
- irodai adminisztrációs gyakorlat
- minimum középfokú pénzügyi/számviteli végzettség
- jó informatikai érzék, MS Office gyakorlat (Word, Excel, Outlook)
- minimum alapfokú angol nyelvtudás
- megbízhatóság, rugalmasság, pontosság, precizitás
- kiváló kommunikációs, kapcsolatteremtő és együttműködő készség, lelkiismeretesség

Előny:
- ANGOL nyelvtudás
- hasonló munkakörben szerzett tapasztalat

Ajánlatunk:
- kiegyensúlyozott, barátságos munkahelyi légkör
- hosszú távú biztos munkalehetőség, megbízható munkahely
- kismamáknak, diákoknak ideális rugalmas munkaviszony
- heti 20 órás munkarend

A jelentkezők önéletrajzát és motivációs levelét - a munkabérigény megjelölésével – e-mail-ben várjuk a következő címre: cv169@contrag.hu

Jelszó: PAS_G-BMF
tine
Budapest
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

cron