Sziasztok!
Navared:
Megértem a félelmedet, de próbálj meg pozitívabban gondolkodni, a stresszoldás is segít benne.
Én még sosem mondtam a Zuramnak, hogy "húzd ki, húzd ki"
, a tiéd v.mit nemjól csinál?
Kiss Angyal:
Óóó de szuper! 2 tesóka már bizti!
A párodnak baromi jó a humora. Nagyon drukkolok holnapra!
Woody:
Hurrá, szorítok az inszemhez! Mikor mész uhu-ra?
Sting:
Ne szomorkodj, úgyis anyuka leszel előbb-utóbb! Ilyen kedves lányzónak muszáj, hogy babája szülessen!
Lukácsné:
Nem értem... Miért nem jó a vastag mnyh? Nem az kell a babásodáshoz, hogy jól beágyazz nekik? Mondjuk a túlstimu egyik következménye is lehet a vastag mnyh, de azt hittem az már csak a mensinél gáz, mert akkor ömlik, mint állat - sajnos én már tudom...
IR miatt diétázol is? Ha nem, akkor szívesen küldök infót privibe.
Zsu:
A hőhullámok sajnos a stimu miatt vannak... Jó fej a férjed
, egyébként a cisztád is lehetett volna gyerkőc valaha (úgy tudom).
Eszter:
Éljen a laptetőd!!!
Na! Pont ma adták be nekem az oltást!
Én nagyon ellene vagyok, de a dokinőm addig mondta a magáét, hogy már nem tudtam semmi ellenérvet, indokot mondani, hogy miért nem kérem... Kicsit szégyellem is magam, hogy nem voltam képes megfelelően elutasítani.
No és ekkor a nővér bedöfte a tűt, mindkét karomba egyet-egyet, nehogy veszekedés legyen!
Azóta is fáj mindegyik, főleg a bal.
Azt is mondta - többek között -, hogy ez a vírus pont a terhesekre a legveszélyesebb és nekem pont ideális az oltási időpont, mert csak novemberre tervezzük az inszemet, addig meg kialakul a védettség. Meg ez most nagyon gorombára változott vírus és tényleg jobb a megelőzése.
Háát engem még most sem győzött meg, mert eddig sem kaptam el ezeket az "állatos" influenzákat, de már késő... A neten futó körlevelek egyike szerint chip-et ültetnek belénk ezzel az oltással.
Este mondtam is aZuramnak, hogy be vagyok chip-ve!
Ő sem örült neki...
Na? Ugye milyen sokat segítettem?