Új privát üzeneted érkezett!

Eszter, én tuti nem adatom be! Küldök pü.-t... És hajrá laptető!!! :)
Vendég

Böbém!

Jól mondják a lányok: NE ADD FEL!!!
Én is drukkolok Neked (és mindenki másnak is)!
Puszi Csajszikák!
:D

u.i.: az oltást én sem adattam/adatom be! Az orvosom és a védőnőm sem javasolja.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Navared:
Megértem a félelmedet, de próbálj meg pozitívabban gondolkodni, a stresszoldás is segít benne. :)
Én még sosem mondtam a Zuramnak, hogy "húzd ki, húzd ki" :lol: :lol: :lol: , a tiéd v.mit nemjól csinál? :lol:

Kiss Angyal:
Óóó de szuper! 2 tesóka már bizti! :)A párodnak baromi jó a humora. Nagyon drukkolok holnapra! :)

Woody:
Hurrá, szorítok az inszemhez! Mikor mész uhu-ra?

Sting:
Ne szomorkodj, úgyis anyuka leszel előbb-utóbb! Ilyen kedves lányzónak muszáj, hogy babája szülessen! :)

Lukácsné:
Nem értem... Miért nem jó a vastag mnyh? Nem az kell a babásodáshoz, hogy jól beágyazz nekik? Mondjuk a túlstimu egyik következménye is lehet a vastag mnyh, de azt hittem az már csak a mensinél gáz, mert akkor ömlik, mint állat - sajnos én már tudom... :roll:
IR miatt diétázol is? Ha nem, akkor szívesen küldök infót privibe.

Zsu:
A hőhullámok sajnos a stimu miatt vannak... Jó fej a férjed :), egyébként a cisztád is lehetett volna gyerkőc valaha (úgy tudom).

Eszter:
Éljen a laptetőd!!! :)
Na! Pont ma adták be nekem az oltást!
Én nagyon ellene vagyok, de a dokinőm addig mondta a magáét, hogy már nem tudtam semmi ellenérvet, indokot mondani, hogy miért nem kérem... Kicsit szégyellem is magam, hogy nem voltam képes megfelelően elutasítani. :oops: No és ekkor a nővér bedöfte a tűt, mindkét karomba egyet-egyet, nehogy veszekedés legyen! :lol: Azóta is fáj mindegyik, főleg a bal.
Azt is mondta - többek között -, hogy ez a vírus pont a terhesekre a legveszélyesebb és nekem pont ideális az oltási időpont, mert csak novemberre tervezzük az inszemet, addig meg kialakul a védettség. Meg ez most nagyon gorombára változott vírus és tényleg jobb a megelőzése.
Háát engem még most sem győzött meg, mert eddig sem kaptam el ezeket az "állatos" influenzákat, de már késő... A neten futó körlevelek egyike szerint chip-et ültetnek belénk ezzel az oltással. :lol: Este mondtam is aZuramnak, hogy be vagyok chip-ve! :lol: Ő sem örült neki...
Na? Ugye milyen sokat segítettem? :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti:
Neked mit mondtak, miért nem javasolják? Azért mert már pocis vagy?

Pá Drágáim!
sajt@

sajt

nem mondta senki hogy diétázzak főleg nem ilyet mint nektek de küldhetsz privátba mert vevő vagyok rá, főleg hogy most már tudom mi a helyzet.
nem véletlen akkor nálunk sem hogy nem sikerült és most gondolkozom hogy kidobjak-e egy lombik programot vagy mit csináljak????
holnap megkérdezem, bár ha 5 lesz akkor elkezdjük azt mondta.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Lukacsne!
Nem is értem, hogy hogyan lehet az, hogy mikor elkezdték szedetni veled a Metet ( sajna jogosan, mert szerintem is sok a 113 ) miért nem hívtak vissza kontroll vv re pár hónap múlva?:?: :?: :?: :?:
Neked ezt endokrin doki írta fel?

Én gondolkoztam, hogy miért sok neked a 10 es mnyh, biztosan baj, hogy a mesterségesen előidézett mensivel, ezek szerint nem vált le rendesen, mert az első napokban, ahogy mondta is a dokinéni max 5 mm alatt jó. Gondolom nem jó, hogy nem "új" nyh át növesztesz, hanem a régi, le nem váltat erősíted.
Nem tudom, erre a gondolatmenetre józan paraszti ésszel jutottam. Basszus lassan tényleg ledoktorálunk :wink: :D :D :D

Kakti!
De jó, hogy benézel néha, főleg miután ledorgáltunk

Angyalkám!
Hajrá transzfer, olyan megható lesz, mikor látod őket pár sejtesen, nekem egy örök élmény marad, hát még ha majd meg is tapadnak. Nem sok embernek van "szerencséje" látni őket 3 naposan, hiszen egy normális terhességnél nem is tudod meg 5-6 hétig, legalább a jó oldalát nézzük a dolgoknak :lol:

Sajti!
Pont én is erre gondoltam, mint te, én sem szoktam mondani, hogy húzd ki, húzd ki :D :lol:

Eszter!
Én biztosan nem adatom be a h1n1 szurit, épp elég a sok mesterséges dolgokból. Sok sok gyümi, vitamin és a szervezetednek ellen kell állnia!!!! De ez csak az én véleményem!!!

Zsu!
Neked mikor lesz petesejt leszívás? Vagy te hol tartasz most a szurikkal? Nyomod már a tüszőnöviket is, vagy csak a Decát? Vagy elnéztem a táblázatot??? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

Szöszi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Emlékeim szerint te is punkcióközelben vagy lassan!!!!

puszi mindenkinek

1255671841.2238.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt!

Hogy válaszoljak Sajt kérdésére:
az orvosom azt mondta: ha az orvosi véleményére vagyok kíváncsi, akkor neki az a feladata, hogy ajánlja, de ha a magánvéleménye is érdekel, akkor azt mondja: ne. Ha az ő felesége most lenne terhes, nem engedné neki beadatni. Azt mondta: hogy véleménye szerint ez nagyrészt csak a pénzről szól. Meg hogy a gyógyszeripar mocskosabb, mint amit el tudunk képzelni, szóval nagy érdekek kapcsolódnak össze ebben az egész ügyben, és semmi konkrét dologgal nem támasztották alá, hogy nem lesz semmi baja a babának.
A védőnőm meg nagyjából ugyanezt mondta, csak hozzátette: amióta léteznek a védőoltások, azóta TILOS várandós nőket teljes vírust tartalmazó vakcinával oltani!
Szóval én elfogadtam a véleményüket, mert én is nagyjából így gondoltam.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Heni!

Nem azért, mert „ledorgáltatok”... Eddig is olvastam... csak energiám nem nagyon van írni...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kiss angyal, nagyon szorítok ma neked. Nagyon szuper lesz majd megnézni őket a monitoron.

Eszter, én sem adatom be. Nálunk a cégnél lehet jelentkezni, de a kollegák közül senki nem akarja. Anyósom gyógyszerész és ő is azt mondta, hogy nem szabad.

Lukácsné, én tuti elrohannék, és valahol megcsinálnám magánba ismét az IR-t. Utána persze dokihoz is el kell menni, de nem a BMC-be, hanem egy szakorvoshoz.
Vicky írta, hogy 30 alatt kell lenni az értéknek, nekem is ezt mondta a dokinőm. Nálam ott is van (csak 21), de 10x az érték és már itt kapok gyógyszert és 180-200 diétát kell csinálnom. Ja és 3 hónap múlva kontroll vérvétel. Akinek magas annak tuti 3 hónap (szünet) a rendbe rakása, nem lehetne lombik ezt a mensmentisbe mondta az orvos. De mindenki maga dönti el.
woody

Oltás: Én is be akartam adatni, de engem is mindenki lebeszélt róla. Tavaly a simát beadattam, most azt sem. Viszont nekem azt mondta a védőnő, hogy a h1n1-es oltásnak csak akkor van értelme, ha a simát is beadatod. De kismamákra még nincs letesztelve rendesen, meg mi úgyis itthon vagyunk már.

lukacsne: Akkor jó, ha már szeded a metet. Egyébként nem biztos, hogy érdemes ellenőriztetni a cukrot (nálam is csak önszorgalomból lett a második eredmény, a dokim nem akrt csináltatni), mert amikor én már szedtem két éve, akkor rosszabb eredményeket kaptam, mint előtte. De a hormonjaim rendeződtek tőle. Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy a babásodáskor mennyi lehetett a cukrom meg az inzulinom.

kiss angyal: Remélem minden rendben ment és már ikres anyuka vagy.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

:)

előszöris köszönöm a priviket, Zsu! :) és mindenki másnak is!
még küzdök vele, mert ha a főnököm erre jár mindig be kell zárni azt az ablakot :? :D

igazság szerint én nem vagyok nagy védőoltás párti!
sosem adattam be semmi ilyet, és nem nagyon hiszek benne!
a gyógyszerlobbi témába most bele sem megyek, de sajnos elég sokat látok belőle, már csak azért is mert nagyon orvosira készültem, és az egész család egészségügyes, vagy jogász...de találkoznak ezzel a világgal mindkét fronton!

alapjáraton azt mondom, hogy nem adatnám be magamnak sem!

ami miatt kicsit elbizonytalanodtam, hogy a terhesség alatt maximálisan a baba fejlődésére és védelmére koncentrál a test! vajon lesz-e elég kapacitása engem is megvédeni. A hétköznapoktól nem tartok, de a munkám miatt mikor pl. külföldi zenekar miatt több ezer emberrel vagyok összezárva órákig, meg alvás nélkül kell végig csinálni napokat, akkor az lehet hogy elég nagy rizikó faktor!

Gondoltam 26-án kikérem Konc doktor véleményét is, és majd meglátjuk!

...bár amolyan "földi halandós" betegségeket nem szoktam elkapni, mindig csak valami speciálisat, ami jó nagy galibát okoz!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a kérdés csak az hogy ez a h1n1 "földi halandós " betegségnek számít-e :)

Kakti!

elég meggyőző érveknek tűnnek amivel téged lebeszéltek :)
számomra is elfogadhatónak tűnik!!!

eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok

Heni, már kedd óta szúrom a menport és a gonalt is, ma voltam uh-n, hát...nincsenek jó hírek, a mnyh 2mm, és egy tüsző van, ami 10mm-es, most megemelte a dokinéni a gonal-t, hétfőn kell újra mennem uh-ra!
Vendég

zsu: Hétfőig még beindulhatnak a dolgok. Mennek a druukok.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu!

Hajrá tüszők!Ne aggódj beindul az még!!!

Kakti!
Nem bántásnak írtam a ledorgáltunk szót. Örülünk, hogy ide is írsz.

heni77

Köszi lányok a drukkokat! Én is nagyon bízom benne, hogy beindulnak!!!
Vendég

A méhpempő az jó a mnyh növesztésére?
Vendég

Az a tuti, nekem anno Dita ajánlotta, ő a babát várunk topikba van már, csatolok egy képet róla, ( mármint a pempőről :) )
ez a tuti, és tök olcsó.
Egy falatnyit kell minden nap, fogpiszkáló hegyével bevenni ( illetve mindegy mivel, csak ne fém kanállal )

De a méhésztől vett is nagyon jó rá, csak az "picit" drágább.

Aszem ezt Calendula boltban lehet venni.

Kép

heni77

Halihóóó,
hétfőn leszívás :D :D :D
már amennyiben tudok szerezni Ovitrelle-t :shock:
úi. a "kórházban" nem volt, a Délinél nem álltunk meg, gondoltam elég nagy város Fehérvár.... úh. holnap vadászat lesz!
Hát nem hagynak unatkozni az égiek :)

jól van na, csak 1x volt "húzd ki, húzd ki" és a hasamból a tűt... csakhogy félreértés ne essék! :)
Amúgy mi csak dr. Suresh-nek (ejtsd: szures) hívjuk a páromat a Hősök c. film után szabadon:D (ha valaki nem látta, ott hívják így az indiai orvost)

amúgy én sem adatom be magamnak az oltást... sokat olvasgattam róla és nem gazdagítjuk a gyógyszeripart még jobban. Nyilván ez nem ilyen egyszerű kérdés, de ha ennyi ellenvélemény van, akkor az úgy vélem elég elgondolkodtató.
navared
Szfvár

ja és mindenkinek köszönöm a bíztatást és a pozitív megerősítéseket a petécskéimmel kapcsolatban :)
navared
Szfvár

Navared, ez tök jó!!!Hajrá leszívás!Mennyi petid lett?és mekkorák?

Heni köszi a tippet, holnap beszerzek egy ilyen pempős mézet!
Vendég

Sziasztok!

Az oltást én sem adatom be magamnak, szerintem is gyógyszer biznisz. Annak idején ue. volt a madárinfluenzával is.

Navared! Mennek a drukkok hétfőre.
"húzd ki, húzd ki" kicsit félreérthető volt. Már azt hittem másról van szó.

Zsu 1981!
Patikában lehet kapni propolisz+ c vitamin tablettát (Naturland) én azt vettem be, kedden még csak 7 volt a méhnyálkahártyám, ma meg 13.

Woody! Szorítok az inszemhez!!!!Remélem összefutunk valamikor.

Heni! Jól emlékszel. Ma voltam vv-en+ uh., ja meg kellett friss ekg. amire ma még gyorsan elküldtek. Kaptam még gonal-t. Hétfőn még uh. aztán a dokker szerint elvileg szerdán leszívás.
A hormonom jó volt, viszont a legnagyobb tüszikém 18-as, aztán 15-14 és 12esek. Nem kicsik ezek??? Bár ha csak 1 mm-t nő akkor is jó lesz szerdáig nem??? Erősítsetek meg, mert már mindentől be vagyok sz....va.
szöszi1977

Sziasztok,

Sajt: az benne a vicc,amit a párom mondott,hogy nem vicc :D :D :D

Zsu: beindulnak majd azok a tüszőcskék :!: :!: :!: Szorítunk nekik :D

Navared: és mennyi tüsződ van???

Oroszlán: örülök,hogy rendben vagy :)

Eszter: én sem adatom be ezt a szurit!!!olyan ez mint a sima influenza...a lebetegedett,gyenge immunrendszert tudja megtámadni úgy,hogy nagy galibát okozzon...

Hencsikém: Vicky mellé téged is felveszünk dokkernak :D :D Igen,mi legalább látjuk,hogy miből lesz a cserebogár :D

Vicky: igen,ikres vagyok már..sőt 3-as ikres :D :D :D 1db 8 sejtes,1 db 4 sejtes és egy zigótát(zigóta:úgy néz ki,mint egy 2 pöttyös katicabogár :D rajta van egy Anya és Apa pötty,és ezt a 2 pöttyöt így is hívják) raktak fel :D :D :D nagyon szépek :D :D :D nem tudjuk még kire hasonlítanak :D a 8 sejtes tuti lány,mert olyan volt mint egy gyönyörű virág :D
Egy pedig megőrült azok közül akik nem értek meg...egyszercsak (azt mondta a biológos) ugy elkezdett osztódni,hogy kihagyta a zigóta szakaszt,és 1000-re "sejtesedet"..(nem tudom,hogyan is fogalmazhatnám érthetőbben)..erre azt mondta a biológus,hogy ez nem normálisan gyors osztódás és ilyet nem raknak vissza..az uccsót meg már nem nevelgetik,mert az amelyiket kint érlelik mindig gyengébb,és nem érdesem fagyasztani...

Nem tudom ki kérdezte,hogy honnan látják,hogy érett e a cucc....hát,nem tom...ezt nem kérdeztem...
Azt viszont tudom,hogy kislánya van a Dr.Nőnek :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

zsu: Nekem is ez a méhpempős mézem volt. Ez a legolcsóbb, én 360 Ft körül vettem talán a barátnőméknél a bioboltban. Egy heti adag volt, mert én egy kiskanálnyit ettem belőle naponta. Aztán meg a maradék lejárt 3 dobozzal meg már ki kellett dobnom. :oops:

navared: Ha nem kapsz ovitrelle-t, akkor más tüszőrepesztő is jó, nem kell ehhez ragaszkodni, ha nem kapsz. Drukk a leszíváshoz.

szöszi: Szerintem nem kicsik, 2 mm-t nőnek naponta.

heni: Mennek a drukkok a hármas ikrekhez. Akkor most ment fagyiba baba? Vagy elég lesz 3 gyerek? :D
vicky79
Budapest III. kerület

Szöszi, koszi a tippet, ezt is felírtam, remélem holnap tudok venni valamelyiket!És nagy gratula a tüszikékhez!!! :)

Kiss angyal, köszi a drukkot, és gratula a kis drágákhoz!!! :wink: Az az egyke meg csak be akarta hozni a lemaradást...és belehúzott az osztódásba!!! :)
Vendég

Zsu, Kiss Angyal, hogy őszinte legyek nem tudom pontosan mennyien vannak. Jobb fészkecske: 2, bal fészkecske: 5-6 nagyobbacska és még néhány kicsi?! a'sszem. Eddig mindig tudtam, de most nem bírtam megjegyezni :) Mi a minőségre és nem a mennyiségre törekszünk :lol:

Szöszi, rossz az, aki rosszra gondol... :D
amúgy ne aggódj, mert nekem ahhoz képest, h. hétfőn leszívás, a legnagyobb tüszőm 19 mm (ha jól emlékszem), de ennyi idő alatt tudnak még sokat nőni és fognak is!!! Én kaptam utolsó alkalomra 4 egység Merionalt... szerintem ezt már meg fogom érezni.
Lehet, h. találkoztunk ma EKG-n? Én fél 2 után mentem a férjecskémmel és eléggé vigyorogtam :D és kérdeztem, h. te is hétfőn jössze-e leszívásra.

Vicky, hát remélem nem lesz szükség másra, de köszi. Holnap szerzek és kész!!!!

Angyal, ha jól értettem, akkor így nincs fagyis, mert az egyik megőrült, a másik pedig nem elég erős, nem? De ez a 3 petécske is elég lesz, ne aggódj!
navared
Szfvár

Navared!
Lehet, hogy taliztunk ma. Én is ott voltam egész délelőtt a Sz. dokinál, aztán lenn az EKG-n a fekete hajú lánnyal aki kérdezte tőlem a hajgumit, de én sajna csak szerdán megyek leszívásra, hétfőn még uh.
szöszi1977

Szöszi!

DE jóóóóó hogy használt a cucc :lol: :lol: Ennek tökre örülök :lol: :lol: Most jön az, hogy na én megmondtam :lol:
A tüszőkkel így utólag belegondolva, nem vagy lemaradva, mert neked short van és pont az volt a gond, hogy hamarabb megrepedtek a tüszőid. Szerintem akkor ez így nem gáz neked. Jól elmedikázok itt, mi?

Ja és a jó hír!!!!!!
Nagyon tutkók az eredményeim, mindenben bővel a ref.tart közepe felé voltam, úgyhogy akkor vagy minden ok vagy használt, hogy elkezdtem ezt a mini-diétát. Pontos értéket nem tudok, mert elkavartam a papírt, de ha előkerül, akkor számokat is írok. :oops:

Angyalka!
Jó fárasztó lehetett a mai napod, pihenj most sokat, jót fog tenni. Eredmény mikor lesz? 26-a körül?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Lukácsné:
Okés dobom a privbe!

Heni:
Mnyh-val kapcsolatban igazad lehet. :roll:
Lassan tényleg meglesz a doktorink! Bár én már pszichológiából is megszereztem az áldoktorit, úgy érzem... :)

Kakti:
Köszi a válaszod, biztos igaza volt a dokidnak. Kíváncsi lennék, hogy aki nem várandós, annak sem ajánlaná?

Woody:
Anyósod szerint miért nem szabad beadatni az oltást, megmagyarázta valamivel? Tényleg érdekelT Főleg most, hogy már megerőszakoltak vele! :? :lol:

Zsu:
Óóó, hétfőig bármi megtörténhet! :) Szurkolok nagyon!

Navared:
Tök jó! Várod már a hétfőt, ugye?! :) Dr. Suresh - ez oltári!!! :lol: :lol: :lol:

Szöszi:
Baromira nem értek a lombikozós tüsző-méretekhez, de szerintem addigra szépen megnőnek és ezek a mostani méretek is klasszak.

Kiss Angyal:
Gratulálok a három picúrhoz! +++++++++++++++++++++++++++

Rony:
Örülök, hogy nem kell kezet fognunk IR-téren! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

lombik nem lesz most.

DR Vicky !

gratulálok Ön nyert tőlem egy józan paraszti diplomát orvoslásból :)
valóban ez van mivel aug 2-án volt utoljára azóta nem jött meg, így gyógyszert kaptam Norculutot és 7napi 2*1 szedtem, nem szakadt le eléggé a nyh és ezért nem lesz "friss" amibe beágyazódjon a baby és visszanézte a doktorbácsim az előzőeket és amellett döntött hogy most nem tenné kockára mert ma 9mm volt a nyh....
szóval diétázom holnaptól tornázom már 2hete és próbálok átállni kajában egy jó diétára mert le kell fogynom nincs mese.....

na mindegy szóval most szünet 30napig ha nem jön meg mert miért is jönne meg ??? akkor 10 napig kapom 3*1 et és akkor lesz jó nagy brutál vérzésem és utána indul a lombik.
Én becsülöm és tisztelem érte hogy ennyire őszinte volt velem és nem dobtam ki az ablakon a pénzt és 1 lehetőséget....

a gyógyszert nekem még tavaly májusban írta fel a saját nőgyogyóm akkor még csak 500mg napi 1 utána 2 utána 850mg 2 majd napi 3*1 és ma pedig a doktorbácsi írta fel.
bocsi kicsit hosszú lettem drukkolok mindenkinek és olvaslak benneteket,csak jövő héten kötelező túlórám lesz minden napra így nem mindig tudok majd írni.
Volt valaki ma reggel 8-9körül Szűcs dokinál?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Nem akarom elvenni a diplomát mástól, de a méhnyálka hártyát nem én írtam. De azért a saját diplomámnak végre örülnék, csak most nem nagyon haladok vele. :)
vicky79
Budapest III. kerület

vicky valóban bocsi de azért én adok neked is egyet, te is sokat segítettél.

Heni
neked is jár a diploma :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Köszi, ezt a páromnak is mond, mert igaza van hogy cseszeget a sajátom miatt. Most lenne időm írni a diplomamunkám, csak agyilag vagyok mostanában zokni. Biztos kevés a cukor az agyamnak, ilyen szétszórt sosem voltam, mint mostanában. Azért örülök, hogyha segítettem. Ezért írogatok még ide. Ha valamin én már végig küszködtem magam, akkor másoknál megpróbálom lerövidíteni ezt az időt. Sajnálom, hogy el kellett halasztani a lombikot, de remélem a pihi utáni sikerülni fog.
vicky79
Budapest III. kerület

Közben megtaláltan. Henié a diploma másik fele. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Navared, gratula!!! Jujj de jó, látod nem kell mindenen becarni :lol: :lol: :lol: Szuper hírek!!!

Szöszi!
Te se aggódj, hétfőig rengeteget fognak nőni még a 14-15 ösek is!!!! Aszem napi 1 mm t. Egyél rengeteg fehérjét + folyadék!! Csúcsszuper, 13 as mnyh :shock: :D :D :D Tuti siker!!!!!
NO PARA!!!!!

Kiss Angyal kismami :)
Mikor lesz eredményhirdetés az ikrekkel :wink: :)

Vicky!
Összekevertél Kiss Angyallal, neki mentek a hármas ikrek :)

Rony!
De jó, hogy okés az IR ed :) Nagyon örülök neki!!!! Így már semmi nem állhat az utatokba!!!!!

Lukácsné!
Drukk a méregerős bládihoz :twisted: , és utána hajrá lombik

Kössz a "józan paraszti eszes" diplomát :) :) :) :)

Csajok, segítsetek SOS! Dr Vicky!! :) és a többi orvoskolléganő :)

Hétfőn megyek az IR kontroll vv re, és nem tudom, hogy reggel azért be kell vennem a Metet, mikor felkeltem? Az én "józan paraszti eszes" :) gondolkodásom szerint, nem, mert, hogy éhgyomorra kell menni, de nem tudom ebbe a gyógyszer is beletartozik? Sajna tejeskávét sem tudok ilyenkor inni, már látom, hogy milyen napnak nézek elébe :)
Hálistennek sosem szedtem még gyógyszert tartósabb ideig, max 1-1 fejfájáscsillapítót, és nem tudom, hogy most mit kell tennem.

Előre is köszi

Puszi mindenkinek

1255765454.6109.xls

heni77

Heni!
köszi :lol:
Amikor voltam vérvételen azt mondta a csajszi, hogy még inni sem lehet egy kortyot sem, gondolom akkor a gyógyszer sem kéne. (aztán lehet hogy csak a 120 perc alatti időre értette ?? :? )

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony:örülök,hogy elmentél az eredményedért és minden o.k. :D :D :D

Hencsikém: okt.28.-án kell mennem vv.-re...köszi,hogy beírod a táblázatba :D :D :D és szerintem,nem szabad bevenni a gyogyót,ha mész vv.-re,mert még vizet sem lehet inni...

Lukácsné:Valóban az a legjobb,(még ha először sokkol is a hír,hogy megint meg kell valamiért szakítani a folyamatot) ha tudják orvosolni a problémát...felesleges idő és pénz kidobása,és nem utolsósorba a lelki megrázkódtatás ha negatív eredményt hallunk...30 nap múlva tuti jó mnyh-val kezdheted el a programot!!!!!

Kép

kiss angyal

Sajti, nagyon várom a hétfőt, de én már csak ilyen becarós vagyok:) (ezt Heninek üzenem)

Lukácsné! Én voltam pénteken kb 8-9-ig, aztán meg 3/4 1-től kb. fél 2-ig a Szűcs dokinál a férjemmel, meg egy szőke csajszival, akinek kedden lesz a leszívása.

Szerencsére én sem értek ehhez az ir-es dologhoz, igazából azt sem tudom pontosan mi az, még nem néztem utána :( (vércukorszinttel összefüggő vmi?)
és a peték méreteinek tudományát sem mondhatom magaménak, de a doki tudja mit csinál, muszáj bíznunk benne... mást úgy sem tehetünk!
Hajrá Szöszi, növögetnek ne félj!!! Ne légy olyan becarós, mint én :)
Amúgy akkor te voltál egy Nelli nevezetű leányzóval és szőke vagy (ezt nem is hittem volna :lol: ), meg szemüveges...?!
navared
Szfvár

amúgy van még egy anyukánk, aki nincs fent a táblázatban... nem tudom ismeritek-e? Ő is itt kezdte: Nika28 :)
2009 jan. 9-én születettet meg a kisfia: Attila Márk és fehérváriak, természetesen most már a babás topikban nyomul :D
Sajna egyéb paramétert nem tudok, de úgy gondoltam itt a helyük!
Igazából Ő segít(ett) mindenben (infók, első szurik, stb...), már gyakorlott BMC látogató.
navared
Szfvár

Sztyopán:hol tart a dolog a Párocskáddal :D :D :D

Kép

kiss angyal

Szia Navared!

Tudom, hogy több anyukánk van, mint akik a táblázatban szerepelnek , hálistennek, de csak azokat vezettem, akik az elmúlt kb 1 évben vannak itt állandóan, szerintem nem is férne be 10 táblázatba az összes ember akiknek sikerült.

IR: igen a vércukor szinttel függ össze. Akiknél ez fenáll, nagy valószínűséggel nem tapad meg a baba. Amikor eszünk iszunk, akkor a szervezet inzulin kell termeljen, hogy felhasznosítja a szénhidrátokat, és normális szinten tartsa a szervezet vércukorszintjét.Úgy kell működjön, hogy ne termelődjön sok inzulin, mert így előbb-utóbb cukorbetegség lesz belőle, mert ez az inzulinkészlet idővel elfogy. Aki IR es, annak nagyon dolgozik az inzulinja, hogy normális szinten maradjon a cukor. Vagy, mint pl nálam, nagyon sok az inzulin is, de a terhelés hatására még így sem megy le a vércukor a normális tartományba, magas marad. Mert ennek 2 órán belül vissza kell mennie normál értékre.

Ím, dr.Heni beszéltem :)

Mára eltűnök, kedd reggel jövök ismét.
Hatalmas drukk hétfőre a punkcióhoz, nem becarni :lol:

Puszi

1255775177.4661.xls

heni77

navared

a tv-től balra ültetek? és csak nem tőletek kérdeztem meg hogy van-e bent valaki??? 8:30 magasságában? én voltam aki kezébe kapta a kartonját, mert rohantam dolgozni.....

te voltál az? barna hajad van és vékony vagy?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

ti mentetek be először uh-ra ketten?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Heni, köszi a rögtönzött kisesszét:) :) de tényleg, most már legalább képben vagyok. A cukorbetegséggel nagyjából tisztában vagyok, csak ezt nem tudtam... ez a sok rövidítés (IR, ET már ezt is tudom, stb...)
Okés vettem az adást, ezek szerint nagyon sok anyukánk van :) :) :) szerencsére!

Lukácsné, basszus próbállak felidézni, de valamiért nem tudom ki vagy :( emlékszem, h. megkérdezted amúgy...
miért van tv??? :lol: ja tényleg.
Amikor elmentem wc-re mondták, h. már be is hívtak elsőnek, én meg nem akartam elhinni, azt hittem csak szivatnak. Jaja barna a hajam és nem vagyok túl súlyos :)
navared
Szfvár

Sziasztok

Egész nap kajtattam a méhpempőért, ebben a porfészekben nincs semmi sem!!! :evil: Mindegy hétfőn úgyis kell menni uh-ra, majd veszek valahol pesten.
Vendég

heni: Bocsi, nagy volt a keveredés. Lehet hogy rád is vonatkozik? Nem lenne jó? :wink: Terheléses cukor vizsgálat előtt már ne vegyél be reggel gyógyszert és nekem most a dokinénim azt mondta, hogy még az esti is meglátszik a terheléses cukorértéken. De én este még mindig bevettem. Az hagyján, hogy éhgyomorra kell menned, de lehet hogy le is padlóznál, ha a reggeli met után nem ennél. Ezért is nem szokták bevenni reggel. És este már 6 után ne nagyon egyél, ezt elfelejtettem. Vizet ihatsz estétől és reggel is, mert abban nincs cukor. Abban a 120 percben csak vizet ihatsz, de ha nem muszáj, akkor azt se, mert hígíthatja a vércukrot. Bár azt szokták mondani, hogy inkább igyál, minthogy kijöjjön a cukros lötyi. Drukkolok, hogy javuljon az eredmény.

kiss angyal: Szóval akkor drukk a hármasikrekhez.

IR-rel kapcsolatban: Nagyon jól írta tanult kolléganőm. Én most egy kicsit azért parázok, mert azt olvastam, hogy akinél a terhesség 24. hete előtt kijön a terhességi cukorbetegség, az nem is igazán a terhességi, hanem már előtte is gond volt vele. Mondjuk ezt tudtam, de azért a terheléses 8,1-el nem voltam cukorbeteg, de az inzulinom ehhez volt 177. Szóval esélyes, hogy mondjuk 50 éves koromra kimerül a hasnyálmirigyem és akkor már tényleges cukorbeteg lehetek. Elég rossz kilátások. :(
vicky79
Budapest III. kerület

KisAngyalka drukk a hármasikrekhez, vigyázz rájuk. Nem dolgozol, otthon vagy? Pihizel, vagy hogy csinálod? Kaptál róluk képet?
vörösmacska

Olvasom, hogy dillemáztok a H1N1 oltáson.
Mindenféle ellenérvek keringenek a neten, nem tudhatjuk ebből mennyi a puszta lejáratókampány, de az biztos, hogy én nem adatom be, sem most sem ha terhes leszek.
Erősen kell tartani az immunrendszert, sok gyümölcs, sok zöldség, sok folyadék, kiegyensúlyozott életmód és nem lesz baj. Én még soha nem voltam (kopp-kopp-kopp) semmilyen influenzás, sőt még lázas megfázásos beteg sem, max egy kis nátha és eldöntöttem, hogy idén sem lesz másként.
Úgyis azt mondják az okosok, hogy minden fejben dől el :)
vörösmacska

Vörösmacska, nagyon tetszik a hozzáállásod a influenzához, ez így van, ahogy írod, támogatni kell a szervezetet sok-sok vitaminnal, és baj nem lehet! :)
Vendég

Sziasztok lányok!

Sajnos nem tudtam jönni az utolsó bejelentkezésem után,de majd mostantól!!
Köszönöm szépen a fogadtatást és az infókat.Jövőhéten meg próbálok bejelentkezni.Tudtok nekem dokit ajánlani akár privibe is szívesen vennem.Előre is köszi,ma vissza olvasok látom nem lesz könnyű,termeltetek rendesen és próbálok képbe kerülni.
Rólam egy kicsit múlthét szombaton 1 hét késés után nagy rosszul létek közepette (fejfájás,hányinger,hányás,szédülés)megjött piri:( Úgyhogy minden képen megyek dokihoz,mert ez meg rémísztett:( Persze csináltam 3 nap késés után tesztet ami nega volt,tehát terhesség ki volt csukva:(A rosszul lét az iszonyú volt)Valakinek van hasonló problémája?

Kép
Kép
a.ibici

sziasztok!

Angyalka: riszálom :lol: és úgy néz ki bejön :D . De nem most hanem a következő menszivel, de még nem biztos. Most az anyagiak szabtak akadályt :shock: :cry: . Ti jól vagytok úgy 4-en? :D Ember, hogy bírja?

Csajok: H1N1 témához: én se adatom be magamnak, mert ha már a körzeti orvosom se tudja, hogy mi legyen akkor ott valaminek lenni e kell. Ha jó lenne akkor kapásból rámondaná, hogy adassam be.

A.ibici: Küldtem pü-t! Nekem most volt úgy amikor meg jött hogy nagyon szarul voltam ,de én ráfogtam a hormonokra amit kaptam.

Kép
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?