Új privát üzeneted érkezett!

MagiKép

Tényleg próbálj ne foglakozni vele! Én ugyanebben a cipöen járok, de hozzám nem is szól a sógornöm. Megjegyzem én sem ártottam neki soha. Ez féltékenység. Sajnos nincs rá orvosság. Én a helyedben fel sem hívnám, hanem hagynám lenyugodni a dolgot. Majd kinyögi, ha akar valamit. A terhesség elején próbáltam rendezni én is a sógornövel a dolgot, de az lett a vége, hogy sirógörcsöt kaptam a telefon után. Aztán lenyugodtam és rájöttem, hogy emiatt a nö miatt én nem fogom kockáztatni a gyerekem egészségét. Azóta tök jól vagyok. Arra is rájöttem, hogy bármennyire is jót akarsz, segíteni akarsz, akkor is lesz mindig egy hülye akinek nem tetszik, amit csinálsz. Sajnos a féltékenység, irigység nagyon gusztustalan reakciókat vált ki az emberekböl.
Na jó, eldugulok.

Fel a fejjel Magi!
Moncsi
minike

Magi,
Hát, ez akkor már sajna az "Én mindent megtettem kategória..."

Ne hogy mááá a woodoo-baba kelljen :-(

Aztán lehet, hogy a jó kapcsolatotokhoz majd pont a porontyok kellenek, ha jól sejtem nem lesz közöttük olyan hatalmas korkülönbség, minél többet találkoznak, annál közelebb hoznak Benneteket is.

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

MagiKép
Egyetértek Katával, de abba már most nyugodj bele, hogy az övéi mindig "szebbek, okosabbak, ügyesebbek" lesznek... Az ilyen alkatú embereknek csakis kizárólag totálisan tökéletes gyerekeik születnek.Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lanyok!

Mar meg is nyugodtam.
Ma majd a papanak magyaros csirkecombot sutok es megbeszelem vele, majd kakkantok magasrol rajuk. Kép

Koszonom nektek.

Magi
Vendég

ReKép
Jó nektek hogy a kollégák búcsuztatást szerveztek, nálunk ilyesmi nincs sajnos, gondolom azért a kórházba bejönnek majd, bár nem hiszem hogy a kispapán és a szüleimen kivül vkit még el fogok viselni.Kép
Magi!
Sajna vannak ilyen rokonok, a nővérem a terhességem óta egyszer sem hívott fel, utoljára februárban beszélgettünk (temetésen) Kép
Amúgy jól megvagyunk vele, csak sajna magának való, anyuéktól azért mindig kérdez mi van velem, de jobban esne ha felhívna, még a kolléganőim és évfolyamtársaim is hívnak rendszeresen.Na vége a panasznak, látod másnak is vannak "problémái"
Fel a fejjel, úgyis a babónak fogunk élni(élünk)
csak az érdekeljen, a többi meg el a füled mellett.Kép

Jön a férjuram, pici off lesz.Kép
Noémi
fantikbaba

Lányok, azt hiszem, ezt lehetne még ragozniKép
Amúgy még szentül meg van róla győződve, hogy anyu fizeti a kocsinkat, a lakást, a számítógépet ő vette nekünkKépKép
Azért tényleg "megnyugtató"Kép, hogy más is büszkélkedhet kedves családtagokkalKép

Lassan megyek hazafelé, sziasztok, jó pihenést!!

Lau
lau

Magika!

Én erre azt szoktam mondani, hogy aki hülye haljon meg. Kép
Elég ocsmány dolog volt tőle, hogy nem tőled kérte, hanem másnap panaszkodott. De ha igazán „tökös” lenne, akkor finoman neked mondja el, hogy szeretné a ruhákat.
Ne foglalkozz vele!

Csirkesz! Mailem: moszmota@freemail.hu

Lau!
Engem tegnap búcsúztattak a kollegák, akiktől a virág mellé egy babtörölköző szettet kaptam ami nagyon aranyos: fehér nagy törölköző, kifogó, mosdó kesztyű, előke, és kis kéztörlő. Sárga széllel, és kiskutya mintás (van csont is rajtaKép).
Cserébe én egy túrótortával leptem meg őket, hogy ők is gömbölyödjenek.Kép
Kép
Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!
A vércukorvizsgálat eredménye 6,13, és azt mondta az orvosom, hogy ez tökéletes! Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Liv!
Gratula! Kép

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Lányok, az a helyzet, hogy bár "esetlegesen" jelentkeztem a talira, de úgy tűnik, mégsem tudok elmenni.Kép Nagyon sajnálom. Talán ha én is bp-i lennék... Jó talizást, szép, kellemes időt és még kellmesebb ismerkedést kívánok Nektek. Ja, és nagyon várom a képeket Rólatok.

Megyek visszaolvasni. Szép napot mindenkinek! (Jön a meleg.Kép)

Eszter (27+1)
eszter28

Sziasztok!

Ti mit tudtok arról a babonáról (?), hogy szülés előtti napokban megdagad a száj? Én ezt már az első terhességemnél hallottam. Ma, ahogy felkeltem és belenéztem a tükörbe, riadtan láttam, hogy dagadt a szám. Hülyeség ez vagy van valami alapja?
Vendég

Sziasztok lanyok!

Koszonom nektek a megnyugtato szavakat. Kép

Trompipi!

Nem hallottam rola.
Nekem mindennem dagad. Mondjuk a szam az pont nem. Kép

Magi
Vendég

Én sem hallottam rólaKép
fantikbaba

Sziasztok Kép

A talis képeket én is nagyon várom és szép időt, jóízű evés-ivást és kellemes ismerkedést kívánok nektek Kép

Trompi Kép Igen mondják, de nem babona, hanem valamiféle biológiai jelenség. persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek megdagad a szája és "átdeformálódik" a feje, mint ahogy semmi más terhességi tünet sem általánosítható. Zgyanakkor az, hogy neked megduzzadt egy picit (vagy nagyon) sem egyértelmű jele, hogy akkor te most szülni fogsz. Nem fogsz még szülni és kész! Ez az őszi topik!!!! Itt szeptember 1-el kezdünk el szülni, tessék megjegyezni! Jó? Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke, oké, megpróbálom ehhez tartani magam!
Ennek ellenére van egy olyan érzésem, hogy hamarabb megszületik Lilike. Nemtom, miért érzem ezt.
Vendég

Mikorra vagy kiírva?

Edit
Kép

Kép
reditke

Szept.17-re (de a legutolsó 3d-4d uh szerint a babusz 1 héttel idősebb - igaz, a dátum nem lett ez alapján módosítva). Ma kellett volna mennem uh-ra, de csak aug.05-re kaptam időpontot.
Vendég

Akkor még tényleg ráérsz.
Én szeptember 11-re, de szerintem el van számolva, mert tudom mikor volt az Action és az alapján szeptember 8, meg az UH-k szerint is 8-a, de azért mindenhol a 11 van beírva.
Mondjuk azt mondom, hogy az a pár nap már kutyát nem zavar, úgysem aznap jönnek a bébik, amikorra kiírják őket.
Szóval, dőlj még hátra kismama! Kép Pár hetet várjon még ez a kiscsaj, még ha korábban jön is!! Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok !

2 kérdésem lenne málnalevél-teával kapcsolatban:
1. Bármelyik gyógyszertárban lehet kapni?

2.Valahol itt a társalgóban korábban azt olvastam, hogy első terhességnél ajánlott, utána (2., 3., stb. terhességnél)viszont nem igazán. Tud erről valaki valamit? Igaz ez?

Köszi a segítséget,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Anyamanya, a kútvölgyis anyukák topicban épp most (1-2 napja) volt szó a málnalevélteáról, arról írt 1-2 anyuka, hogy miért fogja inni a következő babával is. Talán érdemes elolvasni.
Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Liv,
Köszi, megtaláltam
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok KismamákKép

Nem vagytok ma valami pörgősek. Én már teljesen összepakoltam az irodai cuccaimat, és megírtam a búcsú e-mailemet a kollegáimnak, de csak azt értem el vele, hogy én magam könnyekig meghatódtam. Szóval az elküldésével várok szigorúan a munkaidő végéig, hogy csak hétfőn reggel kapják meg. Nincs kedvem mindenkinek taknyos-könnyes puszit adni távozáskor. Pedig azt hittem kemény vagyok, mint a szikla, bőgni tutira nem fogok. Ehelyett meg szipogok itt titokban a monitorommögé bújvaKépKép

Na de hétfőtől azt hiszem nem fogom sajnálni, hogy otthon vagyokKép

JudyKép
Nénapod alkalmából sok boldogságot kívánokKép
Kép

MacsKép Szombaton légyszi a mobilomra küldj egy sms-t, hogy hányan leszünk a talin. A készítendő szendvics mennyiség miattKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsajokKép

Nagyon szép napot és minden jót kívánok Nektek a talihoz!

Boldog névnapot JudyKép

Moncsi
minike

Látom, ma nagy a pangás, megpróbálom egy kicsit feldobni a topikot a kedvenc viccemmel (remélem közületek sokan nem ismerik és tetszeni fog):

Medve megy hazafelé egyik este az erdőben. Szürkület van, hirtelen az egyik bokorból eléugrik valaki és jól elkalapálja. Medve csak annyit fog fel ebből az egészből, hogy a támadó egy álarcos, hosszúfülű, baseball-ütős valaki. A támadás után el is megy az erdő királyához, az oroszlánhoz, hogy panaszt tegyen. Az oroszlán másnap reggelre össze is hívja az erdei kisállatokat. Amikor mindenki megjelenik, megkéri a medvét, hogy mesélje el mi történt vele. Medve neki is kezd:
-Amint tegnap este mentem hazafele, hirtelen elém ugrott valaki és alaposan elvert. Álarcot viselt, hosszú füle volt és baseball-ütő volt nála.
A hátsó sorból erre megszólal a nyuszi:
-Hehe, vigyázz csiga, szorul a hurok...

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok lányok!
Örülök, hogy készültök a babanetes talira. Gyertek nyugodtan, tuti jó idő lesz, ha váratlanul jönne egy zápor, van ott egy nagy sportcsarnok, az is a miénk!!!!
Egyébként gyönyörű helyen, egy szép parkban, nyugod környezetben csak mi (babanetesek) leszünk.
Ja, és pelenkát ne hozzatok, mert lesz pelenkázó hely, ingyen pelenkákkal és törlőkendőkkel. Meg egy kis meglepetés a NiveaBaby-tól is...
Üdv, Kiss Andrej (apa)
apa

Csirkesz,
Abszolut meg tudlak érteni ami a búcsúzkodást illeti. Egyébként meddig tervezed otthon a babázást? És utána visszavárnak?

Judy,
Csatlakozom az előttem szólókhoz, boldog névnapot !

HKata

Kép

Kép
anyamanya

KataKép
A babázást most jó sokáig tervezem, mert ha már egyszer szaporodunk, szaporodjunk rendesenKép Szóval most egy kalap alatt szeretnénk minden gyerkőcöt összehozni, megszülni. A terv egyelőre 3 gyerek, remélem nem állunk meg kettőnél. A korkülönbséget pedig két évre tervezzük a porontyok között. Úgyhogy a hivatali melótól egy jó ideig távol maradok.
Persze ki tudja, mi hogy jön össze, de jó lenne, ha ez így sikerülhetne.
Elvileg visszavárnak a kollegáim, mert szerencsére szakmailag senki nem kételkedik bennem. Csak az a bibi, hogy az osztályunk szervezeti átalakítás miatt megszűnik augusztus 31-i dátummal, és szemétség, de még a többiek sem tudják, hogy mi lesz velük. Ezért én most kiírtam a szabimat, de szerintem napokon belül táppénzre íratom magam - biztos, ami fix alapon.
Szóval várnának, de még ők sem tudják hova.Kép

Azért nagyon fura érzés, hogy visszavonhatatlanul lezárul életem egy része. Totál mások lesznek a napjaimKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Boldog névnapot Judit!Kép
És minden Juditnak.

Ez nem az a találkozó, de ha lesz kit raknom már a pelusba számíthatnak rámKép
Noémi
fantikbaba

Judy Kép
Én is, én is!! Boldog névnapot! Kép

Én is ma vagyok hivatalosan teljes munkaidőben utoljára, de jövő héten még 1-2 nap bejövök néhány órára, meg aztán ha kell vészhelyzetben (végülis a kórház sokkal közelebb van a melóhelyemtől, mint otthonról, úgyhogy ha beindul a szülés jó helyen leszek Kép Kép).

Tegnap valaki kérdezte a vezetést. Én minden gond (kopp-kopp) nélkül vezetek, naponta rendszeresen, hosszabb távot is. Nekem eddig eszembe sem jutott, hogy ez probléma, csak hogy itt kérdeztétek meg egyik barátunk is tök megdöbbent, hogy én még vezetek??!! Azt hitték párom hord dolgozni. Miért gond ez?
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Már majdnem leszámoltam, így végre van időm elolvasni titeket.

Liv!
Gratula a cukorhoz. Tök jó!Kép

Judy!
Boldog névnapot!Kép

Én veszek egyelőre könnyes búcsút, mert közvetlen kollegákhoz még bejövök, de gondolkodok én is egy mailen a többieknek.

Pontosítsunk. Vasárnap 3-kor lesz a tali a Margit sziget szökőkútnál, ami Margit hídhoz közel van? Meg próbálok elmenni, de még mindig nem látom a hétvégi programunkat. Ha tudok biztosat sms-ezek Csirkesznek!

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Judy!

Boldog nevnapot! Kép
Kép Kép Kép

Magi
Vendég

EditKép
Én is vezetek, de a férjem csak úgy enged a kocsiba beszállni akár sofőrként, akár utasként, hogy a mama-biztonsági övet használom. Egyébként mindig is biztonsági öv párti voltam, és használtam is, de most mindketten fokozottan odafigyelünk. Maga a vezetés egyáltalán nem gond. Lehet, hogy csak azért, mert még elférek a kormány előttKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok Csajok!

Most nincs időm visszaolvasni, majd este, de muszáj kiirnom magamból a sztorikat!Kép

Megint meg kellett győződnöm róla, hogy a pasik nem teljesen normálisak.. Kép Már egy hete egyszer utánamfüttyögött az utcán egy csapat melós, de lerendeztem, magamban annyival a dolgot, hogy lehet, hogy csak hátulról láttak, és úgy nem látszik annyira, hogy elég komolyan terhes vagyok. Erre tegnap kiszálltam a kollégám kocsijából a Rákóczi úton, és egy kicsit hátrább lévő autóból, akikkel fullba szemtől szemben mentem, kikiabált egy cigány fazon, hogy így meg úgy aranyoskám… Szerintetek mi a túrót várnak egy hatalmas nagy pocakos kismamitól??? Én személy szerint csak hangosan kiröhögtem.. Kép

Tegnap vettem végül klassz anyagokat. Bolhától a Nyugatiig sétáltam a körúton, és képzeljétek, a jobb lábam is visszalohadt!!! Úgy látszik a mozgatás hiányzott neki. Kép Ezzel nincs is gond, csak utána a 4m vatelinnel, 6 m flanellel, 4 + 2 m másik anyaggal a kezemben fel kellett szállnom a vilire. A súlya még csak-csak elviselhető volt, de a terjedelme hatalmas volt. ÉS MOST JÖN A JAVA: egy kedves hölgy felállt, mert látta, hogy terhesen küzdök a cuccokkal, odalépett hozzám, hogy csüccsenjek le, erre a háta mögött egy huszonéves kiscsaj bevágódott az ülésbe. Köpni nyelni nem tudtunk, egyikünk sem.Kép

Azt még nem is mondtam, hogy a pénzügyesünk meg el akar zavarni TGYÁS-ra, mert hogy 4 héttel a szülés előtt meg kell kezdeni. Erre felvilágosítottam, hogy a „lehetőleg” a törvény szövegében nem egyenlő a kötelezővel, és majd én ezt megbeszélem azért még a főnökkel. Ez persze nem tetszett neki, most nem vagyok rajta a kör e-mailen, amiben a kollégákat értesíti a kajajegyek megérkezéséről, pedig július után még tutti jár nekem, és ha dolgozom vagy táppénzen leszek, akkor még augusztus után is.. /6000 FT/hó!!/.

Írtam tegnap, hogy nekem nincs digi fényképezőgépem, meg azt is, hogy 13-án lesz a szülinapom. Este késett kicsi párom, már elképzelni sem tudtam hol a pitliben lehet, nem szokott ilyent csinálni. Fel is hívtam, hogy nincs-e valami gond, de mondta, hogy csak dugóba került, nem sokára jön, ne aggódjak. Meg is érkezett, de láttam rajta, hogy valami sumák van. Nem nyaggattam, majd elmondja, ha akarja. Na egy fél óra múlva elköpte, hogy ő elment és elintézte az ajándékom, mert már tök régóta gyűjt rá, és nagyon örül, hogy tök szépet talált, és hogy ő oda is adja. Mondtam, hogy nem, stb., de csak nem bírta ki, odaadta. Vett nekem egy tök extrás digi gépet! Kép Nagyon örülök neki ám!

Na ma aztán sz.tam egy akkorát, mint a ház. 8 előtt 10perccel ott voltam a kórházban, és 12 után 5-tel végeztem. Annyian voltak, mint a nyavalya, a dokinak be kellett mennie egy császárhoz, utána meg mindenki mást előrevett (ugyan nem tom miért..). A legszarabb az volt, hogy majd leszakadt a derekam a várótermi széktől…Arról nem is beszélve, hogy betelcsiztem a melóhelyre, hogy akkor ma már ne is várjanak, mert tömegközlekedve kb. másfél, két óra, éppen bennlennék 3 órát, és kezdhetném a hazautat. Inkább kivettem egy nap szabit.. Ilyen baromságra mennek el a szabadnapjaim, pedig már csak összesen 3 volt.. Kép

Na megint jó hosszú szófosásom volt, de kit vigyek a sirba vele, ha nem Benneteket! Kép

Pusz:
Macs
maccs

Csirkesz Kép
Én is használom azt a leszorítót és én is biztonsági öv párti vagyok (amióta 17 éves friss jogsisként egy kamionnal való kemény ütközésem hatására a bekapcsolt öv miatt nem repültem csak ki a szélvédőn Kép ).
Ha a kocsi elég nagy és a kezed elég hosszú, akkor jól hátra lehet ám tolni az ülést a 9. hónapban is akár Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép

LányokKép
Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat, nagyon arik vagytokKép Mégiscsak kell sütnöm vasárnapra valami fincsit NektekKépKép

Liv
CukorKépKép GratulaKép

Edit
Még én is vezetgetek, nekem sem okoz gondot, csak néha azt veszem észre, hogy szórakozottabb vagyok az átlagosnál is, pedig eddig is nagyon kismama agyam volt a Gergővel, de most duplán. Én csak emiatt tartok a vezetéstől, de eddig nem volt gond.

CsirkeszKép
Az biztos, hoyg totál más lesz az életed, pláne Botond születése utánKépKép De ez az élet rendje, nemigaz? Tényleg hallottál az osztálytaliról?

Kata
Én vagyok az a bizonyos Kútvölgyis anyuka, aki bizonytalankodik a teával. Te jutottál valamire? Azt hiszem majd konzultálok a dokimmal, vagy egy szülésznővel ezügyben.

pusszantás, jó hétvégét, vasárnapra jóidőőőőőt kérünkKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

JudyKép
Megkaptam a meghívót a szülők címére, de elgondolkodtam, hogy két héttel szülés előtt akarok-e Kőszegre kocsikázni. Van aki lebeszél, van, aki rá. Te elmész?

Azt tudom, hogy ez az élet rendje, csak olyan nehéz befejezni valamit, még akkor is, ha tudom, hogy ami előttem áll, az érzelmileg sokkal-sokkal szebb és jobb lesz. Inkább a visszavonhatatlanság, amit nehéz megemészteni.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lanyok!

MEg en is szoktam vezetni.
Tegnap is vezettem.
Raadasul kicsi Suzit.
Beleferek, igaz nehez beulni, meg kiszallni, de elferek kenyelmesen benne. Kép

Magi
Vendég

Mégiscsak gyorsan visszaolvastam.. Kép

Judy!
Boldog névnapot! Sajnos ithon nincsenek klasz képeim a gépen!
Liv!
Klassz, hogy minden ok a cukroddal.
Csirkesz!
Ha a hotmailre elküldöd a számod, kor majd meg a susmus! Kép

Macs
maccs

MaccsKép
Ezek a pasikKépKép Engem is bámultak már meg különböző teherautósofőrök, gondoltam biztos azért, hogy a kisfickónak mellettem még ott a tojáshéj a fenekén és nekem máris mekkora pocakom van megintKépKép Egyébként a terhesség megszépít, biztos Rólad is sugárzik a boldogságKép
Bár a mai napod után lehet, hogy nem. Tóth doki sajna ennyire népszerű, még a magánrendelőjében is várnom kellett rá múltkor egy órát.
Minden rendben volt egyébként?

CsirkeszKép
Ezt hogy érted, hogy visszavonhatatlanság?
Egyébként megértelek, mert az írásaid alapján jó kis munkahelyed lehet, nálunk nem volt ilyen búcsúzó, csak én sütöttem sütit a kollégáknak az utsó napon, illetve ők látogattak meg már a baba születése után.
Tali: hát ez az, bár elvileg nekem még 4 hetem lesz akkor a szülésig. Ráadásul apája pont azon a hétvégén utazik el szintén valami egyetemi találkozóra. Én szívesen elmennék egyébként, poén lenne beállítanánk mind2-en nagypocakkal. Az iskolapadba tutira nem férnénk beleKépKép Apája évfolyamtaliján voltak mindennapos kismaik, de mindet elkísérte valaki, minden eshetőségreKép
Majd még gondolkodom a dolgon.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

MacsKép
Megelőztelek. Mail már elmentKép Persze a munkahelyi címeddel kezdtem, de amikor elolvastam, hogy ma szabira kényszerültél a hosszas kórházban tartózkodás miatt, akkor azonnal elküldtem a hotmailedreKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Judy,
Elég sok hsz-t találtam teaivászatról, olyat is, aki azt írta, hogy tuti a második terhesség idején is inni fogja, olyat viszont egyet sem, ahol arra derült volna fény, hogy többedik terhességnél miért nem ajánlott. Pedig nekem annyira úgy rémlik, hogy valaki ezt írta. Úgyhogy nekem is marad a doki vagy a szülésznő.

Apropó, szülésznő ! Akinek lesz, mennyit gondoltatok adni neki? Ha nem túl indiszkrét :-))

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

JudyKép
Végül is a beszélgetésre elmehetnénk, akár Gergőt is hozhatnád, vacsi után meg Hami hazahozna minket. Így lenne kísérő is, meg ott lehetnénk mindkettenKép Persze ez csak egy ötletKép

A visszavonhatatlanság alatt ma sokmindent értek. Főleg, hogy az anyává válás is most kezd igazán leesni. Eddig igazából nem sok minden változott az életemben, ugyanúgy dolgoztam, utazgattunk haza hétvégenként, szóval a hétköznapok a pocaknövekedést leszámítva változatlanok maradtak. Most viszont már azok sem lesznek a megszokottak. De tisztában vagyok azzal, hogy ez a hangulatom most csak pár napra szól, és napokon belül vigyorogni fogok a nagyvilágba büszkén tolva magam előtt a pocakomat, vágyva arra, hogy kicsi Botondot szeptember végén kezemben tarthassam, hogy szerethessem, és gondoskodjam róla. Csak ma valahogy a romantikus, meghatódott énem uralkodott el rajtam.
Na de vasárnap már vidám leszekKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

HKata Kép
Nem értek hozzá és nem tuti, de nem azért nem ajánlják vajon, mert a második szülésnél sokszor sokkal rövidebb a vajúdás és gyorsabb a tágulás és nehogy esetleg a lazító tea hatására ez a dolog még jobban felgyorsuljon és tuti ne érjen be az anyuka a kórházba? lehet, hogy túl laikus a hozzászólásom, de erre gondolok, mint hozzá egyáltalán nem értő Kép Kép

Szülésznő: 20-30 ezer körül.

Na, megyek készülök a hétvégi 2 kerty party-ra (húsok, saláták, sütik Kép Kép )

Edit
Kép

Kép
reditke

KataKép
Nekem nem lesz választott szülésznőm, mert abban a kórházban, ahol szülni fogok, erre nincs lehetőség. De azt hallottam, hogy 10-15 eFt-ot illik adni. Ennyit gondoltam adni én is. De állítólag nekik a szülést követően illik megköszönni a segítséget, míg a dokinak, és a csecsemősöknek a kórházból való távozáskor.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Erre én is kíváncsi vagyok. Mármint hogy a szülésznô mennyit kapjon, már ha nem csúszom le a kiszemeltrôl... Nagyságrendileg mennyit szoktak kapni? 5-10-20 ezret? Nekem a dokim 60-at kért, de ezt meg is mondta az elején. Nem tartom túl vészesnek, megéri nekem, hogy ô lesz ott.

Bori
lbori

Edit, Csirkesz,
Én is kb. ennyire gondoltam, de még nem döntöttem el, hogy választok-e valakit. De hát ráérünk arra még...

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Ôszibarackot enni fehér ingben... úgy kell nekem!
lbori

Ha már szóba került, hogy mennyit kapjon a szülésznő... Én még mindig bizonytalan vagyok, hogy az orvosomat megkérdezzem-e, beszéljünk-e egyáltalán arról, hogy neki mennyit illene adnom, vagy ezt döntsem el magam. Nem tudom, olyan nehéz eldönteni.
Nektek mennyit mocorog a bébi? Nekem elég sokat, ma különösen, viszont egyáltalán nem erősek a rúgásai, inkább csak helyezkedik - ez azért lehet, mert egyre kevesebb neki a hely?
Az elmúlt egy-két napban jutott először eszembe, hogy ugye, mindent jól fogok csinálni, amikor megérkezik a babám?! Nem pánikoltam be meg ilyesmi, csak eddig valahogy fel sem merült bennem, hogy valamit ne csináljak majd - ösztönösen - úgy, ahogy Neki jó. Remélem, ez így is lesz. Na jó, marad a pozitív szemlélet, nem parázok. Kép
Judy, boldog névnapot! Ugye, tudod, hogy lehet, hogy találkozunk októberben a kórházban? Csak néhány nap van közöttünk!
Liv

Kép

Kép
liv

Búcsúajándékként felhívott a UPC! Lesz netünk!! Hip-hip hurrá!! Hétfőn jönnek szerződést aláírni, és lehet, hogy még aznap be is kötik. Ha nem, akkor mire vége a szabinak, akkorra lesz netünk. Tehát ha utólag is, de újra csatlakozom hozzátokKép

Nem tudom miért aggódtam a könnyes búcsú miatt, mindenki olyan gyorsan lelépett az irodából, hogy szinte köszönni nem volt időm. Én is csak addig dekkolok itt, amíg megjön értem a férjem. Aztán pá-pá irodaKép

BoriKép ŐszibarackKépKép Lehet, hogy az előke már a kismamák öltözékének is része kellene, hogy legyen.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Az én dokim is 60-at kér, bár még egy szót sem ejtett a szülés "díjáról" a többi mamától tudom.Abban is kételkedem hogy ott lesz mivel egész augusztusban szabin lesz, remélem nem babázom előbb. Szülésznőm nincs de 10-15 fogok adni, ha tényleg oké lesz. A pároméknál annak a csecsemősnek szokás adni vmit nem feltétlenül pénz aki először bemutatja a kicsit (és ha én fogom bemutatni?)Kép Náluk abszolut nem lehet ott az apa a szülésnél és még a kórházba(szülészetre) se engedek be a rokonságot.Mondjuk ez csak a fertőzések miatt van.
Én nem szeretném ha a párom bennt lenne szülésnél, nem bírja az orvosi dolgokat ugyanis, a végén még őt kellene élesztgetniKép
A vajudáskor persze segít (masszás pld)

Most azon gondolkozom a dokik nem paráznak e a mostani felülvizsgálatok miatt (lásd magánrendelők, én eddig egy számlát sem kaptam)
Végülis az ő problémája.
Mi meg fizetünk mint a katonatiszt.Kép

Felrakta párom a függönyöket Hurrá!!!!

Maccs!
Mennyibe kerül az anyag, vatelin +flanel? és hol vetted? Én is szeretnék valamit alkotni, de nem tudom mire számítsak.

Noémi
fantikbaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?