Sziasztok Csajok!
Most nincs időm visszaolvasni, majd este, de muszáj kiirnom magamból a sztorikat!
Megint meg kellett győződnöm róla, hogy a pasik nem teljesen normálisak..
Már egy hete egyszer utánamfüttyögött az utcán egy csapat melós, de lerendeztem, magamban annyival a dolgot, hogy lehet, hogy csak hátulról láttak, és úgy nem látszik annyira, hogy elég komolyan terhes vagyok. Erre tegnap kiszálltam a kollégám kocsijából a Rákóczi úton, és egy kicsit hátrább lévő autóból, akikkel fullba szemtől szemben mentem, kikiabált egy cigány fazon, hogy így meg úgy aranyoskám… Szerintetek mi a túrót várnak egy hatalmas nagy pocakos kismamitól??? Én személy szerint csak hangosan kiröhögtem..
Tegnap vettem végül klassz anyagokat. Bolhától a Nyugatiig sétáltam a körúton, és képzeljétek, a jobb lábam is visszalohadt!!! Úgy látszik a mozgatás hiányzott neki.
Ezzel nincs is gond, csak utána a 4m vatelinnel, 6 m flanellel, 4 + 2 m másik anyaggal a kezemben fel kellett szállnom a vilire. A súlya még csak-csak elviselhető volt, de a terjedelme hatalmas volt. ÉS MOST JÖN A JAVA: egy kedves hölgy felállt, mert látta, hogy terhesen küzdök a cuccokkal, odalépett hozzám, hogy csüccsenjek le, erre a háta mögött egy huszonéves kiscsaj bevágódott az ülésbe. Köpni nyelni nem tudtunk, egyikünk sem.
Azt még nem is mondtam, hogy a pénzügyesünk meg el akar zavarni TGYÁS-ra, mert hogy 4 héttel a szülés előtt meg kell kezdeni. Erre felvilágosítottam, hogy a „lehetőleg” a törvény szövegében nem egyenlő a kötelezővel, és majd én ezt megbeszélem azért még a főnökkel. Ez persze nem tetszett neki, most nem vagyok rajta a kör e-mailen, amiben a kollégákat értesíti a kajajegyek megérkezéséről, pedig július után még tutti jár nekem, és ha dolgozom vagy táppénzen leszek, akkor még augusztus után is.. /6000 FT/hó!!/.
Írtam tegnap, hogy nekem nincs digi fényképezőgépem, meg azt is, hogy 13-án lesz a szülinapom. Este késett kicsi párom, már elképzelni sem tudtam hol a pitliben lehet, nem szokott ilyent csinálni. Fel is hívtam, hogy nincs-e valami gond, de mondta, hogy csak dugóba került, nem sokára jön, ne aggódjak. Meg is érkezett, de láttam rajta, hogy valami sumák van. Nem nyaggattam, majd elmondja, ha akarja. Na egy fél óra múlva elköpte, hogy ő elment és elintézte az ajándékom, mert már tök régóta gyűjt rá, és nagyon örül, hogy tök szépet talált, és hogy ő oda is adja. Mondtam, hogy nem, stb., de csak nem bírta ki, odaadta. Vett nekem egy tök extrás digi gépet!
Nagyon örülök neki ám!
Na ma aztán sz.tam egy akkorát, mint a ház. 8 előtt 10perccel ott voltam a kórházban, és 12 után 5-tel végeztem. Annyian voltak, mint a nyavalya, a dokinak be kellett mennie egy császárhoz, utána meg mindenki mást előrevett (ugyan nem tom miért..). A legszarabb az volt, hogy majd leszakadt a derekam a várótermi széktől…Arról nem is beszélve, hogy betelcsiztem a melóhelyre, hogy akkor ma már ne is várjanak, mert tömegközlekedve kb. másfél, két óra, éppen bennlennék 3 órát, és kezdhetném a hazautat. Inkább kivettem egy nap szabit.. Ilyen baromságra mennek el a szabadnapjaim, pedig már csak összesen 3 volt..
Na megint jó hosszú szófosásom volt, de kit vigyek a sirba vele, ha nem Benneteket!
Pusz:
Macs