mai nap ritka szar volt, megették bent a kajám, alig hipóztam mire hazaértem....még jó hogy a du-i joghurtot meg tudtam délre enni.
leírom, de értelmetlen ma:
reggeli
szokásos zsemle mindenféle cuccal
dél joghurt
uzsi ugye kimaradt
este 2 szelet lekváros kenyeret úgy benyomtam mint még soha
ááá nem volt cukoréhségem
(amúgy amit kapott a csaj-mert kiderült- hogy bezabálta 2 napi ebédem, mert "véletlen" nem vette észre hogy az a doboz az enyém...csak ha már el ezdte enni nem vette észre, hogy jé ebben nem az van amit rendeltem, hanem tök más???nem, nem vette észre...persze.na mindegy.múlt héten egy ismeretlen kollega ette meg, ma legalább kiderült.azért szép)
amúgy eljutottam oda,ahova eddig még sohsem, nagy popcorn zabáló voltam, de már vagy 1 éve nem eszem, szombaton dvdztünk, na akkor csináltam, zabáltam befele, majd olyan lelkifurim volt, hogy komolyan nem aludtam, szabályszerűen rosszul voltam és hányni akartam, de nem volt hányingerem, ez olyan pszichés volt...
de durva, hogy lelkifurim van kaja miatt...eddig meg bűntudat nélkül zabáltam.nagyot változott a világ.
és ami érdekes, egyre szebbek a ruháim, csinosodom meg ilyenek és én egyre csúnyábbnak és kövérebbnek látom magam...asszem nem vagyok normális
tudom, nem vagyok normális. csak hülye