Heni, Vörösmacska:
Sajnos tényleg nem látjuk egymás arcát, amikor "beszélgetünk". Az emotikonok használatával, pár félreértés elkerülhető a hozzászólásoknál. Amúgy meg azért vagyunk, hogy kitárgyaljuk a dolgot és eloszlassuk a félreértéseket, elmondjuk a tapasztalatokat, véleményeinket.
Mindenki máshonnan közelíti meg a dolgot és nembiztos, hogy ezzel ítélkezik... Inkább kérdezzetek vissza, ha vki olyan hsz-t ír, ami nem egyezik a ti véleményetekkel, hogy valójában hogyan is gondolkodik a témáról. Annyi mindenen keresztülmentünk már, sajnos tudja mindegyikőtök hogy is van ez. Heni sem rosszból írta szerintem. No, akkor szent a béka?
Én is bénáztam egy adagot
, mert azt hittem, hogy Vörösmacskával keverték a hsz-omat, pedig tényleg ő is írt egy barátnőről, akinek nehezen, de azért beindult a párja a mesterséges megtermékenyítés felé hál' Istennek!
Navared:
Konkrétan mitől félsz ennyire?
Rony:
Drukkolok holnapra!
Barátnő-témához még egy uccsót: teljesen igazad van. Én úgy szoktam fogalmazni, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Ez így keményen hangzik, de el kell jutni odáig, hogy ha tudjuk mi a jó nekünk, akkor azt is kéne csinálni. Sajnos ez nagyon nehezen megy annak, aki fél az újtól, a bizonytalan jövőképtől, szereti a megszokott dolgokat, vagy nem bízik eléggé sajátmagában, nem érez elég lelkierőt végigcsinálni a küzdelmes utat (pl.: egy válás, majd újrakezdés mással). Az egyén alaptermészete is meghatározó, hogy ki mennyire nyuszi, netán annyira le van merülve a lekiereje, hogy inkább sodródik... Uff! beszéltem.
Vicky:
Óóó, nekem igazán mindegy, hogy a sima, vagy a fordított minta ütne be nálunk!
Bármelyiknek szívrepesve örülnék!
A lányzóról még az utolsót: szerintem mostanság már felnyílt a szeme, csak kegyetlenül nehéz meghoznia a döntést. Na befejeztem, tényleg!
Eszter:
BRRRR!!! Lehet, hogy előző életedben tűpárna voltál?