Új privát üzeneted érkezett!

Hali lányok!

Holnap megyek IR erdményért, majd izguljatok hogy ok legyen minden :D :D

Ezzel a hüvelykrém dologgal kapcsolatban valaki azt mesélte, hogy azért kell ezt leszívás előtt használni, mert kipucol mindent. Nehogy valami baktérium kerüljön bele a leszívás közben a petevezetékbe v hova. Szöszi 1x kell használni, tuti.

Angyalka!

Jaj nem azért írtam, hogy beparáztassalak :D Hátha neked többet tudnak leszívni. Majd jelentkezz

Sajti!
Amit leírtál itt a barátnődékről, igazából arra jöttem rá hogy mindenkivel azt lehet megtenni, amit megenged a másiknak. Nekem is van egy ilyen ismerősöm, mintha ugyanazokról beszélnénk. Nagyon sok mindent eltűr neki és szerintem ezt használja ki a pasija. Na jól van, elég már a sok "jótanácsból" :D :D nem is témázok rajta többet
Apának jobbulást 8)

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Navared!
De jó, hogy beindultak a tüszők!!!! Ne izgulj minden okés lesz! Nem veszekedünk, csak véleménytnyilvánítunk :)

Macsek!
Dehogy haragszom, annyi az egész, hogy nem egy malomban őrőltünk. :)
Értem én , szerintem a pasik valahogy másképp dolgozzák fel ezt az egészet.

Angyalkám!
Milyen volt a leszívás, mesélj, hány petikéd lett?

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sajt: Hát vannak ilyen palik, én csak a nőket nem értem, hogy miért adják fel a saját személyiségüket egy ilyenért, aki meg sem érdemli őket. Sajnálom a csajt, mert ezt már csak későn fogja észre venni, amikor már kifutott az időből, hogy másnak gyereket szülhetne és boldogan élhetnének. Köszi a picúr dicséretet, természetesen leveheted a mintát, de ha gondolod a fiús verzió is tud ilyen édes lenni. :D

rony: Drukkolok a jó IR-eredményért. De ha mégis gond lenne vele, legalább tudnátok hogy kezelni kell.

Én is 26 évesen szerettem volna szülni, de így sikerült. Most a 30. szülinapom után fogok szülni, de nekem még szerencsére sikerült a baba 30 alatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Navared!

Örülök, hogy minden rendben :)
nalátod, nem kell izgulni!

nálunk az volt, hogy a stimu 5. napján mentem kontroll uh-ra, és már meglett volna az időpont a punkcióhoz, de Konc doktornak nem tetszett a nazális hangom, és bevallottam neki, hogy lázam is volt! azt mondta hogy a nátha és a köhögés még nem akasztotta volna ki annyira, de a LÁZ!!!! úgyhogy azonnal leállított mindent :(
azt hittem ott halok meg egy karnyújtásnyira a céltól :(
aztán várni kellett másfél hónapot, és most telt le, úgyhogy most indulunk újra! :)
ami nagyon nagyon bosszantó volt hogy aznap már nem lettem lázas, és semmi bajom nem volt!
de valami miatt így kellett lennie!

én nagy injekció fun vagyok...mindigis az voltam...lehet hogy az orvosi egyetem meg a sok egészségügyes miatt a családban :)
nekem ha választani lehetett hogy igyak meg egy ampulla gyógyszert vagy adják be vénásan, akkor a szurást kértem mindig :) ...okk...ezt én is elismerem hogy nem egészen ép agyra vall a dolog, de ilyen lüke vagyok :)

Angyal??????? nagyon izgi vagyok!
nagyon várunk!

puszi

eszter82
Budapest

mégvalami....

lányok!
amikor reggel adjuk be a szurit, és olyan nagyon pocsék helyen sikerül eltalálni, akkor mit szúrunk meg????
ma reggel kétszer szúrtunk, mert annyira rossz volt. Lac elkezdte a tűt szúrni belém, és nem akart bemenni a bőr alá, csak horpadt be a hasam. és a könny összeszökött a szememben...nagyon szar volt.
aztán mondtam hogy húzza ki és szúrja újra!
így már kicsit jobb lett!

másfél hónapja is kb hetente eltaláltunk egy ilyen pontot!
ez mi lehet?
valami zsír mirigy? vagy csak nem elég éles a tű, vagy mi????

nektek nem volt még ilyen?

eszter

eszter82
Budapest

eszter: Én akkor járok így, ha nem elég éles a tű, vagy amikor nem a hegyes felével akarom beszúrni, hanem a lapos részével. Nekem is volt ilyen, most az inzulinnál inkább benyomom, hogy ezért már ne legyen rajtam még egy lyuk. De stimunál a fecskendősnél volt hogy 3 lyuk is volt rajtam egy szuri után. Az jó car volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Heni, Vörösmacska:
Sajnos tényleg nem látjuk egymás arcát, amikor "beszélgetünk". Az emotikonok használatával, pár félreértés elkerülhető a hozzászólásoknál. Amúgy meg azért vagyunk, hogy kitárgyaljuk a dolgot és eloszlassuk a félreértéseket, elmondjuk a tapasztalatokat, véleményeinket. :) Mindenki máshonnan közelíti meg a dolgot és nembiztos, hogy ezzel ítélkezik... Inkább kérdezzetek vissza, ha vki olyan hsz-t ír, ami nem egyezik a ti véleményetekkel, hogy valójában hogyan is gondolkodik a témáról. Annyi mindenen keresztülmentünk már, sajnos tudja mindegyikőtök hogy is van ez. Heni sem rosszból írta szerintem. No, akkor szent a béka? :lol:
Én is bénáztam egy adagot :oops: , mert azt hittem, hogy Vörösmacskával keverték a hsz-omat, pedig tényleg ő is írt egy barátnőről, akinek nehezen, de azért beindult a párja a mesterséges megtermékenyítés felé hál' Istennek!

Navared:
Konkrétan mitől félsz ennyire?

Rony:
Drukkolok holnapra! :)
Barátnő-témához még egy uccsót: teljesen igazad van. Én úgy szoktam fogalmazni, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Ez így keményen hangzik, de el kell jutni odáig, hogy ha tudjuk mi a jó nekünk, akkor azt is kéne csinálni. Sajnos ez nagyon nehezen megy annak, aki fél az újtól, a bizonytalan jövőképtől, szereti a megszokott dolgokat, vagy nem bízik eléggé sajátmagában, nem érez elég lelkierőt végigcsinálni a küzdelmes utat (pl.: egy válás, majd újrakezdés mással). Az egyén alaptermészete is meghatározó, hogy ki mennyire nyuszi, netán annyira le van merülve a lekiereje, hogy inkább sodródik... Uff! beszéltem.

Vicky:
Óóó, nekem igazán mindegy, hogy a sima, vagy a fordított minta ütne be nálunk! :wink: Bármelyiknek szívrepesve örülnék! :)
A lányzóról még az utolsót: szerintem mostanság már felnyílt a szeme, csak kegyetlenül nehéz meghoznia a döntést. Na befejeztem, tényleg! :)

Eszter:
BRRRR!!! Lehet, hogy előző életedben tűpárna voltál? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajok :D
túl vagyok rajta :D én voltam az első aki ment a műtőbe, 1/9-kor már alukáltam...mondtam megint a dr.nőnrk,hogy nagyon félek,erre mondta,hogy ne idegeskedjek most nem fogok ugrabugrálni,mert elaltatnak :D mindenki nagyon aranyos volt...azt mondta a Pasikám,hogy vigyorogtam,mint a tejbetök mikor kihoztak,és egyfolytában azt mondogattam,hogy milyen klassz itt,és milyen aranyos a dr.nő,nagyon szeretem őt :D :D :D (Sztyopáné:ezt nem is mondtam a telefonba neked)...aztán mikor már tudtam is magamról arra sem emlékszem,hogy miket beszéltem,csak azt tudom,hogy nagyon sok kérdésem volt az Anyukámhoz(ő is ott volt)...a lényeg: 5 petit tudtak leszívni,amiből 2 érett 3-at érlelnek..dr.nő azt mondta 3-at fog visszarakni,ha minden a terve szerint alakul..holnap reggel kell telcsizni,hogy mi-zu,és akkor megbeszéljük azt is mikor kell mennem,de 90%,hogy péntek lesz belőle...a pocim fájdogál,de nem egy nagy fájdalom...4-en voltunk a szobába..1-ik csajszinak csak 1 db-ot sikerül leszívni...sajnáltam,de ő nem volt elkeseredve,azt mondta,hogy 1 gyerekhez éppen elég ez neki...igaza is van :!:

Vicky: nagyon szép a hercegnőd :D :D :D

majd vissza fogok olvasni,de annyit írtatok,hogy eddig nem sikerült :D

Köszönöm a drukkokat :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!

Olvasó üzemmódból szorítok nektek.

Látom ismét felmerült a gyógyszerek és egyéb kiadások kérdése.

Korábban már írtam, segíthet a magán egészségpénztári tagság (aki nem minimálbéres csak annak). Minden nagy bank mellett müködik ilyen. Akit érdekel, megírom priviben a sajátom nevét, az egyik legjobb az biztos.

Ha esetleg van valakinek tapasztala, biztos segíthettek ezzel is egymáson, ha leírjátok. Én ugyan nem lombikra készülök, de én ennek nagy hasznát veszem a patikában és még számos más helyen lehet kihasználni az előnyöket,amely sok Ft-ban mérhető.

Jó babásodást

kispatak
Vendég

kiss angyal: Örülök, hogy nem szenvedtél annyit, mint a múltkor. Remélem megtermékenyülnek és vissza is kaphatod a hármat. Drukkolok neked, pihenj most még sokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss Angyal:
Na ugye, hogy nem volt vészes, te kis hős! :)
Gratula az 5-höz és a leendő hármasikrekhez!!! :lol: Na jó, csak vicceltem! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Kiss Angyal, nagy gratula az 5 petihez! :)

Eszter, nekem is szokott fájni 1-1 szúrás, ilyenkor inkább keresek másik helyet neki :) , de nem tudom, hogy miért van ez, lehet azért mert már épp rész nincs a hasamon!
Vendég

Angyalom:BŰSZKE VAOK RÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!
pihizzél majd olvasgass és irj mi van a kis manókkal!!!!!!
puszikállak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sziasztok!

angyalka: olyan jól esett amit e telefonba mondtál :oops: :D

sting: hogy vagy? már csak 8 nap és sikerült a B terv :lol: :lol:

Vicky: nagyon szép a lánykád. :D

Eszter: nekem is volt már ilyen de én rá fogtam arra, hogy nem éles a tű.

rony: Drukkolok a jó IR-eredményért. És holnap jelezz!!!

Navared: nagyon ügyes vagy, hogy beindultak a petikék és mennek továbbra is a drukkok.

Kép
sztyopane

Sajt@! konkrétan attól félek, h. pénteken közli a doki, h. még mindig nem elég nagyok és nincsenek elegen a peték és felfüggesztjük az egészet. A cél előtt ezt nem igazán szeretném...
izgi ez a sok szuri, de azért megleszek majd nélküle is :lol:

Eszter, szerintem is vagy tompább 1-2 tű vagy érzékenyebb néhány pont a hason (esetleg eret talál?).
Én ilyenkor ordítok, hogy: "húzd ki, húzd ki" :) volt h. többször is ki kellett venni, nekem a jobb fele sokkal érzékenyebb.

Angyal, látod nem is volt olyan vészes, nagyon tuti az 5 petécske!!! És mit jelent az h. érlelik? Ilyen is van? Ezek szerint még nincs veszve minden, ha nem olyan amilyennek lennie kell... ezt jó hallani, azaz olvasni :)
navared
Szfvár

Kiss Angyal, annyit még, h. te döntheted el mennyit ültessenek vissza? Már persze, ha van annyi... És kérsz is 3-at?
navared
Szfvár

Kiss Angyal, annyit még, h. te döntheted el mennyit ültessenek vissza? Már persze, ha van annyi... És kérsz is 3-at?
navared
Szfvár

navared
Szfvár

Navared: minden rendben lesz veled,és nem kell leállítani :!: :!: :!: Ne is gondolj másra légyszíves :!: :!: :!: Nekem a dr.nő mondta,hogy 3-at akar ültet vissza...azt mondta,hogy amelyik nem érett,azt ha megtermékenyítik akkor jobb neki bent mint kint,mert ezek nem olyan erősek álltalában...én úgy tudtam,hogy először 2 szoktak,de szerintem ez kor függő is...nem tudom pontosan,nekem ezt mondta ma,hogy 3-at akar rakni,én meg elfogadom amit mond,mert hát Ő az orvos,Ő tudja,hogy mit miért csinál...biztos neked is fogják mondani,hogy mit ajánlanak...

Kép

kiss angyal

Sztyopáné: nálam ez alap,amikor kedvelek valakit :D

Kép

kiss angyal

Eszter: nekem is szokott fájni 1-1 szúrás...szerintem ez abból is adódhat,ha eltalálnak egy eret,vagy az is lehet amit Vicky írt,hogy nem a hegyesebb részével próbálkoznak először...mondjuk nekem olyan nem volt még,hogy ne szúródjon be,de pont ma kérdezte egy lány tőlem,hogy nekem volt e már ilyen...szóval sokaknak van ez így..elvégre nem szakképzett nővér a Párocskád :D mégha el is játsza azt :D

Kép

kiss angyal

Sajt: köszönöm,hogy Te is figyelmezteted a fentieket a jutalmamról :D

Sting-Baba: nagyon szorítok NEKED :!: :!: :D

Heni,pedig csak a lányokat védte azzal,hogy nem szabad sokáig a szerelem ködjében tévelyegni,ha valamit akar az ember lánya a sarkára kell ,hogy álljon...de,ahogy olvasom már megvitattátok a félreértéseket...

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Sajti!
Hát persze, hogy szent a béke, szerintem nem is volt kiásva a csatabárd :)

Rony!
Drukk a jó IR eredményedért, de ha esetleg mégsem jó, akkor sem szabad elkeseredni, hamar helyrehozod, és babásodsz is azonnal!!!!!!

Angyalka!
Gratula a tüszőcskékhez, telóztál már, hogy mizujs a gyerekekkel :wink: :lol: És, hogy mikor lesz az ET? ( a csatolt táblázatban megelőgeztem neked a pénteket :wink: )

Szöszi??? Mi van veled???

Puszi

1255594630.9468.xls

heni77

Kiss angyal, GRATULÁLOK! szuper az 5 petike.
Remélem hamarosan jelentkezel, hogy mit mondtak ma.
Ha jól tudom, már korán reggel lehet őket hívni.

Eszter, nekem is volt olyan, hogy fájt egy helyen másnap meg semmi. Én mindig azt gondoltam, hogy valami kis eret találtam el.

Navared, nem szabad ilyenre gondolni. Tudod csak pozitívan!!! Nem lesz semmi gond pénteken.
woody

Helloka!

Csajok úgy érzem nem fog ez a B terv sem bejönni!
egyre jobban és többet görcsölök :evil:
nem értem, nem értem, és még mindig nem értem.......

sztyopane:tündér vagy te is mint a többiek

:lol: :lol: :lol: :lol:
de ez sem az én hónapom...

remélem mindenki jól van bocs csajok de valahogy most megint a béka segge alatt vagyok fél méterrel....
megyek is!

puszi :lol:
sting1982

Rony, na mi a helyzet IR fronton?
Eszter, mi is jártunk így szúrással, hogy csak horpadt a hasam, de nem akart a tű átmenni a bőrömön. mi akkor úgy döntöttünk, hogy nem volt elég éles, eldobtuk és másikkal próbálkoztunk.
Angyal, mi a helyzet a petékkel???
Böbe, lemaradtam, neked most miért drukkolunk? :oops: :shock: :D

hát nálam semmi jó, a 4. inszem stimut ma leállította a drnő, 5db 15-16mm-es tüszőm van, a nyh pedig csak 4es (9.napon). Azt mondta nem akar szivatni, inkább most álljunk meg. Sajnos a PCOS ezzel jár, néha alig akarnak megindulni a tüszők, máskor meg az összes... Fel akart írni fog. gátlót, mondtam, hogy na azt NEM. Aztán megkért, hogy vigyázzunk. Bár hozzátette, hogy 4es nyh-val úgysem... A férjem majdnem lenyelte a kagylót úgy röhögött a fogamzásgátlón. Legközelebb Menopur :?
kpn

Sting, nem szabad feladni!
Tudod a görcsök, nem biztos, hogy azért vannak. Nővérkém mesélte, hogy mind2 terhességénél, azt hitte, hogy meg fog jönni. Nagyon görcsölt, de azóta már 8 hónapos terhes.

Tehát nem szabad feladni!!!

Mikor kellene menni tesztelni?
woody

Sziasztok,

már reggel telóztam, a két érett petike már tegnap meg is termékenyült :D ma még próbálják a többit megtermékenyíteni...holnap 12-re kell mennem és berakják a lurkókat :D :D :D

Kpn: :cry: :cry: :cry:

Sting-Baba: mikor kell menned tesztelni???

Kép

kiss angyal

SZiasztok!

Hát miért van a táblázat, ha mindenki csak kérdezget kinek mikor mi.
:shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ó KPN annyira sajnálom, de majd a legközelebbi jó lesz!!!!!

Angyalka!
Drukk holnapra!!!!!

1255600696.8887.xls

heni77

Jól van no Heni, igazad van, szép, átlátható tábla :lol:
hiányaim: 29 bp pco+ir+szerkezetileg nem tökéletes katonák dr skriba
kpn

kiss angyal, szuper! :D :D :D
Nagyon drukkolok holnap.

Kpn, sajnálom. :(

Nálunk nincs baci, így végre mehetek tovább! :D
Még 2 hét és indul a 2. inszem, ismét!
woody

Sting, ne add fel még van egy hét! Én nagyon drukkolok neked, és a görcsök nem csak a mensit jelezhetik!

Kpn, sajnálom, hogy le kellett állni, mikor indulhattok neki újra?

Kiss Angyal, tök jó, hogy sikerült! Nagyon drukkolok holnapra!!!+++++++++ :)

Woody, hajrá 2. inszem!!!!Neked is küldök: +++++++++
:)
Vendég

Kpn:Nekem most volt 5.én a 3.inszem arra kell a drukk!

Angyal,zsu Woody:kedvesek vagytok de ezek olyan görcsök ami mensisek mert rohadt erősek már, tudom, mert akkor gondolom másabb jellegűek lennének a görcseim ha babás lennék!

tesztelnem 22én kell vissza mennem Bmc-be!
ez a ha 5-ét nem számolom bele akkor 10nap.

ez van csajok!én nem tudom mikor leszek édes anya :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Angyalom:neked nagyon örülök és szívből kívánom hogy sikeres legyen a beülti! :lol: :lol: :lol:
sting1982

sziasztok!

Sting: Ez volt a B tervetek, akkor nem feladni!!!!!!!

KPN: sajnálom, hogy leállították az inszemet :cry: :cry:

Woody: tök jó, hogy tudtok menni tovább :D . Hajrá 2. inszem!!!!!

Rony: IR???

Lombikos csajok: ilyen lombikos tájékoztatón voltatok? Mert nekem Z-doki azt mondta kötelező elmenni. És mi van akkor ha én most elmegyek de csak januárba lesz a lombik?

Kép
sztyopane

Sztyopane, én nem is hallottam lombikos tájékoztatóról, nekem nem mondott semmit a dokinéni! :shock: És, hogy kötelező??? :shock:
Vendég

sziasztok

én ma voltam de nincsenek jó híreim....
túl vastag a nyh úgyhogy ha holnapra nem lesz 5 akkor nem lesz lombik. sok esélyem nincs rá mert ma 10 volt......
és ma már nem jön annyi mint eddig.
holnap reggelre visszahívott hogy megnézzen uh-on.
majd írok holnap.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: miért van az,hogy nem válik le rendesen?nem kérdezted meg???és miért baj az,hogy olyan szép vastag???

Sting: nem feladni!!!!!!!!!!!!!!!!

Hencsikém: tökéletesen igazad van,csak még mindig elfelejtem,hogy Te ilyen rendesen vezeted a táblázatot :D

Zsu: te mikor mész u.h.-ra???

Ronyka: az eredményedért elmentél???nem a kíváncsiság miatt terrorizállak,hanem ha van vmi gubanc minél hamarabb tudjál róla...

Woody: ez tök jó :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Oroszlán: sikerült már az inekciókkal véget vetni ennek a nem túl felemelő időszakodnak :?: :?: :?:

Kép

kiss angyal

:oops: injekció :oops:

Kép

kiss angyal

csajok elkértem a leleteimet:
inzulin szint: 11,4
vércukor terhelés előtt 5,0
60 perces: 7,8
inzulin -120 perces : 113
vércukor terhelés 120 perces: 7,2

dr vicky vagy valaki elemezzen ki.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kiss Angyal, holnap megyek uh-ra...már nagyon kíváncsi vagyok...Nálad nincsenek hőhullámok?Engem egyszer lever a víz, egyszer meg majd meg fagyok.
Vendég

lukacsne: A 113-as inzulin sok sajnos. 30 lenne a maximum. Nekem az első mérésnél hasonló értékek jöttek ki (117 volt). Endós dokihoz eljutsz vele? Mert ez tuti metes érték.
vicky79
Budapest III. kerület

lukácsné: szerintem a 120' inzulinod az magas, abból kiindulva ,hogy az enyém 98 lett és 3x500 as gyogyit kaptam biztos te is fogsz kapni rá valamit. De majd az okosabbak jönnek és kielemeznek .

rony: neked eredmény?

angyalka: izgulsz már? :lol: Holnap jelezz, hogy mi volt!!!

zsu: holnapra mennek a drukkok a sok petihez :lol:

Kép
sztyopane

sziasztok

én szedek metet 850mg 3*1-et.

03.03-án készült a leletem csak most kértem róla másolatot.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Zsu: nekem ilyen nem volt...szerencsére...holnapra mennek a drukkok :D

Lukácsné: az inzulinod sok,de már lehet,hogy jó,mert ha szeded a gyogyót akkor tuti lement már...

Sztyopáné: én nem vok ideges,csak a Párom..nagyon komolyan nyomja...azt mondja,olyan ideges vagyok..kérdezem én: miért...erre a válasz: senki nem gondoskodik most a babákról,biztos éhesek :D :D :D meg tudnám zabálni :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Angyalka: nagyon komoly a párod :lol: :lol: :lol: . Nem találkoztam még vele de "imádom".

lukácsné: és azóta nem voltál ellenőrzésen, hogy most mennyi lehet?

Kép
sztyopane

Sztyopane, Kiss Angyal, köszi a drukkokat! :)

Kiss Angyal, a Párod nagyon aranyos :) Az én párom is megkérdezte a múltkor, hogy a cisztám az nem a gyerekünk? nem nézték el? :D :D
Vendég

sziasztok!

Angyal: koszi kerdesed, mar mult het pentek ota nem kaptam szurit, kedden voltam kontrollon es lement a hcg 68-ra :):):) jovo kedden kell mennem ujra, remelem akkor mar 2 alatt lesz! nekunk tuti 4 honap szunet a szurinak koszonhetoen, de talan nem is baj, kell egy kis lelki regeneralodas is!

Meg mindig Angyalhoz: gratula az 5 petehez:) nekem is ennyit szivtak le:) kerdes: honnan lattak, hogy 2 erett volt es 3 nem? amikor a leszivas utan bejott Dr. Kanyo hozzank megmondani az eredmenyt es megkerdezni, hogy milyen eljarast szeretnenk a megtermekenyuleshez, akkor azt mondta, hogy nem lehet tudni mennyire erettek a leszivott petesejtek es mi ezert is valasztottuk az ICSI eljarast, tutira akartunk menni es jol is valasztottunk, mert 4 lett belole, igy van meg 2 fagyi babank:) Ti melyiket valasztottatok: a sima petesejt es himivarsejt osszeeresztest vagy az ICSI-t?

Sting: kitartas, ne add fel!

Lukacsne: hogy-hogy nem mentel vissza marcius ota kontrollra? En is szedtem 1 evig metformint (850gm 2x1) es meg egy masikat 1 honapig, juliusban hagytam abba, azelott lement 8-ra a terheleses inzulinom:) a dieta nagyon fontos, ebbol igyekszem sok mindent most is tartani, tobb-kevesebb sikerrel, es jartam az un. Arwen tornara is, amit mindenkinek ajanlok, aki IR-rel kuzd.

Woody: hajra 2. inszem!

Rony: en is kivancsi vagyok az inzulin eredmenyedre!!!

Mindenkinek sok-sok drukk:) Oroszlan

Kép
oroszlán

sziasztok!

köszönöm mindenkinek!

ne haragudjatok, de ma olyan álmos vagyok, hogy nem megy a sok netelés :(

lenne még egy kérdésem...remélem nem nagyon korbácsolja majd fel a kedélyeket...

mit gondoltok erről a h1n1 injekcióról?
be szabad adatni, vagy nem?
még most az elején, vagy majd?
hallok ilyet is olyat is...nem tudom mi lehet a jó...
gondoltam majd rákérdezek Konc doktornál 26-án, ha megyek...

holnap a főnököm elvileg hamar lelép, és akkor igyekszem jönni hosszabban is...

jó éjszakát

eszter82
Budapest

majd 3 év alatt az első laptetőőőőm :D :D :D
naneeeeee :)

puszi

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?