Sziasztok!!
Tegnap voltunk koponya és hasi uh-on. Minden rendben nem találtak semmit. Szóval megnyugodtunk. Mostmár egyre jobban telnek a napjaink, kevésbé nyűgös, persze az esti sírás nem maradhat el és 11 fele alszik el, pedig már napközben alig alszik, összességében olyan 3 órát azt is néha úgy kell kierőszakolni, de estére így sem dől ki. Sőt ma már inkább olyan hiszti jellegű sírása volt nem is hasfájós, komolyan olyan mintha félne elaludni, kicsit hülyén hangzik de olyan. Lecsukja a szemét olyan álmos és egy perc múlva kirobbannak a szemei és nézelődik
És olyan mintha megijedne... na mindegy remélem ezt mostmár lassan kinövi, ezt az esti elalvósdit
A pocakosoknak, ami hirtelen nekem is eszembe jut:
én is nagyon ajánlom a domestosos törlőkendőt, a nedves wc papírt, tenanak a hálós bugyiját (nekem nagyon jól jött mert eléggé véreztem és kellett a nagy betét és nagyon jól megtartotta!!), én vittem hajszárítót is állítólag ha nagyon bedurran a cici jó hajszárítózni, szerencsére nem kellett, lehet szükség lehet mellbimbó védőre ha nagyon kisebesedik.
A szüléshez mindenképp a kórházi hálóinget ajánlom én is , sőt én még egy napig azthiszem abban voltam, mert hát elöntött rendesen a vér
A védőnőnek pénzt???? Hát erről én sem hallottam még, de eszembe se jutna adni neki....
Nálunk is apás szülés volt, bejöhet bárki, nekem a szüleim is felváltva bejöttek, mikor még jó állapotban voltam, és a szülésnél két ember volt bent nem is egy...
Én is a kétágyas fizetősben voltam, szerintem megérte márcsak a fürdő miatt... nagyon jó volt hogy nem kellett kivándorolni a wc-re stb. főleg hogy elég ramatyul voltam a vérveszteség miatt...
Olyan rossz hogy nem tudok menni a találkára...
egyszer tarthatnánk egy hétvégi találkát is, hogy el tudjon vinni a férjem, még megpróbálom megszervezni hogy édesapám elvigyen, csak külföldön dolgozik és még nem tudni hazaér-e 26.-ára ...
Rita: én veszek Bulcsúnak járókát, mert hát elég nagy a nappali, és ráadásul köves, szóval míg kúszik-mászik ilyesmi hátha ott ellesz... bár kitudja, egy csomóan mondják hogy nem igazán vannak el benne...viszont mindenképp a fát tartom jobbnak, meg tud kapaszkodni mikor próbálkozik felállni stb. de mondjuk jobban be is veri magát az tény... Mi egy ismerőstől vesszük 12 ért, de valóban horror ára van...
Na jólvan megyek szunyálni, ki tudja mikor kell Bulcsú a csücsöri gazfickó
Anya ökörködött
)
Na és bénán adta rám a sapkát...