Új privát üzeneted érkezett!

Sting, ezen még ne idegeskedj! Éljen a laptetűd!!!!!Ráadásul a második!! :D
Vendég

okés bocs ha terheltelek :oops: :oops:

nálad mizus?hol tartasz most?
sting1982

Sting, egyáltalán nem terheltél! :) Én holnaptól lövöm a decát, a menopurt és a gonalt.Pénteken kell mennem uh-ra!
Vendég

Sting!
Nekem rövid protokollom van, még csak a Gonal-t és a Merional-t váltottam ki, eddig 35 ezer + még van 4-5 receptem amiből 4 csak párszáz forintos viszont van egy ami 63 ezerbe fog kerülni. Valszeg holnap ki kell váltanom.

Sajt! Én is megyek holnap. Remélem talizunk! És sajnálom, hogy nem sikerült.

Rony! Akkor hazafelé beugrok. Nem tudom, hogy mikor végzek.

Kakti! Örülök, hogy benéztél, és azért gyere ha tudsz valamit......

Sting! Azért még ne add fel, én is mindig reménykedtem. Sose lehet tudni mikor sikerül. Mi is nagyon szarul állunk anyagilag úgyhogy inkább nem is folytatom, hogy mi lesz ha......
szöszi1977

szöszi1977:köszike a bíztató szavakat!
bízom,bízom és csak bízni tudok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu:hajrá péntek!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

na jó csajok megyek csicsikálni!

puszi mindenkinek :lol:
sting1982

Sziasztok!

Húúúú csajok rengeteget írtatok, lehetetlenség mindenkinek reagálnom.

Előszőr is szeretném kérni tőletek, hogy ne írkáljátok felül a táblázatot, mert így nem tudom követni melyik mindig a legfrissebb.
Ígérem mindenkinek, hogy amint változás van az "állapotában" egyből felülírom, egyedül vasárnap délutántól, kedd reggelig nem szoktam jönni, máskor mindig itt vagyok naponta többször is.
Remélem nem haragszotok meg ezért, de így kész káosz lesz, ha mindig mindenki beleírogat.

Szöszi!
Mi kerül majd 63 000 be, melyik az a szuri? Talán az Orgalutrán? Csak azért kérdezem, mert én is rövid protokollra számítok, mert az első stimum is az volt, és szeretnék tisztába lenni az árakkal.

Sajt, Sztyopane, nagyon sajnálom.....

Örülök, hogy előkrültek az eltűnt személyek. Kakti remélem nem haragszol, hogy önkényesen átvettem az uralmat a táblázat felett.

Sting édesem!
Rajtad a fórum szeme, hajrá!!!!

Puszi

Tényállás csatolva!

1255416169.8877.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sting: Négy tüszőből lett két baba, de az egyiket a beágyazódás után elveszítettük. A sógornőm olyan jól reagált a stimus gyógyszerekre, hogy a lombikja 50.000 Ft körül volt. Hátha 1 lombik nálatok is beleférne mondjuk short protokollal. De neked van még 3 alkalmad, ha ez mégsem sikerült. Én a 4-ben már egyáltalán nem bíztam, de ez sikerült. Sosem tudja az ember, hogy mikor kopogtat az a gólya.
vicky79
Budapest III. kerület

Látom beindultak itt a dolgok! Tuti siker lesz ez a időszak!

Sting, nem feladni!!! Sikerülni fog! :D

Kissangyal, én is féltem az altatástól, de nem volt semmi gond. Nagyon aranyosak voltak a műtőben. Ja és szerintem tök jók a tüsző méretek.

Párom ma volt baci vizsgálaton. Nagyon remélem, hogy minden ok lesz!
woody

sziasztok

ma nekem is megjött úgyhogy csütörtökön én is megyek injekciókat iratni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Heni, akkor nem is próbálkozom a táblázattal :lol:
nekem még hozzáírhatod: 32 év, Szfvár és long protokoll
köszike
navared
Szfvár

Navared!

Beírtalak, hajrá tüszők, ne keseredj, nem egyformán reagálunk a szurikra!!!!

Lukácsné!
Végre megjött, drukk a szurikhoz!

Kiss Angyal!
Hajrá holnapi punkció, ne izgulj semmi rossz nincs benne, mondjuk nekem személy szerint utána eléggé fájt a hasam alja, olyan mensisen, de 1-2 görcsoldó és még jobban beálulsz, tök jó :wink: Mint valami narkós!!!! :oops: :lol:

Woody!
Hess bacik!!!!

Sting!
Most vettem csak észre!!! 2 laptető!!!! Hohohó!!!! Ez tuti siker!!! Ne izgulj!

Puszi

1255435768.9239.xls

heni77

Hali!

Megjöttem a BMC-ből. Irénke aranyos volt, addig nem eresztett :), amíg nem pisilek, pedig mondtam, hogy nem sikerült. Amit a mellékhelyiségben alkottam, az MrBean összes eddigi prudukcióját lepipálta!!! :lol: Sehogysem tudtam bládimenteset pislantani (nem használok tamponovát), jól leizzadtam, morgolódtam félhangosan. Aki halotta az tuti hülyének gondolt! :) Nagynehezen - a sokadik menet után (folyton kiöntöttem a bládi miatt) - végre 1 ml-nyit összehoztam, a tök üres szobába becsempésztem a cuccot és felmentem az emeletre Szűcs dokihoz. Egyszercsak megjelent Skriba drnő, aki engem keresett. Hoppá, mondok - vajon mi történt? :shock: Képzeljétek, olyan aranyos volt, csak azért keresett, hogy megmondja sajna nem sikerült és folytatnánk-e most. Nagyon kedves volt és együttérző. Mivel ezt a ciklust kihagyjuk, uhu-ra sem kellett mennem.

Pá Drágáim!
sajt@

Heni:
Köszönöm, majd legközelebb sikerál.

Zsu:
Nagyon szépek a kutyuk, nekünk is van két rosszcsontunk! :)

Sztyopáné:
Köszi :)
Azt nem mondta, hogy hány millától lehet lombikolni? Most nálunk is ilyen drámaian lecsökkent. Lehet valami a levegőben? :roll:

Kiss Angyal:
Bizony, remélem novemberben behozzuk a lemaradást! :)
Szerdára megy a drukk ezerrel! No para!

Rony:
Novemberben szeretnénk újrakezdeni.

KPN:
Ez van bébi... :?
Most volt az 5. inszemünk, de még van kettő, mert a legelsőt azt kiperkáltuk.
Jó sok tüsződ lett! Nekem összesen volt most 5-6 asszem - a drnő le is vette félre a Merionalt a vége előtt, nehogy túlstimu legyen belőle.
Mihály volt, Mihály van, Mihály lesz! :lol:
Küldök privbe diétát, mert anélkül sz@rt se ér, neked mennyi a Merck adagod?

Vörösmacska:
Te aztán nem laca-facázol a HSG-vel, gratula a bátorságodért!

Szöszi:
Ma későn értem oda, kár, hogy nem tudtunk dumcsizni... :cry:
Virtuálisan támogatom a baba-projecteteket:
Kép

Woody:
Szurkolok a jó eredményért! :)

Lukácsné:
Hopplá! Csak odatalált hozzád is a vé(R/N)ember? Éljenek a szurik! :)

Pá Drágáim!
sajt@

JA!
Az elkeseredésről-el nem keseredésről:
Utólag jött ki rajtam, mégpedig annak hatására, hogy ma találkoztam egy kolléganőmmel (neki semmi baja nincs, a férje spermája nem ok.) a BMC-be. Ma kapta volna vissza az utolsó és egyetlen fagyibabáját, de sajnos nem engedett fel... Amikor ezt megtudtam, persze ismerem a hátterüket is (a férje nem akar ebben részt venni, csak nagyon nagy veszekedések árán, szinte meg kellett erőszakolni egy nyamvadt spermaleadásért :twisted: - pedig neki rosszak a spermái, amin azért lehet ugyebár segíteni), elkezdtem bőgni, szegény csajszinak se kellett több, utána együtt sírtunk... Annyira sajnálom őt, mert megérdemelné a babát és a "családot". Komolyan mondom, neki nagyobb szüksége (hülye szó, de más nem jutott eszembe) lett volna erre a babára, mint nekem MOST.
Csajok, tegyük össze a kezünket, hogy milyen rendes férjeik, párunk van, mert ők jönnek és csinálják velünk együtt! Más pasi meg a saját gyenge önbecsülése és szégyenérzete miatt inkább lemond (meg se akarja kísérelni!) a gyermekvállalás öröméről!
Ha nem sikerül újabb kísérletre rávenni a férjét, nagyon esélyes, hogy válni fognak... Bocs, hogy kifakadtam, de nagyon megrázott...

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Aztaaaa mennyit írtatok... bele kell húznom asszem :)
Nem fog menni most sem mindenkinek a reagálás, de igyekszem!

Előszöris Navared!

mint ahogyan azt a többiek is megírták, természetesen mindenki érdekel minket, és itt vagy a legjobb helyen, hogy a kétségeidet, sikereidet, bánatodat,...megoszd velünk :)
ne izgulj, most drukkolunk ahhoz hogy minden papírforma szerint menjen, ha pedig nem, akkor se kenődj el! mindennek oka van...
...arról én is tudnék mesélni, hogy milyen nekifutni a lombiknak, és el sem jutni odáig :( de aztán újult erővel ismét belevág az ember :)
egyelőre bízzunk a legjobbakban :)

Sajt és Sztyopane!

Nagyon nagyon sajnálom hogy ez sem siker hónap :cry: :cry: :cry:
annyira reméltem hogy most végre a ti időtök jön!!!!!
de szeretem ahogyan hozzáálltok a dolgokhoz, és hogy van erőtök és kitartásotok :)
remélem nem kell már sokáig várni!!!!

Sting!

Most rajtad a nagy nyomás, hogy mindannyian tőled várjuk hogy megtörd ezt a babastopot!!! nagyon remélem hogy sikerül :)

Kakti!

A 4D-s képet nagyon várjuk! én a magam részéről nagyon kíváncsi vagyok rá!

Kiss Angyal!

már csak 1 nap :)
már tördelem az ujjaimat az izgalomtól :)
ééééés ne izgulj (mondom én, aki szintén ettől parázik, de akkor se izguljunk :) )

nálunk ma van a 3. decapeptyles nap...hááát én jól elszoktam ettől. Most kezdek visszarázódni :) Lac meg élvezi a reggeli doktorbácsis létet...úgy tud rám nézni mikor közeledik a tűvel, mint akinek ez a perverziója hogy a hasamba döfködi az injekciókat :)
de végre újra itt a lehetőség!
olyan furcsa volt beadni reggel újra a szurit, mint amilyen furcsa az volt mikor abba kellett hagyni és hetekig hiányzott. olyan jó hogy most újra előkerült a gyógyszeres fiókból a fertőtlenítő, meg a többi kellék :)
én majd csak 26-án megyek Konc doktorhoz uh-ra, aztán meglátjuk hogyan tovább...hogy kell-e még deca, vagy kezdődhet a pergoveris!

hangulatingadozós témához csak annyit, hogy én meg vagyok bolondulva teljesen...már kb a reklámblokkokon is sírni tudok, pedig ez még csak a decapeptyl :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: és alapban nem vagyok egy sírós fajta...

puszi :)

eszter

eszter82
Budapest

Eszter:
Köszi, kedves tőled! :)
A doktorbácsis sztori, mintha nálunk lett volna! :lol: :lol: :lol: Az én férjuram is élvezi! Há' nóóóómális?
Furcsa a szurivárás "öröme" is. Normális esetben senki nem örömködik, ha döfködik; bezzeg mi fórumozók! :)

Na elnémulok, mert lassan tele lesz velem az oldal! Leviszem a Zebeket futtatni.

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi, hogy beírtatok a táblázatba!

Most hívott Irénke, jövő csütörtökön lesz az átjárhatóságim, vinnem kell reggelit pisit, néznek terhességi tesztet.
Most csütörtökön meg UH-ra vár a Tanár Úr!
vörösmacska

Szia Sajt, nagyon sajnálom az ismerősöd és értem is, hogy miről beszélsz.
Nekem is van egy barátnőm, akinek a férje nem akart belemenni semmi mesterséges megtermékenyítésbe, nemhogy lombikba de még inszeminációba sem. Az volt a maximum, hogy gyógyszeres kezelés és otthon terminált együttlét, spermavizsgálatba sem ment még bele eddig. Most tört meg a jég, barátnőm 39 éves és válaszút elé állította. Megtört a srác és végül ő kérte, hogy jelentkezzenek, és most jöttek ők is a BMC-be.

Szerencséséek vagyunk, akiknek a férjeik ilyen készségesen jönnek és csinálják. Lányok, az én férjem 12 évvel idősebb nálam, 48 éves és van neki az előző házasságából egy 16 éves fia és büszke vagyok a kitartására és ahogy csinálja évek óta velem ezt a tortúrát és még sohasem mondta, hogy nem akar ide vagy oda elmenni bármelyik vizsgálatra is... büszke vagyok rá és hálás neki, mert mondhatná, hogy neki már ennyi idősen nem kell, de kell neki mert imád és tudja, hoyg ez az élet értelme. Mindjárt sírok, pedig még hormont sem kapok, sőt terhes sem vagyok:))))
vörösmacska

Sziasztok!

Igen, milyen rendik ezek a pasijaink, csak az ilyen apró "örömöket" észre sem vesszük magunk körül. Na mondjuk mi sem élvezetből járunk állandó matatásra :lol:

Ilyenkor az gondolkoztat el, Vörösmacska, hogy barátnődéknek semmi értelme nem volt pl ennyi ideig várni, mert ugye 35 fölött egyre nehezebb teherbe esni, és hát ha szereti a férj a másikat akkor úgyis belemegy a tortúrába, akkor meg miért nem állítják a nők előbb válaszút elé a pasit.
Bocsi, nem akarlak megbántani, sem téged sem senkit, de eleve logikusabb lett volna ezt a lépést pár évvel ezelőtt megtenni, talán esély is több lett volna. Bár ki tudja :?

heni77

Heni, köszike a táblázat-pótlást... esetleg még annyi, h. már nem az előkészítő szakaszban vagyunk, hanem a stimu vége felé... (de részletkérdés)
félek is a holnaptól :( nagyooooon :(

Kiss Angyal! Egy kalappal a holnapi eksönhöz... majd elgáncsollak reggel, hátha az szerencsét hoz. Mindenkit elgáncsolok, aki be mer menni előttünk az ajtón :lol: amíg mi a sorban ácsorgunk a hidegben!!!
navared
Szfvár

kiss angyal: Drukk holnapra.

sajt: Kíváncsi lettem volna, hogy mit reagált volna az ismerősöd pasija, ha közli vele a csaj, hogy te nem adsz spermát? Akkor majd ad a donor és majd nevelheted a más gyerekét. Sajnálom, hogy vannak ilyen pasik mellett gyerekre vágyó csajok, nagyon nehéz ez nekünk enélkül is.
vicky79
Budapest III. kerület

Rony:16 tüszőböl 6-ot tudtak leszívni????Jézusom,akkor van még a tarsolyban rendesen plussz para :roll:
Már nem idegeskedek...nem tudok úgysem ezen változtatni,sajna ez a menete...

Tényleg aranyosak a mi párjaink,de az lenne a legjobb ha ők is tudnának szülni :D assszzem én ezt az élményt átadnám neki :D

Lukácsné: hajrá szurik :D

Eszter: nagyon tetszett,hogy örülsz a szuriknak...tényleg a legtöbb ember a tű látványától is rosszul tud lenni (én is ebbe a csoportba tartoztam eddig,de már MEGKEMÉNYEDTEM mint Tarzan talpa :D ),mi meg majd kiugrunk a bőrünkből mikor elkezdhetjük :D

Sajt: jól teszed,hogy kíméled Apát a sérvműtét után..novemberben úgyis sikerül :D :D :D

Heni:nekem az előző párom nem akart még spermavizsgálatra sem elmenni,de amikor szeretsz valakit akkor abban bízol,hogy egyszercsak jobb belátásra tudod bírni,és neki is fontos lesz az ami neked.. amikor az ember válaszút elé állít valakit,abban benne van a szakítás lehetősége is,és ezt az ember nagyon átgondolja...nálam legalábbis így volt..én 5 évig győzködtem arról,hogy legyen babánk és amikor meg volt az időpontunk azon a héten amikor mennünk kellett volna szerdán,hétfőn flegmán közölte,hogy nem jön el,mert különben is,hogy fogok kinézni terhesen,meg hát az a gyerek beszarik meg ordít...ezek után megmutattam,hogy nem csak a gyerek tud ordítani...ennél az eseménynél került pont a kapcsolatunk végére..
Nekem egyébként elegem van a szurikból...most muszály,hogy sikerüljön a baba,mert úgyérzem sokat tettem érte,és várom a jutalmamat az égiektől :!: minden nap elmondom nekik( nehogy kimenjen a fejükből),hogy miken mentem keresztül :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

sziasztok!

navared, angyalka: holnapra mennek a drukkok ,aztán várunk titeket a beszámolóval!!!

Heni: nem piszkálom többet a táblázatot :oops: :wink: :lol:

Eszter: én is így voltam a szurival, hogy alig vártam hogy adhassam magamnak. Most is így vagyok csak olyan messze van még január :cry:

Vörösmacska: akkor már HSG után indulhat az inszem!!!!

sajtocska: lakás???

kakti: már nagyon várom a képet!!!

lukácsné: hajrá szurik! :lol:

sting: csinálsz BMC előtt tesztet?

Woody: hajrá baci mentesség!!!!! És természetesen baci mentes lesz az eredmény, ne izgulj!!!

csajok: mi a különbség a hosszú és a rövid protokoll között?

Kép
sztyopane

Heni: mármint válaszút elé állítottam,belement,bejelentkeztünk, majd jött az "arcul csapás" :roll: mondjuk joban jártam,mert megismerhettem ezt a fiút aki a legaranyosabb ember a világon :D

Köszi lányok a drukkokat :D

Kép

kiss angyal

Navared: nem kell engem elgáncsolni,szerintem olyan idegállapotban leszek,hogy magamtól elvágódok :D

Kép

kiss angyal

sziasztok

Woody, tuti nem lesz baci!!!

Lukacsne, drukk a szurikhoz! :)

Sajt, egyébként az én uram is az elején azt mondta, hogy nála semmi baj nincs, ő bizony nem megy orvoshoz cuccvizsgálatra, menjek én dokihoz, biztos nálam van a baj! :shock: Mert, hogy milyen ciki andrológushoz menni, erre megkérdeztem, hogy nekem nem ciki szétpakolni a lábaimat egy vén doki előtt? (idős a volt nődokim) erre azt mondta, hogy nálnk nőknél ez természetes! :shock: Aztán idén januárban mikor voltam dokinál, kapott egy beutalót az andrológiára...Mondtam, hogy EL KELL MENNED!!! Elment... Aztán sajna kiderült, hogy évekig miért nem maradtam terhes! Mert nagyon kevés neki! :( De soha nem vetettem a szemére, hogy én megmondtam, úgyhogy ezután már nem kellett nógatnio semmiért! Igaz morog mindig a cuccvizsgálat előtt, de ez kibírható! :)

Vörösmacska, megy a drukk csütörtökre!

Sztyopane, a long protokoll a 20. napon kezdődik, a másik az 1. napon kezdődik.A longosat általában endósoknak szokták a shortot a pco-soknak...asszem! Javítsatok ki ha nem így van!
Vendég

Sziasztok!

csajok nem győzöm olvasni a soraitokat :lol: :lol: :lol:
de örülök hogy sokan vagyunk!

mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat!
nagyon kedvesek vagytok tényleg!

Angyalom:ne izgulj a holnap miatt!semmi gond nem lesz és megkapod ebben a hóban az eredményt mert muszáj megkapnunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!TUDOD!

lukácsné:hajrá új hónap!!!!!!!!!

Bökésről:én is mikor legutóbb ki kellett hagyni 1 hónapot annyira vártam a szurikat de valami borzasztó béna voltam az elején és újra bele kellett jönni! :lol: :lol:

Sajtikám:jól tetted hogy ezt a hót kihagyjátok!rendes tőled hogy kiméled férjuradat!
Dokinéni meg tiszta rendi volt
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky:köszi neked is a sorokat!
ismerősőd tényleg elég olcsón megúszta a lombikot!de jó nekik!
de nekem nem szabad odáig eljuttnom :!: :!: :!: :!:
remélem jól vagytok a kis asszonnyal :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting: Egész jól elvagyunk, csak néha nem hagy már aludni. :) Már nagyon mocorog néha. A sógornőmék még inkább olcsón oldották meg pl. a mostani lombikot, mert 1 hét előkészítés után derült ki hogy spontán terhes lett ugye. Már a 10. héten van és minden oké náluk szerencsére.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:de jó a kis sógornődnek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hatalmas garula nekik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kis tündérke már most nagyon izgága :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de gondolom ez megnyugtató számodra hogy tudod nincs gond odabent!!!!!!!!!
sting1982

Sziasztok!
Bocsi, hogy most nem reagálok az írásaitokra, de már eléggé hulla vagyok. Ma voltam a BMC-be emelték a merional adagom és a gonal-t is.Mától kell a Gynazol hüvelykrémet nyomni. Lányok megerősítést várnék, hogy ezt csak egy alkalommal kell vagy a patikában elnéztek valamit??? Előre is köszi a válaszokat, fontos lenne, mert most ezen parázok, nehogy emiatt ússzon a lombik.

Kiss Angyal! Mennek a drukkok!

Holnap jövök és akkor megpróbálok senkit nem kihagyni......
szöszi1977

Kiss Angyal, mennek a drukkok holnapra!

A szurizással kapcsolatban meg én is várom a reggeleket :) Simán pattanok ki az ágyból 7kor, hogy beadjam, pedig én nagyon rossz kelő vagyok... :)
Vendég

Szöszi, én sajna nem tudom, hogy mi a helyzet a hüvelykrémmel, nekem még nem kellett használom, de én is kíváncsi vagyok a válaszra!
Vendég

Hellóka mindenkinek :lol: :lol:

Szöszi:gondolom az orvos azért tudja hogy ez 1x használatos krém de miért nem kérdeztél rá?

Angyalkám:nagyon nagyon gondolok rád és tuti semmi baj nem lesz mert az égiek vigyáznak rád! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majd ird mi volt!
jah és a dokim van e már!na nem mintha olyan fontos lenne csak kérdezem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rony:nálad mizus irj pár sort!!!!!!gondolom elmentél a papírodért! :lol: :lol: remélem nincs gond! :wink:

Woody:mikor lesz eredményetek ?egyébként hol tartasz most mert nem tudom :oops:

heni77:köszi a drukkot neked is!amúgy mi a helyzet veled?

:lol: :lol:
sting1982

Szöszi!!!!

Igen a krémet egyszer kell felnyomni,több napig hat odabent.Kicsit kényelmesebb mint a többi hasonló készítmény.

Kép
cukigabi
Budapest

sting: Köszi, a babó tényleg elég aktív tud lenni, de olyan mintha már most kezdene napirendre beállni és ezt jó lenne szülés után is megtartani. A sógornőmék nagyon örülnek, egyáltalán nem hitték el, mikor a teszt pozitív lett. Két elzáródott petevezetékkel én sem hinném el, de mégis van ilyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:Szia!
ez a napirend dolog ha már most talán kezd beállni akkor a későbbiekben nem lesz nehéz dolgod!
Sógornőddel csoda történt!én sem hinném el!
elzáródott petevezetékkel....
hatalmas boldogság gondolom!

remélem azért kíméled magad!képet mikor teszel fel a kis asszonyról????????? :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Szöszi!
Igen a krémet egyszer kell csak használni, talán punkció előtti napokban.

Sting!
Azé' van a táblázat, hogy tudd ki hol tart :lol:

Amúgy én 19-én megyek vissza ismételt IR vv re, hogy kiderüljön mennyit javultam, és ezzel a lelettel 26-án az endokrin dokihoz. Így kiderül, hogy mikor kezdhetjük a 3.lombikot!!! Már alig várom!!! De mindenképp megvárom, hogy tökéletes legyen az eredményem!

Puszi

1255504016.9187.xls

heni77

Vicky!

Sikerült már nevet találni a babának?

heni77

Heni:oké oké!táblázat! :oops: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:
már meglestem....
sting1982

Sziasztok!

Vörösmacska:
Húúú, az mindjárt itt van, nagyon szorítok érted! :) Szerencsés vagy a férjeddel, az ilyen embert meg kell becsülni (én is mindjárt sírok, mert rágondoltam az én szerelmetes Uramra).
A kolléganőmnél már a válaszút (válás, mint Damoklész kardja) elé állítás többszörösen megtörtént. Szőrnyű, hogy csak ilyen érzelmi zsarolás árán volt hajlandó arra az egyetlen nyamvadt anyagleadásra a fickó... :cry: Lehet, hogy jobban járna a lányzó egy új házassággal/kapcsolattal, de hát szereti ezt a dinnye urát! Na ez az a helyzet, amikor mások kívülről szemlélve remek tanácsokat tudnának adni, de felesleges, mert a lila köd, vagy a szeretet elhomályosítja a kapcsolatba "ragadt" szenvedő fél fejét...
Amikor benne van az ember, fel sem fogja a többi lehetőséget, vagy kapásból elutasítja - amit teljesen elfogadok és megértek. Mást nem tehetek, csak együttérzek és vígasztalok.

Heni:
Akiről szó van, az az én barátnőm/kolléganőm, de nem is ez a lényeg.
Régóta házasok, de egy ideig nem is akartak családot alapítani, mert anyósékkal laktak együtt, épülgetett a házuk is, csak lassan.
Aztán pár év próbálkozás után derült ki, hogy nem jött össze a baba. Mielőtt komolyan elkezdődött a lányzó kivizsgálása, gondolom eleinte Closty-s babázással próbálkoztak... Nagynehezen a férje is elment az első vizsgálatokra, ahol azonnal kiderült a vacak eredmény. Gondolom ez kemény öngól volt a férfiasságának és az önbecsülésének egyszerre. Ő meg az a maradi macsófelfogású pasi, aki nem megy orvoshoz, szinte egyikhez sem, mert fél, vagy túl ciki... Szóval az elején döcögősen, több év során, de pár lombik már elcsattanat. Most ez volt az utolsó, nem tudom lesz-e következő. És milyen az élet, nem az anyagiak miatt áll le az egész, hanem a pasi miatt. Remélem azért még átgondolja és beindul a muki.

Vicky:
Sajnos a donoros, vagy örökbefogadós megoldást a barátnőm utasítja el, valamiért fél tőle... Persze a férje sem szeretné.

Kiss Angyal:
A barátnőm még nem jutott el erre a pontra, mint te az előző pároddal. Pedig lehet, hogy jobban járna!
Az égiek remélem rádtekintenek, mostmár tényleg jó lenne! Mindenesetre én is kérlelem őket, hogy sikerüljön nektek a babóca, hátha így könnyebb lesz. :)

Pá Drágáim!
sajt@

sting: A babásba tettem fel, de ha gondolod, akkor ide is felteszem a 4d-n készült képet. És persze kímélem magam, bár azokat a napokat is szeretem, amikor mászkálok, mert nem vagyok egész nap itthon egyedül. De ezekből egyre kevesebb van, mert nem nagyon van kedvem kimenni a szélviharba. Pedig ma is ki kell mennem, de majd sietek haza.

heni: Már szűkül a nevek listája, de eddig jutottunk apával.

sajt: Én sem biztos hogy belemennék a donoros inszembe, csak fenyegettem volna vele. Bár ha nem akarja, akkor max. engem hagy el, de akkor sem lesz rugalmasabb. Én az ilyen pasit elhagynám a jövőbeni családom érdekében. Tudod én arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen pasiból milyen apuka válna.

Szóval kép a babáról:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu:
A te párod szerintem felfogta a lényeget és megvilágosult! :) Ezért csak dícsérni tudom!

Szöszi:
Hüvelykrém? Az mire jó a stimu során? Taníts ki lécci-lécci-lécci!!! :)

Cukigabi:
15 nap házasság? Kép Gratulálok!!! :)
Mesélj, hogy történt?

Heni:
Szurkolok a jó IR-ért!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Őszintén? Fogalmam sincs milyen apa lesz, ha lesz. Sajnos nekem nem mérvadó a véleményem, mert én már megítéltem :oops: a személyiségét és nagy változást kéne tanusítania, hogy változtassak rajta. Szerintem ő az a pasi, akinek van egy érzelmileg magas szintű intelligenciával megáldott kis felesége, aki folyton képes kompromisszumokat kötni, legtöbbször a saját rovására. Neki is a sarkára kellene már állnia, csak a "járás" nehezen tanulható az ő lelkiállapotában. A pasi érzelmileg kevés intelligenciával bír, a többiről nem beszélek - szerintem baromira nem illenek össze. Megrekedt az ovis szinten, de minimum egy kisiskolásén a fejlődésben. Szégyenérzetét és a férfiasságának "megcsúfolásából" fakadó önbizalomhiányát rejti egy látszólag nemtörődöm, bezárkozótt emberi arc mögé. Őt is megértem, de nem való egy nyílt szívű és kedves, okos feleség mellé; mert a sok szeretetgombóc és türelmesség ellenére sem volt képes változtatni ezen. Sőt! Igen rosszul "oldja meg" a problémát... Pár éve azzal akarta magának bizonygatni, hogy mekkora macsó, hogy megcsalta a feleségét! :twisted: Komolyan mondom, hogy teljesen rosszul, illetve sehogy sem kommunikálja le jól a dolgokat! Bizonyára nehéz feldolgozni ezt egy férfinak, de amelyik szereti a feleségét és érett személyiség, az nem így cselekszik...
De beszéljünk a lényegről! A picurkád tündérien gyönyörű!!! :D Én is, én is, én is!!! Mintát levettem, majd novemberig spájzolom, jó? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

„…hogy barátnődéknek semmi értelme nem volt pl ennyi ideig várni..”

Úristen Heni, nem értelek. Barátnőm nem azért 39 évesen küszködik a babáért mert eddig diszkóba járt vagy éppen karriert épített. Szerintem így ismeretlenül nem vádolhatsz meg senkit. 4 éve van a férjével és 2 évbe tellett amíg eljutott a kapcsolatuk arra a pontra, hogy közös gyereket szeretnének. Egyébként volt két vetélése egymás után, amihez semmilyen orvosi segítség nem kellet, egyből terhes lett. Azóta pedig semmi, ez már két éve, azóta is orvoshoz járt, csak nem a megfelelő helyre. Forgáchba a Siposhoz aki IR-t állapított meg, írt fel gyógyszert, azóta fogyott 20 kg-ot, a véreredményei szépen javulnak. Most jött a BMC-be, hogy végre a férje hajlandó a mesterséges megtermékenyítés bármely formájára.

Mi sem most kezdtünk a babaprojektbe 37 évesen, hanem 4 és fél éve! Akkor hány éves is voltam? Kicsivel harminc felett. Szóval az, hogy kinek hány évesen sikerül végre a gyerek az nem logika kérdése, hanem milliónyi sok apró mozaik összeállása. Hiába akartam volna 28 évesen babát, ha nem volt kitől.
vörösmacska

Sziasztok!

Vörösmacska:

[quote="vörösmacska"] írta:vörösmacska
Nekem is van egy barátnőm, akinek a férje nem akart belemenni semmi mesterséges megtermékenyítésbe, nemhogy lombikba de még inszeminációba sem. Az volt a maximum, hogy gyógyszeres kezelés és otthon terminált együttlét, spermavizsgálatba sem ment még bele eddig. Most tört meg a jég, barátnőm 39 éves és válaszút elé állította. Megtört a srác és végül ő kérte, hogy jelentkezzenek, és most jöttek ők is a BMC-be.

Félreértettél, előszőr is én nem vádolok senkit, csak elmondtam a véleményemet, és nem arra írtam, hogy a gyerekvállalással nem kellett volna eddig várni, hanem azzal, hogy a férjet válaszút elé állítsa.
Nekem is volt egy 7 éves kapcsolatom ezelőtt ahol eszembe sem jutott a gyerekvállás kérdése, mert nem láttam értelmét neki szülni. Persze akkor meg még nem is tudtam, hogy bajok is vannak velem, és nem 1 éjszaka alatt esem teherbe.

[quote="vörösmacska"][ írta:vörösmacskai] Egyébként volt két vetélése egymás után, amihez semmilyen orvosi segítség nem kellet, egyből terhes lett.

Szerintem ezt nem említetted, ha mégis akkor bocs, nem láttam.
Rossz, hogy nem személyesen beszélünk, nem lehet látni egymás arcát, reakcióját, ami félreértésekhez vezethet.
Isten ments, hogy én így valakit "elítéljek" ismeretlenül, én nem gondoltam, hogy gondot okoz, ha leírom a véleményemet, senkit nem akartam megbántani vele.
Csak azt tudom, hogy ha én ilyen helyzetben lettem volna, hogy Attila 'semmi mesterséges dologra' ( esetleges átgondolás után sem ) nem hajlandó azzal kapcsolatban, hogy babánk legyen, akkor nincs mit egymás mellett keresnünk, hiszen nincsen közös célunk. Illetve ha van is, akkor azt ezen okokból nem tudjuk véghezvinni.

Nem tudom, értesz engem, hogy mit szeretnék ( szerettem volna ) ezzel mondani?
Mégegyszer bocsi, de te szerintem félreértetted a hsz omat.

heni77

[quote="vörösmacska"][ írta:vörösmacskai]Mi sem most kezdtünk a babaprojektbe 37 évesen, hanem 4 és fél éve! Akkor hány éves is voltam? Kicsivel harminc felett. Szóval az, hogy kinek hány évesen sikerül végre a gyerek az nem logika kérdése, hanem milliónyi sok apró mozaik összeállása. Hiába akartam volna 28 évesen babát, ha nem volt kitől.

Logikát én nem is kerestem ebben az ügyben, már csak magamból kiindulva sem. Hiszen ezeket én is tudom, 27 éves korom óta arra várunk, hogy babánk legyen. Előtte meg nekem sem volt kinek.

Puszi

heni77

Hát sajnos mi is 26 évesen szerettünk volna babát, de "csak" 6 éve kell várnunk. Bár ha őszinte akarok lenni, igazán most érettem meg rá! A párom sokkal hamarabb... és szerencsére mindenben támogat :D

Ja a lényeg: mehet tovább a stimu, megindult a növekedés és pénteken újra uh és vérvétel. Szerintem akkor eldől minden. Nagyon féééélek :(

Ne "veszekedjetek" lányok!!! Olyan rossz olvasni... nyilván nem érthet mindenki egyet mindenkivel, de nagyon könnyen félreérthető a másik ha nem látod a reakciót azonnal. Sokszor tapasztaltam már, főleg így az sms, e-mail korában.

Sajt@! a Gynazolt azért adják, hogy kipucoljon:) Én gombás fertőzésre kaptam mielőtt elkezdődött a Decapeptyl-es előkészítés.
Elég csücskös volt, mert elkezdtük a szurikat és még nem volt eredményem, hogy sikerült-e a fertőzést kitakarítani, de mivel nyaralni voltunk, csak a 2. szuri után tudtam meg h. folytathatjuk-e a lombikot.
Azt h. pontosan melyik nap kell használni a leszívás előtt (1x, ami 5 nap alatt fejti ki a hatását) azt még nem tudom, de remélem hamarosan meg fogom!
navared
Szfvár

Vicky! nagyon-nagyon cuki a picúr!!! Gratula!

Eszter! miért kellett leállni a első lombikkal? Hát én nagyon nem szeretném!!!
Egyébként hihetetlen, de én aki vérvétel előtt egy nappal már rosszul voltam, most meg sem kottyannak a szurik. Jó még nem adom be magamnak, de szerintem az sem lenne probléma már :)
Na élvezni azért nem élvezem :lol:
Nagyon drukkolok!
navared
Szfvár

Bocs Heni, hogy ha egy kicsit bunkó és indulatos voltam, azt hiszem elbeszéltünk egymás mellett.
Egyébként korábban nem írtam a barátnőmről semmit, csak annyit, hogy férje ellene volt, hogy úgy legyen gyerekük, hogy nem ők hozzák össze ágyban párnák közt - kicsit másképp fogalmaztam, de ez a lényeg.
vörösmacska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?