fruzsa beni gyönyörű kis formás fickó! kisbetűzöm, mert ábel a másik kezemben van.
ha nem akar hason feküdni, akkor annak oka van. védőnéni is úgy alszik és fekszik ahogy neki kényelmes, nem ahogy valaki megszabja neki. majd megerősödik később a gerince majd emelgeti hason fekve a fejét beni egy hónap múlva...nála ez később jön el, majd mást meg hamarabb fog.
néha azt érzem állandóan okoskodom, szóljatok, ha így érzitek, akkor visszafogom magam.
kenguru
míg magától nem ül a pici, addig megterheli a gerincet, nem elég, ha a fejét tartja. ebben még az orvossal is szembeszállok, aki azt mondja lehet hamarabb. lényegében ül a kenguruban s összecsuklik, összecsúszik a gerinccsigolyája, nem elég erős m,ég, hiszen ülni is ezért nem tud....
trinky
rendszeresen sétálunk az állatkert felé..lehet már találkoztunk is. na akkor egy négyes séta már össze is jöhetne...mondjuk a héten nem, alaposan ki akarom kúrálni őket, nem megyünk ki ilyen szélben.
máté igazán engem tüntet ki a hisztivel, különféle raplijaival, ez már így van egy éves kora óta. én pattanok, pattantam neki első szóra, más nem. ha éjjel 3szor ugrasztoztt kakaóért másfél évesen, akkor én pattantam ennyiszer, max morogtam kicsit. apja vagy anyu ezeket nem tűrik, náluk nem is próbálja. na és ugye ábel születésével ezt nem tudom megtenni, s persze kell idő., míg megszokja. na és azért az életkorából adódó hisztik persze pluszban vannak. majd lesz az itt mindenkinél.
esztke
nekem igazán a betegségek tettek be, azok miatt buktam ki teljesen. a többi olyan, ami bosszantó, de ez okozott rengeteg plusz negatívumot. nehogy miattunk ne vállalj két éven belül második babát!!!!!!!!!!!
én hiszem, hogy az első félév, év lesz nehezebb, de utána épp fordítva. most a mélyvízben vergődve is azt mondom, nem csinálnám máskéánt.
bentley
sztem 2 ágyas és kád nem függ össze. ott is kifoghatsz rossz szobatársat ez szerencsefüggő.
én felszívódó varratot kaptam, s picit, mert nem vágtak, csak 1 centit repedtem, de egy hét múlva kiszedik, ami addig nem szívódik fel. de a varratszedés már nem fáj, még ha hihetetlen is, ha felszívódó, ha nem, csak ha gyulladt.
ha tudsz visszaolvasni még szülésig, többször le volt már írva mit jó bevinni, s más hasznos infokat is megtudsz. én is ezzel töltöttem az időm, már a 6. héttől kezdve végigolvastam a bajcsys topikokat.
zoknit tényleg vigyél szüléshez, ahogy írta fruzsa, mert akármilyen meleg van, a láb szinte biztos fázik. és az szörnyű ilyenkor.
crissy!
nehogy már szégyelled magad, én is ki tudtam bukni az első gyereknél is a másodiknál is, és most is. Imádjuk őket, millió öröm van velük, sokkal több, mint gond, de nekünk is vannak és lesznek is nehéz napjaink. És ez így lesz később is, csak akkor más miatt bukunk majd majd ki. Mint írtam már emberek vagyunk.
Tali 26 hétfőre lett mondva ha jól tudom, nem a hétre!!! úgyhogy csak gyere, mert szeretnélek/szeretnénk személyesen megismerni titeket is!!!
a meglepetés elmaradásban én is ludas vagyok, Andy nem küldtem képeket
új kismamik ki mikorra van kiírva?
én imádtam az egy ágyas alapítványit, akkor jöttek hozzám, mikor akartak vagy nekem jó volt, senkit nem zavartunk, máté volt, hogy elaludt az ágyon mellettem...mondtam, ha nem fájt volna az aranyerem, akkor wellnessbewn éreztem volna magam
de van aki kifejezetten szeret beszélgetni, s igényli, hogy ne egyedül legyen. Mondjuk én is ismerkedtem, én ábel miatt kértem az egy ágyast. mert csak ott tudtunk ketten lenni, s fontosnak tartottam, hogy megkapja ezt tőlem, és jobban egymásra is tudtunk hangolódni.
na közben volt szoptatás meg minden, jó rég kezdtem a hozzászólást.
most egy hétig nem jövök, mert vagy máté rovására, vagy házimunka rovására tudok netezni, vagy úgy hogy ábel a kezemben van, és akkor viszont nem rá figyelek. Meg nem Mátéra. Meg nem haladok. Úgyhogy most megvonom magamtól egy hétig a netdrogot. Mert a gyerkőcök az elsők, a kötelesség házimunka amásodik, és ha belefér akkor jöhet a net. De mot nem fér bele.
mindenkinek addig jó egészséget, nyugis éjjelt átalvó babákat!!