UNDORÍTÓÓÓÓÓÓÓ AZ IDŐ!!!!!!!!
Oké, hogy ősz, meg lehűlés, de ez már sok...
Alig bírtam Bendét is elaltatni... Ki sem tudjuk szinte dugni az orrunkat.
Nah...
Először is POMPOM!!!!!!! KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!! HAHÓ!!!!!!!!!!!!!!
Krisz, annyiból jobb az eldobható, hogy nagyobb és nem gumis/szorítós, hanem laza, ahogy Fenci is írta, belefér a Tena. Vazze azt is kell vennem...
Még jó hogy eszembejut... Nos, szerintem ennyiből praktikusabb. De valóban hálós, nem papír!!!!
Mi hétfő óta fűtünk. Muszáj, házban 10 fok sem lenne... Gyerek mellett lehetetlen. Így is takonyos volt...
Ja haslekötőm is volt, de nem hazsnáltam olyan hihetetlen sokat... Idén szerintem Apa derékmerevítőjét fogom felvenni, ha nagyon akarok feszesíteni majd. Nem igazán ezen forgott akkor az agyam...
Dike, KIS PETIKE??? 3910 gr? Nem olyan picike...
Gratulálok és sok sok egészséget!!!
Erről jut eszembe a szomszéd megszült 4300 gr a gyerek. Császár is lett a vége... Ő is fiú.
Fenci, Vicky, nálunk az 1. szülinapi torta babakekszből, tejpépből meg banánból állt. De szerintem ilyenkor nyugodtan megengedhető egy kis "nyalánkság" úgyhogy ne ragaszkodjatok annyira a mindenáron egészségeshez, ettől nem fogjátok elrontani.
A túró mindenképp jó ötlet, de (szőlő)cukrot adjatok hozzá, mert nem fogja elfogadni.
Amúgy nálunk úgy volt, hogy meg lesz engedve hogy túrja meg mittomén, persze épphogy lökdöste...
Fenci, még mindig taknyos szegénykém? Akkor jobb is, hogy nem vitted ki... De tényleg szólj nyugodtan legközelebb! Ja, tegnap elmentünk sorira, hát jól meg is bántam... sz*r se volt és az is drága... egy ideig nem megyek...
Vicky, örülök, hogy javulnak az éjszakák. Tuti hogy a fog is rájátszott!!!! Most kicsit nyugi lesz..
Érdekes, hogy pont most veted fel a topik/fórum váltás témát, mert pont írnék valamit, amit nem merek leírni, de nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre!!!! Sőt! Na többiek???
Ma voltam szülásznőmnél, tök tipikus, hogy bementünk az UHra, na ki van bent doki??? Hát eprsze, hogy az enyém.
De rohant szerencsére, mert műteni ment.
Minden rendben lurkóval, valóban fejvégű, 2100 gr. Kissé nagyobb lesz, mint Bátyja. Megint szóba jött a doki-dolog, hát eléggé meglepődött, amikor mondtam, hogy valószínűleg a dokim nézte el a gyerek fekvését (26. héten faros volt, utána éreztem egy fordulást -egyértelműen-, 30. héten mégis farosnak mondta a doki, azaóta nem éreztem fordulást és most viszont fejvégű (meg ugye előző héten is az volt) ergo szerintem a doki nézte el. No a lényeg, hogy megint beszéltünk erről, de mondtam Neki, hogy már nem akarok nagyon ugrálni... Amúgy a szülésznőmnek mondta, hogy majd együtt szülnek és hogy én leszek az... jééé emlékszik... És lenne mégegy téma ezzel kapcsolatban, de azt nem merem itt nyíltan...
Na befejezem a kisregényt, tessék jelentkezni eltűntek!
Gröni
Vicus
Lami (remélem összeforrtak a csontok, begyógyultak a sebek...)
LMami
Zsu, Nálatok mizu?
Mofly, detto Nálatok mizu?
Ditke??? Néha ide is dobj pár sort!