Bocsi, hogy csak most, csak Bende takonyos és nem igazán aludt jól délután (sem).
Pici hőemelkedés lett estére, de nem adtam gyógyszert, csak természetesen próbálkozunk egyenlőre.
Mami, remélem így már nem lesz császár...
3. napon elmúlik??? Ez azért elég gyors, nem??
Tényleg Flóra áll kapaszkodás nélkül, Dani nem? Pedig mindent Ő kezdett előbb, ha jól rémlik, ugye? Amúgypedig hihetetlenül ráérnek még az állás/járásra!!!
Bende is rettenet sokáig 4kézlábazott.
Gaby, Hát akkor így nagyon megéri Nektek a Pediped!
Mi ma megvettük a Pediflexet a boltban. Amúgy nagyon jó a bolt!!! Kedves, segítőkész eladó, van választék bőven... Szóval megéri elnézni. Felpróbáltam a rugalmas kendőt is, már tudom, hogy S-es kell majd.
De hogy csizmát mit vezsek Bendének, arról fingom sincs, mert az nincsen.
Lehet, valami baja van Máténak. Készülődnek a fogacskák, front van stb... El fog múlni, ne aggódj!
Princzike, nekem egyik gyereknél sem volt semmi tünetem soha! Még hányingerem sem. Max. kívánósság, de ki tudja az amúgy nem lett volna...
Örülj neki!
Gyugyi! Mit vettél??????????? Kifúrja az oldalamat (na jó, a gyerek fúrja épp....)
Dike! WOW!!!!!! Az a menyecske ruha nagyon vadító!
Nagyon szép a ruha!!! Még képen is!!!
Hajadat nem néztem.
Gröni, megértem, hogy így már nem sírtad vissza a szopit. Nálunk azért ilyenek nem voltak. Maratoni szopi igen, de hála a jó Égnek, sosem sebesedett ki. Szerintem nem lesz itt gond, ne agyalj rajta!
No, azt hiszem mindenre sikerült válaszolnom.
Ma tehát megjártuk a 4D-t meg a cipőboltot. 1,5 órát UHzott a csaj, mert Drága Kistesó nem akarta mutatni magát. Már tornáztam, ettem, ittam épp csak háztömböt nem mentem futni... A végén sikerült 1-2 jobb képet csinálni (azt is csak profilból). Súlya 2 kg (1900valamennyi), mindene 32 hetesnek megfelelő. Minden a helyén van és megvan, hosszú haja van és már most zsíros a Drágám.
Bende persze irtó sz*rul aludt (taknyos, nem kapott levegőt), ehhez képest úton minden oké volt, ott kicsit szenvedett, Apa mászkált Vele. Itthon persze megintcsak alig bírt elaludni, aztán hamar kelt is... Remélem, hamar kijön a takonyból. Ma is Vele alszom szerintem. ((az előző 4Dn szintúgy beteg volt, úgyhogy többször tuti nem megyek...))
A cipőbolt szuper, kedvesek, aranyosak, vettünk is pipőt, nagyon szép és igényes és kényelmes (gondolom).
No és képek:
Bende pipő:
Na azt hiszem jól elárasztom az oldalt...