Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Mi ma reggel amikor hazajött a melóból akkor kibékültünk.... :D Amióta elkezdtük a kórházba járkálást, azóta vagyok feszültebb, és már olyanokon is megsértődök, amin eddig csak nevettem, szóval ez a hormondolog tuti bekavar!

Vicky, tegnap filmnézés közben sírvafakadtam, pedig én nem szoktam ilyen érzelgős lenni... :)

Tele a gatyám a holnapi nap miatt!! :? Remélem eltűnt az a kis mocsok ciszta!
Vendég

zsu: Ciszta monnyon le!!!!!! Drukk holnapra.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Sajtocskám!
Igazad van koszálok mert ritkán jövök de nem nagyon vagyok itthon és nem nagyon van idöm.Meg elég labilis a kedvem hangulatom.Köszönöm a bokodat.ma almás lepényt sütöttem.kérik is a lányok a cégnél a recept.ezzek szerint finom.Láttom vissza számlálsz.Drukolok nektek nagyon!
Sting-nek is!!!!
A drágámnak bevérzett az ujja mert dolgozgatot vele.Én most megyek mindjárt vissza akupunkturára.
Valamelyikötök kérdezte ikor folytatjuk:A válaszom majd amikor rendbe jövünk lelkileg meg errössebbek leszünk,meg az eredményem jó lesz addig nincs értelme.
Zsu!!
Bizony a hormonok okoznak ilyen dolgokat de az a lényeg kibékültetek!!!
Sztyopane!
Sajnálom a barnázást de ne ad fel!!
Tudom könnyü mondani hiszen engem is nagyon meg viseltek az inszemi csalodások!!
Puszilok mindenkit!!

Kép
rózsa11

sztyopane:Szia!
köszönöm kérdésed hát nem is tudom :oops:
nekem a cicim a múltkori inszem után akkor pregnylt kaptam repinek most a coragont borzasztóan fájt!most nem nagyon sőt!ici picit érzékeny és ennyi!
pocikám....hát nem merném tűzbe tenni a kezem hogy sikerült!
nemtudom.....

sajti:sajnálom..... :cry: :cry: :cry:
sting1982

sting: Cicim nekem se fájt és egész eddig sem igazán. Néha feszült, de többre számítottam. Szóval ez nem mérvadó, bár a barátnőmnél meg ez volt az első jel, hogy babát vár. Nem tudok okosat mondani sajnos.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting, Sztopáné, Sajt!

Amíg rendesen nem jön a miki addig nem szabad feladni. Láttunk már csodát! A remény hal meg utóljára.

Rony! Mindenképpen arra megyek, nekem az a legrövidebb út. Max. 5 perc kitérő. Akkor írj, és ha neked is jó visszadobom a decát. Neked még jól jöhet.
szöszi1977

Köszi csajok a bíztatást!
majd meglátjuk... :oops: :oops: ( a vak is azt mondta) :lol: :lol:
sting1982

Heni,
bár én most pihenőpályán vagyok, de én is szeretnék a táblán lenni. Tök jó lett, ügyi vagy!
Tehát:

Lugi, 28 éves, Budapest, Apa: azoospermia, Én meg: IR, 4 sikertelen inszem, Skriba dokkernő, folytatás 2010, ha az IR rendbejött, asssszem más nem kellett.

Olvasgatlak benneteket sűrűn. Negatív tesztes lányok, nem elkeseredni nagyon! Kismamák vigyázzatok magatokra!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lugi

Sziasztok!

szöszi1977:neked milyen lombikod van?kb hol tartasz ha megkérdezhetem anyagilag?

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Rózsa:Remélem mihamarabb rendben lesztek és tudjátok folytatni a "harcot"!
vigyázz magadra kérlek :lol:
sting1982

Sziasztok Csajok!

0 !!!

Mindenkinek köszi a drukkokat, de sajnos rossz címre ment a vérárus bácsi, fene a vaksi szemét! Megjött rendesen, ez a lehetőség ugrott. :cry: Érdekes módon most nem érzek semmi bánatot, sőt továbbmegyek egyáltalán nem érzek semmit... Annyi másra is kellett most koncentrálnom, talán emiatt tompultam le. Nagyon gáz? :oops: Lehet, hogy később üt majd ki... :roll:
Kedden megyek uhura, remélem minden rendben lesz és kezdhetjük a következőt. Kicsit érdekes lesz, mert a Zuramat 20-án műtik köldöksérvvel, nemtom hogyan tud majd mászkálni utána.

Kedden jön valaki?

Vicky:
Ez tényleg apróság! :) A pasiknak meg a szájukba kell rágni, hogy mit szeretnél, mert ők nem NŐ-ből vannak (hál' Istennek :) ) és nem fogékonyak annyira a gondolatokra.
Egyébként az egyik mondásom szerint: Csak apróságokon lehet veszekedni, a nagy dolgokon már nem érdemes.
A lényeg, hogy jól láttad a szitu velejét, mindkettőtöknek picit másként kell megoldani legközelebb a helyzetet. Esetleg te egyből kérdezd meg, hogy ráér-e, ő pedig finomabban köszönjön el, ha mennie kell.
Látod, nem akarta, hogy torkodon akadjon a mondandód, ebből is látszik, hogy mennyire szeret és törődik veled - pedig már mennie kellett. Tessék ennek örülni!!! :)
A sírással kapcsolatban csak annyit, hogy ami kikívánkozik, hadd menjen! Nincs ezzel semmi baj, elfojtani nem szabad! Amióta (hmmm... 5-6-7 éve?) babát szeretnék és is sokkal érzékenyebb vagyok, pedig előtte sosem sírtam! Biztos, hogy a hormonok is bekavarnak, meg persze a megváltozott lelkiállapotunk is, hiszem gyermeket akarunk, ez lebeg a szemünk előtt - régen nem ez volt a központi kérdés (suli, melóhely, normális pasi megtalálása).

Zsu:
Neked is a fentieket tanácsolom, ki kell békülni! :) Hiszen szeretitek egymást.

Sting:
Rajtad a fórum szeme, mentsd meg az inszemesek böcsületét és babásodj izibe!!! :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rózsa:
Nyami-nyami almáspite! :)
A hangulatváltozást ez a dinka időjárás is okzhatja. Férjed ujjának jobbulást és a lelketeknek is, erősödjetek meg szépen, oszt' majd sokasodtok is! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Nagyon-nagyon sajnálom, pedig nagyon drukkoltam neked is. Úgy látszik, hogy a hóesés fogja meghozni a babát mindenkinek meg a Télapó. :) Tegnap teljesen sikerült kibékülnünk és mondtam neki, hogy mostanában teljesen megbolondítanak a hormonjaim, úgyhogy mondta hogy majd jobban figyel. Olyan édes, nagyon szeretem. Már alig vártam tegnap hogy hazajöjjön.

sting: Neked azért nem kell megvárni a Mikulást. Hadd lássuk azt a két csíkos tesztet!
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky! :)

Tényleg hópelyhes baba lesz, mert most számoltam, hogy elvileg a Zuram műtétje utáni napokban lenne a következő inszem, azt meg kihagynám. Tuti nem lesz olyan állapotban, hogy mászkáljon és még spriccképes is legyen - úgy értem, hogy biztosan fájni fog a hasa és a sebe is... Nem kínzom feleslegesen, majd a novemberi ciklusban már okés lesz.

Persze hogy szereted, különben nem lennétek együtt! :) Örülök, hogy megoldódott a "világméretű" probléma! :lol: Ennél rosszabb sose legyen! :) Légy vidám és a picurid is veled örül!

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Ez a világméretű tetszett. Én tényleg annak láttam, de hát azért nem igazán volt az. :D Mire is műtik apát? Szegény, nem irigylem.
vicky79
Budapest III. kerület

Köldöksérv. Remélem hamar túllesz rajta...
Amikor benne vagy valamiben és te nagynak gondolod, akkor és ott számodra az valóban nagy. Amikor már képes vagy távolról, kívülállóként szemlélni a történteket, na akkor jobban átlátod a helyzetet és annak komolyságát. A kérdés csak az, hogy ki mennyi idő múlva tud eljutni erre a pontra...

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok

Sajt, nagyon sajnálom :( Ez vérárus bácsi nem tud olvasni? Biztos eltévesztette a házszámot! :( És jobbulást kívánok a Férjednek!

Most értünk haza a BMC-ből...reggel nagyon be voltam tojva ettől a hülye cisztától! Bementem a dokinénihez, ő kérdezte, hogy melyik oldalon volt a ciszta? mondtam, hogy nem tudom, :) , mert a múltkor is a másik oldalt mondtam, most nem akartam beégni! :)
Na szóval...kissebb lett, úgyhogy annyira megkönnyebbültem, nem kellett leszívni!!! Vigyorogtam, mint a tejbetök!
Ma még kettőt kell szúrnom a decából, holnaptól meg 1 deca, 1 menopur, és 1 gonal! Fincsi lesz ez a 3 szuri egyszerre! De nem bánom, örülök, hogy eddig eljutottunk már!
Pénteken kell menni uh-ra.
Vendég

Sajt, nagyon sajánlom. :cry:

Sztyopané, sajnálom a barnázást. :(

Sting, nem feladni tuti ez a hónap most befutó lesz :)

Zsu, ez szuper! nem kellett leszívni, akkor hajrá lombik!

Heni, egy sima konzultáció 12e Ft utána a vérvétel 6e és ha szeretnél lelet kiértékelést az 9e Ft. Nem kevés, de egészségpénztári számlát adnak. (nekem szerencsére van, és a cég utál rá pénzt havonat).
A doki azt tanácsolta, hogy 6-8 hét után menjek a fagyi babárt addigra beáll a diéta és a meforal is. Januárba kell mennem ismét vérvételre hormonok IR stb...
Mi a párommal azt beszéltük, hogy ha most nem lesz baci, akkor megyünk novemberbe inszemre. (akkor lenne a 5. hét) És remélem többre nem is lesz szükség. :D
(A fagyit csak januárban kérném, mivel a köv. IR-ig nem merném.) Az eredményem nem lett olyan rossz, ezért nem kell kihagynom 3 hónapot, ha valakinek rossz, akkor az a normális idő. Utána be tud állni a szervezet. (szerinte) Ja a doki belgyógyász volt.
woody

Zsu:
Na ugye!!! :D Tök jó, hogy megy össze!
Annyiféle cuccot kell beadnod magadnak, hogy lassan mixerként is megállnád a helyed! Szurkolok péntekre!

Woody:
Akkor novemberben együtt inszemezünk? Hurrá! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,
lehet, h. senkit nem érdekel, de azért leírom...muszáj kiírnom magamból. Sajnos a megemelt adagokkal (Gonal 225, Merional 2 ampulla) sem elég nagyok még a tüszők, ma reggel még dokibácsi ráemelt (G 300, M 3 amp.) és ha nem lesz megfelelő szerda reggel, akkor le kell állni az egésszel. Baromira el vagyok kenődve... és akkor még ez a szar idő! Már 3 hete szúrom magam és pénzben is a 100.000-et súroljuk és most meg ilyenekkel riogat, h. lehet, h. ennyi volt. Az nyilvánvaló (sajnos) h. nem minden lombik sikerül, na de el sem jutni odáig...? Erre álmomban sem gondoltam volna.
Egyébként mindenkinek nagyon sok lelkierőt és kitartást!
navared
Szfvár

Sajt, erre a mixer melóra pont gondoltam ma, ahogy nézegettem a szurikat! :D
Hajrá novemberi inszem!!!!
Woody, neked is drukkolok novemberre!!!!
Vendég

Navared, itt nyugodtan leírhatod, ami bánt téged, és ha másban nem is tudunk segíteni, de abban igen, hogy együtt érzünk veled, és nagyon drukkolunk, hogy az emelt adagokkal sikerüljön tüszőt növeszteni!És légy kitartó, bizz benne, hogy sikerülni fog!
Vendég

Sziasztok,

táblázathoz:
vörösmacska, 36 év, Budapest, Konc, 1. inszem megismételt HSG után kb. novemberben, ok: 1 petevezető méhenkívüli miatt

Puszika mindenkinek, elsodort a munka..... Kép

Megjött, csütörtökön megyek UH-ra aztán ott kapok HSG időpontot... már nagyon várom.
vörösmacska

Navared, hogy mondhatsz ilyet, hogy senkit sem érdekel? Irgumburgum :D
Szerinted miért vagyunk itt?
Hát pont ezért, hogy meghallgassunk egymást és segítsünk, ha van már tapasztalatunk.

megmondom őszintén nagyon sajnálom, hogy nem nőnek ezek a csacska tüszők. Én ilyenre nem is gondoltam, hogy még efféle akadályok is lehetnek. Azt hinné az ember, hogy már eljutottam a stimuig, akkor már minden ok. Hát ezek szerint nem. De remélem, hogy az újabb emeléseel már beindulnak. neked ki a dokid?
vörösmacska

zsu, örülök, hogy nem, volt lciszta eszívás!!!!! Szerencsés vagy! Csak így továbbb!!! Kép

Sajt, nagyon sajnálom, Kép de csaj akkor, ha már tuti-tuti nem sikerült. Mondd, biztos?
vörösmacska

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok rám nagyon!
Elég sok a meló mostanában (bár már semmi kedvem bejárni), este meg ha hazaérek, olyan fáradt vagyok, hogy csak döglök a tévé előtt. :? Egyszerűen nincs erőm képben lenni 4-5 topik életében. De olvasgatni itt is szoktam, és nagyon drukkolok mindenkinek! Köszönöm, hogy átvettétek a táblázatot! Azért beleírtam magamat is, ha nem gond. :) És jövő hétfőn megyünk 4D-s UH-ra, ha érdekel benneteket, és úgy érzitek, ösztönzőleg hat a hormonokra, akkor szívesen teszek majd fel képeket Róla! Akkor remélem, már azt is megtudjuk, hogy Lili vagy Soma lesz-e a befutó (még mindig nem mutatta meg a lábaközét). :D
Puszi mindenkinek!

1255356754.056.xls

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

angyalka: jó volt veled találkozni:lol:

sting: rajtad a fórum szeme, szeretnénk zebrás tesztet látni tőled!!!

Zsu: tök jó, hogy megy össze a cisztád, azt sajnálom, hogy nem találkoztunk

Hát ma megjártam a BMC-t. :cry: Az eredményt már tudtam mivel vasárnap megjött. Ma megyek lelkesen, hogy akkor nekifogunk a 3. inszemnek mire a doki bácsi közli, hogy nem jók apa eredményei és nem csinál több inszemet hanem mehetek lombikra. Valahol jó, hogy nem kísérletezünk tovább hanem mehet a lombik, de úgy letaglózott a hír, hogy azóta is a béka segge alatt vagyok :shock: :? :cry:

Heni: áttehetsz a lombik oldalra és megjegyzésként, IR rendbehozása után indul a 1. lombik És apa kevés sperma :cry: :cry:

Kép
sztyopane

zsu, vörösmacska nagyon köszi a biztatást!!!:) Próbálok nem kombinálni!

vörösmacska, pont ez az, h. erre én sem gondoltam, ráadásul nekem volt inszeminációm és akkor nagyon jól reagáltam. "Sajnos" csak 3-ig jutottunk, mert endometriosist találtak és emiatt jöhetett rögtön a lombik, mert nem volt több inszemnek értelme. Amúgy a doki (Szűcs Zoltán) szerint most is emiatt (endo) indul be lassabban. Úh. ha neked nincs ciszta-problémád, akkor ne izgulj!!! Nekem minden ismerősöm, aki a Szűcsnél volt és már babásak, teljesen jól reagált az alacsonyabb adagra is. Nem tudom, te kihez jársz, de szerintem ő jó doki: fiatal és ügyes.
Amúgy te hol tartasz?
navared
Szfvár

frissítettem magam a táblázatba :lol: :cry: 1255357188.5307.xls

Kép
sztyopane

Vörösmacska, miért kell megismételni a hsg-t?

Kakti, örülök, hogy életjelet adtál magadról, és várom a képeket!

Sztyopane, mennyire lett rossz a férjed lelete, ha megkérdezhetem, nálunk is ez a probléma főként!Azt én is sajnálom, hogy nem találkoztunk, de igyekeztem túllenni hamar a vizsgálatokon, mert a férjem éjszakás volt és kint aludt a kocsiban. :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon el voltam veszve, de szinte mindig olvastalak benneteket!

Sajt@!
Sajnálom, hogy nem sikerült az inszemed, de majd a következő biztos fog! Fel ne add! Apának jobbulást kívánok így előre is.

Sztyopane!
Nagyon sajnálom, hogy Neked se sikerült, de hátha a lombik meghozza a várva várt sikert!

Sting!
Remélem Te elindítod a babaesőt! Ráférne már nagyon a fórumra!!!

Navared!
Remélem mikor legközelebb mész Uh-ra mindent rendben talál a doki. Én anno annak idején 6 ampulla Merionalt szúrkáltam napi szinten. Kitartás és meglesz az eredménye!

Angyalka!
Nagyon sajnálom, hogy az inszeneid nem sikerültek, de majd most a lombik. Bízom benne, hogy ez lesz az első és utolsó lombikod!

Bocsika, hogy nem szólok mindenkihez egyesével, de tudnotok kell, hogy a háttérből nagyon szorítok mindenkinek, hogy sikerüljön megvalósítani álmaitokat. Kitartás csajok!!!

Rólunk: Mi hiába próbálkoztunk spontán sajnos nem akar jönni a babó, és mivel anyagilag kicsit kifogytunk meg az erőnk és lelkesedésünk is kicsit alábbhagyott így beadtuk a kérelmünket a Területileg illetékes Gyámhivatalhoz. Sajnos itt is sokat kell várni.

Sok puszi Nektek!
És részemről mennek a drukkok!!!!!!!

gyoreneildi

Szöszi!
ok, itthon leszek :lol:

Navared!
Ilyt ne is írj, hogy nem érdekel minket, ejnye-bejnye :lol: :lol: Egyébként nálam is volt egyszer, hogy azt mondta a doki hogy a hormonértékeim a határon vannak és elküldött vérvérelre, hogy az majd eldönti. Végül lehetett folytatni, de hajszálon múlt, hogy kukába menjen az addigi pénz+energia. Ráadásul a legrosszab az volt az egészben, hogy a tüszők meg tök jól növögettek :?

Györénéildi!
Ha van kedved, majd számolj be az eseményekről

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Navared:
Nehogymá asziggyed nem vagy fontos!!! :lol: Nagyon szorítok nektek, hogy szépen nőjenek a tüszők - te meg irogass nekünk bátran, majd jól megvígasztalunk és küldjük beléd a pozitív energiát!
pl: (((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))
Na, egészségedre!

Csajok, látom a vacak idő és a "várva várt" távfűtés eljövetelével kezd felpörögni a fórum! Ennek örülök, hasonlít a régi állapotra. :wink:

Zsu:
A képen saját kutyik vannak?

Vörösmacska:
Drukkolok a HSG-hez, érdekes hogy "alig várod".
Sajnos tuti a negatív eredmény. Nagyon brutálisan megjött, oltárian fáj a hasam, nyűgi vagyok - bár jól titkolom!
Mindig megbicsaklik az ujjam és majdnem Vörösmakacs-ot írok. :lol:

Kakti:
De jó, hogy benéztél! Kíváncsi voltam már, hogy alakultok. Szóval Lili vagy Soma? Jó nevek, várom a 4D-s leleplező sztárfotókat, az én hormonjaimnak biztos jót tesz!
Azé' szülés előtt még egyszer legalább adj életjelt, hogy mi van veletek, jól vagytok-e! :D

Sztyopáné:
Azannya!!! Sírjak, vagy nevessek?! Mennyi az a kevés sperma?
Tudod, talán így hamarabb összejön... Én nagyon drukkolok! :)

GyőrinéIldi:
Hoppá, még egy rég nem "látott" ismerős! Háát nem irígyellek... Ez hogyan megy most a GyH-nál, kaphattok esetleg csecsemőt? Gondolom macerás és sok a jelentkező... Az viszont csodás, hogy belegyezett a párod, mert szerintem kevés férfi képes bevállalni. Kitartást a várakozáshoz és a csemetéhez sok szerencsét! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, igen a képen a saját kutyik vannak, a barna az anyuka, a fekete a "kisfia" , bár majdnem kétszer akkora :D (Betsy és Ronald)A kis drága szokta elfelejteni, hogy már nem öleb és beleül az ölembe (40kg), ilyenkor rájön a szeretet roham és én meg rögtön palacsinta leszek! :D De imádom őket nagyon!
Vendég

sziasztok

Hát 45milláról lement 6millióra, hogy hogy ne kérdezzétek :shock: Valószínű ,hogy a napi 12-14óra hűtőházi meló nem tesz jót apának.

Zsu: édesek nagyon a kutyik az enyém jó lenne nektek reggelinek :lol:

sajtocska: apának kitartást előre is a műtéthez. Hát én már sírtam is meg nevettem is. Inszemet még egyet bevállaltunk volna idén, de lombikra most nem futja így az marad januárra. :cry:

Navared: hüleségeket ne írj, már hogy ne lennénk rád kíváncsiak! Biztatunk és szurkolunk mindenkinek!!! Fel a fejjel és szerdán minden rendben lesz!!!!!!!!

Rony: ti mikor kezditek a 3. lombikot?

gyorineildi: erre én is kíváncsi vagyok, hogy hogy működik. Csecsemőt szeretnétek?

Vörösmacska: mennek a drukkok csütörtökre a hsg-hez. Miért kell megismételni?

Kép
sztyopane

Győrinéildi: jajj,de jó,hogy itt vagy velünk :D Személy szerint borzasztó nagy tisztelettel adózok az olyan emberek iránt aki,átgondolja és befogadja az életébe ezt a dolgot :!: Nekem az unoktesómék is örökbefogadtak egy 2 napos babát :D már 2 éves a 7ördög fiúcska :D Álomszép gyerek :!: Ők ilyen gyönyörűséget az életebe soha nem tudtak volna összehozni :!: :!: :!: Nagyon szorítok ,hogy mihamarabb sokasodjatok :D :D :D

Zsu: örülök,hogy nem volt szükség a leszívásra :D :D :D

Sajt: sajnálom,hogy nem jött össze,de annak örülök,hogy nem vagy elkenődve :!: legközelebb sikerülnie kell!!!!Nincs mese :D

Navared: mindere és mindenkire kíváncsiak vagyunk :!: nem is gondoltam ,hogy ilyen előfordulhat :roll: remélem,hogy a kis lusta tüszőid elkezdenek ettől az emelt adagtól növögetni :!:

Vörösmacska:Drukk a HSG-hez :!:

Kakti: persze,hogy kíváncsiak vagyunk a sztár fotóra :D

Rony: elmentél az eredményedért :?: :?: :?:

Sting: hogy halad a "B" terv :?: :D :?:

Sztyopáné: én is örülök,hogy taliztunk :D Akkor megdumáltad Apával,hogy lombik lesz :?:

Nekem szerdán leszívás...volt egy 24,egy 23,három 19,három 18 és még egy pici jobboldalon,,,egy 19 és egy 13 mm a baloldalon...nagyon be vagyok parázva :oops: most az altatástól félek a változatosság kedvéért :roll: mondtam is az Anyukámnak kár,hogy nem Zitának neveztek el,mert én lehetnék a kis PARA-ZITA :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kiss angyal, gratula a szép tüszőkért! Az altatástól ne félj, nem gáz szerintem, és nem lesz semmi baj! Ez a PARA-ZITA tetszik nagyon! :)

Sztyopane, tényleg kevés lett a 45 millához képest, de a 6 milla sem olyan rossz! Mi sajnos nem beszélhetünk millákról, mégcsak ezrekről sem, úgyhogy ne keseredj el!
Vendég

Nagyon-nagyon-nagyon-..... köszönöm lányok a kedves szavakat:D
Mon'nya már meg nekem vki, h. hogyan kell a táblázatot elmenteni, ha belefirkálok? Sztyopane írásánál találtam a hivatkozást, de amikor a javított változatot be akarom zárni és menteni, akkor nem enged ki, csak ha a nem-re kattintok. Vagy ezt máshol kell kitölteni?

Kiss angyal, bakker, ha nekem szerdán csak majdnem ilyen tuti tüszőim lesznek, mint neked :shock: akkor baromi boldog leszek!!! Ne félj az altatástól, nekem már 2x volt, de rendes "nagyműtétes" és túléltem, ez nem "olyan komoly", én csak a kanültől paráztam/zom, de még élek :lol:
navared
Szfvár

Sztyopáné!

Majd december közepén mehetek vissza a 3 hónap miatt, de szerintem konkrét dolog csak januárban lesz belőle mert a karácsonyt stb nem akarom ebbe belekeverni, meg hát azért ki is kéne heverni az idei "sikereimet" :lol: :lol: Úgy érzem lekileg is kell az a 3 hónap, főleg hogy fogyatkoznak az esélyek :cry:
Hát jól lement ez az értéke apának, de lombikhoz ennyi is elég lesz, drukkolok. Idén akkor már ti sem mentek vissza ezek szerint. Olyan 130-140 körül lenne, hát nem kevés.... :cry:

Kiss Angyal!
Csütörtökön megyek érte, arra veszem az irányt. :oops:
Tulajdonképpen kicsiben már diétázom, kenyeret már kb 1 hónapja nem eszek, csak nagy-nagy ritkán és a cukros cuccokat is igencsak hanyagolom, nem is tudom mikor használtam utoljára. Lisztet is most cserélem le másikra.
Leszívástól ne félj, életem egyik legkellemesebb élménye volt (boldog tudatlanság állapota :lol: ), még ott nyavajogtam nekik félálomban az asztalon, hogy nem-e maradhatnék még itt egy kicsit aludni :lol: :lol: :lol:
Még azt akartam megkérdezni, hogy tudtad így megjegyezni a tüszők méretét? Nálam ahogy mondta a doki, örültem ha csak a mennyiséget meg tudtam jegyezni. :)
Egyébként nem mindegyik tüszőt fogják tudni leszívni (csak amelyikben van petesejt?) így nem lesz a mostani tüszők száma egyenlő a leszívottakkal. Ezt csak azért írom, mert nekem anno ez nagy csalódás volt.

Sajti!
Igazad van, lehet nem jó ötlet apát betegen bevenni a buliba. Nálatok is minden belepiszkál a projectbe :cry: De még idén belevágtok újra?

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

rengeteget irtatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sztyopane:most meglepődtem de talán jobb is ez így hogy lombikoztok!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal:hát nem is tudom hogy áll a "B "terv.... :oops: :oops: :oops:
nincs olyan érzésem hogy sikerült volna....
nem tudom... :oops: :oops: :oops:
neked viszont gratula a sok szép tüszihez!
Ne félj az altatástól tudják a dokkerek mit csinálnak!ne parázz már :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsu:na megirtam hogy nem lesz leszívás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csak így tovább....

Vörösmacska:drukk a hsg-hez nem lesz gond!nem volt még sosem átfújásod?

Kaktikám:pusszantás neked majd hívlak mizus! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sting, fel ne add!!! Sikerülni fog és kész!!! +++++++++
Vendég

sziasztok, üdv az újaknak és a régen hallott régieknek (kakti, lugi, ildi)
sajt nemáááááááá :evil: miattad jöttem, hogy olvassak valami jót. ez most hányadik volt? örülök, hogy hangulatod változatlan és optimizmusod a régi 8)
Rony, a kenyér nemevés olyan jó lenne, de az olyan finooooom
:lol: mindenesetre kitartó vagy. tényleg, lehet úgy IR-em, hogy annó Szűcs semmiféle diétát nem emlegetett? Tehát mehet minden és szedem a Merckformint?
Vicky, te nagyon aranyos vagy, hogy tartod a fórumban a lelket :wink:

Mi most kezdtük a 4. inszemet, 3. napi UH azt mondta DrEszter, hogy oldalanként 5-6 tüszőm van. Mondom neki, hogy dehát bakker, akkor minek a Merckformin, erre ő, hát hogy ne 15-16 legyen oldalanként. IR-es lányok, nálatok stimuláció előtt mi szokott lenni a helyzet?

ÉS hol van Mihály? Nem láttam :roll:
kpn

Rony:tudom,hogy nem mindegyikből lesz harcos :D azért tudtam megjegyezni,mert most baromira koncentáltam.Kint várt Sztyopáné,és tudtam,hogy pontos méreteket kell neki mondanom :D de,a dr.nő azt mondta,hogy nagyon lassan nőnek a tüszőim :oops: nem tudom milyen méreteket kellett volna produkálnom...azt hittem,hogy ezek jók :roll: Neked mennyi volt?és mennyi lett belőle??
Csütörtökön várom az eredményed :!: ügyi vagy,hogy már ilyen ügyesen diétára fogtad magad...szerintem neked rendben lesz a cukrod és az IR-ed :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kpn: Nekem mindig 20-20 kisebb cisztát láttak az uh-n és olyan 4 nagyobb tüszőt. Az jó, ha "csak" ennyit látott a dokinéni. Bár nálam így is sikerült a baba, csak nagyon vigyázni kell, hogy ne legyen agyon terhelve a petefészked. Az volt a furcsa, hogy ugye a nagy megmaradt ciszták miatt nézte a doki a petefészkeimet és amikor eltűnt a két nagy, akkor eltűntek a kicsik is! Ilyen szépek már évek óta nem voltak a petefészkeim. Szóval lehet benne valami, hogy a terhesség javítja az IR-t. Kíváncsi leszek majd mennyi idő után jönnek vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

Kpn:te inszemezni fogsz?te jó istenke ennyi tüszike.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:édike vagy de valahogy talán pocikám jelezget ...... :oops: :oops:
de a cickóm nem jelez!
vagy még nem jelez! :oops: :oops: :oops:
sting1982

Szia Vicky:nálad mennyi tüsziből lett a baba?
sting1982

bocs ha már megint kérdezősködöm... :oops: :oops: :oops:
sting1982

Angyalka!

Ha jól emlékszem, 16 tüszőm volt mindenféle méretekben és 6-ot tudtak leszívni.
Lassan nőnek: jó munkához idő kell :wink:
Pedig annyira nem is rosszak a mérteik, így a leírásod alapján. De ez csak Dr Rony véleménye :lol: :lol: :lol:

(Rodin)
rony77

Sting, inkább ne figyelj a jelekre!!! Kérlek, gondolj csak jóra!Még van 10 napod az eredményig!!
Vendég

Sztyopáné, a HSG-t tavaly januárban csinálták nekem a SOTE I-en, csak egy petevezetékem van (méhenkívüli miatt), az viszont szépen átjárható volt.

Most megvannak az eredményeink Konc doktornál és azt mondta neki gyanús, hogy azóta nem estem teherbe, holott az eredményeink alapján még egy petevezetővel is be kellett volna sikerülnie. Szóval mondta, hogy persze megpróbálhatjuk az inszemet, de ő ezt javasolja, én meg egyből belementem. Mondtam nosz arajta. Ha átjárható, akkor inszem, ha nem akkor egyből lombik. Ennyi.

Megyek mert megjött apa és éhes....
puszika
vörösmacska

igen tudom nem érdemes idegeskedni a jeleken de ez már a 3.inszemem
hanem sikerül össze hozni a manót 6inszemből sem nekünk nincs pénzünk lombikra :oops: :oops:
ezért vagyok ennyire oda meg vissza :!: :!:
sting1982

de talán....
ez a 2.laptetüm!
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?