Új privát üzeneted érkezett!

Betty
Hál istennek nem :lol: Még tavaly névnapomra kaptam egy számítógépes játékot, ami nagyon megtetszett nekem (és hát ugye megkaptam a családtól). Nos... azt hiszem lassan kizárólag magának tartogatja a programot, annyira rákattant :lol:
Aztán kis nethírek, érmék, mivel hobby régi pénzgyűtő.... :lol:
OK, próbálok nem parázni, csak már alig bírom kivárni, hogy mehessek... Abban reménykedtem, hogy errre a hétre ad időpontot.. :roll: :lol:

Angyal
Szijja :)

Kép

Kép
princzike

Princz
te nem vezettél hőt :?:
Mert ha igen, megmutathatnád a babás görbédet :idea: :wink:

Szijja Angyal :!:
Remélem te is jól vagy :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Itten lenni 8) :lol: Hogy vgytok csajszikaim 8)

Princzi
Talan meg nem lesz szivhang mert korai de az nem azt jelenti,hogy baj van :lol: 6-7hetesen mar hallani...egyenlore gondolom azt nezi meg jo helyen van-e :wink: en 15-en megyek konzira 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Én nem vezettem hőgörbét :oops: :roll:
Persze előtte igen, de mivel olyan bogyót szedtem, ami mellett tilos volt teherbe esni, így nem láttam túl sok értelmét. Aztán az utolsó két hónapban sem csináltam. Úgy voltam vele, hogy ha már a doki úgyis megmondja mikor mi lesz, meg UH-n követei, akkor minek :roll:

Bri
Üdv Itthon :lol: :lol: :lol:
Ok, de azért reménykedem :)
Jujj, akkor te is gyere ám majd 15-én délután, hogy mi volt! :lol:

Kép

Kép
princzike

Nana,hogy jovok 8) kicsit mar izgulok... :roll: te melyik intezmenybe is jarsz? :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
A Forgács Intézetbe :)
Te melyikbe?

Kép

Kép
princzike

A kaali akkor nem talizunk :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
Nem :cry:

Betty
Good morning sunshine :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok lányok :!:

köszönöm kérdésetek, jól vagyok:))

Bridget :!:

üdv itthon :D

Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian :!:

puszaa
Vendég

Helló lányok!

Mondjátok meg nekem,hogy lombikhoz miért kell HSG?
Bár még nem 100% hogy lombik,de miért nem nézik előbb párom eredményét?Mert,ha az eleve rossz akkor úgyis az lesz.Nem?

Nagyon bevagyok tojva.Ettől az egytől félek!!!!!!
HSG :twisted: :twisted: :twisted:
Tudom,hogy túlélhető,de akkor is...................

Kép
cukigabi
Budapest

Koszi csajok 8)

Gabo
Azert kell HSG mert attol,hogy parod eredmenye rossz meg kezdhetnek inszemmel is :roll: kimeletesebb is olcsobb is es lehet eleg ennyi segitseg a sikerhez :wink: de inszemhez meg tudni kell atjarhato vgy-e mert ha nem akkor nincs inszem :roll: sot neha van ugyhogy kiszabadul elobb a tuszo es igy a lombik meghiusul viszont meg mindig meglehet inszeminalni az illetot..szal van egy par miertje :idea:

Nekem 2volt tuleltem az elso marhara fajt a masodik nem mert szoltam a dokinak es ngyon korrektul csinalta...ha aszmas vgy akkor uhus atjarhatosagid lesz...szerintem az kicsit jobb :roll: mert ott a vizsgaloszeken teszik fel a csovet es csinaljak a dogot viszont a rontgenesen pl felteszik elobb a zsinort aztan felmegy a rontgenbe az illeto ez nekem olyan furcsa...a lenyeg a lenyeg az sem faj allitolag ha atjarhato az ember lanya :!:

Ugyhogy no para...mely legzes szolni kell mnekik,hogy lassan csinaljak es folyamatosan a babara kell gondolni....annyira nem rossz mint egy gyokerkezeles :!: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Cukigabi
Csatlakozom Bri-hez :lol:
És túl lehet élni. Én is túléltem. Kb olyan, mint egy rákszűrés + mensis görcs.
No para.... menni fog. :lol:

Kép

Kép
princzike

Gabi
csatlakozom az előttem szólókhoz...nekem rtg-s volt, kb. 2 másodpercig feszített, mikor tolták be a kontrasztanyagot...ennyi..
Ne félj tőle :!:

betty615

Lányok!

Ha nem fájdalmasabb egy jó erős menszi görcsnél,akkor túlélem.
Köszi a bíztatásokat,de addig még van időm,mert ebben a hónapban lecsúsztam róla.Így még egy hónap :(
Ez az egy hiányzik még,aztán megbeszélés. :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Na de akkor mar kozel jarsz igy is 8) Tenyleg most hogy irtad emlexem kerdezted es tenyleg nem valaszoltam mert elfelejtettem tuti a koltozes kornyeken volt :oops: Varga Tomit?Hat majd minnya megnezem kirol is van szo....na megneztem...batyamnak volt osztalytarsa 8) IX.kerben nottunk fel Pottyos utcai lakotelep 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Akkor közel voltunk,mert én meg kispestenHatár útnál.Csak ezért kérdeztem..A Varga Tomi meg velünk szemben lakott.

Szép napot mindenkinek :D

Kép
cukigabi
Budapest

Drága Gabi :!:
Ne félj, nem fáj a HSG.

Nekem tavaly aug-ban csinálták, annyi volt, hogy utána véreztem egy kicsit.
De kibirható, főleg a cél érdekében.

pusza Mindenkinek!

Továbi szép napot, kellemes hétvégét :!:
Vendég

Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek :!:

betty615

Kellemes hétvégét Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csatlakozhatok?? Mi most kezdtük a longos lombikot.... :)
Vendég

Szia Zsu!

Üdv köztünk! :lol:
Te a BMC-be jársz ugye?

Kép
cukigabi
Budapest

Többiek hol vagytok???? :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
itt vagyok, ragyogok 8) :lol:

Zsu
Üdv. nálunk :!: Mesélj kicsit magadról..
Nagyon drukkolok :!:
Kép

betty615

Köszönöm, hogy csatlakozhatok.... :)

Magamról....
Április óta járunk a bmc-be, mikor túl voltunk a vizsgálatokon, akkor kiderült, hogy a cisztám olyan nagyra nőtt, hogy műteni kellett, laparral.Végül is nem is egy , hanem két ciszta volt egymás mellett, egy dermoid és egy endometriózisos (a 2 együtt 16cm-es volt) .Közben megvolt a párom eredménye is, ami igen rossz lett, ez miatt kell a lombik.Már 15 napja szúrom a decapeptylt, de sajna a hormonok miatt megint lett egy cisztám, ami 15mm-es, hétfőn kell mennem, és ott kiderül, hogy felszívódott-e, ha nem akkor leszívják.Most itt tartok.

Cukigabi, emlékszem rád, írtál a bmc-s fórumba is...ugye?Látom ti is a házasságot választottátok az élettársi papír helyett, mi is! Mi 3 napot vártunk, és összeadtak minket, nem szóltunk senkinek!
Vendég

Gabo
Nem ngyon szerettem mert simlis volt nem egyenes...eleinte nem volt vele bajom....de valami kolcson folyatan vgy nem is tudom mar hogy volt lenyeg tartozott penzzel es ugy mentem utana evekig mire odaadta...na nekem ennyi eleg volt....szal nem valami kozeli barat vgy ilyensmi akkor ngyon csalodtam benne :roll: Wekerlen is laktunk vgy 8evig 8) En delutan 2ig voltam de nem tudtam mit irni :?

Zsu
Kép
Es ha leszivjak a cisztad attol meg mehet tovabb a lombik? :roll: Mikor leszel cn1-en?

Kicsit felvgyok fazva felek nehogy emiatt ne indulhasson az en tundermesem :roll: kicsit a vartnal is fusztraltabb vgyok emiatt :? Mai menu Gulyasleves,palacsinta 8) Holnap meg batyamhoz megyunk mert szulcsinapcsija lesz :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Akkor egész közel költözöl hozzánk :) Mi a XVIII.kerben lakunk :lol:

Cukigabi
Viszont én ezer évig Csepelen laktam. Szüleim még mindig ott laknak :)

Zsu
Üdv :lol:
Jaj... szegénykém. Akkor már ti is jó sok mindenen mentetek keresztül. A ciszta leszívás után folytatódik a szuri és a lombik projekt?

Kép

Kép
princzike

Princzi!
4 évig lőrincen is laktam.A Sallai I. utcában.Csepelen meg a sétányokon vagyunk. :D

Zsu!
Igen,írtam oda is párszor.De most nekem kicsit húzódnak a dolgok a HSG miatt.Arra várok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2009.10.11 08:30-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Bri!

Én meg a kispesti rendőrséggel szemben laktam,a telepen.
Felfázásra :( én Urogin-t kaptam a gyógyzsertárba.És jó volt.

Éééééés:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabooo
Tudom merre van az is mert laktam havannan is 8) :lol: es arra jartunk haza :) Gyogyszertaros bacsi nem tudta mirol beszelek mikor ezt kertem tole :twisted: Koszonom a koszontest :D Kép

Princzi
Nem koltozunk mi sehova :shock: Itt lakunk 4eve asszem a X.keruletben....marmint en mar 9eve nem lakom ugy itthon de nekem akkor is ez az itthon :lol: XVIII.kerben is laktunk az alacskai uti lakotelepen...a masodik hazsorban akkor epultek...fu de reg volt :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kellemes napot ezen a szomorkás esős vasárnapon is :!:

Szia Zsu :!:

üdv a csapatban :D :D
Ezerrel megy a drukk :D

Drága Bridget :!:
Gyógyulj meg minél hamarább :!:
Finomat főzöl:))
Boldog szülinapot a tesódnak :!:
Vendég

Sziasztok

A szurizást nem kellett abbahagynom, sőt megemelték az adagot 1ről 2re, hogy attól hátha felszívódik, holnap kiderül, ha nem szívódik fel akkor rögtön le is szívják, úgyhogy ez nem kavar be a protokollba.

Bri, én a 20. napon kezdtem a szurizást, már 16 napja, az első nap múlthét csütörtökön volt.Boldog névnapot kívánok! :)

Princzike, gratulálok a babádhoz! :)

Cukigabi, mikor lesz a HSG?

Szia Angyal, köszi szépen!
Vendég

Zsu!

1 hónap múlva kb.,mert ebben a hónapban lecsúsztam róla.Menszi 1 napján kell időpontért telefonálnom.Aztán a HSG napján kérünk időpontot a doktornőhöz.Amúgy megvan minden már.4 hét múlva már mi is tudjuk mi lesz velünk. :D De az még olyan soká van! :(

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi, én is a dokinénihez járok! Kedvelem őt! Az a 4 hét meg hamar eltelik! :)
Vendég

Zsu!
Szerintünk is aranyos a dokinéni.És valami nagy uh guru,mert rákerestem a neten és ezt írták.Nem tudod hol rendel magánba?

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
Boldog névnapot

Zsu
Köszi :)
Mennek neked a drukkok +++++++++!!

Kép

Kép
princzike

Bridget boldog névnapot kivánok :!:

Zsu :!:

:D :D

puszi lányok!

További szép estét, jó éjt!

Holnap megyek vérvételre és Pm Szakrendelésre.
Vendég

Zsu
drukk neked holnapra :!:
Cisztaűzők mennek+++++++++++++++++++++++
Aztán majd gyere, és mesélj, mi volt a dokkernál :!:

Angyal
sok sikert a v.v.-hez :!: +++++++++++++++++ Neked is mennek a drukkok :!:

Gabi
4 hét hamar lecsöng, majd meglátod :!:

Bri
itt is boldogot :wink: :!:

betty615

Zsu,Angyal!

Drukkkkkk!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
Vagom mondtad,hogy long protokoll :wink: azert erdekelt az 1.cn de akkor nalatok nem sokara itt a nagy nap :!: 8)

Angyal
Nem en fozok hanem anycim :lol: 8) :lol:

Koszonteseket koszonom csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága betty :!:

Köszi a drukkot, a vérvétel eredménye holnap lesz meg, a PM Szakrendelésen a nyaktérfogat, pulzsuszám minden rendben.
A dokinő mondta, hogy a TSH és az anti TPO eredménye nem vészes, tehát nem ettől nem sikerül a baba, akkor most már marad a meglévő, az endos ciszta, azt meg novemberben eltüntetjük laparral.

Szombaton megyek nyaki UH-ot csináltatni maszek alapon.
A kórházban is megcsinálnák de legkésőbb januárra lenne eredménye!

Te, hogy vagy?

Az nekem késő, szorit az idő.

cukigabi :!:

Köszi a drukkot tőled is, ari vagy:)
Remélem, hogy jól vagy :!:

De jó Neked, hogy anyukád megfőz:)) :D :D
Hiszem, hogy Te is jól vagy :!:
Vendég

Sziasztok

Most értünk haza a BMC-ből...reggel nagyon be voltam tojva ettől a hülye cisztától! Bementem a dokinénihez, ő kérdezte, hogy melyik oldalon volt a ciszta? mondtam, hogy nem tudom, :) , mert a múltkor is a másik oldalt mondtam, most nem akartam beégni!
Na szóval...kissebb lett, úgyhogy annyira megkönnyebbültem, nem kellett leszívni!!! Vigyorogtam, mint a tejbetök! :)
Ma még kettőt kell szúrnom a decából, holnaptól meg 1 deca, 1 menopur, és 1 gonal! Fincsi lesz ez a 3 szuri egyszerre! De nem bánom, örülök, hogy eddig eljutottunk már!
Pénteken kell menni uh-ra.
Vendég

Zsu
Na ez jo hir!!!Neked,hogy megy a szurizas? :roll:

Angyal
hat mikor hazajovok anyum azt sem tudja,hogy tegyen a kedvemre :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, a szurizás már egész jól megy, bár mostanában már alig van hely a hasamon, és van olyan hogy nagyon fáj amikor beleszúrom a tűt, de ilyenkor inkább keresek másik helyet! :) Holnaptól meg már tuti nem lesz épp hely a hasamon! :)

A főzésben mi anyuval összedolgozunk! :) Ha ő főz, akkor kapunk belőle, ha én akkor meg ők kapnak! Bár ő többet főz, mint én! :oops:
Vendég

Zsu!

Ez igazán nagyon jó hír. :lol:

Lányok!

Én csak a szabadnapomon főzök,hétvégén meg anyósom töm minket kajával,néha túlzásba is esik.
Szép estét nektek!

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu
nagyon örülök a jó híreidnek :!:

Mi is így vagyunk, egyszer én főzök, egyszer Anyutól hozunk...

betty615

Fozes
Nalunk ugye en anyuekkal lakom azaz ok laknak az en lakasomban mert en kulfoldon elek...igy amikor hazajovok akkor en "vendekgent vgyok kiszolgalva :lol: es orul nekem foz meg minden...persze en is szoktam pl japan kajat de o inkabb maradna a hazai izeknel...en meg hagyom kibontakozni...de amikor o jott latogatoba hozzam en foztem 8)

Zsu
Hat en egyenlore felek a szurizastol es gondolkodunk,hogy a korzeti noverket kihivjuk beadni minden reggel :oops: anyum szerint megoldhato :roll: en az ocsemre gondoltam o tuti beadna 8) en haat nem tudom en egy legyet nem tudok lecsapni es a vv-t se tudom vegignezni :oops:

Betty
9 nap mulva mi is lesz?Elso konzi a meddosegiben? 8) Az mar nem sok!!!Mikor lesz 1.cn? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek!

Na túl vagyok a reggeli 3 szurin, egyáltalán nem gáz!Rosszabbra gondoltam!
Bri, a szurizástól én is ugyanúgy be voltam parázva, ahogy te, az első szurinál én áthívtam a szomszéd csajszit (ő ápolónő volt) és megkértem, hogy mutassa meg hogy kell csinálni, a következőt már én adtam be az ő felügyeletével, és simán ment! Azért jó, hogy te is be tudd magadnak adni, mert adódhat olyan helyzet, hogy menned kell valahová, és ezt mindig egy időben kell beadni.Pl, amikor kell menni a kórházba, akkor én a kocsiban szoktam beadni, mert pont úgy érünk oda.Szóval szerintem ne félj tőle és majd próbáld meg magadnak!
Na megyek...semmi kedvem dolgozni menni!!!
Sziasztok
Vendég

Zsu
Tudom mindig hallasbol nehezebb minden...na majd meglatjuk csak jussak el odaig :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :!:

nem rosszindulatból irtam a főzést:)
Nekem is szokott anyósom meg anyám is főzni nekünk, bár én inkább megfőzök magunknak mivel az egyik kedvenc időtöltésem a főzés.

De nyilván a Te helyzeted más, mivel ha hazajösz akkor édesanyád vár a finom ételekkel.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?