Új privát üzeneted érkezett!

Gofrit ide de izibe! Kakaósat!

Történt valami, ami miatt ennyira szar heted volt, vagy most csak lejjebb kerültél?
És hogy reagáltál?
Mi történt az ismerősöd ikreivel?

Szia Grácus. Gondolom, még nincs eredményed, igaz?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Benéztem régi topikba, ahova jártam.Legtöbben a másodikat várják és/vagy szülik a napokban.Felmégelt, bosszant, dühít, útálom az egész mindenséget... :cry:
Csak a MIÉRTek járnak a fejemben.Válasz pedig nincs.Pedig már egész jól voltam.

Kép
jázmin20

Laptető.
Az előbb Vinyó mellé feküdtem míg aludt, csendesen sírdogáltam és arra gondoltam, hogy én már nem fogok tudni többé a kezembe venni egy kisbabát. Nem tudom megfogni majd őket, ha látogatóba megyek, nem tudok úgy nézni rájuk, mint eddig.
És nem is tudom még mindig elképzelni, hogy legyen másik, egyszerűen nem.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Értem Jázi....
Igen, ennyi pont elég, hogy visszalépj kettőt, ha egyet haladtál előre. Én is már egész jók éreztem magam, aztán most megint, azt hittem, már kezdek belenyugodni, de mégsem...
Nem tudom miért. Nem tudjuk meg, a francba vele.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Küldöm a kakaósat, nyithatod az ablakot.
Nem kérdeztem, hogy mi lett velük, neki van gyereke (élő, egészséges), gondolom régebben volt ez már és mondta is, hogy ezzel nem vígasztalni akar, csak azért mondja, mert megérti, hogy mit érzek.
Hogy reagáltam?Először annyit bírtam kinyögni, hogy "én, babázni?...NEM..." és elfordultam, szó szerint elmenekültem.Tettem egy kört a boltba, majd visszamentem mellé és egy mondatban összefoglaltam a dolgot.Erre ő elnézést kért és említette az ikreket.Magamon is meglepődtem.Ideges voltam és próbáltam leplezni a fájdalmamat, kényszeredetten vigyorogni...mennyire nem én voltam az...
A szar hét oka?privátban talán, egyszer.

Kép
jázmin20

Én azt hittem, hogy egy gyerekkel azért egy ilyen tragédia teljesen másképp élhető túl.De látom Zahám, hogy nem.Sajnálom és én is értelek.

Kép
jázmin20

Azért tökrendes volt, hogy éreztette, megért Téged. Ok, bármikor várom a privit, amikor úgy érzed.
Vinyó egy külön örömforrás. Hatalmas ajándék az élettől. De nem vigasztal meg miattuk. Mert ők ők voltak.
Néha szégyellem magam, amiért ennyit rinyálok Nektek, mikor ő itt van, de egyszerűen ez a helyzet.

Kösz a kakaóst. :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Itt mindenki rinyál valamiért, úgyhogy ne szégyeld magad. :arrow: :arrow: :arrow: Rinya-klub.

Kép
jázmin20

:)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Franka koma merre van, hogy van, mit csinál?

Az én drága szőrgyerekem ma 6 hónapos.(lesz mire fognom, hogy miért bontok bort ma este).Két napra rá született, hogy Jázi babám meghalt.Milyen rég volt...

Kép
jázmin20

Franka koma nem tudom merre jár, de nagyon jó lenne, ha erre tolná a biciklit már.

Szőrgyerek éljen sokáig, nőjön a füle bokáig! :D

Igen, rég volt, néha én úgy érzem, nem is történt meg, vagy nem velem. :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Milyen bort szeretsz?
Én is szoktam néha este meginni egy pohárral.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Vörös, édes/félédes.De mostanában sangriát iszok 1-2 pohárral, spanyolból hozattam 2 zsugorral ismerősökkel.Nagyon finom, könnyű, gyümölcsös és ellazít.
A rosszkedv és a sangria fogyása egyenes arányban áll egymással.

Kép
jázmin20

Szia Zaha!
Nem, mert beiratkoztam egy klubba és minden nap csináltam valami különlegeset és ez lefoglalt. Nem is gondoltam semmire.
Csak arra koncentráltam, hogy túléljem a napot. Egész jól ment.
Nem tudom milyen volt, mert már olyan rég volt. Nem nagyon szoktam mostanában töprengeni, mert reggel hatkor indulok munkába és kb 4-5 között érek haza. Addig nyúzom az ifjúságot, vagy leginkább ők húznak engem.
Mirci

mirci001

visszaolavastam az egész napot és döbbenten látom, hogy sehol sincs ,amit reggel írtam..én meg tök nyugodt voltam ,hogy mindent jól megmondtam...
Most meg már egész más van.

Jázmin, nem hiszem ,hogy lesz valaha olyan helyzet ,ahol lehet ezt "jól lereagálni"..nem lehet, képtelenség..még azzal se aki már rég tudja.

Tegnap kaptam egy levelet, vkitől, aki olvas minket és egy bizonyos gondolatkört olyan jól leírt, ebben a formában sosem jutott volna eszembe végiggondolni, s ebből is látszik, hogy van amiben kissé korlátolt vagyok.Ha megengedi, bemásolom majd ide.

Nem volt jó napunk, egész nap hülye voltam, páromat a sírba tettem a jajgatásommal..úgy döntött kivág egy nagy akácfát az udvarról, mert összenőtt a hatalmas diófával, persze nem kért segítséget, aztán meg hozott egy lánfűrészt, amit még sosem használt..szóval mikor láttam ,hogy bevágja a fatörzset, aztán sehogyse a mi telkünkre akar dölni ,hanem a szomszédéra, akkor meg felmászott rá és addig cibálta míg jó irányba dőlt,Ő meg félúton leugrott...háááát,megállt a szívem..aztán meg azon sipogtam ,hogy elvágja magát a fűrésszel..
Ez az egész azóta van ,hogy Violát elvesztettük..azóta ha elmegy dolgozni, fel kell hogy hívjon,hogy beért..aztán ha késik ,fel kell hogy hívjon, mert különben már vérbe fagyva látom egy autóbaleset miatt...volt ,hogy nem hallotta meg, ohgy hívom és már reszketve zokogtam ,hogy baj érte, elvesztettem Őt is..és nem voltam ilyen, nem volt "része" a halál az életünknek..de már az.

Zaha, Grácus,Franka (())

Mirci, mikor látom, hogy írsz, sokszor jut eszembe, milyen lesz majd évek múlva..még annyira üres ez..a jövőbeni tervezés képességét is elvesztjük.
Úgy van ,ahogy mondod:Csak azt a napot, az adott napot kell tudni befejezni..

És még egy apró adalék mára:emlékeztek még, mit írtam tavaly a tesómról..már nem is beszélek róla, olyan ,mnitha nem lenne, az új ismerőseim már azt hiszik egyke vagyok.De anyu ma hívott sírva..tesóm elválik, elhagyta a felesége a pici gyerekkel, megint..második feleség, második gyerek.Most még kisebb, mnit az előző, csak két és fél éves.32 éves a bátyám, megsajnáltam..pedig azt hittem nem érzek már iránta semmit.Akkor, augusztusban ,gyilkos haragomban, emlékszem azt kiabáltam neki azokért a szörnyű mondatokért, amit nekem mondott, hogy legyen a sorsa örök magány és boldogtalanság és szenvedés és legyen hosszú élete ,hogy sokáig szenvedjen...borzasztó ,hogy ezt kívántam, nem érzek kárörvendést, de hosszú idő óta vagyok biztos megint újra abban ,hogy Isten létezik és figyel minket..mert a bátyám önző és kegyetlen és gonosz...nekünk jól kell élnünk, nekünk dolgunk van a Mennyben...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok
Jó volt a tegnapi nap, tényleg. Ha este 11-kor, szakadó esőben, kecskemétnél a Passat nem gondolja úgy, hogy megáll alattunk, még szépen is hazaértünk volna. Kecsótól vontattuk. Most megyünk visszvisszük az autót a barátunknak, én tekerek majd párom mögött, autó nem mozdul azóta sem, egy éves.....párom azt mondta, az üzemanyag miatt szűrő baj lehet, hétfőn eltoljuk a szervízbe.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Betti, azta ,nem gondoltam volna, hogy egy olyan katergóriájú új autó, csak úgy megáll. :shock:

Van itthon némi számítógépes problémánk, lehet, hogy egy-két napig nem tudok netezni, addig a privátokkal kapcsolatban is kérnék egy kis türelmet.

Majd jelentkezem, ahogy tudok!

puszi, mindenki vigyázzon magára!!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Zaha még nincs eredmény rákszűrésé még 2 hét a teszt meg majd csak jövő héten valamelyik nap!!

Tünci sajnos Én is ilyen vagyok ha a férjem már késik csak pár percet is már tök ideg vagyok sőt úgy van megbeszélve, hogyha indul a melóhelyéről haza akkor csörgesen meg és ha már később csörög vagy már rég lejárt a munkaideje és még nem csörgöt akkor már minden hülyeségre gondolok!!

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Frankaaaa, gyere már!!! Legalább egy apró jelet vagy egy mail-t, ok?

Jázmin, én a szárazat szeretem, úgyhogy ezen nem vesznénk össze, ha nekiindulnánk az éjszakának. :wink:

Tünci, én kíváncsi lennék arra, amit írt az olvasónk, remélem, megengedi, hogy közkinccsé tedd.

Tesód...újra ugyanaz történt? :(
Én nem hiszek ebben, hogy aki rossz, azt valamilyen módon megbünteti a sors, aki meg jó, azzal jó dolgok történnek. Inkább abban, hogy mindenki olyan életet él bizonyos szempontból, amilyet csinál magának. És van, amit meg nem tudunk befolyásolni ugye, itt vannak a mi történeteink.. :( És jónak lenni csak úgy önmagáért érdemes.
Na, micsoda filozófiai eszmefuttatás, bocs érte.

Én nem vagyok ennyire aggódós, de amikor hazajöttem a kórházból, az volt a kényszerképzetem, hogy Vincével történni fog valami, annyira hisztérikusan óvtam. Ez már enyhült, igyekszem nem rosszra gondolni.

Voltunk ma vele a Közlekedési Múzeumban, nagyon jó kis hely felnőtteknek is.

Aludjatok jól, jó éjt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jó reggelt!

Nagyjából működőképes a gépem, van némi adathalászat ég vissza, bekaptam egy nem semmi vírust, aztán összekócolt mindent.A levelezésem még valahol a kutymuszban van, de majd ma arra is sort kerítek.Ha írás közben eltűnök, akkor a gépem sztárjkol.

Zaha, persze nem úgy értettem ,hogy csak valamiért érdemes jónak lenni, hanem ,hogy van VALAMI, ami miatt akkor is KELL, amikor könnyebb lenne ,csak úgy lenni, elmenni dolgok mellett..mert nekünk még feladatunk van.szerintem.

A tesóm meg, furcsa..mióta mia a páromma legyütt vagyunk ,azóta Ő lebonyolított két házasságot, két válást, két gyermeket..fel nem foghatom, mért olyan nehéz kitartani egymás mellett, ha semmi nagybaj ninics..Őket nem érte tragédia, nincsenek anyagi gondjaik, már a gyerek is akkora ,hogy bölcsibe jár, van mellette magánéletük és mégsem megy.Nincs egy éve, hogy megvették a lakást, stb..áá, nem értem.Anyu van nagyon kétségbe esve, hogy most mi lesz szegény fiával..értem nem agódott ennyit, még egy éve sem.elengedhetné már a kezét, hiszen felnőtt férfi ,vagy mi a szösz.

Grácus, ezek szerint Te is pánikcsaj vagy, mnit én..

Képzeljétek tegnap az ura melfelejtett bemenni dolgozni.Megint megváltoztatták a munkabeosztásukat és Ő meg szabin van és nem nagyon szólt senki nekik ,hogy vasárnap kezdik az éjszakát...este 10-kor telefonált a beosztottja ,ohgy hiányzik a boss! :lol: De már nem tud olyankor bemenni, emrt nincs autó ugyibár.Ma biztos balhé lesz szegénykémnek a melóhelyen.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok Lányok!

Valahogy nincsenek velem az égiek mostanság... Az egyik kolléganőm lányával egyidős terhesek voltunk. Vagyis ő még mindig az, én meg már ugye nem..... Az előbb küldött egy kör-mailt, amiben fotók vannak az immár nagypocakos lányáról. Engem is feltett a címzettek közé. Miért?????????????? Miközben nekem azt mondta nemrég, hogy nem merte elmesélni a lányának, hogy velünk mi történt, nehogy nagyon megviselje. Milyen figyelmes, nem?

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
zs(ófi)

Zsófi, ilyen tapintatlanságok majd mindegyikünkkel megestek.. a sokadik után már NEM KELL neked az udvariasnak és elnézőnek lenni, bátran írj vissza, hogy nagyon köszönöd, hogy ennyire figyelemmel vannak a Te érzéseidre, mert semeddig nem tartana kivenn ia címzettek közül a neved..Egyáltalán nem azt mondom, hogy mindenkit le kell hordani, vagy kiabálni, stb, DE okvetlenül megérdemelsz Te is ennyi figyelmet!!!És nem szabad hagyni magunkat, mert onnan már az az elvárás, hogy a TE hátadon akár fát is vágjanak..Őneki IS meg kell értenie, hogy NEKED még az is fájdalmas, ha az egyidős terhes lányáról beszél, nemhogy képek ..

Semmi okunk ,hogy meghúzódjunk, lapítsunk ,hogy NEKIK ne legyen rossz.Neki rossz lehet a tragédiákról hallani terhesen, Neked meg az élet rossz..tehát a KÖLCSÖNÖSSÉG mindenekelőtt!!!

KépKépKép
tünci28

Csak olyan gáz, mert egy olyan kolléganőről van szó, akit amúgy nagyon szeretek, és tisztelek is. Nem szokása tapintatlannak lenni, nem értem ezt az esetet...

Még nem írtam vissza semmit, gondolkodom....
zs(ófi)

Pont azért írd meg, és mondom nem "lecseszésre" gondoltam..pont azért KELL felfognia a tévedését, a tapintatlanságát, mert jó köztetek a viszony..Pont azért KELL és érdems erről beszélni..mert fontos neked..ha egy ismeretlen lenne(és lesz olyan is), akkor az egészen már tészta..
De persze Te érzed, hogy mi a jó Neked, nekem szükségem volt rá ,egy idő után(a sokadik ilyen után) hogy igenis tartsák tiszteltben a kislányomat, ha már engem nem is!!

KépKépKép
tünci28

Zsófi:
Írtam pár napja arról, hogy benéztem a volt topikba, ahova jártam sokáig és mindenki a másodikat várja/szüli....Kaptam sms-t egy lánytól, hogy rakjam már fel az örömhírt (megszülte egy lány, a 2.-at) a topikba, mert én úgyis gépközelbe vagyok....pontosan tudják, hogy miért váltam ki onnan anno és ráadásul heti kapcsolatban vagyunk azóta is...na erre mit mondjak?...megírtam neki, hogy nem rakom fel, mert ez nekem nem örömhír, hanem üvöltő fájdalom és szétszakad a lelkem...Ennyi.Lehet ezért bunkónak tartani.Ez van.Nem tudok bájologni és megjátszani, hogy örülök más terhességének.Nem örülök és aki ezt nem érti meg, azt sajnálom.
Úgyhogy ölellek, megértem, hogy ez milyen szarul esett.

Kép
jázmin20

Köszi Lányok az együttérző szavakat, jó itt lenni. Csak ti értitek, hogy miről is beszélek....
zs(ófi)

Zsófi:
Kép

Kép
jázmin20

Jázmin!

:oops:
zs(ófi)

Jázmin, most fizikailag ,hogy álltok?Jól vagytok testileg, ebből a szempontból van most vmi teendő?Emlkészem írtad, hogy vinned kell majd hőmérsékelt görbét.Kell vmi "srekentőt " szedni?Tudom,Jázmin nem jött könnyen..

Nem értem a topiktársaidat, főleg, ha kapcsolatban vagytok, nem értem.

Lányok, kaptam ma egy privátot, egy ismerősöm írta , hogy egy kedves barátnője a napokban megszülte az érett, nagy babáját holtan..rohadt köldökzsinór..ami az életet biztosítja annyi időn át ,aztán meg öl... :cry: ha képes lesz, ha élni tud, akkor lehet benéz hozzánk..remélem lesz majd vki, aki átsegíti...

KépKépKép
tünci28

:cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom az ismeretlen lányt...küldd ide mindenképp!!!Pont, mint Franka...de nagyon szomorú ez.

Fizikailag rendben vagyunk, szedjük a vitamint és én hőmérőzök.A ciklusom óramű pontos, pé-m van, szóval elvileg rendben a test.A lélek már más dolog.Az fáj.És fél, de nagyon.De akar és küzd és nem adja fel.

Kép
jázmin20

Jaj de sajnálom szegényt. Istenem, mi mindent kell túlélnünk... Néha nem is értem, hogy hogy vagyunk rá képesek...:-(
zs(ófi)

Tünci:milyen privátot akartál ide bemásolni?

Kép
jázmin20

Jázmin, ennek örülök a testi résznek, a másik meg folyamatos küzdés, benned nagy-nagy elhatározást érzek, bár én tudnék ilyen lenni, elolvastam megint amit írtál a múltkor és nagyon igazad van és néha szégyenlem a pofám, hogy mért nem megy igazán.

Van egy "pótanyukám" és olyan jó gondolatai vannak időről időre és ehhez az kell ,hogy onnan lássa, ahol Ő van..Már egészen másokról beszélünk, mint amivel kapcsolatos, de akkor is nagy gondolat és szívesen megosztanám veletek...

Kaptam kölcsön könyveket, most kezdtem Coelho-t,a 39.oldalnál letettem, kerestem egy füzetet és jegyzetelek..AZTAAA!Élmény.

off:Jázmin szerinted ki lehet sütni gofritésztát palacsintasütőben??Elromlott a sütőnk és gondoltam megpróbálom a tűzhelyen,de lehet, hogy nem tudom megfordítani..

Amúgy az elmúlt hetekben rágódom vmin,nem jutok vele semmire.
A kapcsolatok, az emberi ,hétköznapi kapcsolatok nem mennek nekem,állandóan kudarcot vallok, újra,meg újra pofára esek..mindig tévedek, vagy mi van?Emiatt megint sokat jár az eszem az "elmúlt" barátnőmön..vele olyan könnyű volt..persze úgy lett vége ahogy, de annyi éven át olyan szép volt és egyszerű és elvárások nélküli..soha, semmit nem vetettünk a másik szemére..én az utolsó pillanatig így éreztem, ezt az érzést hiányolom, borzasztóan hinyázik,nagyon-nagyon szerettem, testvéremként gondoltam rá mindig.. :cry: soha többé nem tudok még csak hasonló kapcsolatot sem kialakítani ,nem megy, nem tudok senkit olyan közel engedni magamhoz..más meg nem kell úgy látszik az embereknek..csak "első" hely van???elvárások vannak ,amiknek nem tudok megfelelni..egy beszélgetés már nem ér semmit, a barátságot csak erőltetni lehet, kierőszakolni?,Magától nem alakulhat??Van vmi időkényszer, valami teljesítmény-norma???Elbuktam, egyes, üljek le, mnit az iskolában???Végül megint azt érzem ,hogy elszigetelődöm, mert nem megy úgy ,mnit régen..és eszembe jut a gyerekkori fiúbarátom sok évvel ezelőtti mondata:Barátot, valamilyet, bármikor szerezhetsz, de gyerekkori barátot, csak gyerekkorban.

Oké, tudom, hogy ennek most nem sok értelme volt, csak itt bőgök, le kellett írnom..

KépKépKép
tünci28

Én nem azért írtam neked (bár konkrétan most nem tudom mire gondoltál), hogy bántsalak vagy rosszul érezd magad, pusztán leírok érzéseket és gondolatokat a saját fejemből, a saját-aktuális érzéseim szerint.Ne szégyelld magad azért, mert olyan vagy, amilyen.De másnek sem kell szégyenkeznie, mert másképp látja/érzi/éli meg.Én sokszor hirtelen leírom illetve vállalom az esetlegesen nem az etikettnek megfelelő gondolataimat.Kaptam is érte már a nagyokosoktól, de nem érdekel, mert bármelyik ide leírt mondatomért kiállok.Bármikor.

off gofri:nem nem nem.(sütőpor!)

Kép
jázmin20

Engem érdekel a pótanyu gondolat, persze, ha publikus.

Kép
jázmin20

Sziasztok!
Tegnap szvecsáron voltunk, esti szerb vacsora, a házi szent tiszteletére, úgy 60 főnek.....
Egy teremben volt, mi a fiatal asztalnál ültünk, azt hiszem én meg párom nem dohányzott csak. Szembe velem a csaj, mellette a pasi, mellettem a csajszi, két gyerekkel az ölében, fúja a füstöt rám és kérdezi, hogy hanyadik hónapban vagyok. De ami a legdurvább, hogy a hátam mögötti asztalnál a 8 hónapos várandós anyuka is. Csak párom látta, az autóban mondta meg, azt mondta nem mert szólni, hogy nézd már azt a nőt, mert félt, hogy képes vagyok megverni. Hát lehet, hogy igaza volt, JÁzmin ereje is belém költözött volna....
Éjfélre értünk haza. Most meg mosás, vasalás, pakolás, valahogy úgy össze van csúszva minden. Dolgozni is nagyon kellene.

Délben jön az értékbecslő. végső becslésre, mielőtt a bank a végét utalja. 30 ezer forint lesz. :shock: De már áprilisban is fizettünk ennyit, akkor 76 százalék volt, utána júniusban 15-ót, akkor 99,8 % volt, most meg 30-at, a maradék két tizedért. És tudjátok mit csinál? Bejön, kb 2 percre, szétnéz és jaj, de szép, jaj de jó minden. Vérzik a szívem ezért a pénzért, meg azért, hogy nem ez a munkám, de kitanulom, komolyan!

Fűtésidő van! Nálatok is?

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

hogy vagytok??
A régen írók, jelentkezzenek!!!

Jelentem, én fázom...neki is állok főzni, legalább a konyhában jó idő lesz.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci sajnálom az ismerősőd barátnőjét!! :cry: :cry: :cry:

Nálatok is ilyen hülye szél fúj??

Remélem mindenki jól van!!

Puszika!

Kép
grácus

Néztétek a ghána-mo meccset?Igazán kitettek magukért a fiúk, végre, hogy ilyet is láttunk.Csak azt sajnálom, hogy szegények még nem tudják értékelni, pedig hatalmas dolog.

Csajszik ezentúl nemigen írtok ,csak párnaponta??Mi van veletek??

KépKépKép
tünci28

Vasárnap, ahogy autóztam, kapcsolgattam a rádiót és egy katolikus pap beszédénél ott maradtam.
Érdekes fejtegetése volt. A hálaadásról szólt, hogy általában akkor adunk hálát Istennek, mikor szép és jó dolgok történnek az életünkben. Mikor örülünk, mikor minden jól megy.
A tragédiákért, bánatért nem vagyunk hálásak, holott azért is annak kellene lenni, mert ezzel is Isten akarata teljesül és ha Isten akarata teljesül, azért hálásak kell legyünk.
Elgondolkodtam. Hogy így hallva talán igaza van. De kicsit talán úgy éreztem magam, mint egy apró kis játékszer, akit Isten kénye kedvére dobál a világban és mélyen magamba nézve nem tudtam kimondani, hogy Uram hálát adok neked az elmúlt év történéséért, hálás vagyok, hogy nem lehet itt a kislányom. Nem tudtam leborulv a, kezet csókolni, annyira idegen tőlem, olyan groteszknek tűnik ez.
Azért hallgattam meg a pap értekezését, hogy hátha választ kapok a kérdéseimre, hátha mond valamit, ami eddig elkerülte e figyelmem, de talán majd egyszer ki tudom mondani, most még nem.

Betti
Kép
betti0412

Betti, ezt most ugye nem gondolod komolyan.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tüncikém, mindig elolvaslak Benneteket, de mostanában nem nagyon tudtam írni, és itt van a szokásos rossz passz is.

De jövök majd.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Betti, én is meghallgattam a múltkor egy hasonló(vagy ez?) okfejtést, de nem is értem ,emg elborzasztóank találom..valószínűleg egy sokkal mélyebb teológiai ismeretet igényel, meg egy másik szellemi állapotot..

Zaha, persze, értem..csak amikor vannak napok ,hogy olyan jókat beszélgetünk, akkor úgy hiányzik, amikor napokig csend van...

KépKépKép
tünci28

Célba értünk. Levezettünk 4000 kmt 5 nap alatt, minden rendben volt és még egyben vagyunk. Visszaolvasok, majd jelentkezem. Remélem mindenki jól van...

Kép
leda2002

Leda! Már épp kérdeztem is, vajon merre járhattok.
Örülök, hogy megérkeztetek szerenccsésen.

Ma 12-kor kapom meg a kr vizsgálataink eredményét, legalább is azt a részét, amit nem kell ismételni. Szeretném ha nem derülne ki semmi.

Zaha
Egyszer a nagymamám írta nekem, egy lapra, hogy Ne bántsd az Istent, ha adja a bajt, nem tudhatod, hogy válik hasznodra majd.
Egyszer azt olvastam, hogy egy ember élete útjain mindenhol két lábnyomot látott, bármerre is járt. Kivéve azokat az időket, mikor tragédia, baj érte. Megkérdezte Istent, akkor miért hagyta magára, miért nem kísérte. Isten azt válaszolta, akkor a karomba vettelek és vittelek, azért látsz csak egy lábnyomot.

Nem mentséget keresek, csak ennyi idő után valamit, amit még nem tudok megmagyarázni. Látok olyan példát is, aki csendesen, imádkozva, fejet hajtva viseli a fájdalmait és szeretném megkérdezni tőle, úgy jobb-e? Nem tudom, csak gondolkodok mindenféléken. Lehet nagyon ráérek. Bár tegnap este 6-kor tettem le a fenekem először.

Itt hideg van, szó szerint, de legalább az eső megunta már.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, értem én, igyekszem jönni, csak a fejem felett a hullámok…
Amit írtál, valamelyik nap a barátokról, igen, szeretetet nem lehet erőszakolni, nem lehet zsarolni. Az csak van, és nem tudom, miért nem elég nekik, hogy van, és jó együtt. És ez amúgy is olyan dolog, hogy az embereknek csak nagyon csekély százaléka elég intelligens érzelmileg ahhoz, hogy helyén kezelje a dolgot. Dehogyis buktál meg.
Hogy vagy fizikailag?
Igen, óriási dolog, amit az U-20-asok csináltak, ez igen.

Betti, szerintem aberrált dolog hálát érezni egy gyerek elvesztése miatt, pláne olyan okkal, hogy így legalább teljesült az isten akarata, ugyan. Nem hiszem el senkinek, hogy ez létezik, akkor sem, ha eszementül vallásos valaki. Persze lehet, hogy én kevés vagyok ilyen magasságokhoz (vagy mélységekhez).
Értem én, miről van szó. Lehet értékelni a bajt, a szomorúságot, bánatot, mondjuk egy szerelmi csalódás, vagy válás, betegség, vagy mit tudom én, ilyen dolgok után. Lehet belőle építkezni, lehet hálásnak lenni, hogy így tanulhattam meg valamit, hiába akkor nagyon fájt.
De egy gyerek elvesztése miatt hálát érezni valaha is. Háááát, meredek személyiségre utal. Ne érts félre, nem Téged akarlak bántani.
Megírod majd az eredményt?

Leda, örülök, hogy minden rendben, sikeresen megérkeztetek. Barak hogy bírta?
Vigyázz magatokra.

Zsófi, Franka, Jázmin, Szinti, hogy vagytok?

Zaha

Kép
Kép
zaha

[quote="zaha"]B írta:zahaetti, ezt most ugye nem gondolod komolyan.

Én először másképp fogalmaztam, de így szalonképes, ahogy Zaha írta.
Én az ilyen teóriáktól kapok idegbajt.Nem hiszek egy cseppet sem és nem is fogok.isten?Ugyanmár.Nézzetek körül.Pl, mi miért is vagyunk itt?Miért is ismerjük egymást?...Ez egy JÓ tett valaki részéről?...
De tiszteletben tartom más tényállását ezügyben.

Szerintem a topik legtöbbet író két tagja (Tünci, Betti) már nem ír annyit, mivel már más az élete, nincs erre a topkira már akkora szüksége, mint régebben.Így nincs annyi téma, nincs annyi kérdés.Ami őket fogalkoztatja, az nem teljes mértékben idevaló, nem ide írják meg.Új tagok nem jönnek tömegével, maradtunk páran.Majd változik ez.Vannak jobb napok, rosszabb idők..."Az élet nem habostorta."

Franka komával mi van?Hogy van???Pár sort írhatnál.
AArnika is rég írt.Ő is írhatna, tuti olvas minket.
Lyly olvasol még Te is?

Kép
jázmin20

Reggeli hozzászólásom nem az én véleményem volt ám. Csak leírtam, hogy mit hallottam, mert ott maradt a fülem abban a reményben, hogy hátha most majd mond valamit,a miben nagy az igazság. És ahogy vezettem, közben megpróbáltam kimondani, hogy hálás vagyok, és nem ment, nagyon nem.
Azt írtam, hogy talán van valahol csendes elfogadás, amit én nem értek, most még.
Csak elkezdtem gondolkodni rajta, és ide leírtam, hogy beszéljünk róla, de NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÁM.

Jázmin
Valóban nem teszek fel ide uh képeket és nem kérek tanácsokat a várandósággal kapcsolatban, az egy másik helyre tartozik, de minden fontos dolgot továbbra is ugyanúgy megosztok itt és sok gondolatom továbbra is ide tartozik.

Megyek megküzdök az orkánnal kint, elhatároztam, hogy gyalog megyek be. Jázmin és képzeld nem az Emeséhez, mert nem ér rá ma.....hanem valami Szabó prof fogja az eredményeimet átadni. Ismered?

Betti
Kép
betti0412

Szabó János.Nem ismerem, de ő ott a helyi törzsfőnök.Emese barátnőmnél csak jobb lehet.

Kép
jázmin20

sziasztok! még élek, megvagyok. Voltunk "nyaralni" néhány napot. És mindjárt indulok anyalátogatóba. Előre utálom a kinti szelet, meg a hideget. Állandóan fázom még bent is.

Kép
franka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?