Sziasztok
Én is szívesen csatlakoznék Hozzátok.
Bár már december óta lakunk a Kolossy-tér felett, de még a mai napig nem jöttem rá, hogy hogyan is tudnék én sétáltatni autó nélkül JÓ LEVEGŐN. (állítólag a Budán jó a levegő, de ez alól ez a vidék tuti kivétel!)
Rólunk annyit még, hogy egy gyönyörű és minta-magaviseletű(egyelőre csak, ahogy látom, fogzásnál kezdődik a második harc) kislányom, Léna, született idén február végén.
Nagyon szívesen találkoznék veletek egy környéki, de nem büdös játszótéren, hátha le tudnék szokni a Margit-szigetről.
Gabi
minden elismerésem a 3 és fél fiú+férfi miatt!!! Tényleg, hogy lehet ezt bírni pocakkal???
Gyönyörűek a fiúk, a habverős varázsló, meg a labdás Marcipán, és a bohócos Bence. Tündériek, na...
Botanika
háti hordozó ügyben nem vagyok túl okos, nekünk van egy Chicco márkájú öröklményünk, hátra is szerelhető, Léna nem szeret benne lenni 10percig, aztán meg szundi. Mi csak varázskalodának hívjuk. Szerintem könnyű legyen és stapabíró. (Csak a 100x a IIemeletre felcipelt autós hordozó iránt vágyaimat transzponáltam a háti kütyüre
)
Claire
4fiú +férfi miatt járó őszinte alázatom neked is jár, neked bónusban 1pont a már megszületett kicsik végett. Most mekkorák, milyenek??
Niácska
ti csak(?) ketten vagytok pocaklakóval? Barlangséta nekem is tetszene!
Andi70
mi is ugyanott lakunk, még nem láttam errefelé pocakost! Őrült karcsú lehetsz, vagy nem lógok eleget az erkélyünkön
Bocsi mindenkitől, akire még nem jutott időm, elég nehéz ismeretlenül jó fejnek lenni, és infó nélkül, hátam mögött toporgó, gépre váró kispapival barátságos arcot vágni.
Fogadjatok be gyorsan, és akkor esténként lesz itt aztán nagy banzáj (
)és csudára boldog leszek
Judit