Sziasztok Csajok!
0 !!!
Mindenkinek köszi a drukkokat, de sajnos rossz címre ment a vérárus bácsi, fene a vaksi szemét! Megjött rendesen, ez a lehetőség ugrott.
Érdekes módon most nem érzek semmi bánatot, sőt továbbmegyek egyáltalán nem érzek semmit... Annyi másra is kellett most koncentrálnom, talán emiatt tompultam le. Nagyon gáz?
Lehet, hogy később üt majd ki...
Kedden megyek uhura, remélem minden rendben lesz és kezdhetjük a következőt. Kicsit érdekes lesz, mert a Zuramat 20-án műtik köldöksérvvel, nemtom hogyan tud majd mászkálni utána.
Kedden jön valaki?
Vicky:
Ez tényleg apróság!
A pasiknak meg a szájukba kell rágni, hogy mit szeretnél, mert ők nem NŐ-ből vannak (hál' Istennek
) és nem fogékonyak annyira a gondolatokra.
Egyébként az egyik mondásom szerint: Csak apróságokon lehet veszekedni, a nagy dolgokon már nem érdemes.
A lényeg, hogy jól láttad a szitu velejét, mindkettőtöknek picit másként kell megoldani legközelebb a helyzetet. Esetleg te egyből kérdezd meg, hogy ráér-e, ő pedig finomabban köszönjön el, ha mennie kell.
Látod, nem akarta, hogy torkodon akadjon a mondandód, ebből is látszik, hogy mennyire szeret és törődik veled - pedig már mennie kellett. Tessék ennek örülni!!!
A sírással kapcsolatban csak annyit, hogy ami kikívánkozik, hadd menjen! Nincs ezzel semmi baj, elfojtani nem szabad! Amióta (hmmm... 5-6-7 éve?) babát szeretnék és is sokkal érzékenyebb vagyok, pedig előtte sosem sírtam! Biztos, hogy a hormonok is bekavarnak, meg persze a megváltozott lelkiállapotunk is, hiszem gyermeket akarunk, ez lebeg a szemünk előtt - régen nem ez volt a központi kérdés (suli, melóhely, normális pasi megtalálása).
Zsu:
Neked is a fentieket tanácsolom, ki kell békülni!
Hiszen szeretitek egymást.
Sting:
Rajtad a fórum szeme, mentsd meg az inszemesek böcsületét és babásodj izibe!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rózsa:
Nyami-nyami almáspite!
A hangulatváltozást ez a dinka időjárás is okzhatja. Férjed ujjának jobbulást és a lelketeknek is, erősödjetek meg szépen, oszt' majd sokasodtok is!