Jázmin, ennek örülök a testi résznek, a másik meg folyamatos küzdés, benned nagy-nagy elhatározást érzek, bár én tudnék ilyen lenni, elolvastam megint amit írtál a múltkor és nagyon igazad van és néha szégyenlem a pofám, hogy mért nem megy igazán.
Van egy "pótanyukám" és olyan jó gondolatai vannak időről időre és ehhez az kell ,hogy onnan lássa, ahol Ő van..Már egészen másokról beszélünk, mint amivel kapcsolatos, de akkor is nagy gondolat és szívesen megosztanám veletek...
Kaptam kölcsön könyveket, most kezdtem Coelho-t,a 39.oldalnál letettem, kerestem egy füzetet és jegyzetelek..AZTAAA!Élmény.
off:Jázmin szerinted ki lehet sütni gofritésztát palacsintasütőben??Elromlott a sütőnk és gondoltam megpróbálom a tűzhelyen,de lehet, hogy nem tudom megfordítani..
Amúgy az elmúlt hetekben rágódom vmin,nem jutok vele semmire.
A kapcsolatok, az emberi ,hétköznapi kapcsolatok nem mennek nekem,állandóan kudarcot vallok, újra,meg újra pofára esek..mindig tévedek, vagy mi van?Emiatt megint sokat jár az eszem az "elmúlt" barátnőmön..vele olyan könnyű volt..persze úgy lett vége ahogy, de annyi éven át olyan szép volt és egyszerű és elvárások nélküli..soha, semmit nem vetettünk a másik szemére..én az utolsó pillanatig így éreztem, ezt az érzést hiányolom, borzasztóan hinyázik,nagyon-nagyon szerettem, testvéremként gondoltam rá mindig..
soha többé nem tudok még csak hasonló kapcsolatot sem kialakítani ,nem megy, nem tudok senkit olyan közel engedni magamhoz..más meg nem kell úgy látszik az embereknek..csak "első" hely van???elvárások vannak ,amiknek nem tudok megfelelni..egy beszélgetés már nem ér semmit, a barátságot csak erőltetni lehet, kierőszakolni?,Magától nem alakulhat??Van vmi időkényszer, valami teljesítmény-norma???Elbuktam, egyes, üljek le, mnit az iskolában???Végül megint azt érzem ,hogy elszigetelődöm, mert nem megy úgy ,mnit régen..és eszembe jut a gyerekkori fiúbarátom sok évvel ezelőtti mondata:Barátot, valamilyet, bármikor szerezhetsz, de gyerekkori barátot, csak gyerekkorban.
Oké, tudom, hogy ennek most nem sok értelme volt, csak itt bőgök, le kellett írnom..