Hát Nita nem egy egyszerű helyzet, sajnállak benneteket, nem lehet könnyű. Nem is tudom hogy hogy bírod.
Mi tegnap voltunk ctg-n, minden rendben volt. Olyan görbét produkált a lányom, hogy azt mondta a doki, hogy ha a jövő héten is ilyen lesz, akkor nem is kell dokit megkeresni, hanem nyugodtan mehetek haza ctg után
majd szétrúgta a hasamat a gyerek. Szerintem nem is ott fog kibújni szülésnél ahol minden jó baba, hanem kirúgja majd a ház oldalát
Megvizsgálat a doki, teljesen zárt a méhszáj és szép hosszú a méhnyak. A jövő héten nem lesz dokim, így remélem kibírjuk majd ezt az időt, jó lenne megvárni őt. Egyébként átadott egy másik dokinak ha mégis elindulna Lilike a nagy úton. Voltunk uh-n is, 3300g-nak mérték a kiscsajt, a doki szerint szép nagy baba lesz. Szerintem beigazolódik amit 4d-n mondtak, hogy szép hosszú vékony baba lesz. Nem is bánnám ha nem lenne több 3500 g-nál, mert valahogy ki is kell neki férnie
Lányok segítenétek nekem abban, hogy a dokinak mikor kell majd szülés után odaadni a pénzt? Azt tudom, hogy császárosok a varratszedésnél szokták, de ha símán szül az ember, akkor mikor? Az öt ágyas szobában nem akarok borítékot odaadni neki és lemenni pedig nehézkes lesz hozzá a rendelésére, mivel velem lesz kint a baba. Amikor hazafele jövünk, akkor pedig nem szívesen várakoznék egy újszülöttel a folyosón. Szóval nem tudom, ebben egy kicsit tanácstalan vagyok. Előre is köszi a válaszokat.
Megyek vasalok még egy kicsit és holnap pedig elrendezem a bőröndöm, még kicsit hiányos.