Új privát üzeneted érkezett!

Manoka!

mi szerintem 1/4-fél 5 körül indulunk

Enci
renci

Enci,
az nekünk is jó lenne, Erát is megkérdezem, Msn en meg tudjuk beszélni?

Manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Látom lemaradtam a taliról ,nem baj majd legközelebb jobban figyelek.
Sikerült szállást találnunk végre,hétfő hajnalban indulunk Hévízre,a gyerkőcöknek
csináltatunk útlevelet, átrucanunk Bécsbe is.
Lányok a héten ,lesz tali ??
Nekünk délelőtt is jó lenne.
Míg el nem felejtem ,a nyaralás előtt szeretnénk venni egy digitális fényképezőgépet,hol és főleg milyet érdemes venni,várom a tanácsokat.
Üdv:Kata
jázmin

Szia Kata!

Hogy hol érdemes gépet venni azt nem tudom,de hogy milyet azt már inkább . A lényeg,hogy 3 megapixelesnél kisebbet nem nagyon éri meg venni, és inkább lcd monitorosat vegyetek,hogy lássátok is amit fotóztok,ha már digit gépet vettetek. Én azt tudom mondani,hogy a Piac utcán a Révész tértől az állomás felé,ha mégy a Citibank oldalán ott a kirakatban sok digitális gép van,biztos találnátok megfelelőt.Nézd meg!

Jaj olyan jó nektek,hogy már megvan a gyerkőc, én is már alig várom,hogy láthassam,de még 31,5 hét hátra van,szóval még a java. Remélem aztán majd mi is mehetünk veletek talizni a játszótérre,bár addigra már a gyerkőceitek elég nagyocskák lesznek,de majd tanítgatják a mienket. Hol van ez a jubileumi játszótér???

Írjatok!!

Timi
vargáné

Sziasztok!

A Jubileumi talin csak mi és Kriszék voltunkkKép

Manóka!
Mi volt a baj, hogy visszafordultatok?

Jázmin!
Nekünk is jó a délelőtt is. Olyan 10 körül szoktunk lemenni sétálni. Megbeszélhetjük a héten a délelőtti játszit is.

Timi!
Hidd el nagyon hamar el fog telni az a pár hétKép
Az meg biztos, hogy majd tanítják a gyermekeink a tiedet, a rosszaságraKép
Anna ma a 3 éves kórtól ajánlott mászókán mászkált, de úgy mint aki mindig azt csinálta. Persze engem a szívbaj kerülget!!!
A Jubileumi a koripályával szemben van, a Nagyerdőn.
Olyan jó árnyasKép Mi most azért járunk oda, mert ott nincs olyan nagyon meleg.

Szép estét mindenkinek!!

Era

Era
Kép
era75

kórtól= kortól

KépKépKépKép

Era
Kép
era75

Megint én!

Csajok!
Én bio tésztát vettem Annának, abban nincs tojás. Azt már nyugodtan lehet adni.
Én még ilyen korában nem nagyon fűszereztem semmit neki.Olajat sem használtam, majd csak később.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era nekünk jó az időpont,a hétvége kivételével
akkor már a pakolással leszek elfoglalva.
Én két gyerkőcel fogok menni,Sárinak viszük a háromkerekü bringáját,arról majd felismertekKép
Timi, már nincs is sok hátraKép
Hogy viseled a terhesség első időszakát?
Monik mi újság a kilókkal?Rólam lement megint egy kiló,szerintem a melegtől ,egész nap csak vizet iszok,és dinnyét eszek.
Kata
jázmin

sziasztok!

Era!

mi Manoval a gyógyfürdönél talákoztunk mivel mondtad,hogy ti mindjárt jösztök haza igy nem mentünk el odáig.
holnap megyunk 4körül az jo nektek?
a boitésztát hol vetted?

Mano!

hogy sikerült a kaja? Florával még a Martonfalvi sarkánál meg kellet álni,mert rájött hogy éhes .de a szökökutnál még nem kellet nekiKép

Krisz!

sajna nem találkoztunk.egy kicsit későn indultunk és már nem értünk oda.remélem azért a héten még összefutunk.
elvileg a csütörtöki találka is összejöhet.kora délután, mert pokolásznom kell .pénteken indulunk Sikfőkutra

Jázmin!

mi injkádd délután szopktunk sétálni, mert délelőtt nagyon meleg van.meg egy kicsit messzebb van a jumbileumi játszi tőlünk
de ha a délután is jo neketek akkor tudunk talizni a játszin

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok,

Délelőtt nem megyünk el a kispiacra, egy kis kovi ubira, meg barackra gondoltam.

Era,
mondta Enci, hogy már jösztök haza.

Kép

Kép

Kép

manóka, Imike

manóka
manóka

Sziasztok!

Nagyon klassz volt a játszin. Dorka ismerkedett egy 1 éves kissráccalKép

Olyan édes volt a csaj, próbáltuk mezitláb leállítani a földre, de nem hagyta magát kétségbeesetten emelgette a kis lábait, hogy ne érjen le. Vinni kellett volna fényképezőt, olyan vicces voltKép

Manóka,
de jók a képek! Nagyon aranyosak a gyerkőcökKép
Mi is láttunk benneteket, amikor jöttetek hazafeléKép kár, hogy nem jöttetek ki.

Enci,
akkor máskor összehozzukKép
Mondta Era, hogy Ti is mégane, tök jóKép

Kata,
Tényleg min. 3MP-est érdemes venni, legyen optikai keresője és LCD kijelzője is, tudjon optikai zoomot is. Hát az akciós újságokban nézz körül, mindig vannak jók. A Médiában elég drágák. A Metróban is szoktak jó akciók lenni.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nagyon jók a képekKép

Manóka!
Kár, hogy csak most olvastalak, mert délelőtt mi elsétáltunk a Jerikó végéig, voltunk a bizományiban. Olyan jókat vettem Annának.

Enci!
A biotésztát a Corában vettem. Van ott egy bio rész, ott vannak.
Ma mi megyünk fel a városba, már egy kis változatosságra vágyomKép Nézünk nekem fürdőrucit, meg eszünk fagyitKépKép

Meleg vaaaaannn!!!!!!

Era
Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Lányok mi ma délután megyünk a játszóterezni,
3-4 óra körül ,jön valaki?
Kata
jázmin

Sziasztok!

Era,
kár, hogy nem beszéltünk én is terveztem ,hogy elmegyünk körülnézni a bizibeKép

Ma sztem nem megyünk játszizni mert jönnek az öcsémék, aztán meg a sógornőm. Mindenki mára igérkezett beKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Most elég jó dolgok voltak, bár kicsiknek nem sok minden.

Profilomba tettem új képet.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

mi megyünk ma a jatszira ugy 4 körül családi találkozo lesz.remélem találkozunk valakivel
Kata titeket hogy ismerünk meg?

Era!

akkor ti ma nem jösztök?
milyen rucikat vettél? raksz fel képeket? vagy lehet hogy egyszerűbb ha személyesen kuksizom megKép

Krisz!

mi Renault Megane Scenic-et vettünk.aug .5-én megyünk érte.nagyon várom,már jönné mennék veleKép
jöv héten akkor összehozzuk mindenképp a talitKép

annyira meleg van !!!!!

sziasztok
Enci
renci

Enci!
Héromkerekü biciklivel,tekerünk.Kép
Kata
jázmin

Sziasztok,

sajnos, a tegnap délutánba kicsit bezavart a vihar, de remélem, senki sem ázott meg.
Mi még utána kicsit lementünk, mert nem bírtam a fiúval, akkor olyan jó kis párás levegő volt.

Ja, és a Dexi, az nagyon jó, ma reggel is adtam egyet a gyermeknek, az etetőszék, benne a gyerekkel, és a környék is deximorzsalék lett, d szeretiKép
Kép
Kép

Ma, lesz közös program?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Jaj nagyon aranyos a srác, olyan nagyfiú márKép

Mijaza dexi?

Nadine, Timi
hogy bírják a kismamák ezt hőséget?

Mi most 10-11 között elsétálunk a Jerikóra (turi, rossmann)
Jön valaki?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Tudom régen voltam már,de kicsit sok a meló.

Jövő héten megyek uh-ra , 10 hetes leszek. A Bethlen utcára járok,és az lenne a kérdésem,hogy hogyan kell az uh-ról képet kérni? Csak úgy mondom és x összegért adnak egyet??

Segítsetek!!!

Puszi: Timi
vargáné

Sztiasztok,

Mivel fiacskám felkelt, így sztem mi lemegyünk.

Timi,
azt nem tudom, hogy ott adnak-e képet,de nem hiszem.
A Klinikán, ott igen, de előtte érdemes odatelefonálnod, megkérdezni a részleteket.
417-144, és kéred az uht.

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

Timi!

én a kenézyben jártam,ott egyszer adtak.rendes volt a nő.persze azért egy kicsit kérlelni kellett de a végén adott képet.
de a klinijkán ha délután mész ott felveszik videora.de lehet hogy fizetni kell.Moni jobban tudja

Krisz!
a dexi az egy abonett szerű kaja.Flora nagyon szeretiKép

Kata!

sajna nem találkoztunk tegnap.később tudtunk indulni.Flora szerintem érezte a vihart ,meg családi találka is volt.de remélem legközelebb összejön.

holnap reggel indulunk remélhetőleg még a hüvösön.mindenkinek jo hétvégét!

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok,

Ma igazán olyan jó nap voltKép,
Déleéőtt is séta, találka Flórával, és Dorkával,ittunk fini jegeskávét Krisszel,
meg a bébikaja, amit a gyereknek vettem, nagyon Ízlett Imikének, majdnem megette az a kicsi üvegnyitKép.
Ja, és csak annyira kent szét az eteteőszéken egy kicsit belőle, hogy teljes nagytakarításon ment át.
A délutáni séta, játszi is nagyon jó volt, mi Erával, meg a két rosszcsont kölökkel a homokozóba, nekem még a bugyimban is voltKép
Képek vannak, de a telcsimhez sajnos nincs még kábel, de Era igazán szerezhetne ócsó péntért egyet, és akkor közhírré tétetnekKép

A fiamnál egyértelmúen már csak Anna evett több homokt, hiába, nem kispályás a csajKép

Aztán megérkeztek Nadineék, és Gabi is Marcival, elmentünk fagyizni, és végül nagyed 9 után érkeztünk haza.

Mindketten jól kifáradtunk, nagyot és alaposat fürcsiztünk, a fiam álomba szopta magátKép, én megettem egy fél dinnyét, remélem, Era te isKép.

Szóval, meg kell ismételni, nagyon jó a játszi, és jövő héten mindenki készüljön a sztandra!!!!!!!!!Kép

Jó éjt, Enci, nektek jó utatKép

manóka

manóka
manóka

Na sziasztok!

Manóka,
tényleg jó volt a tegnapi napKép

Ma voltunk kint a strandon a sógornőmmel, úsztunk egy nagyot. Addig Dorka nagymamizott. Felderítettem a terepet 33 fokos a gyerekmedence és simán belemásznak a szülők, lehet bevinni mindenféle játékot és tök jó árnyas a környéke. Szóval irány a strand!KépKép

Mondjuk a beugró elég brutál 720 FtKép

Majd egy órát úsztam,most kivagyok mint a libaKép
Dorka meg édesen gőgicsél, ahelyett hogy aludna.

Ja és tök jó leárazások vannak a centrumban, kiscipők is meg gyerekcuccok és a Kossuth utcai cipőboltban isKép

Era,
vettél fürdőruhát?
Rájöttem ,hogy nekem is vennem kell egyet, a tavalyi bikinim még mindig nem jó rám. Mármint a felsőKép
Olyat kéne vennem ahol külön válogathatnám össze az alsót meg a felsőt. Vagy valami jó háromszög felső is jó lenne.

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok
Sikerült fényképezőgépet vennünk Olympus.
Tettem fel képet a nyagyobbik lányomról
(nemrég esett ki elől a fogaKép
Kata
jázmin

Sziasztok!

Manóka!
Tényleg olyan jó volt a tegnapi játszizásKép
A csajomról inkább ne is tegyük fel a képet, mert ha egyszer a gyermekvédők kezébe kerül, jaj nekemKépKép
És tényleg megettem majdnem egy fél dinnyét, persze így annyit kellett éjszaka a wc-re futkosnomKép

Krisz!
Irigy vagyok a nagy úszásért!
Még nem vettem fürdőruhát, mert amilyet szeretnék nem nagyon vanKép De holnap délelőtt megyünk újra, és megnézzük.
Nekem is még mindig a felső a gondKép

Kata!
Gratula a fényképezőhöz, aztán tegyél fel sok, sok képet!
Nagyon aranyos a lányod, így már könnyebben rátok ismerünk majdKép

Monik!
Veled mi van? Olyan régen írtál?
Remélem jól vagytok!

Enci!
Jó nyaralást nektek!

Na megyek még olvasgatni. Anna alszik, András elment az egyik haverjához szám.gépet szerelni.
ÚÚÚÚgy ennék egy kis dinnyét...na majd holnap!

Szép álmokat!

Era
Kép

Era
Kép
era75

Krisz,
itt a cukkííni, van hozzá recepted, érdekelne,szólj, hogy mikor futhatnánk miatta össze.

manóka

manóka
manóka

Manóka,
köszi-kösziKép
Mikor vagytok otthon?
Talán estefelé átugrok érte, de majd rádcsörgök előtte.

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka,
elmászkáltuk az időt ma már nem tudok menni.

Krisz

Krisz
krisszie

ok, majd holnapKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok Lányok!

Bocsika, hogy nem jelentkeztem, de szorgalmas olvasója voltam a leveleknek.

Tündériek a gyerekek egytől-egyig!!!

Nálunk jövő héttől nagy változások lesznek. Sára betölti a 4. hónapot és a dr.nő szerint kezdhetjük a gyümölcsöket és gyümölcsleveket, plussz lassan elkezdjük használni az autós ülést. Már nagyon várom, annyira kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá. Az autós ülés biztosan nagyon fog neki tetszeni, mer már unja magát a mózes kosárban.
Most azt a korszakot éljük, hogy fél az idegenektől. Hétvégén a balcsin voltunk és annyira megijedt mikor a nagyiék kézbe vették, hogy fél óra kellett mire megtudtam nyugtatni, pedig havonta egyszer minimum látja a nagyszülőket és egyébként is mindenhova cipelem magammal, hogy ne az legyen, hogy csak engem lát egész nap. Együtt járunk hátmasszázsra, kozmetikushoz stb. Ráadásul úgy sírt, hogy még ilyet nem is hallottam tőle. Egyszóval nagyon változik.

Láttam a játszóteret ahova jártok, nagyon tetszett. Egyszer majd szívesen elmennék én is mikor találkoztok, csak én nagyon nehezen viselem ezt a hőséget ami mostanában volt. Van rajtam 10 kg felesleg, úgyhogy olvad rendesen a zsír. De úgy hallom most egy kis lehülés jön.

Puszi Mindenkinek
Móni
monik4

Sziasztok,

Móni,
csütörtökön nyílt nap lesz a malomparki A1-ben, én mindenkép szeretnék elmenni, gyere te is, ott megtudhatnánk, hogy nekünk mi lenne a legjobb mozgásforma a kis súlyfelesleg legyőzéséhez. Ja, és van babamegörző isKép

Pénteken elmentem bulizniKép 11 után már telefonált a férjem, hogy bocsika, de a gyerek fél órája nyugtathatatlanul üvöltKép Mire hazaértem, mér kevésbé sírt, közben a melltartómat moncsolgatta, de azért így is hallottam lent az utcán.
Szóval, ennyit az eljárkálásomrólKépKépKép

Ma, lesz vmi?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKép
Haza érkeztünk kivagyok mint a liba de nagyon szupi volt otvolt a MTV roadshovja is tök szupi volt a viz isteni olyan jókat fürödtünk majd megprobálok képet felrakni Kép
le is égtem ugy fáj a hátam hogy csak naKép
A gyerek is nagyon jól érezte magát Képmindenkinek csak ajálani tudom és nem drága helyKép

ManókaKép
Milyen nyilt nap lesz az A1 ben csak nem a konditeremben mert oda nekem is elkéne menni mert rajtam több van mint egy kis súlyfeleslegKépKép

Jövvö hétöl a csajomnak vége a bölcsi 1 hónap pihi mielött kezdödik az oviKép

Na ennyi bocsika ha sok volt egyszereKép
Sziasztok IldikóKép
ildikó_4

Manóka

Ez jó ötlet. Írd meg mikor tervezed a látogatást. Egyébként már voltam megérdeklődni a gyermekmegőrzőt, és csak 6 hónapos kortól vállalják. Nekünk még erre egy kicsit várni kell, de azért érdekel a dolog.

Móni
monik4

Sziasztok!

Cukkínis receptek engem is érdekelnének! Én grillezni szoktam a mikróban, az is nagyon finom.
Most épp karfiol pörköltöt csináltam Annának. Remélem ízleni fog neki!

Ildikó!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!Képeket várom nagyonKép
A hátad kenegessed!

Móni!
Jó, hogy végre jelentkeztél!Kép
Aztán gyere gyakrabban! Majd egy jó kis talit megszervezünk.

Mi tegnap kint voltunk a Látóképi tófürdőn. Anna egyszerűen nem bírt magával, annyira élvezte a vizet. Már egyedül akart úszni, és nem nagyon értette meg, hogy ott nem engedhetem el. A fene nagy önállósága!Kép
Evett lángost is, nagyon ízlett neki. Csak egészségesenKépKép!
Ma mi nem megyünk le, mert megyünk Anyósomékhoz.
Holnap jön a tesókám, itt lesz egy pár napig. Mi Andrással meg megyünk romantikázniKép

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

megérkeztünk mi is
nagyon SzUUUUUUUUUUUUUUpi volt!!!!
majd rakok fel képet
biztos hiztam egy-két kilot, mert annyit röhögtünk Zsoltival, hogy néha már fájt az oldalam.
nagyon jo volt kimozdulni.és mostmár kocsival többször megtehetjük

Era!

akkor nem találkozunk ma? épp hivni akartalak jöttök-e ki a játsziaraKép
Annának nagyon sok boldog névnapot kivánunk !!!

Krisz!

én is nagyon irigy vagyok az uszásértKép!
nekem uszodresszem van az igaz egy kicsit szukös még felül de már nem anyira. én bikinit nemmerek felvenni . a hastáji részem még nem igazán mutogatnivalóKép
a szerda jo lene neketek átjönni ?látuk ma Dorkát a nagyival sétáltKép

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

AnnacsajKép
nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép

Nah voltam ma fürdőruha nézőban, hát siralmas. Igazad volt Era, seholsemmi jóKép

Manóka,
csütörtökön nekem is kudarcba fulladt a kimenőm, 1/2 8-kor jött a telefon a kedvesemtől, hogy gyorsan érjek haza, mert nagy nyügi vanKép
Dorkacsaj most elaludt, majd rádcsörgök, ha át tudok menni.

Enci,
OK a szerda, alig várom, hogy játszanak a csajokKép

Krisz

Krisz
krisszie

Remélem senkit nem kapott el a tájfunKép
Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Kérdezném azt aki a jerikós turiba volt hogy mikor nyit és hogy kb Anira való ruhát láttot e mert jönn az óvi és kell neki tornamez vagy fehér póló meg rövid gatyó és vennem kéne nekki meg tornacipőtKép

Na ennyi végre itt egykis lehülésKépKépKép
Pusszi Ildikó
ildikó_4

rakok fel pár képetKép

Képanyuékkal együtt vacsiztam az éetteremben.nagyon tetszett a pincérbácsiKép

Kép nagyon sokat mulattunk

Kép na indulunk már az Anna napi mulatságra?

Képugy reggeliztem mint a nagyok .anyuék folyton a bébihordoban akartak etetni de végre leesett nekik, hogy én már nem vagyok bébi,igy nem szerettek ott enniKép

Kép voltunk a vásárba ott kaptam ezt a szélforgot

Kép utána szörnyen elfáradtam

megnéztük a minaretet és a várat is.leellenőriztem a falakat is hogy milyen kőből vannak.de jo lesz még egy -kétszáz évigKép
Kép

Kép

Flora
renci

Enci!

Annyira jók a képek! Látszik, hogy mennyire jól éreztétek magatokatKép
És Flóra nagyon édesKép
Hol is voltatok pontosan(szállás, kaja..)?

Ildikó!
Ha jól tudom 9-kor nyit, de van ebédszünet. Vannak cuccok nagyobbakra is.

Krisz!
Te vettél valamit a bizományiban Dorkának?
Mi pont akkor akartunk indulni, amikor elkezdődött a vihar. Így az ablakból néztük.
Én vettem végül fürdőrucit. A Plazaban, az Intersportban egy Nike. Pont olyan, amilyet szerettem volna. A Nike nekem csináltaKépKépKép

Ui.:Anna köszöni a névnapi köszöntéseketKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Anna, boldog névnapotKépKép

Enci,
nagyon jók a képekKép legjobban az tetszik, ahol Flóra melletted ül a székenKép

Na, mi eláztunk, de nemgyengén, teljesen, a Plázába menekültünk be, mert a gyerek is teljesen vizes lett, de már alszik, és ez a lényegKép

Moni,
még nem tudom, hogy mikor szeretnék,talán délelőtt, és csak szét akarok nézni, és mindenkit szeretettel várok, csatlakozzatokKépKép

A fürdőruhával kapcsolatban döntöttem, egyrészes lesz, az Enci által felhozott indokok miattKépKép

Kata,
ti merre vagytok?

Ildikó,
sztem is találsz ott jó dolgokat AnitánakKép
Vagy a GEBB turiban, itt a z aranykakasnál lévő garázsturkálóban, bár, sztem vannak nagyon jó akciók a Corában, Tescóban, ott próbáltad már?

Era,
mi szombaton voltunk kicsit a nacsi tónál, tegnap meg kerti partin.

Kép
Kép

manóka

manóka
manóka

Manóka!

ElázásKép
De hát látom már a jövő úszóbajnokát!
Nagyon édesKép

Jó éjt mindenkinek!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Remélem lesz egy kis esőszünet és le tudunk menni sétálni.

A kedvesem főnökének a feleségét befektették és beindítják a szülést, még csak 5 nappal hordta túl. Szóval ma is megszületik egy babaKépKépKép
Drukkolok, hogy minden OK legyen.

Era,
jó ötletet adtál, a sport boltokban körül sem néztem, pedig a legjobb fürdőruháim sportmárkásak.

Enci,
gyönyörűek a képekKép
Micsoda nagylány lett FlóraKép
Látszik, hogy olyan jól éreztétek magatokat.

Manóka,
nagyon jóók a lubickolós képekKép
Biztos nagy tömeg lesz csütörtökön, de tényleg ki kéne nézni az A1-be.

Szuperek voltak a gyerkőcök tegnap esteKép

Krisz

Krisz
krisszie

SziasztokKép
Boldog névnapot kivánunk Annának bocsika a csúszásértKép
Nem még nem nézztem a tescoban meg a corában semm de már mez nem kell mert az van csak cipő de azt meg megoldom adig
Nagyon de nagyon édik a képek olyan aranyosak a picurkákKépKép
Olyan hűvös van és ez nem jó a nagy meleg után még rosszul esikKép

Pusszika mindenkinek sziasztok
IldikóKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Hát, vágytam egy kis hűvösre, de nem ilyen időre gondoltamKép
Szörnyűűű!!!!!
Sétálni sem lehet lemenni.

Enci!
Ugye nem áztatok meg délelőtt?

Még jó, hogy itt a családom, így lekötik Anna energiáitKép

Era
Kép

Era
Kép
era75

sziasztoki!

Hát ritka ronda idő van.KépKépKép moziba akartunkmenni Zsoltival de ma is elmarad .ebe az esőbe nem akartunk elmenni,nagyi nem tudja levinni Florát és fent anya nélkül a délutáni alvás lehetetlen .de remélem harmadik nekifutásra eltudunk meni.ha még adják a Shrek-etKép

Era!

visszafele elkapott minket az eső de nem zuhogott.Flora feje felé raktam az esernyőt.olyan édesen fogta a nyelét két kézzel.azt hittem megzabálom.egyszercsak az esernyőalánézek és ugy aludt el ülve,hogy közben fogta az ernyőt.nagyon édi volt.Kép Én egy kicsit eláztam de nem volt vészes
Amugy Sikfőkuton voltunk az egyetemi kutató házban.jol fel volt szerelve, volt saját fürdőszoba is.a kaja azt magunk oldottuk meg főztem egyszer ,meg kajáltunk étteremben

Mano!

látom alakul a tempozásKépnagyon édes Imoci

sziasztok
Enci
renci

sziasztok!

Krisz!

mikor jöttök át? Flora nem tudom, hogy hogy fog aludni eddig végig tiszta nyügi volt, gondolom az eső miatt.
gondolom nektek is a délután jo 2-3 körül.remélem Flora nem akkorfog aludni. most nem akar, pedig ilyenkor szokott.de legfeljebb majd értekezünk ha ez a dolog fenn állKép

Manóka!

akkor ti is átjösztök? nektek hogy a legjobb?

Era !

mizujs?anyukádék még vannak? ti nem jösztök át. a végén babazsur leszKép

sziasztok
Enci
renci

Szia Enci!

Dorka is nyügizett, most már alszik szerencsére.
Jó lesz 2-3 között, majd meglátjuk mikorra szedem össze a csajt, meg magamatKép
Ja és küld már át a címedet!

Remélem összejön egy babazsúrKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

De jó lenne talizni!
Szívesen átmegyünk mi is egy kicsit PankávalKép
Még itt van a hugom, de egy kicsit azért átmennénk.Kíváncsi vagyok a gyerkőcökre együttKép

Nekünk is jó a 3 óra. Anna most aludt el.
Majd csörgök előtte, hogy Flórának jó-e.

Ha változás van, írjatok, még benézek.
Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?