Lukácsné:
Ügyes vagy, klassz lett a táblicsku, köszönet érte neked is!
Küldök valakit - ugyan nem a MiMisinket
- de hátha segít meghozni a bládit:
KPN:
Juj de jó, hogy bekukkantottál, te kis invisible!
Nagyon szorítok az inszemhez! Erőt gyűjtöttetek, Apa megvan, IR kezelve - mi kell még?! Hajrá!!!
Eszter:
Végre!
Majd mesélj, milyen volt a nyanyolás!
Oroszlán:
Nagyon drukkolok, hogy teljesen felszívódjon!
Nem semmi a 4 hónapos pihi... Így tuti felkészül a szervezeted a babásodásra.
Rony:
Irány az eredményért, mert annál hamarabb megtudod, hogyan tovább! Addig csak lógsz a levegőbe... Szorítok, hogy jók legyenek az értékek!
Kiss Angyal:
10 mm az nagyon szuper!!!
A láthatósági szerkón óriásit nevettem! Pláne amikor elképzeltem egyszál magam 15-én beöltözve!
Woody:
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy az IR népbetegség - csak a többség nem is tud a létezéséről... Szerencse, hogy nálunk kiderült, így kezelhető! Jó lenne, ha ez a betegség is kapna olyan figyelmet a médiában, mint a cukor-és érrendszeri, ill. szívbetegségek. Én terjesztem (az infót), ahol csak tudom.
Sting:
Hurrá!!! Neked is laptetűűűűűűűűű!!!
Vicky:
Depi ellen nem tusz elmenni otthonról moziba, kiállításra, kozmetikushoz, fodrászhoz kényeztetésre, vagy csak simán sétálgatni az emberek közé? Sajnálom, hogy egyedül érzed magad, esetleg gyere gyakrabban és mi beszélgetünk veled!
Én biztos nem tekintem nyafogásnak, ha írsz... A kommunikáció nagyon fontos az emberek között, el is hiszem, hogy a tartós hiánya miatt vacakul van a lelked. Nem kell az a depi neked, majd kinyírjuk valahogy!