Új privát üzeneted érkezett!

kiss angyal:Meg vagyunk. A gyerek sokat mocorog és nem hagy aludni. Na nem, mintha panaszkodnék. Ma elég depis kedvem volt, kezdem utálni az egyedül létet. Persze csak addig vagyok egyedül, amíg apa haza nem ér, de az is olyan sok. Mindegy, majd hátha jobb lesz, ha meg lesz a baba.

sting: Hajrá, használd ki a laptetődet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting: ez aztán a tuti :D :D :D :D :D :D

Drága Sztyopáné: ezt muszály volt :?: pont nekem :?: bakker ez nagyon durva :lol: többet nem nézem meg :D :D :D
Mikor mész hétfőn :?: :?: :?:

És még ki lesz ott hétfőn???Sajt? Zsu???hányra fogtok menni???milyen ruci,táska lesz rajtatok??? vagy szerintem vegyen mindenki fel láthatósági mellényt :D :D :D jó móka lenne :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

angyalka: pedig itt gondolkodtam, hogy megmutassam e neked :shock: :? Lehet, hogy nem kellett volna :oops: :D . szerintem 8-9között érünk oda. Te? Sajtocska csütörtökön megy tesztelni
Zsut tudom hogy jön hétfőn. Még valaki?

Kép
sztyopane

Vicky: ha ott lesz a Babó soha az életben már nem leszel egyedül :D :D :D elhiszem,hogy rossz,de ne depiskedjél,mert már most sem vagy egyedül,csak egyben vagy a gyerekeddel :wink: viccet féretéve,értem,hogy miről beszélsz,de tényleg ne szomorkodjál...olvasgassál,és írogassál nekünk...bármiről,csak ne legyél depis :!:

Kép

kiss angyal

Sztyopáné: semmi gond...vicc volt :D én is 8 körül megyek,mert nekem még vért is vesznek valószínű...de ha végeztem a vv-vel akkor megcsörizlek,hogy hol tanyáztok :!: o.k. :?:

Kép

kiss angyal

kiss angyal: Próbálkozom, csak rossz amikor egész nap nem szólok senkihez a babán kívül. Vele azért beszélgetek, de még csak rugdosással válaszol. Ez mondjuk nagyon érdekes érzés, remélem nemsokára mindannyian megtapasztaljátok. Én nagyon drukkolok ezért.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

Most jöttem a melóból, hát ezek a képek....... :) , de azért érdekes nagyon!

Megyek hétfőn, valakit viszek magammal, mert a férjem éjszakás, és csak bevisz a bmc-be, és ha leszívás lesz, akkor azt nem tudja megvárni, aludnia kell, én meg egyedül beszari vagyok, meg akkor ott kell maradni délutánig.

Kiss angyal, neked a leszívás után sokáig fájt? mennyire tudsz utána mozogni?mert lehet, hogy délutánra mennem kell dolgozni.
Vendég

okés angyalka majd csörögj.

zsu: nem lesz leszívás :!: :!: :!: :D

Kép
sztyopane

Zsu: a leszívás után egyáltalán nem fájt...nekem a hasam sem fájt már délután...csak olyan szép fehér volt az arcom :D én kocsival mentem és én vezettem haza is...de,neked tuti fel fog szívódni :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

OK Lányok! Értettem! Nem lesz leszívás! :)
Vendég

csajok!
csináltam tesztet és határozott negatív :cry: :cry: :cry:

Kép
sztyopane

Sztyopáné: sajnálom :( :cry: ...de,ha az emlékeim nem csalnak mintha azt írtad volna,hogy nem fogsz tesztelni...

Kép

kiss angyal

nem emlékeim,hanem emlékezetem :!:

Kép

kiss angyal

Sztyopane, sajnálom nagyon :( , azért még próbáld meg reggel, hátha...hányadik napon vagy?
Vendég

igen nem akartam, de nem bírtam ki. :oops: :cry: Azért reggel még dobok 1 pisit.

Kép
sztyopane

15. nap vagyok ma. Most kicsit elkenődtem este kisírom magam apának, de holnapra megrázom magam és hajrá 3. inszem :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopáné: a reggeli pisi a tuti :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

igen tudom, de szerintem 15. nap már bármikor kikéne mutatnia

Kép
sztyopane

Na lépek csajok! legyetek jók

Kép
sztyopane

szerintem azért még ne add fel!
Vendég

Sziasztok Lányok,

lehet, h. már nem is emlékeztek rám, kb. augusztusban írogattam néha, akkor csak készültem lelkiekben a lombikra, most meg már a kellős közepén vagyok! Olvasgattam az írásaitokat, de sajnos azért nem vagyok teljesen képben mindenkivel. (Amúgy hétfőn én is megyek uh-ra és vérvételre a párommal:)
A stimuláció 5. napján vagyok és mivel elég lustácskák a petéim a Merional adagomat 1 ampulláról 2-re emelték ma, ill. a Gonalt 150-ről 225-re hétfőig. Szerintetek nem sok ez egy kicsit? Vagy ez normális? 2 barátnőm is a BMC-be járt (egyiknek 9 hónapos a kisfia 3.lombikkal, másiknak pedig most szeptemberben sikerült is az első) és mindkettő jóval kisebb adagokat kapott. Kicsit tartok a túlstimutól... Nyugtassatok meg, de ne kíméljetek:))) Nagyon köszi!
navared
Szfvár

Sziasztok!

Látom, felébredt a fórum. Látszik, hogy péntek van és mindenki otthon van.

Sztopáné! Hányadik napon vagy? Azért a reggeli első az biztosabb.

Vicky!
Próbáld meg elfoglalni valamivel magad. Tudom, hogy elég gáz lehet egész nap egyedül, de meglátod, hogy ha meglesz a baba akkor már nem fogsz unatkozni, úgyhogy pihizz és raktározd el az energiád mert jól fog az még jönni.
szöszi1977

szia Navared, én nem tudom az adagokat, de tegnap nekem is emelték a decapeptylt 1ről 2re, nekem a ciszta miatt.De a lényeg, hogy sikrülni fog és kész!!! :)
Vendég

Szia Navared!én sajnos nem tudok neked segíteni :cry: :cry:

Vicky:csak nyugi nem leszel már sokáig egyedül!!!!!
Bár én is ott tartanék már.... :cry: :cry: :cry: :cry:

sztyopane:még ne add fel jó!!!!!!annyira bízom a te sikeredben is

:lol: :lol:

Zsu:csak nyugi neked is, felszívódik a cisztád
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

sting: Tudom, azért nem is szeretek a bajaimmal itt nyígni, mert amikor ide írogattam a haslövés se lett volna elég nagy baj, ha szülés és gyerek van a végén. Mindegy, csak a hormonok játszanak velem.
vicky79
Budapest III. kerület

Itt is vagyok. Sikerült visszaolvasni.
Mindenkinek nagyon szurkolok, hogy sikerüljön és most tényleg babaeső lesz, hiszen ősz van, és ilyenkor van sok-sok eső is… :!: :!: :!:

Heni, nagyon köszi a táblát, fantasztikus!
Az adataim, 31 év, Budakeszi, Dr. Skriba, összeférhetetlenség és enyhe IR, 2. inszemből lombik sajnos sikertelen, hamarosan inszem v. fagyibabák.

Az IR-ről, meg annyit, hogy rosszul írtam nekem 180-200g diéta van.(nem volt nálam a kis papírom) Ja és a legjobb, hogy tartani kellene a súlyomat, ezek ellenére.
Vicky jól írta, a vércukor terhelés 4.13 volt és 120p 4.44, de itt már kb. 5.60 körül kellene lenni. (itt is fontos az arány, legalább már ezt is tudom) a másik meg az inzulin volt ott az orvos szerint max. 6x-os érték a jó.
woody

Vicky!
Szerintem nyugodtan "nyígjál" :lol: itt nbekünk, én szívesen olvaslak. Tudom, hogy elég unalmas lehet otthon egyedül, nem is tudom hogy bírod. Te mindig is egy pörgős csajszi voltál (már így a hozzászólásaid alapján gondoltam), ne legyél depis, inkább írj ide, ok?

Szöszke!
Jól cvan, csak már megijedtem, hogy a deca kárba vész, mert inszemhez az nem kell. De akkor így ok.

Sztyopáné!
Hát azt kell mondjam ismerős az érzés..... :cry:

Navared!
Ettől a szuri mennyiségektől ne ijedj meg, nekem volt hogy egy hétvége alatt elfogyott egy (nagy) doboz merional v menopur. Jól nézett ki már a hasam tőle.

Ok, eredményért bemegyek, látom már titeket jobban izgat a dolog :D :D Jövő hét csütörtökön a városban leszek, akkor beugrok. Ja, és az nem gáz, hogy nekem csak a 00 perckor vettek vért és a 120.-ik percben és közben meg semmit?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kép

5

Sztyopáné:
ÚÚÚúúútálom a negatív tesztet!!! Úgy, de úgy...... :cry:
Kép
Az IR miatt meg ne izgulj, hamar beletanulsz meglátod. Bekeményítesz és szépen rendehozod, akkor már nincs akadály! Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Helloka!

Sztyopáné:sajnálom...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon.....

Sajtikám:nálad semmi mensi manókra utaló jel nincs ugye?????????????????????
sting1982

Lukácsné:
Ügyes vagy, klassz lett a táblicsku, köszönet érte neked is!
Küldök valakit - ugyan nem a MiMisinket :) - de hátha segít meghozni a bládit:
Kép
:wink:

KPN:
Juj de jó, hogy bekukkantottál, te kis invisible! :lol:
Nagyon szorítok az inszemhez! Erőt gyűjtöttetek, Apa megvan, IR kezelve - mi kell még?! Hajrá!!! :D

Eszter:
Végre! :) Majd mesélj, milyen volt a nyanyolás!

Oroszlán:
Nagyon drukkolok, hogy teljesen felszívódjon!
Nem semmi a 4 hónapos pihi... Így tuti felkészül a szervezeted a babásodásra.

Rony:
Irány az eredményért, mert annál hamarabb megtudod, hogyan tovább! Addig csak lógsz a levegőbe... Szorítok, hogy jók legyenek az értékek! :)

Kiss Angyal:
10 mm az nagyon szuper!!! :)
A láthatósági szerkón óriásit nevettem! Pláne amikor elképzeltem egyszál magam 15-én beöltözve! :lol:

Woody:
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy az IR népbetegség - csak a többség nem is tud a létezéséről... Szerencse, hogy nálunk kiderült, így kezelhető! Jó lenne, ha ez a betegség is kapna olyan figyelmet a médiában, mint a cukor-és érrendszeri, ill. szívbetegségek. Én terjesztem (az infót), ahol csak tudom.

Sting:
Hurrá!!! Neked is laptetűűűűűűűűű!!! :lol: :lol: :lol:

Vicky:
Depi ellen nem tusz elmenni otthonról moziba, kiállításra, kozmetikushoz, fodrászhoz kényeztetésre, vagy csak simán sétálgatni az emberek közé? Sajnálom, hogy egyedül érzed magad, esetleg gyere gyakrabban és mi beszélgetünk veled! :) Én biztos nem tekintem nyafogásnak, ha írsz... A kommunikáció nagyon fontos az emberek között, el is hiszem, hogy a tartós hiánya miatt vacakul van a lelked. Nem kell az a depi neked, majd kinyírjuk valahogy! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sting!
Semmi!!! Remélem így is marad! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Rózsa:
Hogy vagytok? Merre kóricálsz csájé? :)
Most dagasztottam be a kenyeret. Amikor sütök, sokszor gondolok rád, Te is ügyes konyhatündér vagy! :)

Kakti:
Jól eltűntél... Remélem minden rendben veletek és túl jól érzed magad, azért nem jössz! Ha zugolvasgatsz, azért egy pár szót írj má léci, mizujs...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti:de jó!!!!!! maradjon is így semmi tünetet nem akarunk...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
se cici sem szurka piszka semmi???????
hűűűűűűűűűűűűűűűű.................
sting1982

Semmi cici... Hasam néha fájdogál, de ráfogom a túl fűszeres kajára, nemtom.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Woody!
Örülök, hogy kiderült, hogy mi a baj, legalább tudjuk és lehet tenni ellene!!! És mit mondott azért mehet az inszem, vagy a lombik a gyogyó mellett, vissza kell menned?
Melyik dokinál voltál? Mennyi is volt a várakozási idő a Ments ben a bejelentkezéstől elkezdve amíg időpontot kaptál?

Meséld már el légyszi, hogy hogyan volt. Elvitted a BMC ben készült IR eredményed, és csak 1 megbeszélés volt az ottani endokrin dokival? Ja és a lényeg: Megkérdezhetném össz-vissz, szőröstől bőrőstől mennyit kellett fizetned?

Hajrá Sajti, ezek jó jelek!!!!!

Sztyopane, sajna, de még ne add fel kérlek!!!!!

Hajrá UV zöld mellény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi

Tényállás csatolva :lol:

1255161459.8994.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Rony!
Nekem nem írtak decát, úgyhogy ha gondolod akkor kedden be tudom dobni, ugyanis akkor kell visszamennem a bmc-be.
Gonal-t és merionalt írtak. De én meg keveslem az adagot. Merionalból csak 1/2-et kell szúrnom, inszemnél is ennyi kellett.????? Na erre varrjatok gombot. De az is lehet, hogy most kinyomom felét, utána meg kell még kiváltanom. Egyébként rövid protokollnál kb. az első szuritól mennyi idő van a leszívásig???

Sajt? Csináltál tesztet??? Bár ha jól emlékszem neked csak csütörtökön kell menned, akkor meg úgyis korai lenne. A hasszúrka az jó jel. Lehet, hogy most ágyaz magának a kicsike.

Sztyopané! Mi van a reggeli első teszttel????

Vicky!
Gyere csak hozzánk bátran, mi is a fórumra szorulunk. Egyszer fenn, egyszer lenn. Csak az a baj, hogy nem jól játszik a mérleg, mert sajna többet vagyunk lenn mint fenn. De azért remélem, hogy lesz ez még másképp is.
szöszi1977

rony: Nekem is csak két pontos terheléses vérvételem volt. A dokim azt mondta neki elég ez. Köszi a biztatásokat, de megpróbálok azért nem sokat nyígni. De tényleg jól látod, le kell nyugodnom a feladathoz. :D

sajt: Neked is köszi. Az a baj velem, hogy én elég cserfes vagyok alapból és most nincs kin kiélnem. De most már az isten sem ment meg titeket tőlem. :) Kakti szokott írni a 2010 februári fórumba. Majd szólok neki hogy hiányoljátok. Nekem a hasam fájt az elején, jobban mondva feszült és olyan furcsa volt. Lehet hogy ez nálad is jót jelent, remélem igen.

szöszi: Köszi neked is a biztatást, ma már jobb, bár apával még tart a lightos mosolyszünet, amiért megbántottam. Mondjuk nem is kértem bocsánatot.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

köszi a sok biztatást, de a reggelim is negatív a 16. napon. Úgy látom az uramnak lesz igaza, hogy nekünk a 3. fog sikerülni. :lol:

Kép
sztyopane

sztyopane: Úgy legyen. Három a magyar igazság. Azért sajnálom a mostani negatív tesztedet.
vicky79
Budapest III. kerület

Nagyon köszi lányok a bíztatást...
végül is már volt 3 inszemem is, úh. lehet, hogy amiatt nem reagál olyan gyorsan a szervezetem. (Bár inszemeknél a minimális adag is elég volt jó tüszőkhöz, de hát ez most azért nagyon más). Ennyi injekciót szeritem az egész családom együttvéve nem kapott eddig:)

Szöszi: ha jól tudom (egyik bnőmnek rövid protokolja volt, nekem hosszú) a 14. napon van a leszívás. De nyilván 1-2 nap plusz-mínusz előfordulhat.
navared
Szfvár

Sztyopane, nagyon sajnálom.... :(
Vendég

Csajok!
Nem is tudom... Ma voltunk a férjem nagyijának a temetésén, mire hazaértünk már pici barna volt... :( A hasam is egyre jobban érzem.
Estére még tettem be utrót, de ha erősödik, akkor reggel már nem dugok. Hát ez van. Tesztet még nem csináltam, talán nincs is itthon, majd megyek és túrok egy kicsit...

Vicky:
Nemtom hogyan bántottad meg a párod, de ha te voltál a rosszacska, akkor inkább kérj bocsánatot, az a legtisztább. Meg nem is ciki és nem marad tüske sem a párodban emiatt. A tüskétlenítés meg azért fontos, mert akkor nem mérgesedik el a"seb". Drukkolok! És egyáltalán nem akarom, hogy bárki, vagy bármi megmentsen tőled! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Azért még én drukkolok. Az összekapásunk a párommal: beszélünk telefonon és én azt hiszem, hogy ő ráér. Beszélek-beszélek. Egyszer csak közli, hogy most mennie kell és leteszi a telefont! Ez már régebben is idegesített benne, hogy azt hiszi, hogy én tudom hogyha zavarom. Hát honnan tudnám! A másik, hogyha tényleg akkor jön hirtelen valami meló, akkor sem így kéne letenni a telefont. Talán: Ne haragudj, mennem kell. Ha majd tudlak akkor visszahívlak. Vagy valami ilyesmi. És most nagyon érzékeny pillanatomban talált meg. Írtam neki emailt, hogy miért kell engem így lezárni, ő meg visszaírt, hogy pont hívták. Szóval én abban vagyok hibás, hogy túlreagáltam, ő meg abban hogy nem tanul felém tapintatot. Azt hiszi, hogy ezzel engem már nem sért meg. Szóval most inkább nem beszélünk róla. Én nem akarok bőgni emiatt, ő meg nem érti hogy miért veszekedtem vele. Hát ennyi a sztori. Ha holnap hazajön, akkor azért beszélek vele, mert ennyi ideig még nem voltunk fasírtban. Most meg persze el kellett mennie az évfolyam találkozóra. De holnap megpróbálok egyezkedni vele. Más örülne, ha a párjával ez lenne a legnagyobb gond, én meg jó dolgomban veszek meg. De hát most ráfogom a hormonokra. :? :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt, ne mááá! :(
Vendég

Vicky, én is érzékeny vagyok az ilyen dolgokra! Ma mi is összekaptunk, hasonló dolgon, habár tényleg lehet valami a hormonokban, mert most még sírva is fakadtam, pedig ez nem jellemző rám!És még csak meg sem tudjuk beszélni, mert elment dolgozni, éjszakás, egyedül vagyok.... :(
Vendég

Sziasztok!

csajok:ezek a rohad hormonok :? :? :?
de tényleg az ember néha erre fogja,magamból kiindulva tudom és én is érzem!
van amikor valami annyira meg tud bántani akár egy mozdulat vagy egy szó vagy bármi!
de hát ez van!!!!!!!!!!
ki kell békülni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajti:NE CSINÁLD MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én múlthóban ugyan ezt éltem át mint te !semmi előjel de tényleg semmi,pedig én már 1 héttel elötte tudom hogy megfog jönni (nekem múlt hóban szünet volt)és csak úgy puff és megjött!
sting1982

Szöszi!

De érdekes, hogy neked nem kell a Deca :shock: Azt hittem az mindenkinél alap. Nagyon köszi a felajánlásodat :lol: Járnál felénk kedden? Egyáltalán nem várom el, hogy miattam rohangássz+nem is sürgős, úgyhogy ráérsz ezzel akkor, amikor amúgyis erre járnál. Kedden itthon leszek, csinálok neked jeges kávét, nagyon finom porom van, vagy azt már nem is lehet??
Short protokollnál: annyira nem vagyok szakértője a témának, de azt tudom, hogy ott egy hónapon belül lezajlik minden, asszem egy cikluson belül (szurik leszívás, beülti). Úgyhogy szerintem lehet jobban jársz ezzel, nem kell annyi mani rá.

Sajt!
Hát nem is tudom mit mondjak.... :cry: :cry:

Vicky!
Mi lenne ha megbeszélnétek a pároddal egy egyezményes jelet és te sem haragudnál meg és neki sem kéne tapintatoskodnia? Pl ha azt mondja: kicsim (vagy akármi) most mennem kell. És akkor mindketten tudjátok mi a stájsz és abból nincs harag :D Oszitali előtt azért én kibékülnék vele, én sem szívesen engedném el így :D :D

(Rodin)
rony77

zsu: Ez a hormonos hangulatváltozás szörnyű. Tényleg nem panaszkodni akarok, de most az egyik régi kedvenc számomon sírtam el magam! Én, aki ezer éve nem sírtam, kivéve mikor ez a cukros carom kiderült. Még jó hogy apa még nincs itthon, azt hinné valami baj van. Pedig eddig nem volt ilyen, csak vagy két napja. A sértődést már egyébként többé-kevésbé megbeszéltük, bár nem rendesen, de most ez a zenére sírok bizonyította, hogy én vagyok most érzékenyebb.

rony: Én már mondtam neki, hogy szóljon, de nem akarja belém folytani a szót, mert tudja hogy alig várom hogy beszéljek vele. A tali előtt már nem tudtuk igazán megbeszélni, csak mikor telefonon hívott, akkor beszéltünk róla egy pár szót. Mindegy, majd ha hazajön, akkor mondom neki, hogy én vagyok most érzékenyebb.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Igen, ebben a hormonokban lehet valami, mert emlékszem hogy én is olyanon sírtam el magam amire másnap csak csodálkoztam, hogy ez a semmitmondó kis dolog borított ki??? Pedig én sem vagyok egy sírós, nem is tudom előtte hány éve volt, hogy utoljára bőgtem.
Biztos, hogy a hormonoknak ehhez köze van. :roll:

(Rodin)
rony77

sziasztok!

Sajtocska: sajnálom, ezek szerint ránk nem hat a hold :cry: Én is elkezdtem barnázni és iszonyúan görcsölök. Holnap jössz BMC-be?

sting: te, hogy vagy?

Kép
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?