Új privát üzeneted érkezett!

sajtocska: küldjél mindent, holnap akarok venni konyhai mérleget mert olyanom sincs :shock:

hajrá laptetű

Sing: remélem pihizel eleget. Hogy vagy?

Kép
sztyopane

Sztyopáné:
Reppentettem 3 privit! :)
Az IR gyilkolás három fő momentumból áll: gyogyó+torna+diéta.
Sok sikert!

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

Mindenkinek köszi a cisztaellenes drukkokat! :)

Ma bementem délután dolgozni...mondom a kolleganőmnek, hogy hétfőn valószínű cisztaleszívás lesz, erre megvonta a vállát és közölte, hogy ő betegállományban lesz :!: :shock:
Ezután már nem mondtam semmit, úgyhogy majd beszélnem kell megint a főnökasszonnyal.
A lényeg, hogy nem hagyom magam!

Heni, nagyon jó a táblázat, ügyi vagy, nálam a hiányzó adatok: kor 28, Skriba Eszter, ok: endometriózis és kevés kiskatona, és long protokoll előkészítésénél tartok.

Sztyopane, küldök én is egy-két dolgot!
Vendég

Zsu:
Tényleg le kéne mondatnunk a mamit! :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, az biztos! :D Éljen a laptetűd!!!!! :) :) :)
Vendég

Csajok:köszis az érdeklődést!
nálam semmi tünet talán nagyon néha picikét odaszúr a bal oldalamnál de ennyi!semmi sehol...

Sajti:hajráá laptetű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu:nem hagyni magad :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

sztyopane:köszi igyekszem nem agyon hajtani magam!
nálad mizus?

sajti:és nálad?????
sting1982

sajtocska Zsu: köszönöm szépen a cuccokat. Hááátttttttt....... nem lesz könnyű menet :cry: , de majd csak belejövök :lol:

Kép
sztyopane

sting: hát olyan menszisen fáj a hasam mint akinek készül megjönni :cry: Valahol azt olvastam ha szurkál az jó jel:D Mikor kell menned tesztelni?

csajok: akkor ha hétfőig nem jön meg és negatívat tesztelek BMC-be és szeretnék egyből tovább menni akkor már megcsinálják az UH és kiírják a szurit vagy megvárják a 2. cn-ot?

Kép
sztyopane

Sztyopane, tuti hamar belejösz! Hétfőn mész tesztelni? Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! :) Akkor lehet, hogy találkozunk, megyek én is, remélem csak uh-ra... a cisztaleszíváshoz nem sok kedvem van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.08 19:01-kor.
Vendég

sztyopane:azért még nem feladni!én meg azt olvastam és Mártika is mondta hogy az is jó jel ha mensisen fáj a pocó és közben még sem jön meg!
nekem 22 én kell visszamennem... :P :P +++++++tesztel!!!!!

szerintem kiirják de nem tudom... :oops: :oops:
nálam mikor nega teszt volt vetközőbe hívtak elötte megkérdezték megyek e tovább és már kaptam is a merionalt :!: :!:
és 3,naptól adták ki az utasítást hogy szurni kell...
sting1982

nah jó mennem kell!

mindenkinek jó éjt :!: :!:

pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting: remélem igazad van és Mártikának is :D És persze, hogy pozitív tesztel mész 22-én!!!!!!!!!

Zsu: majd előtte értekezünk, hogy ki mibe és merre lesz.

jó éjt nektek

Kép
sztyopane

Zsu:sajnálom a cisztát,de nem az én fájdalomküszöbömből kell ám kiindulni!!!!!!!!!!!!!!lehet,hogy Te úgy fogod viselni,mint Vörösmacska,aki még azon is gondolkozik,hogy ha tüszőleszívásra megy akkor is lehet,hogy altatás nélkül fogja végig csinálni!!!!Utólag,már én is azt mondom,hogy jobb volt altatás nélkül....de,neked fel fog szívódni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

sziasztok

nem akarom elvenni a táblázatkészítést, csak gondoltam besegítek neked amit megírtatok a hozzászólásokban.
A többit majd Heni ügyesen továbbírja.

mindenkinek drukkolok én nekem még nem jött meg, Norculutot szedek és majd meglátjuk mikor jön meg.
itt a táblázat
táblázat

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Kis angyal, azért én is bizom benne, hogy felszívódik, mert a dokinéni azt mondta, hogy úgy látja, hogy ez megy össze, hát remélem a dupla adag decától ki is pusztul ez a dög ciszta.Neked mekkora volt?
Vendég

Táblázat készítésének Tündérei:az adataim: kor: 36 év.,Bp,Skriba Dr.nő..1 lombik...probléma:összeférhetetlenség...köszönöm,hogy elkezdtétek a táblázatot vezetni :D :D :D

Sztyopáné: ha már feladtad a reményt és igazad is lesz (bár,én még nem adtam fel a veld kapcsolatos reményeimet)akkor tényleg rendbe kell hozni ezt a fránya IR-t...azt nem tudom,hogy ha hétfőig nem jön meg akkor fel fogják e írni a következő adag cuccost...szerintem, meg fogják várni a menzesz 2.,3. napját akkor csinálnak egy u.h.-t és ha ott meinden rendben akkor fogják felírni a szurikat :roll: de,ezt csak gondolom...

Sajt:gratula,a laptetődnek :D a legjobbkor csípted el :D :D :D

Kép

kiss angyal

Zsu: nekem 35x35 mm volt ráírva a zárómra..neked mekkora???azt miből állapította meg,hogy megy össze?

Kép

kiss angyal

Heni: mikor tudod meg,hogy rendben van e már az Ir-ed??

Rony: meg van az eredményed???hétfőn megkaptad???

Kép

kiss angyal

El is felejtettem mondani, hogy ma amikor a dokinéni uh-zott, megkérdezte, hogy melyik petefészekben volt a ciszta, amit kiműtöttek, én meg simán rávágtam, hogy a bal :oops: , erre nézi, és teljesen el volt ájulva, hogy milyen jól sikerült a műtét és hogy megmaradt a petefészekállomány, na amikor kezdte nézni a másik oldalt... :D :D hát, nagy nehezen megtalálta, és akkor azt mondta, hogy szerinte ezt az oldalamat műtötték, én meg visszakérdeztem, hogy tényleg? :D :D De aztán megnéztük a papírt is, és tényleg a jobb oldalon volt.Tök ciki, hogy ilyenre nem emlékszem! :oops: :)
Vendég

Kis angyal, nekem 15mm-es, azt nem tudom, hogy miből látta, hogy megy össze, de ezt mondta.Húú, akkor neked nagy volt.De szerencsére már nincs ott, mikor kell menned legközelebb?
Vendég

Kpn(inszemezik),Eszter (első lombik leállítva,2.lombik október),Oroszlán (lombik),Woody (inszemből lett 1 lombik) is kimaradt a listából..tényleg, merre vagytok lányok???

Kép

kiss angyal

Zsu: holnap megyek...áhhh Zsu,szerintem a dr.nő hozzá van ám szokva a bolondokhoz :D én a cisztaleszívás után 3 órával mikor megu.h.-zott megkérdeztem tőle,hogy melyik oldalon volt...erre ő:hát a jobb oldalon...de,szerintem észrevette,hogy melyik oldalon fájt,vagy nem jól emlékszem?..ugy röhögtem...hát,azt tényleg nem mondhatnám,hogy meg sem éreztem azért nem tünt fel,hogy hol volt :D :D :D ...szóval aggodalomra semmi okod,szerintem a bolondos betegei közül én viszem a pálmát :lol: :lol: :lol:

Kép

kiss angyal

Zsu: küldtem privit..

Kép

kiss angyal

iholni, csak szólni kell :wink:
naponta zugolvasok, mert a régi motorosaimért (sajt, böbe) izgulok :lol:
olvastam emeske sikeréről, de az ő előéletére nem emlészem, persze, természetesen közülünk való, de lehet, hogy még nálunk is régebbi ősember??? :lol:
szóval mindenkiért rettenetesen izgulok, de mivel nálam most még izgi nincs, fölöslegesen nem szaporítom a szót.
illetve, 3 hónap pihenés után, ma megyek 3. napi UH-ra és ha minden rendben, indul a 4. inszem. még kimondani is rossz :shock:
kpn

Kis angyal, ment a válasz! :)
Vendég

kpn, tuti, hogy minden rendben lesz, és hajrá 4. inszem! :)
Vendég

Sziasztok!

Alakulgat a táblázatunk, Vörösmacska nem tudom hova tartozik, ill van még egy pár adat ami hiányos, légyszi írjátok meg!!

Kpn!
Hajrá 4.inszem, nagyon drukkolok!!!!!

Angyalkám!
Drukk, hogy felszívódjon az a dög ciszta.
Én 19-én megyek kontroll IR vv re, és rá egy hétre ezt a leletet megbeszélni. Bízom benne nagyon, hogy javult az eredményem a diétának, ill a fogyásnak köszönhetőn, de nem tudom erre 3 hónap elegendő volt e. Majd kiderül.

Zsu!
Én is voltam így mikor kérdezték, hogy melyik petevezetőm hiányzik, fogalmam sem volt róla :oops:
De aztán megoldódott a bajom, mert utána a másikat is kivették, így "könyebb" megjegyezni, hogy egyik se
:? :wink:

Szerintem ezt már megszokták a dokik tőlünk, betegektől :D

Lukácsné!
Köszi a segítséget, küldöm a mensimanókat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Hajrá 1.lombik!!!!

Sztyopane!
Kezem, lábam csuriban érted a hétfői +++++ tesztért!!!!! Ne keress jeleket, ha van az is jó, ha nincs az is :wink: :D

Csatolom a friss adatokat!!!

Puszi

1255070331.0363.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Hali Lányok!

Nagyon rendi tőletek, hogy csináljátok a táblázatot, néha már azért nem tudok hozzászólni a témákhoz, mert nem tudom kivel mi van.
Az inszemeseknél (de lehet hogy a lombikosoknál is) érdemes lenne még egy oszlopot betenni, az eredményhirdetés dátumával, hogy tudjuk kiért mikor kell izgulni.
Adataim: kor:31, lakhely:Bp, doki: Dr.Szűcs, ok: kiskatonák, megj: idén pihi, utána 3. lombik.

Heni kérdezte mit hiányolunk a táblicskuból :lol: Rájöttem :lol: Mindenkinek a sor végén a szívecske és a sikerült megjegyzés :lol:

Jaja, IR eredményért még nem értem be :roll: Zoe is rámszólt emiatt, úgyhogy nincs mese :D Valamiért nem nagyon rohanok, hogy átvegyem..... :roll:

Rózsa!
Mi az a cerimó vagy mi? :shock: Mindig tanul az ember...

Csajócák, ha publikus írjátok már meg mi az a "B" terv? Lehet nekem is kéne egy olyan? :lol:

Kpn!
Jó hogy jelentkezel és itt vagy. Nagyon drukkolok neked.

Sting!
Jó mesze van még 22-e. Azt hittem hamarabb kell menned. Akkor tedd el 22-ig: +++++++++++++++++++++++++++++

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Hello mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Rony:Szia!
rég irtál már vagy csak én jövök ritkán... :oops:
köszi a drukkot elteszem 22.ére jó lesz nekem akkora :lol: :lol:
egyébként hogy vagy?

KPN:Szia :!: :!: :!:
de jó hogy te is jöttél már végre! :lol: :lol: :lol: :lol:
kedves vagy hogy gondoltál rám!
Indul a mandula 4.inszem!tényleg nem túl jó kimondani de csak hajrááááááááááááá!!!!!!!!!!
neked is össze fog jönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom :!: :!: :!: :!:
puszika és irj majd mi volt :!: :!:

lukacsne:hajrá mensi manó!!!!!!!!!jól vagy egyébként?????
sting1982

Rony:Szóval a "B" terv:
Angyalkámé és enyém de ha gondolod te is beszálhatsz a buliba :lol: :lol:
Szóval mikor először taliztunk Angyalkámmal mi megbeszéltük ha akkor nem jön össze akkor indul a B terv ami annyit takar hogy nekem a 3.egyben utolsó inszem és neki első lombikkal itt befejeztünk mindent mert nekünk sikerül a manó!na most vettük elő a B tervet!
ÍGY ANNAK BE KELL JÖNNIE :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Jó a táblázat, tök jó látni, hogy azért elég sokaknak már sikerült. Nálam egy kis jav-ra szorul. 6 stimu, 5 inszem és most indul a mandula, ma megkaptam az első szurit.

Ja! Át szoktam nézni a babát várunkba: Jó hírek vannak:
Reménynek megszületett Ádi, és Trix-nek pedig szerdán volt programozott császár és megszületett Tami és Nándika. Mindenki jól van.

Rony! Tessék elmenni az eredményért, hátha nálatok is fennáll a probléma és addig amíg pihizel legalább tudsz diétázni.

Egy kis segítségre lenne szükségem ir. témában, mert a neten nem igazán igazodtam el. Ma ugyanis elkértem a leletem és nem igazán tudom, hogy mi van.

Éhgyomri vv. 5.3
Ir. 6.60
vv.60 perces 9.3
vv.120 perces 7.0
ir. 120 perces 79.10

Puszi Mindenkinek és kitartás
szöszi1977

Szöszi!
Neked most nem lombik lesz???? Vagy csak az inszemeket azért írtad, hogy ezek voltak?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Szöszi, én sem értem, eleve a lombikosba írtalak, mert úgy emlékeztem, hogy már lombikozni fogtok.

Elég össze-vissza írtad az eredményedet, de ha vv alatt a cukrot érted, akkor szerintem a 60 perces cukrod elég magas, és a 120 as sem a legjobb, mert 7 alatt kéne legyen!

Inzulinba a o perces 6 nem annyira gáz, hanem talán a 120 perces a sok , több, mint a 10 szerese az alapnak. De ez még szerintem így sem olyan vészes, de én csak gondolom.
Most neked erre azt mondták, hogy IR es vagy???? Vagy nem értem most mi van veled??????

Pussszz

heni77

Sting!

én is beszállnék a "B" tervbe, ha bevesztek :lol: :lol: :lol:
Bár én érzem, hogy ha okés lesz az IR em, akkor sikerrel fogok járni!!!

Mindenkinek ezt kívánom!!!

heni77

Heni, Rony!

Bocsi, ha félreérthető voltam.
Az inszemeket azért írtam, hogy annyi volt. Most lombikot kezdtünk. Igazából a múlkor mondta az eredményemre a Sz. doki, hogy pozitív lett az ir. eredményem és merkformin 500-at írt rá. Csak ma kértem el a leletem és szerintem is sok a cukor. A vv-re a sima vérvértelt értettem, amiből a cukrot nézik. Mégegyszer bocs, ezek az eredmények egy kicsit megkavartak, már a fene sem tudja, hogy most az ir-em nem jó vagy a cukor, esetleg mindkettő sz....r.
szöszi1977

Szöszi!

Mostmár értelek, a cukor tuti rossz, de erre is való a Merckformin + diéta, az meg ha az inzulin is csökken az nem baj :)

Nekem is szar volt a cukrom is, 60 perces 11, 120 perces meg 10 !!! :shock:

De túlleszünk ezen is, és hamarosan babánk lesz, okés? :wink:

heni77

Sziasztok Lányok! :)

Előszöris töredelmesen be kell vallanom, hogy már több mint egy hete haza jöttünk Barcelonából, és azóta csak zugolvasok :oops:
Már rögtön éjjel mikor hazaértünk, visszaolvastam mindent, hol kiakadtam azon hogy kivel mi történt, hogy örömkönnyek szöktek a szemembe, hogy többen is jó úton jártok! :)
...de képtelen voltam eddig írni, mert annyi munka szakadt rám, mintha egy évet hagytam volna ki :?

Nem vállalnám, hogy 3 hétre visszamenőleg reagálok mindenkinek, sőt...asszem hírtelen lenne tőle kb 2-3 laptetőm is , és csak azt olvashatnátok :)

Igyekszem mindennapi szinten visszacsatlakozni, és amikor tudok jövök!

ez a tábla dolog nagyon jó :)
amik nálam üres rublikák: Budapest, Dr Konc, kevés katona az ok!
mi vasárnap kezdjük előről a decapeptylt, és 22-én kell visszamennem uh-ra!

ééééés köszönöm a hiányolást és hogy betettetek a táblába!

most szokás szerint rohanok, de hétvégén remélem lesz időm írni! :)

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Az nem semmi. Neked a BMC-be írták ki rá a gyógyszert vagy belgyógyász-endokrinológus?
Mert nekem nem mondta a Sz. doki, hogy menjek belgyógyászhoz, ma viszont a dr-nő azt mondta, hogy a gyógyszert csak belgyógyász írja fel. Még van abból amit a Sz.doki írt, de azért hétfőn rákérdezek a háziorvosra, hogy Ő ki tudja-e írni. A diétát pedig magam kezdtem el.

És nagyon remélem, hogy igazad lesz, hogy túlleszünk ezen és hamarosan babásodunk.
szöszi1977

Sziasztok!

A zugolvasok taborabol jelentkezek:) Ma voltam kontrollon es megyeget lefele a hcg szint, ma nem is kaptam szurit (nem is hianyzik:) Uh-n is megnezett a doki, rendben talalt mindent, a cisztarol (ami nekem is 35mm volt) most nem esett szo, majd ha a mehen kivulin tul leszek, akkor foglalkozunk vele, bar addigra az is felszivodik:) kedden kell ujra mennem, megnezik, hogy magatol milyen utemben megy lefele a hcg! remelem mar 2 alatt lesz:) az a szerencse, hogy a szervezetem jol birja, mindig nezik a verkepet is es meg minden eredmenyem jo! Rakerdezetem, es ezutan 4 honap szunet kovetkezik a kov. lombik elott... Mindegy, csak legyek tul rajta es uruljon ki minden karos anyag a szervezetembol!

En is koszonom a tablazatot, igy tenyleg konnyebb kovetni, ki hol tart, stb. Remelem hamarosan atcsoportosul a tablazat es felhizlaljuk a kismamik reszt:) Az en adataim: 36 ev, Budapest, Dr. Konc, 2. lombik: 2010. februar, ok: ismeretlen. Szoljatok, ha valamit kihagytam!

Mindenkinek orias drukkok:) Oroszlan

Kép
oroszlán

Hencsikém: már Zsu cisztájáért szorítunk,hogy felszívódjon :D az enyémet a dr.nő kipukkantotta :D :D :D de azért aranyos vagy :D :D :D

SZIASZTOK Eltüntek :D :D :D de jó,hogy írtatok magatokról :D :D :D
Rony: el KELL menni a leletedért :!: :!: :!:

Zsu: ment a válasz :!:

Ma voltam megint u.h-n...vannak 19 mm tüszőim meg ennél kisebbek...nem tudtam megjegyezni sajna,valahony a mhnyh.-nál elveszítem a fonalat :D az tuti,hogy 10 mm...hétfőn újra u.h. és lehet,hogy megint vv. ,szerdán pedig leszívás...én még mindig nem értem,hogy minek a tüszőrepit beadni hétfőn este,ha szerdán leszívják...akkor kidurran a tüsző :shock: hát,hogy a fenyőben szívják akkor le :?: :?: :?: hétfőn megkérdezeme a dr.nőtől,mert ez nagyon érdekelne..

Kép

kiss angyal

Angyalkám!

Bocsi :oops: , mindig keverlek Zsu val :lol:

36 óra kell a tüszőrepi szurinak. És a tüszőrepedés = ovuláció konkrétan szerintem nem azt jelenti, hogy szétpukkan a tüsző, hanem azt, hogy kilökődnek a tüszők ( ebben vannak a petesejtek ) a petefészekből. Te már csak tudod. hogy milyen lenne, ha nem kapnánk meg a szurit, és nem lökődnének ki a petefészekből, akkor abba kéne szúrni a tűt!! Így meg "csak" leszívják a kilökődött tüszőket.

Ez csak az én véleményem, logikám, de szerintem ez így lehet.

heni77

Bocsi, bocsi.... eltűntem egy kicsit.
Nagyon sokat dolgozom, sajnos nem volt időm netezni:(((
De most. :D
Nem tudtam még visszaolvasni, elnézést! De este megteszem, hiszen foci mérkőzés lesz és enyém lesz akkor a gép otthon. :D :D

Velem az a helyzet, hogy elmentem azért a Mensmentisbe az eredménnyel amit ott csináltak meg. Sajnos Heni, Vicky doktornénik igazatok volt. Az a csúnya 10x érték sok!
Illetve a sima cukor is szuper és a határértéken belül van, de akkor is alacsony a változási érték. Már itt lehetet látni, hogy valami nem 100%. A lényeg (enyhe IR) nekem is kell szednem Meforal 500-at fokozatosan a végén 2x1 lesz. És diéta 160-180g CH.
Megyek még dietetikus előadásra is majd.
Szerinte ez a "kis" eltérés is már okozhat sajnos vetélést v. hogy nem tapad meg a baba.
Ez az IR dolog nagyon durva, az orvos szerint nagyon sokan vannak akik nem is tudják, hogy ilyen bajuk van, hiszen ezt nem nézik a sima teljes vérképnél.
woody

Sziasztok: :lol: :lol:

de jó hogy irtatok csajok...

Woody:de legalább már tudják mizus nálad!és ez a lényeg!egyébként minden rendben veled?
:lol: :lol:

Oroszlán:Örömmel olvasom hogy kezdesz a normál kerékvágásba visszalendülni!ez az!
minden rendben lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Hencsikém: így már kezd kitisztulni a kép :D köszönöm a felvilágosítást :D

Woody: nem értelek.."Az a csúnya 10x érték sok!,Illetve a sima cukor is szuper és a határértéken belül van, de akkor is alacsony a változási érték"...tehát,most alacsony vagy sok???
nekem a 120 perces cukrom alacsonyabb volt,mint az éhgyomri,de a dr.nő azt mondta,hogy a 60 percesnek kell magasabbnak lennie mint a 0 perces :oops: bocsi a kérdezősködésért :oops:

Kép

kiss angyal

kiss angyal: Woodynál az volt sok, hogy 10x-esére nőtt az inzulin szintje 120 perc alatt. Lehet hogy ez akár alacsonyabbra is nyomhatja a 120 perces cukrot, mint az éhgyomori, de attól még nem jó. Olyan, mintha az inzulin termelésed nem érzékelné, hogy már elég az inzulin. A te értékeid jók voltak ha jól emlékszem. Nekem pl. egyszer sem néztek 60 perces cukort, csak most mérek kaja után 60 perccel. Azért akkor, mert úgy tudom hogy akkor a legmagasabb a cukorszint. Ha ez nálunk 7 alatt van, akkor a többi időpontban levett is jó lenne.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi a választ!!! Hogy vagy/tok??? :D

Kép

kiss angyal

sziasztok!

De jó hogy a zugolvasók is visszatértek :D :!: :!: :!:

Heni: köszönöm a drukkokat, rám fér.

Eszter: és, hogy sikerült a pihenés?

angyalka: akkor ott leszel mikor közlik, hogy lesz keresztgyereked!!!!

oroszlán: de jó hogy már nem kellett szuri!!! Végre haladsz te is a cél felé

woody: én is most kezdtem neki a 160ch diétának, kaptam a csajoktól sok sok anyagot

szöszi: nekem se írták föl a gyógyszert a BMC-be hanem endokrinológushoz mentem.

Rony: igen is menj el az eredményedért. Lehet, hogy mi itt jobban kíváncsiak vagyunk rá mint te :oops: :lol:

Kép
sztyopane

angyalka: nézd meg ezt képek a peteérésről:
http://index.hu/tudomany/pete080613/

Kép
sztyopane

sztyopane:Szia!ezek aztán a peteérésről a képek!!!!!!!!!!!!!
elég durvának néz ki!!!!!!!!
de egyben nagyon érdekes is! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Laptetűűűűűűű!!!!!!!!!!!
Ez tuti manót jelent ebben a hónapban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?