Új privát üzeneted érkezett!

Györgyesz!

Kép Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Edit!
Tervek szerint megyek. Legalábbis akkor, ha ma még sem lesz színház, mert akkor holnapra hulla leszek. Ugyanis a párom vett jegyet egy szabadtéri színházba szombatra. Persze, hogy elmosta az eső. Ma van az eső nap, és ha minden igaz, akkor 1/4 12-ig tart majd. Ez esetben viszont holnap akkor fel kelni sem lesz erőm.

Györgyesz! Szurkolok, hogy most már minden rendben legyen.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Györesz!
Egy csomó pocakos szorít neked, a jóisten nem lehet olyan szívtelen, hogy ezt figyelmen kívül hagyja!!! Kép

Edit!
Nekem van e-mailem a profilomban, nekem is elküldheted a telcsiszámot! Kép Még így a cél előtt egy kis kényeztetés nem ártana nekem sem... Kép Kép Kép

Bori! Kép Na most légy okos! Kép Kép Kép Úgy látszik kórháza válogatja... Biztos ami tutti, vigyél mindent! Egyébként cukros oldatra mész? Mertha tej-zsemlére, akkor ne felejts el tejet és zsemlét vinni! Kép Azért reméljük a magyar egészségügy nem tart ott, hogy fertőtlenítősprayt és egyszerhasználatos tűt is neked kell vinni! Kép

Macs
maccs

Akarom mondani nem Bori, hanem HKata! Kép
Bocs, kicsit sokan vagyunk már! Kép És én sem leszek kevésbé szőke... Kép Kép Kép
M
maccs

Edit!
Még nem voltam olyan elszánt, hogy kipróbáljam.... Kép

Bibi
28+6
bibi

Reditke,

megnéztem, benne van a profilomban az e-mail címem, nem tudom, mért nem látszik. Mindenesetre: lossos.borbala@freemail.hu.
És nagyon köszi! El fogok menni hozzá, ha megjön a fizum.
lbori

Maccs,
Löttyivásra megyek, de most már teljesen elszánt vagyok, viszek mindent (poharat, vizet, citromlevet, kiskanalat). Ezen kívül lesz még nálam könyv, újság, kispárna a várakozás idejére (párna a hátam mögé kell, mivel nehezen tudok ülni és hát a 2 szuri közti 2 órát valahogy ki kell húzni). Szóval egy egész túlélőkészlet lesz nálam.
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Györesz!
Ne haragudj, hogy ilyen kíváncsi vagyok, de mi történt? Utánakerestem a hozzászólásaidnak, de nem találtam semmit. Annyit értek a többiek hozzászólásaiból, hogy már minden rendben. Azért mégis kíváncsi vagyok, vagy már ne bolygassuk?
Vendég

Megjöttünk az uh-ról. Minden rendben.
Ruben: BPD:7.91 HC:29.11 AC:27.68 FL:6.19 Becsült súly: 1857g
Lorena: BPD:7.99 HC:29.67 AC:28.12 FL:5.85 Becsült súly: 1827g

Jó egyformák ugye? Méhszáj zárt. Fiam faros, lányom még mindig haránt fekszik. Hiába tudják ők mi a jó.Mennem kell vérvételre és vizelet vizsgálatra valamikor és ha megvan az eredmény fel kell hívnom a dokit, hogy megmondja mikor menjek.
Találkoztam véletlenül a Böszörményi Beával, ő volt a szülésznőm Korinával. Megismert és dumcsiztunk. Azt mondta van egy rendelet és nem lehet korábban megcsaszizni, mint 40. hét ha csak nincs valami baj. Hiába is akarom. Erre a dokit megkérdeztem, hogy ugye nem húzzuk ki 40. hétig. Mire ő: Ha így nőnek, akkor biztos nem.
Remélem legközelebb mond valami biztosabbat.
linato

Trompipi!
A Friss kismamák topikba leírtam, csak már betették archivba. Pénteki nap borult ki a bili és akkor írtam előszőr a lányoknak, de megoldódni látszik! Nyugodtan olvasd el, de ha nem haragszol ide most nem írnám le megint!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Linato!
Nagyon szép méretekkel és súllyal rendelkeznek a kis manócskáid!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Megjöttem a doktorbácsimtól!Kép
A macifiukáim jól vannak, szép nagyok, még mindig nagyobbak a koruknál. Sajnos súlyt nem tud a dokim gépe számolni. Enyémek is szinte teljesen egyforma méretűek, az egyik fejfekvésű, a másik a gyomrom alatt fekszik haránt.
Az orvosom most egy hónap szabira megy, remélem nem jön semmi problémám elő közben. Csak nem fogok tán 30 hetesen vagy előbb megszülni????
Méhszáj egyébként zárt, keményedéseim sincsenek gyakran. A lábam viszont vizesedik rendesen, lassan az elefánttal versenyezhetnénk, kinek csinosabb a bokája. Kép))
Ja, a pocakom 118 centi, hát már elég cipelgetni.Kép

Linato,szép nagy babáid vannak! Pociméret? Hogy van ezzel a csaszival? Mert nekem is az lenne. Mi számít bajnak? Ha megindul a szülés?

Györesz, olvastalak. Kívánom, hogy minden a legjobban alakuljon. Próbálj meg nem idegeskedni, a babódnak, a keményedésnek nem tesz jót!
eszter28

Eszter!

Pociméret még mindig 130cm.Kép Bajnak számít a méhen belüli sorvadás,ami az elöregedett lepény következménye, toxémia, szívhangromlás meg még ki tudja mi minden. Engem csak azért izgat, mert mivel a harmadik szülésem lesz, nem szeretnék nem beérni a kórházba. Korival 2 óra alatt teljesen kitágultam és tolófájásaim voltak. Na ezt most szeretném megúszni. Pocak olyan kemény, mint a dinnye héjja. Azt mondta doki bácsi ne csodálkozzak. Ha megindul a szülés az nem baj, akkor csaszizhatnak.
Nem fogsz harmincadik hét előtt szülni, ne aggódj. Szuper, hogy neked is egyformák a macifiúkáid.Kép
Bokám nekem is néha elég ilyesztő, de nem minden nap.
linato

Sziasztok!
Kinek hiányzott a hűvös idő?! Nesztek! Megkaptátok!
- Én kész vagyok tőle, mert nem elég, hogy minden vizes, a levegő olyan fülledt, hogy alig kapok levegőt, még ráadásul sötét is van Kép Ez kell igazán a depinek Kép Hogy fogok én ma ébren maradni??? Kép
Ma nyűgös vagyok.. Kép
Utálom az egész 20. századot. Is.

Linato, Eszter! Gratula, csak így tovább! Vigyázzatok magatokra, meglátjátok nem lesz semmi baj! Kép

Hkata! Akkor kalandra fel! Kép Kép Kép Gondolom egy-egy ilyen túra a kismanóval még macerásabb lesz Kép

Macs
maccs

Macs Kép
Szánom, bánom, de én virulok ebben az időben! Engem az előző hét készített ki.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

En teljesen megkergultem.
Tegnap neki mentem a falnak a wc-ben, ma meg a boltivnek mentem neki. Kép
Meg a kuszobbe is belerugtam es majdnem orra estem.

Magi
Vendég

LinatoKép,EszterKép
Gratulálok a hatalmas babákhoz!Kép Nekem is úgy fekszenek a gyerkőcök mint Linato-nak. A doki szerint a harántosnak van esélye befordulni. De hát az még kevés.Kép

GyöreszKép
Remélem mielőbb rendeződik a magánéleted, és egy boldog kis családba várjátok a kisfiút majd.Kép

MacsKép
Én is csatlakozom OrsihozKép Imádom ezt az időt. Belőlem a múlthét nagyon sokat kivett.Kép Persze nem bánnám, ha nem esne az eső, de ez a hőmérséklet maradhatna.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi, neked elnézem, te dupla "terhet" hordozol! Kép

Magika! Azért össze ne törd magad! Kép Inkább maradj ágyban, az ilyen napokon úgyis az a legjobb döntés. Kezd el már most a szabid/táppénzed.

MI LESZ A HÉTVÉGI PIKNIKKEL HA ILYEN MARAD AZ IDŐ?! Kép Kép Kép

Macs
maccs

Sziasztok!
Én jól viselem az ilyen időt Kép Lehet szidni érteKép
A pocaklakó ugyan aktívabb mint én, nem hagy alukálni.
Ma doki vizit lesz, ha el nem alszom addig Kép
Noémi
fantikbaba

Cat!Te Orsival detto! Kép
maccs

Macs,
Hál'Istennek Hanna most nagyiéknál nyaral és még ott is marad egy kicsit, úgyhogy legalább vele nem leszek súlyosbítva (nem mintha nem hiányozna iszonyatosan).

A hidegfront hallatán nekem egyik szemem sírt, a másik nevetett. Vártam, hogy legalább egy kis levegőhöz jutok, de féltem tőle a keményedések miatt. Hát tegnap aztán engem is utolért a végzet, egész nap szinte 2percenként keményedett a hasam. Szerencsére azért még egyben vagyok, remélem a mai napom már könnyebb lesz.

Hát akkor további jó viharnapot mindenkinek!
Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Macs!
Csak jovoheten kezdodik a szabi, tappenz. Kép
Probalok vigyazni, de nem mindig sikerul.

En is nagyon birom ezt az idot, bar annyibol rossz, hogy cipot kell venni, de az meg nem jon a labamra, ugy be van dagadva.

Nekem mindig legszomjam van es hohullamom.
Szerintem -10 fokban is izzadnek.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Engem is megvisel az idő, de főleg a lelkivilágomat. Tegnap este úgy bőgtem mint egy kisgyerek. Minden bajom volt, hogy a gyerkőcnek nem tudunk megvenni semmit, hogy fogunk kijönni anyagilag, stb. Férjem sem volt otthon, mikor felhívtam, próbált nyugtatgatni, hogy ne aggódjak, max. több munkát vállal, megoldjuk majd ezt is, mint annyi minden mást eddigKép
Most egy kicsit jobb a hangulatom.
Keményedéseim nem voltak tegnap, csak a kistörpénk rugizott egész nap a pocakban.

Maccs: hétvégére már javuló időt mondtak, szerintem vasárnapra tuti jó idő leszKép

Linato: nagyon szépen fejlődnek a babókáidKép és a pocakméret is szuperKép
az viszont érdekes, hogy ikrekkel sem lesz programozott császár, és ki kell húzni a 40. hétig. Teljesen a koruknak megfelelően fejlődnek, biztos, hogy kevés lesz majd nekik a hely és hamarabb elindulnak kifelé.

Ma vagyok 31 hetes. Fiam a 36. hétre született, ha kistörpénk sem várja ki a végét, az már csak 5 hét. Ajjaj, kezdek parázniKép
Mondták nekem, hogy miért félek, mikor tudom, milyen egy szülés. Hát, ez azKép Félni nem félek a fájdalomtól, csak attól, hogy minden rendben legyen a kicsivel.

Vigyázzatok magatokra!!

Puszi
Lau
31+0
lau

Lau!

Írtad, hogy a fiad 36. hetesen született. Olyankor még inkubátorba kerülnek a picik? Vagy már nincs szükség rá?

Macs
maccs

Helló CsajokKép

Nekem se jön be ez az idő. Már csak azért sem, mert reggel fini hűvös volt a szobában, a borult idő miatt jó sötét, a monoton esőhang altatóan hatott rám, és éppen sikerült megtalálnom azt a pózt, ami apához bújva is kényelmes volt, a manógyerek sem tombolt, és így összebújva tudtam volna még egy jó órát szunyókálni, de a szemét vekker megszólaltKép

Aminek örültem, hogy a tegnap esti hasfeszülésem reggelre elmúlt. Este úgy éreztem magam, mint egy túlfújt lufi, amihez ha hozzáérnek, szétpukkan. Jó, jó, bezabáltam esteKépKép, meg ittam is jópár pohár folyadékot, meg ettem gyümölcsöt, és még kismaszat is tornászott. De vendégeink voltak, és nem dőlhettem ki rögtön evés után a sorból. Ezért keresnem kellett egy olyan testhelyzetet, ami még illő az asztalnál, de elviselhető számomra. Így a "kocsmárosné" nagyterpeszben-ül-a-széken-és-könyököl-az-asztalon-miközben-lógatja-a-hasát-a-lá bai-közé elnevezésű bájos és nőies pózban pislogtam és szuszogtam. Azért biztos, ami fix alapon ma reggel nem álltam rá a mérlegreKépKép

Linato, Eszter, CatKép
Ügyik vagytok az ikrekkel. Örülök, hogy mindenkinél szépen egyformán fejlődnek a kisbabák. Gondolom nehezebb a pocakotokkal boldogulni, mint nekünk egy babás mamáknak. Szóval büszke vagyok rátok, sehol egy panasz, sehol egy zokszóKép Így továbbKép

MacsKép
Eső esetén nejlonzsákokat viszünk pléd helyett, zacsit húzunk a fejünkre, viaszozott almát rágcsálunk, és gumicsizmában fogunk kánkánozniKép Jó lesz így???

GyöreszKép
Hatalmas szíved lehet, ha megbocsátasz, de azt hiszem e helyedben én sem tudnám elengedni kispapámat, még ebben a helyzetben sem. Ügyesek vagytok, hogy helyre akarjátok hozni a kapcsolatotokat. A kismanó mindenképpen felnő, de boldogabb lesz, ha a papája, és a mamája is mellette lesz, méghozzá szerelmesenKép
Drukkolok NektekKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

MacsKép
Pont most hétvégén beszélgettem a gyerekorvos / gyerekideggyógyász ismerősömmel. Ő azt mondta, hogy 2500 gramm alatt számítanak a babák koraszülöttnek (függetlenül attól, hogy hány hetesen születnek), akkor irány az inkubátor mindenképpen. Persze az inkubátorba kerülés a nem koraszülött babáknál az állapotuk függvénye. (hi-hi, gondolom jó sok új, és meglepő dolgot írtamKépKép boccccsKép)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz! Kép

Számomra ez az inkubátor dolog valami misztikus izééé, amit nem értek meg soha, randán néz ki, irtó rossz nézni benne a becsövezett kicsikéket, igazából nem tiszta számomra hogy miért jó a bébiknek, de tudom, hogy jó, tehát hiába néz ki szarul, azért szükséges néha.
Úgyhogy ehhez a tudati asszociációs szinthez képest valóban rengeteg új infot kaptam tőled! Kép Kép Kép

Nejlonkánkán.. Hmmm! Kép DE akkor senki ne felejtse otthon a papát, mert ezt nekik is látniuk kell! Kép

Macs

UI:Továbbra is fújjjj időjárás van. És kicsi vagyok. És álmos vagyok. És éhes vagyok. És Vuk (nem) vagyok.
maccs

Sziasztok!

Pocó! Remegve olvastam, amit írtál, de örülök, hogy most már minden rendben. Vigyázz magadra, a kisszékes ötlet nekem tetszett Kép

Kersztelőn minden ok volt, mindenki a ruhámat dícsérte Kép)) Kivételesen én is tetszettem magamnak a képeken Kép

A mostani fülledt idő nem valami jó, de éjszaka végre kialudtam magam, jó hűvös volt végre. Viszont nekiláttam a vizesedésnek, pedig eddig én adtam a tippeket a barátnőknak, hogy mit tegyenek. Hétvége alatt sikerült +3 kg-t összeszednem, szerintem ennek kis része a kersztelői sütirengeteg, nagyobbik víz, azaz ebben bízom Kép Most +11kg-nál vagyok, tehát túlléptem aterveimet Kép

Hétvégére jó idő lesz, tehát a pikniknek nem állhat semmi útjába, viszont szerintem lehet, hogy jó lenne egy fedett helyszínt is megbeszélni. Nekem erre egyáltalán nincsenek ötleteim, de ti biztosan okosabbak vagytok!

Tegnap voltam dokinál, zárt a méhszáj, de rövidült a méhnyak, most a 3000 helyett 2000. Ez szerintetek mit jelent ?

Puszi mindenkinek: zsófi
papzso

Sziasztok!

Linato! Gratula két szép nagy babához!

Macs! Én is azok közzé tartoztam, aki hűvöset akart. Sötétet, és fülledtet nem én kértem. Az igaz, hogy álmosító az időKép, de legalább nem gyúlsz meg.
Depi ellen:Kép

Magika!
Én is furcsán viselkedem mostanában. Vasárnap vasalás közben picit megégettem a pocim, ma meg kiejtettem a tányért a kezemből, amiből sok kis tányér lett. Pedig nem is volt meleg, csak én lettem két balkezes.

Lau! Ne aggódj minden rendben lesz!
Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Maccs,Kép egyél meg egy nagy szelet csokit vagy kényeztesd Magad valamivel, ami rendbe szokta hozni a hangulatodat! Már tegnap is morci voltál. Vagy ennél most komolyabb a dolog?

Az időjárás nekem is bejön, bár keményedett most a hasam. Talán a fronttól?

Magika, minden együttérzésem a Tied.Kép Cipőt én sem tudnék húzni, tegnap is utcai papucsba préselődtem bele.

Cat, nem reménykedem abban, hogy a harántos babám befordul. Már kb. 2 hónapja így van. Másrészt vessetek rám követ, de nem is bánom, hogy császár lesz. Ikreknél azért ez sokkal biztonságosabb. Sajnos több szomorú történetet is hallottam már ikres természetes szülésekről. Kép

Maccs, ahogy tudom, az inkubátorban ugyanolyan körülményeket igyekeznek biztosítani, mint a méhben (pl. hőmérsékelet, lélegeztető-gép stb.)Még hármasikres koromban iszonyú trauma volt még csak arra gondolni is, hogy a babáink valszeg inkubátorban, gépeken, csöveken fognak hetekig is vegetálni. Láttam ilyen képeket a neten, hát ...Kép
Remélem senkinek sem lesz ilyesmire szüksége.
eszter28

Maccs: inkubátorba került egy fél napra, utána naponta kapott kék fényes kezelést, mert kicsit besárgult. A 3. napon tudott csak szopizni, kicsit erőtlen volt mégKép Addig meg folyamatosan fejtem, azt adták oda neki.
A 36. héthez képest viszont szép súllyal - 3100 grammal és 54 centivel született, és utána szépen be is hozta a lemaradástKép Most 5,5 évesen minimum 7 évesnek nézikKép

Csirkesz: a pozíció nagyon ismerős, hétvégén így ültem apósoméknálKép

Lau
lau

Lanyok!

En nem tudom, hogy kemenyedek e, mert nekem neha volt regebben is, de most valahogy masmilyen.
Fejjel lefele van a baba, hattal a hasamnak es lehet, hogy azt erzem, mikor kifele feszit.
De eleg sokszor.
Kellemetlen mint a kemenyedes, de nem mindenhol kemeny, csak elol, oldalt nem es nem lehet latni, ahogy a mehem kidudorodik, mint regen.
Tehat nem tudom, hogy ez most melyik.

Nekem bizti nem 100%-os a mehem, bizti nyilik, mert nagyon sokat dolgoztam es cipekedtem.
Hulla is vagyok mindig.

A baba is nagyon lent van, mindenki mondja, hogy tokre lent van a hasam.
A terhes nadragok jok ram, csak annyira lent van a pocakom, hogy a varrasnal szorit, ahol a pamut kezdodik.

Minden bugyi lepondorodik rolam.
Nem tudom, hogy ti ezzel hogy vagytok.

Na mindegy.
szombaton megyek UH-ra es akkor bizti megvizsgal az orvos. Majd akkor minden kiderul.

hetfon jovok utoljara dolgozni, akkor majd megirom, hogy mi volt.

Szoval most en is aggodom egy kicsit.

Magi
Vendég

Moszi!
Jók a gif-ekKép

Én is keményedem rendesen, ittam is magnéziumot.
Szép lassan kitölti a pocakomat a baba, érezhetően egyre kevesebb a helyKép
Én még egyszer se dagadtam, kb 2 liter ásványvizet iszom, plusz leves és gyümölcs.Max 3 lityi naponta. Az uborka nagyon jó vizesedésre, nyers vagy kovi ubi formában.
Nekem a mamóriámmal van baj mostanában, eddig átlagon felüli volt, most meg bemegyek a konyhába és nem tudom mit is akartam...Kép
Most néztem meg a mellszívómat, avent viszont elemmel működik, ilyet nem is lehet kapni sehol, az üvegei sztenderdek (avent 125 milisek)Venni fogok hozzá egy újszülött szettet (4 üveges+cumi+kefe)meg egy pár tároló zacsit.
Nemrég tízóraiztam de már megint éhes vagyok.....
A hűvösebb idő növeli az étvágyam?
Noémi
34+2
fantikbaba

Magi! nekem is pondorodik Kép)
papzso

Eszter: igen, ezért is voltam meglepődve, mikor olvastam, hogy Geréb Ágnes lánya ikreket szült otthon.
Nem mernék vállalkozni egy otthonszülésre, az biztos!!

Moszi: KépKépKép nagyon édes!!

Lau
lau

Papzso!

Kép

Nos en sem szulnek otthon, meg egyet sem, nem hogy ikreket.

A szuloszoba latogatason nem is volt olyan veszes es korhazias a hely.

Na meg a babam egeszsegeert kibirom azt a kicsit, amit ott kell eltolteni.
Kép

Magi
Vendég

Moszi! Köszönöm a képeket, majd igyekszem felvidulni tőlük.. Pocakégetés Kép TányértörésKép

Eszter! Sajnos én mindig is hidegfrontérzékeny voltam, de eddig csak a fejem fájdogált tőle. Most kifejezetten morcira és depinyóra sikeredtem, de igérem, legkésőbb mire kicsit javul az idő, én is megjavulok!

Most felcaplattam a kisboltba, vettem ananászbefőttet lélekerősítőnek, kiváncsi vagyok bejön-e... Kép

Persze ha már ott voltam vettem egy kupac leértékelt cuccot /pl. apának 2 kg kv-t mert jó olcsó volt, 1 kg paradicsomot/ úgyhogy visszafelé alig tudtam kúszni, annyira nehéz volt a szatyrom! Azt hittem meg is szülök útközben nagyhirtelen, mert úgy belenyilalt a fájdalom a szeméremcsontom környékén a pocimba, de nagyon élesen. Aztán szerencsére hamar elmúlt.. Megfogadtam, hogy többet nem csinálok ilyen hülyeséget, inkább félrerakatom a cuccost, és meló után apát beküldöm érte a boltba. Most még saját magammal is összevesztem, hogy milyen egy marha vagyok... Kép

Magika! Keményedés ügyileg csak azt tudom mondani, amit a szakkönyvben olvastam ill. amit eddig én éreztem. A könyv is írja, hogy könnyű a nagyobb babáknál a magzatmozgásból származó keménységet az összehúzódással keverni. A keményedés nálam egyértelműen olyan volt, hogy az egész méhem egy gombóccá ugrott össze, és határozott körvonalakkal még szemmel is ki lehetett venni, hogy mettől meddig tart. Amikor meg kicsi bambi nyomja hozzá a popiját a hasamnak, akkor csak egy kb. 1-2 tenyérnyi részen kő kemény, de másutt ha megnyomizom a pocim, akkor ott puha. Nem tudom ez segített-e eldönteni Kép
Az én pocim már annyira lent van, hogy a Csirkesz féle vendéglátós-pózt sem nagyon bírom felvenni. Félig hátradőlve terpeszben szoktam ülni /mondjuk szerintem ez is kifejezetten kecses és nőies pozíció Kép, mert különben nyomja a combom ill. nem is megy vér a lábamba, azonnal el kezd zsibbadni. De ezt csak én érzem, mert nekem meg mindenki azt mondja, hogy "alig" van pocim.. No mondjuk ezzel az aliggal én nem igazán értek egyet, de mind1 rájuk hagyom! Kép

Zsófi! Fedett helyet hirtelen nem tudok, várom az építő ötleteket, de közben megnéztem az országos meterológiai szolgálat és a metnet oldalát, és mindenki kellemes, esőmentes napot jósolt eddig! Kép

Macs
maccs

Eszter!
Ezt olvasd el, ha érdekel:http://66.102.9.104/search?q=cache:ud6lF84W_E0J:www.szuleteshete.hu/cikk.php%3Fi d%3D97%26cid%3D43423+programozott+cs%C3%A1sz%C3%A1rmetsz%C3%A9s&hl=hu&lr=lang_hu &inlang=pl

Bugyi nekem is pöndörödött, ezért vettem egy Anita kismama bugyit felér a pocak tetejéig, jó szellőzős anyag. És nem is nagymamisKép

Noémi! Elemes Avent? Hát neked meg honnan van olyan? Sehol nem láttam még azt hittem nem is gyártják.

Cat, Eszter: A Peg Peregonak van új ikerkocsija egymás melletti ülésekkel. Tegnap láttam:
http://www.pegperego.it

Nekem is tetszik a hőmérséklet. Az eső viszont nem. Rendet raktam a lányok szobájában. Fárasztóbb, mint ha súlyzóznék. Vagy csak én vagyok már kicsit nehézkes?Kép
linato

Linato!
Kaptam ajándékba, én is meglepődtem rajta.Régebben vette a barátnőm de nem használta.
Két ceruza elemmel működik, és elég halk, amúgy meg teljesen olyan mint az isis talán a tölcsérje kicsit egyszerűbb, csak a tetején egy rózsaszínű kis motor van.Egy push gombbal lehet tejet szívni.
Hát bugyit nekem is kell venni, már nem is tudom hanyas méretnél járok...
Noémi
fantikbaba

Sziasztok!
Gyönyörű idő van!Csak szörnyülködni tudok rajta.
Kész vagyunk a festéssel csütörtökön megyünk a székrényért a kisbabámnak.A hétvégére az új függönytartó is felkerül.Lassan összerakjuk a kiságyat,apa megcsinálja a mi ágyunkat és jöhet a bébi.
Szerdán voltam a dokinál de semmi érdermleges nem történt csak csalódtam benne.Elmondtam,hogy kb.három hete negyon fáj a derekam és a lábam ha ráterhelődik a súlyom.Pedig csak 8kg-ot híztam és az normális.Erre ő azt válaszolta,hogy a nagy tehertől van vegyek hastaró bugyit.Hát ettől kész voltam.A krém amit vettem nem használt semmit.Szenvedtem tovább.Pénteken mentem a táppénzes papírért és az ottani doki ki volt akadva,hogy milyen topa vagyok és látszik,hogy fáj minden mozdulat.Megnézte a derekamat és azt mondta nem nyílik jól medence,nyom egy ideget és ez fáj.Írt fel B1 vitamint,hogy az idegszáll megerősödjön és mára már valóban sokkal jobb.
Nem tudom mitől de nekem is nagyon lent van a pocakom.Pedig még csak 31hetes terhes vagyok.
További szép napot.
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok lanyok,
köszi mindenkinek a jokivansagokat, most mar itthon vagyok es pihizek. A nödokim a jövö hetre meg kiirt, most csütörtökön megyek hozza megint, lesz minden, CTG, fajasmeres uh stb. Remelem kiir azutanra is mar vegig, ha meg nem akkor megyek a haziorvosomhoz es ö kiir meg harom hetre, tehat mar vegleg itthon bagyok. Max egy napra megyek be a cuccaimat összepakolni es atadni egy-ket dolgot. Kemenyedes tegnap meg ma meglepöen keves volt, de vasarnap peldaul alig tudtam menni is. Remelem most mar igy is marad, ha pihizek rendesen. Szüleim jönnek hozzank jövö het vegen, anyukam azt mindta, hogy ö addig nem megy haza, amig minden nem ragyog es nincs kesz a baba erkezesere, nehogy nekem kelljen valamit csinalni. Apukam meg közben kifesti a lakast ugyhogy tenyleg nem kell mar semmin aggodnom. Olyan jo tudni, hogy a szüleim meg igy is azonnal jönnek, ha valami segitseg kell, hogy kb 1000 km-re lakunk egymastol.
Szoval most ugy nez ki a dolog, hogy minden rendben lesz.
Elözö temakhoz annyit, hogy en 52 kg-rol indultam, most a 28. heten tartok 58,7 kg-nal. Szerintem ez eddig jo, de nem erdekel a dolog, fö, hogy minden rendben legyen. Pocimeret 86 cm, ami szerintem nem tul nagy. Csütörtökön biztos meg tudja majd mondani a doki, hogy kb mekkora a babo sulyra meg meretre, majd megirom.
De jo nektek, hogy taliztok! Hat en eleg messze vagyok töletek... de majd gondolok ratok!
Neztem a tablazatot, lassan nalunk is beindul a babaesö! olyan izgi!
puszi mindenkinek! Es hajra enyhe idö!!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Helló!
Nektek nem problémás bemászni az ágyba, kimászni az ágyból, illetve megfordulni az ágyban?
És hogy álltok a zuhanyozással? Én kezdem elveszíteni közben az egyensúlyérzékemet.
Nemsokára megyek az orvoshoz, és akkor megtudom a vércukorvizsgálat eredményét is. Remélem, rendben lesz.
Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Bori Kép
ment a mail

Macs Kép neked is. És bocs, de én happy vagyok, hogy ilyen idő lett. Sok előttem szóló anyukához kapcsolódva, a múlt héttől tropa voltam, de ez szuper. nem tudom, ti a város/ország mely részében vagytok, de itt dél budán nem fülledt a levegő egyáltalán. Erről csak ennyit. Azért az ananász remélem segít Kép
Hétvégére, péntektől már napsütést mondanak, ami kell is, mert ti taliztok, nálunk meg szombat és vasárnap is kerti jamboree van.

Moszi Kép Volt színház vagy lesz torna? Én megyek.

Ikres mamik Kép Olyan jó, hogy ilyen szépen fejlődnek a gyerkőcök. Kitartás!

Mi jól vagyunk. Kis lurkó iszonyú aktív, de már hetek óta. Egyre inkább az az érzésem, hogy nem fér el a hasamban, mert az elmúlt 2-3 hétben a hasam nem nőtt, de a bébi igen, így bármit csinál mindig hozzáér valamihez.

Ma van almanapom Kép Nem mondom, hogy jól bírom, de kibírom Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

A fordulásnál akadnak nehézségek, a többi még megy, bár az ágyon is biztos sok múlik! :-)
Liv: Mekkora a pocakod? és honnan indult?
Óvatosan a zuhanyzással!

Eszti
koczkapaczi

HaliKép

Érdekes amit az időről írtok. Nekem semmi bajom nem volt a kánikulában, pedig naphosszat kint voltam a fiammal. Amióta azonban bejött a hidegfront hétfő éjjel, alig vánszorgok, állandóan keményedik a hasam, alig bírok aludni. Szóval én a kánikulára szavazok, ha ez vigasztal MacsKépKép

Az én hasam múlt hét óta jó nagyot nőtt és már látni néha a baba alkatrészeitKépKép Tegnap este ide-oda rángatózott a hasam külső szemlélők számáraKépKép Apája el is nevezte a babót break-táncosnakKépKép

Liv
Nekem azért gond az alvás, mert megfájdul az oldalam, elzsibbad és még délre se járatódik be, hiába tornáztatom. Megfordulásnál néha nyilal a hasam. Az egyensúlyommal még nics gond. Drukk a vércukihozKép

ReditkeKép
AlmanapKépKép Nem lehet könnyű, kitartás.

na pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Edit!
Szerencsére színház nem volt, így viszonylag pihent vagyok, azaz megyek tornára.

Liv! Az ágyba be és kikászáláodás nálam már nagyon muris dolog. Már az is percekbe telik, hogy odabújak a férjecskémhez, aki kb. 10 cm-re fekszik tőlem.
De ezeken már csak jót nevetek.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Moszi Kép Szuper. Gondolom, ma nem kinn lesz a füvön Kép Én most vettem észre, hogy a polifoam-ot otthon hagytam, de nem baj, van egy kicsi törölköző nálam, a jó kemény padló meg nem árthat a hátamnak Kép

Liv Kép forgás-mozgás: Hát én ma kaptam röhögőgörcsöt reggel, ugyanis hetek óta belebújós nyári papucsban/szandálban rohangászok, aminek felvételéhez nem kell lehajolni. Ma reggel zoknit vettem és fűzős cipőt, és elfelejtettem, hogy van egy kisebb méretű pocakom, így nem a hasam oldalához húztam a térdem, hanem egyenesen fel, mint normál esetben, gurultam is rögtön jobbról-balra Kép
Az ágyunk jó kemény, így ott nincs gondom, de ha elalszom a nappaliban az ülőgarnitúrán, onnét mindig a férjem szokott felhúzni vad vigyorgás közepette Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Csirkesz!
Köszi a drukkot, remélem használni fog!

A front engem is nagyon megvisel, vagyis hogy a hasamat,ilyenkor mindig többet keményedek!

Papzsó! Nekem már a 20. héttől 2000 a méhnyakam, tehát meg van rövidülve, de szerncsére azóta sem változott. Mondjuk én sokat pihenek a keményedések miatt!

Puszi mindenkinek
Györesz 26+4

Kép
Kép
györesz

sziasztok!
Ma voltam dokinal. minden rendben. c2000. gondolom a 32. heten ez a normalis.
Azert persze pihizni akarok, vagyis csak ugy bejarogatni dolgozni kotetlenul. Ehhez kiirattam magam. Tehat dolgozom meg nem isKép
Nekem jobb idebenn, elvezem a munkam, csak neha nagyon almos vagyok.
csengo
Vendég

Csengo!

Jo neked. En mar nem elvezem. Otthon is 1001 dolgot kene csinalnom, de mar nincs ra energiam mire hazaerek.
Mar alig varom a keddet, mert onnantol nem dolgozom. Kép
De mar igy is kivagyok. Kép

Magi
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?