Moszi! Köszönöm a képeket, majd igyekszem felvidulni tőlük.. Pocakégetés
Tányértörés
Eszter! Sajnos én mindig is hidegfrontérzékeny voltam, de eddig csak a fejem fájdogált tőle. Most kifejezetten morcira és depinyóra sikeredtem, de igérem, legkésőbb mire kicsit javul az idő, én is megjavulok!
Most felcaplattam a kisboltba, vettem ananászbefőttet lélekerősítőnek, kiváncsi vagyok bejön-e...
Persze ha már ott voltam vettem egy kupac leértékelt cuccot /pl. apának 2 kg kv-t mert jó olcsó volt, 1 kg paradicsomot/ úgyhogy visszafelé alig tudtam kúszni, annyira nehéz volt a szatyrom! Azt hittem meg is szülök útközben nagyhirtelen, mert úgy belenyilalt a fájdalom a szeméremcsontom környékén a pocimba, de nagyon élesen. Aztán szerencsére hamar elmúlt.. Megfogadtam, hogy többet nem csinálok ilyen hülyeséget, inkább félrerakatom a cuccost, és meló után apát beküldöm érte a boltba. Most még saját magammal is összevesztem, hogy milyen egy marha vagyok...
Magika! Keményedés ügyileg csak azt tudom mondani, amit a szakkönyvben olvastam ill. amit eddig én éreztem. A könyv is írja, hogy könnyű a nagyobb babáknál a magzatmozgásból származó keménységet az összehúzódással keverni. A keményedés nálam egyértelműen olyan volt, hogy az egész méhem egy gombóccá ugrott össze, és határozott körvonalakkal még szemmel is ki lehetett venni, hogy mettől meddig tart. Amikor meg kicsi bambi nyomja hozzá a popiját a hasamnak, akkor csak egy kb. 1-2 tenyérnyi részen kő kemény, de másutt ha megnyomizom a pocim, akkor ott puha. Nem tudom ez segített-e eldönteni
Az én pocim már annyira lent van, hogy a Csirkesz féle vendéglátós-pózt sem nagyon bírom felvenni. Félig hátradőlve terpeszben szoktam ülni /mondjuk szerintem ez is kifejezetten kecses és nőies pozíció
, mert különben nyomja a combom ill. nem is megy vér a lábamba, azonnal el kezd zsibbadni. De ezt csak én érzem, mert nekem meg mindenki azt mondja, hogy "alig" van pocim.. No mondjuk ezzel az aliggal én nem igazán értek egyet, de mind1 rájuk hagyom!
Zsófi! Fedett helyet hirtelen nem tudok, várom az építő ötleteket, de közben megnéztem az országos meterológiai szolgálat és a metnet oldalát, és mindenki kellemes, esőmentes napot jósolt eddig!
Macs