Sziasztok!
Jaj de jó, hogy néha feléledünk!
Május, hogy csináltátok a bölcsimegszeretést?
Elég sokszor vívódom, hogy jó anya vagyok-e, de ennyire sz*r alaknak ritkán éreztem magam, mint a bölcsiben hagyáskor. Ez irgalmatlan nehéz...
Pedig jó kezekben van, nagyon melegszívű a gondozónője. Meg az elmélet délutánonként meg reggel tök tutin megy, mindig átismételjük, mi fog történni, bólogat bőszen, aztán amikor ott akarom hagyni, hatalmas sírásba kezd. "Anya, nem dodooooo" ÓÓÓÓÓ mintha a szívemet tépnék ki...
Ma már rég bent voltam a nevtanban, amikor még mindig a fülemben csengett a sírása. Pedig megvártam az ajtóban, hogy ne sírjon. És azt mondják, utána nagyon jól van, játszik, eszik, és amikor eljön, akkor is nagyon vidám. Csak én viselem rosszul.
[quote="majus3"] írta:majus3h1n1
nálunk nincs a bölcsiben ilyen kezdeményezés. mondjuk én örülnék neki, mert bár én notórius nemoltató vagyok, szeretem, ha a gyerekem lehetőség szerint olyanokkal van együtt, akik viszont minden ellen be vannak oltva
Ez nagyon jó, biztonságos taktika! Asszem én is ez a párt vagyok...
Komolyra véve a szót, a kedvedért (is), Lora, nem tudom... Azt határoztam el, hogy a drnőnket fogom megkérdezni, adok nagyon a szavára. De ő is bizonytalan egyelőre! Hát így nehéz dönteni. De most ott tartok, hogy amíg nem komoly ez a vírus, addig inkább nem. Persze lehet, hogy ha komollyá válik, akkor meg késő/nem lesz satöbbi, de most ezt érzem jó döntésnek.
Ági, hiába érzem így, én sem olvasom el sem a csakoltástne sem pedig a hülyevagyhanemoltatsz cikkeket.
Konyha: nem-nem, nem csak lány játék! Bár P éppen Adél pink konyhájában játszik nagyon szívesen (és öntögeti a vasalós gyöngyöket pohárból fazékba, nagy-nagy örömömre
) de tényleg nem csak pink van. Sőt éppen azt fontolgatom, hogy karácsonyra Adélnak és Petinek közös ajándékként bababútort és kis állatcsaládot veszek a babaházba. (részben politikai okokból - szeretném erősíteni a kapcsolatukat, amit még elég erőteljesen ural a féltékenység
)
ilyet:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT szerintem halálosak...
(ha a gyermekeimnek nem tetszik - de fog - , majd játszom vele én...
Pann: jobbkedvűnek tűnsz, ennek örülök!
vágás: a mesterségek ünnepén vettem egy igazi szuper kést, P kipróbálta: beledöfte egy citromba, és megbökte a kezét. Épp csak nyögött egyet, de én most is rosszul vagyok, ha belegondolok, a kicsi kis pötty helyett mekkora sebe lehetett volna. Jajj. Ma meg kezemben P-val megcsúsztam a lépcsőn, nem estünk el, de a lehető legrosszabbak peregtek le a szemem előtt. Mindenesetre csurig vagyunk őrangyalokkal.
Az Ikea konyha tényleg szuperaranyos és hiperdrága.
Munka: igen, elkezdtem. Nagyon jó, de még rettenetesen szorongok, hogy valamit elfelejtek/elrontok/otthagyok/kihagyok... de nagyon jó alapvetően. Szokom... meg az ezzel járó élményeket, mint mosás éjfélkor, magától növekvő vasalatlan-kupac, vállamontáska-kezembenkenyér-hónomalattdosszié-hátamoniskolatáska-kezembengyerekkéz és rohanááááás...
Remélem belejövünk majd...
Ági konyha..
De amikor annyira széééép gyerekkonyhák vannak! Szerintem nálunk tuti nagyobb értékű a játékkupac, mint a konyhánk.. Érdekes lenne kiszámolni.
Megyek, vagy elájulok, vagy még dolgozom...
Puszi!