Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Természetesen a kutyus is lány. Mi más lehetne? Nálunk igazi nőuralom lesz.

Kép
tigriske1978

Sziasztok: :lol: :lol:

bocs hogy tegnap nem irtam de ledöltem inszem után itthon...

Szóval:pénteken voltam akkor voltak bal oldalon:egy 24mm és egy 15mm tüszikém :lol:
még pénteken szúrtam és tegnap megtörtént az inszem
:lol: :lol: ami bízom benne hogy sikeres volt!

DOKInéninél nagyon sokan voltak nem is volt annyira türelmes mint eddigi tapasztalataim szerint!mikor vártam a zárót megkérdeztem:igazándiból inszemnél mi is a lényeg és mi hozza meg a várva várt sikert a tüszők mennyisége vagy nagysága?
erre ő:valakinek csak csak 1db tüszője van!ennyi volt a válasza... :roll: :roll:
én meg csak lestem...
de látszott rajta hogy kivolt...
szegény..

jah és megkérdeztem a párom eredményeit is :20millió volt tisztitás után meg 17millió :roll: :roll:
sting1982

Sajti, Sting

Nagyon drukkolok nektek!!!!! Na meg persze mindenkinek

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sajt, gyógyulj meg hamar! Tuti kapaszkodnak a kis drágák!Nem is vettem észre a laptetűmet! Reggel siettem nagyon, de azért ezt most elteszem hó végére! :)

Sting, nagyon drukkolok!

Azt szeretném még kérdezni, hogy a decapeptyl pontosan ki van számolva?Mert tegnap reggel egyet elpocsékoltam, még fél álomban voltam.A kupakot úgy akartam lehúzni, hogy a fecskendő végét fogtam, erre a nem a kupak jött le, hanem a fecskendő vége és kiömlött az egész, és újat kellett kiszednem a hűtőből! Egyébként nem is én lennek, ha nem ez nem történt volna meg! :)
Szóval, írassak fel még a dokinénivel?
Vendég

Zsu!

Ha teljes dobozt vettél meg, akkor lehet, hogy fog maradni néhány. Nekem asszem 6 maradt meg. Majd ha látod, hogy kevés, ráérsz akkor iratni szerintem.

Satji, Sting!
Drukkolok nektek a babásodáshoz :wink:

Oroszlán!
Jó lenne ha már megoldódna a dolog. Kitartást hozzá, tudom nem lehet könnyű :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Köszönöm szépen a drukkokat :lol: :lol: :lol:
jól fog jönni okt 22..ére :lol: :lol: :lol: :lol: akkor kell visszamennem :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Zsu!
Szerintem is ráérsz, az UH uk után úgyis mondják, hogy mennyit kell még szúrni belőle.

Én meg azt hittem én vagyok csak béna :lol:
Legelőszőr mikor szúrtam az előre bekevert szurit ( ki tudja melyiket, ezer éve volt ) egy picit kiakartam nyomni, épp egy hangyaf....nyit, mert láttam, hogy levegős. Na az meg be volt szorulva, én meg ahogy megnyomtam az egészet kispricceltem a plafonra :shock: :shock: :shock:

Úgy megijedtem, de aztán írattam másikat 10 000 ért :? :lol:
De utólag jót röhögtünk rajta, még a párom viccelődött is velem, hogy nem is mondtam, hogy úgy kell a szurit adni, hogy előtte őt lespriccelem. :lol: :lol: :lol:

Szóval Zsu ne aggódj, bizti mindenki bénázgat az elején :lol:

heni77

Rony, Heni, köszi a válaszokat! Hát most megnyugodam, hogy nem csak én vagyok ilyen béna! :D Én is kinevettem magam, az uram meg sem lepődött rajta! :)
Vendég

Tigriske:
:lol: :lol: :lol: Ez jó, lehet, hogy nem féltékeny lesz a picikre, hanem majd ő is anyáskodni akar rajtuk. :)

Sting:
Mega-giga drukk ezerrel!!! Két tüszi nálad is? :) Ráadásul szépek a méreteik, ebből már csak összejön valam(K)i! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenjél, remélem most nem kell melóznod.

Heni, Zsu:
Jók az injekciós sztorik, magam elé képzeltelek mindkettőtöket! :lol:
Szerintem ennyi "bénázás" bőven belefér, amúgy meg fogjátok a hormonokra! :D

Rony:
Köszi, aranyos tőled, nagy szükségem van rá! :)

Én apás szülést szeretnék, ti gondolkodtatok már erről? Tudom korai még, de foglalkoztat... :wink:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@:jó kis apás szülés :!: :!: :!: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
egyébként Sajtikám:muszáj manókat összehoznunk ebben a hónapban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oroszlán:nagyon sajnálom ami veled van most sok sok erőt kívánok neked!!!!!!!

Lányok:nem baj ha kicsikét bénák vagyunk csak valami már történhetne:Babaesőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Sziasztok!
Ez a fotó nagyon pihent!!!!!
Sok sikert mindenkinek!!!!
Kép
emeske

sziasztok!

Sting: mennek a drukkok!

Sajtocska: holnap megyek másik dokihoz, remélem ez már felírja a gyogyit :shock: :D Hogy vagy? Én nekem párom nem akar bejönni a szülésre :cry: Ezért nővérem lesz bent :lol:

tigriske: tök jó ötletet adtál a kutyi elkerítéssel kapcsolatba , mert már én is gondolkodtam , hogy ha meglesz a baba akkor, hogy lesz a kutya?!

Heni, Zsu: elképzeltelek titeket :lol: :lol:

Oroszlán: sajnálom, hogy még most se jöttél helyre az a fránya hcg meg monnyon le!!!

angyalka: köszi elvagyok :cry: . A helyzet változatlan, most már azért imádkozom, hogy hétfőre megjöjjön, hogy ne keljen 2x mennem. De majd most :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sztyopane 2009.10.06 17:06-kor.

Kép
sztyopane

sztyopane:köszike és holnapra neked egy kalappal!!!!!!!!

Angyal:Jó volt talizni és örülök hogy ilyen sok petikéd lett!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
emlékszel ez a B terv és ennek be kell jönnie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

Emeske:
Na végre, hogy bekukkantottál! :) Hogy vagytok?

Sztyopáné:
Nálam semmi "tünet", hasam nagy, de szerintem az utrotól. Nappal elvagyok a torkommal, csak a hajnali ébredés rossz, akkor nagyon fáj.
Ja, nálunk sem akart, de megmagyaráztam neki, hogy ez biztonságot ad nekem, ráadásul tuti "szebben" viselkednek a vajúdó kismamival, ha ott a párja (vagy valaki más). Mondjuk az én dokimra még nemigen panaszkodtak, de ki tudja mikor ér be az orvosom, addig ki vagyok szolgáltatva másoknak...
Sajnos volt már nagyon rossz tapasztalatom, amikor niagara-bládim volt és eü.kaparást kellett végezni, a felvételis orvos úgy ordított velem és szemétkedett, hogy miért nem mentem korábban orvoshoz ezzel. Mondtam neki, hogy mentem, mire ő: dehogy ment! Erre elkezdtem zokogni. Akkor meg azt kérdezte, minek bőgők? Nagyon nehezen higgadtam le, majd elmondtam neki, hogy a BMC-be járok és kaptam gyogyót is, de nem használt. Utána elhallgatott. Sajnos a párom nem volt bent a vizsgálóba (kint ült), mert akkor nem mert volna így viselkedni velem. Egyszóval én már nem fogok kockáztatni, az tuti!
Bizony, na majd most sikerül! Ha már felvetted azt a csíkos pólót... :wink: Muszáj sikerülnie!!! Én nagyon drukkolok nektek! :)

Sting:
Azon vagyok, gondolom te is! :) Pihensz?

Pá Drágáim!
sajt@

sting: Mennek a drukkok a pozitív teszthez.

zsu: Az én első merionalom ugyan nem ment kárba, de az ujjamat sikerült elvágni vele. Az egyik kezemben az oldat, a másik kezemből folyt a vér. És még szuri nem is volt.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

sajtocska: remélem, hogy a felvett poló meghozza a várva várt eredményt. Én nem vagyok felfújódva, de a mellem az iszonyúan megdagadt :shock: Lehet, hogy engem ott fújt föl az Utró? :shock: :?

angyalka: merre vagy? Urad mit szólt a 11 petéhez? :D

Kép
sztyopane

Sztyopáné:
:lol: Más bezzeg örülne a nagy cickóknak! Nemhinném, hogy az utro miatt feszül a melled, bár... Annyi fura dolog történt már itt, hogy nem kéne csodálkozni. Kíváncsi leszek, hogy mikorra csökken. :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!!

Sztyopáné: dolgozok :( ...nagyon felemleő munkát sikrült találni nekem...dobozokat pakolászok és azokban kutatok az Apehnek...különböző számukra fontos és érdekes papírokat keresgetek...ott az irattárban nincs gép :(
Nagyon szurkolok NEKTEK (Te+Sajt+"B" terves Stingnek) :!: :!: :!: Annyira örülnék más örömének is :D :D :D
A Párocskám boldog volt mikor mondtam neki,hogy 11 db tüszőm van...azt mondta: jajjj,de jó milyen sok Nórika-baba lesz :D :D :D azért remélem ebben lesz 1-2 fiúcska is..,de szerintem ennyi nem fog akkorára megnőni,hogy tudjanak is vele mit kezdeni..szerintem..

Oroszlán: nagyon sajnálom,hogy még mindig ezzel küszködsz..de, egyszer mindennek vége...remélem már az uccso inekciót fogod kapni..

POZITÍV HÍREKET A K A R O K HALLANI :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sajt,Sztopáné: hétfőn mentek tesztre???

Sting: hétfőn a dr.nőnél baromi sokan voltak..mikor én bementem hozzá u.h.-ra már akkor baromi fáradt volt szegényke..és akkor még 10 óra volt...gondolom,hogy d.u-ra még fáradtabb lehetett...

Sztyopáné: majd a párod boldog lesz az óriási keblektől :wink: :wink: :wink:

Kép

kiss angyal

angyalka: de csak óvatosan a dobozokkal, nehogy megemeld magad! Hát akkor elleszel egy darabig mire az apeh-ot kitudod elégíteni :? :shock: Apa örül minden ilyes fajta növekedésnek :wink:

sajtocska: nekem a múltkor is így volt, aztán elmúlt és jött bládi

kis pozitívum:
Kép

Kép
sztyopane

Sziasztok

Sajt, hát apásszülés nálunk tuti nem lesz, az uram nem bírná ki, a szurimat sem tudja nézni, ahogy beadom! :) Bár lehet, hogy azt más sem tudná, amikor így bénázok... :D

Vicky, hát az nem lehetett túl jó, hogy elvágtad az ujjad, ezen gondolkoztam, hogy hogy fogom az üvegcse nyakát letörni ujjvágás nélkül, ahogy én ismerem magam... :)
Vendég

zsu: Utólag rájöttünk hogy csak annyi a titka az üvegnek, hogy meg kell nézni hol van bereszelve. És valami konyharuhával letörni. Elég sok merionalt kellett beadnom és utána egy sem roppant össze a kezemben. (Egy ideig apa törögette azért. :) )
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

sajt, kiss angyal, sting, sztyopáné, zsu és mindenki....
mennek a drukkok mindenkinek.

nálam annyi van hogy szedem a gyógyszert hogy megjöjjön és kezdjük a lombikot, megvártam a dokimat.
nektek a gyógyszer után hány napra szokott megjönni? akik gyógyszerrel menstruáltok?

kicsit bajság van nálunk mostanában, vasárnap meghalt a keresztapám, hétfőn anyukám unokatesója , meg egy másik közeli ismerős, ma meg egy 22éves lány ismerősöm.
Azt szokták mondani, hogyha egyet elvesz a jó Isten ad helyette másikat, én most ebben nagyon reménykedek hogy sikerüljön a lombik és ne akkor legyen vidéken a temetés mikor beültetésem lenne.
kicsit most magam alatt vagyok, mert a cégnél is túlóra van, tegnap 11 órát dolgoztam és már nagyon elfáradtam mire hazajöttem.
jók legyetek és kezdjétek a pozitív híreket hozni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne, sajnálom, hogy ennyi baj van nálatok mostanság, ez borzasztó! :(
Vendég

sajt@: Néha zugolvasok,de nem tudlak ithagyni titeket.
Lesem mikor,kinél,mi történik.
Köszi kérdésed, jól vagyok. Mától nem dolgozom. Meglátjuk mi lesz.
Hányinger az van rendesen, aludni se mindig sikerül, de ez kell. Ha vmelyik nincs már aggódok, hogy minden rendben legyen.

Kép
Kép
emeske

emeske: Gratulálok még egyszer. Átnézel a babát várunkba néha? Most babaeső van éppen.
vicky79
Budapest III. kerület

Kis anygyal, amikor voltál uh-n és vittél pisit, akkor mennyi időt kellett várni az eredményre?
Vendég

Sziasztok!

8

Kiss Angyal:
Nekem még 8 nap van a tesztig! :)

Sztyopáné:
Sajnálom, hogy úgy tűnik bládi kopogtat... :(
Azért én még mindig reménykedem benned.
Jó lenne ha hármasban - Stinggel összehoznák a következő triót! :)
Mondtam már? Jók a tökeid! :lol:
Épp most sütök kanadait, tegnapelőtt meg sütőtökkrémlevest gyártottam. :)

Zsu:
Muris lenne, ahogy inkább a férjedet istápolnák a szülőszobán :)
Persze én sem mindenáron szeretném, de bízom benne, hogy a Zuram nem lesz rosszul - elvégre a szurizást is ő csinálta nekem.

Lukácsné:
Ez szörnyű... Nem is tudom , hogy lehetett szinte egyszerre ennyi haláleset, borzasztó! Őszinte részvétem!
Kép
Nálunk szombaton lesz temetés, meghalt a férjem apai nagymamája, egyben az utolsó élő nagyszüleje. Szegénykémet megviselte, bár nem mutatta annyira, de én tudom.
Doki nem mondta, hogy mikor fog megjönni? Milyen gyogyót kaptál?
Nekem Regulont adtak legutóbb és a az abbahagyástól kezdve a 6. napon jött meg.

Emeske:
Örülök, hogy néha benézel. Remélem a "vacak" időszakot hamar átvészeled és akkor már más dolgok miatt fogsz izgulni - persze szigorúan jó értelemben! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné: sajnálom,hogy ennyi szomorúságon mész most keresztül :cry: :cry:

Vicky: babaeső a Bmc-ben készült babák :?: :?: :?:

Sajt: szorítok Neked,hogy minnél előbb bábáskodjon a Zurad :wink: :wink: :wink:

Sztyopáné: még én is reménykedem a keresztgyerekekben :!: :!: :!: azt elfeljetettem mondani ma Neked,hogy a mhnyh 6 mm..

Ma voltam a BMC-ben..nem voltak ma olyan sokan..dr.nővel is beszélgettem...van ám neki kisbabája...nem a pocakjában már megszülte :D azt nem kérdeztem hogy mennyi idős a gyerkőce...és még szülni is tudok nála,ha már egyszer eljutok odáig :D :D :D
a 11 db tüszőből 9 db maradt..ezt nem nagyon értem,elfelejtettem megkérdezni,hogy ez mtől van,de józan paraszti ésszel arra gondolok,hogy a másik 3-om nem nőtt akkorára,hogy azt figyelembe vegye :roll: 4 db 14 mm -es tüszőm van 3 db 13 -as a többit már nem tudom :oops: pénteken megyek megint u.h.-ra és akkor tudom meg,hogy hétfőn,kedden vagy szerdán lesz a leszívás...és pénteken még vért is vesznek valami hormont néznek..

Zsu: a pisire nem kell olyan sokat várni (ez persze attól is függ,hogy mennyi ember van)...abból csak megnézik,hogy nem vagy e terhes...

Kép

kiss angyal

Kis angyal, köszi, hogy válaszoltál, azért kérdeztem, mert a papírra az van írva, hogy eredmény dél és 2 között várható. Meg, hogy vinni kell 4 menopurt és egy gonalt, ezeket ott beadják?
Bocs, hogy ennyit kérdezek.... :oops:

Sajt, ma én is sütőtököt csináltam! Nagyon szeretem! :)
Vendég

kiss angyal: Persze hogy a bmc-ben készült babákra gondoltam. három baba három nap alatt, nem olyan rossz. A dokinőnek már van gyereke?! Ezen most meglepődtem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajszik!
Kis angyal!
Szép tüszöid vannak drukkolok neked hogy sikerüljön!!!!
Lukácsné:
Olvasom hogy nálatok is összejöttek a gondok!Öszinte részvéttem!Legyél erös!!!És neked is drukkolok nagyon!!
Sajtocskám!
Láttom számolsz visszafele a tesztig!!Szoritok neked is nagyon!!!
Emeske!
Gratulálok hogy kismama vagy és legyél nagyon boldog kismamai!!Élvezd minden percét!!!
Sting!
Megy a drukk neked is és pihenjél!
Most tudtam meg hogy az egyik ismerösömnek nem sikerült a 2.lombik.
Én el vagyok sokat dolgozom.hétvégén is eszem a gyogyn.gyogyszereket pénteken megyünk vissza akupunkturára.A drága kis párom majdnem levágta a cirkulával az ujját.Voltam egy csoki partin és nagyon tetszet ha van rá mod akkor csinálni szeretném.
Vickykém!És te hogy vagyol???
Bocsi a többiektöl de megyek mert nagyon fáradt vagyok 10-11orákat dolgozok.Puszi mindenkinek!! Kép holnapra

Kép
rózsa11

Vicky: az 3 hónap alatt 3 baba az jó arány valóban :D igen van gyerkőce,én is úgy meglepődtem rajta,hogy még azt is elfelejtettem megkérdezni,hogy fia vagy lánya van...most nézetem meg az MBT cipőt..Te írtad,hogy neked is van ,meg talán ajándékba vettél az Anyukádnak..én majdnem elájultam az árán..amit felvennék,mert valahogy kinéz az 59.000 ft volt :shock: rohadt drága...nem is vettem..persze biztos megéri..de én nem invesztáltam ebbe a lábbelibe,mert a lombik viszi a pénzünket...

Zsu: igen rá van írva a papírra,én nem vittem,mert a merionált már adta az Anyukám régebben nekem, a gonal pedig egy ceruza szerű valami,amit a ott egy üresen megmutattak nekem..azért nem vittem különben,mert elfelejtettem :D olyan szétszórt lettem,mint az állat :lol: valami,hűtőtűskában vigyed,mert nekem még a gyógyszertárban is adtak hozzá egy picike táskát,mert fontos hűtőben tartani őket...a 12-14 órás eredményhirdetés pedig arra vonatkozott,hogy kb 2 héttel ezelőtt még volt vv..de már nincs...

Kép

kiss angyal

Zsu: nyugodtan kérdezgessél,amiben tudok segítek :D Te holnap mész..írjál,hogy mi volt :!: :!: :!: nekem most a merionalt 1-ről 1/2 -re csökentette a dr.nő..

Kép

kiss angyal

Rózsa: köszi a drukkokat :D mi az a cirkula :?: hogy van a lelked :?:

Kép

kiss angyal

sziasztok!

angyalka: hát persze ,hogy keresztanya leszel csak úgy néz ki nem most, de úgy döntöttem, hogy nekem a 3-as lesz a szerencseszámom :lol: :lol: Vicky arra írta a babaesőt, hogy a babát várunk topikban 3nap alatt megszületett 3 baba :D

lukácsné: hű... őszinte részvétem és sok erőt nektek.

sajtocska: 8-7-6-5-4-3-2-1-0 ééééééééésssssssssssssss GRATULÁLUNK:
Kép IKREK!!!

Rózsa: hogy vagy?

Voltam ma endokrin dokinál: tök rendes volt megkaptam a metforminomat, de azt mondta, hogy várjam meg a hétfői teszt eredményemet és csak attól függően kezdjem el szedni.

Kép
sztyopane

Kisangyal, igen, holnap megyek, már izgulok, hogy mit fog látni a uh-n a dokinéni.Nekem nem adtak a gyógyszertárban semmilyen hűtőtasakot, csak azt mondták, hogy rögtön tegyem be a hűtőbe, ahogy hazaérünk.Hát addig csak nem lesz vele semmi baj, amíg beérünk, kb, 1óra.
Vendég

Ja, és köszi, hogy válaszolsz! :)
Vendég

Zsu:
:lol: :lol: És holnap mit főzzünk? :lol:
Drukkolok csütörtökre! :)

Rózsa:
Jó hallani felőled :) Tudjátok már, mikor kezdtek?
Csokiparty? Imádom a csokit, főleg a minőségi étcsokkert - akár Gombóc Artúr! :) Ez valami újfajta pénzkereseti lehetőség lett, hogy csinálni szeretnéd?
Párod meg jobban figyeljen az ujjára, különben nem tud majd egy kézzel 5 sört kérni! :wink:

Kiss Angyal:
Tényleg van már gyerkőce? Hány éves lehet, olyan kislányos... :roll:
Szerintem minden okés a tüszőiddel, ilyen soknál esetleg el-el durranhat pár, vagy nem fejlődnek egyformán és ezért nem számolt már a drnő annyit, mint az előzőnél. Rendben lesztek, hidd el.

Sztyopáné:
A próféta szóljon belőled! Mondanám, hogy Allah növessze a szakállad hosszúra - de attól félek, hogy még az unokáid is a ház körül kergetnének ezért, nem csak Te! :lol:
Szupi, hogy megvan a gyogyód, végül kihez mentél, a lakóhelyeden lévő dokihoz?

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok

Most értünk haza a BMC-ből...hát nincs jó hír, van egy 15mm-es ciszta valamelyik petefészekben, most hétfőig reggel és este is kell szúrnom a decát, hétfőn kell mennem vissza uh-ra, és ha nem szívódik fel, akkor leszívja a dokinéni, tele a gatyám!!! Kis angyal, egyből rád gondoltam, hogy te is így jártál! :(

Sajt, ma én nem főzök!!! :P Ma anyu főz valamit! :) Munkamegosztás.... :)
Vendég

Sziasztok!

Sztyopane:
Nem értelek, előbb kaptad meg az endokrinológustól a gyógyszert, minthogy meglenne az eredmény? :?: :?: :?: Vagy lemaradtam valahol? :oops:

Zsu!
Sajna, a ciszta pedig monnnyyyon le!!!!
De jó hír a rosszban, hogy a stimut nem kell abbahagyni, a rengeteg idő, meg lóvé nem veszik kárba. Drukk, hogy minél fájdalommentesebb legyen!!!!
Igen sajna ez a hormonszuriknál előfordulhat! De sebaj, legyőzzük!!!!!

heni77

Sziasztok!

Mivel Kakti annyira eltűnt, és így nincsen táblázatunk vettem a bátorságot, (utólagos engedelmetekkel és önkényuralommal,) hogy vezessem a listát, ki hogyan áll, mert én személyszerint nem mindig tudom követni :oops:

Felteszek ide egy táblázatot, és előre bocs ha valakit kihagytam, illetve, küldjétek el légyszi az adatokat nekem.
Amint mindenkitől megkaptam, ígérem felteszem, és max hetente frissítem , megígérem kisdobos becsületemre!!

Ha van valami javaslat, hogy mi hiányzik még a táblázatból, szívesen veszem az ötleteket

Puszi

Ja!
Akire, ha estleg olvasol itt nálunk, bocsi, de a kismamás adatokat tőled loptam :oops: :lol: De szeretném ha mindenki látná, hogy nektek már sikerült, és nekünk csak követni kell titeket!!!

Puszi

1255001420.1264.xls

heni77

Katt az xls re!

heni77

sziasztok!

sajtocska: igen elmentem ide magánba és meg is kaptam a gyogyit. 3x500 asat.

zsu: sajnálom a cisztát, de téged is rendbe hoznak gyorsan, a ciszta meg monnyon le!!

Heni: lemaradtál :D . Az Ir-em 98 lett és már meg is kaptam rá a bogyit :lol: Ügyi vagy nagyon a táblázattal. :wink:

adatok: sztyopáné 30év Zeke doki, PCOS és IR., 2inszem eredmény 10.12-én hétfőn :lol: :shock: :wink:

Kép
sztyopane

Szióka!

7

Zsu:
Brrr! Remélem felszívódik a kis dög! Küldök egy kis pozitív energiát:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja, pár oldallal ezelőtt írtam a ciszta kimasszírozásáról, esetleg azt is bevetheted, hátha neked használ... Drukkolok!

Heni:
Te egy TÜNDÉR vagy! Nagyon örülök, hogy bevállaltad a táblázatot, szerintem nem csak a magam nevében beszélek, de sunnyogva vártam, hogy valaki megcsinálja... :oops: Én nem vagyok olyan ügyi, ezért nem is próbálkoztam.
Hozzám még beírhatod, hogy IR és Pcos, illetve az 5. inszemnél tartok most, eredmény okt. 15-én.
Örök hála, te drága!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.10.08 15:51-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopáné:
Na látod, nem kellett Pesten bóklászni dokihoz! Kívánom, hogy hamar rendbejöjjön az IR-ed! Diétáznod nem kell? Kontrollra mikor rendelt vissza?

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

sajtocska: diétám is van :cry: 160CH os, most próbálok ismerkedni vele, hogy mi is az :shock: . Hát érdekes lesz :? Ha elfogyóba van a gyógyszer akkor kell vissza mennem és megbeszéljük a továbbiakat.

Kép
sztyopane

Sziasztok :lol: :lol:

Jó sokat irtatok!

Heni:ügyes vagy nagyon a táblázattal kapcsolatban...
nálunk:3inszem
probléma:ismeretlen vagy hogy irjam hogy semmi gond?

egyébként szegény Kakti kismaminkat kihagytad..

vagy csak én nem láttam.. :oops: :oops: :oops:

csajok:most már tényleg sűrgősen babásodni KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!

nem is nagyon tudok most visszaolvasni de azt azért olvastam,hogy

Zsu:te kis szegény.... :cry: :cry: :cry:
de ha Angyalunk túlélte akkor te is túl fogod a leszívást!
ne idegeskedj!!!!!!
sting1982

Sztyopáné:
Azta! Azt hittem, ha ilyen "alacsony" az IR-ed akkor, lazább CH-diétát kell tartanod! :cry: Ne izgulj, majd belejössz! Vannak hozzá leírásaid? Küldjek privibe?

Sting:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagy? Valami tünetke? :)

Pá Drágáim!
sajt@

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááá!!!!!!! Laptetűűűűűűűűű!!!
Kép

És pont a 700. oldalon! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?