Eleni
Köszönöm kívánságaidat, remélem én is hogy most minden rendben lesz. Már nagyon készülünk, szedem a csodabogyókat (sajnos elég ramaty az immunrendszerem), erősödök, nem idegeskedek (csak néha), szóval megpróbálok most olyan elő-körülményeket teremteni, ami talán a múlt alkalommal nem volt meg. És ha többet/mást nem is, de legalább ennyit meg tudok tenni a leendő babánkért.
Szerintem nem lehet, hanem biztosan
fogsz még jönni ide
Györgyi
Vigyázz nagyon magadra!!!! Ha dolgozol, felejtsd el, irány táppénz!! Remélem otthon vagy és pihengetsz, nem szabad komolytalankodni. Mivel már "túl vagyok" én is
-de csúnya kifejezés- egy vetélésen, már át tudom érezni a súlyát. Akkor én nevetgéltem, mikor tanácsolta az egyik dokim, hogy menjek haza táppénzre (talán 7 hetes voltam), én meg pislogtam rá, hogy "eznemnormális hát annyi melóm van, még most is dolgozni megyek innen vissza, mert muszáj" - aztán nem mondom hogy emiatt, de mégsem maradt meg a baba... és legközelebb amint lehet, otthon fogok maradni
Leginkább mert orvosilag is alátámasztják ennek szükségességét. Szóval Neked sok-sok pihit (Nikike mennyi idős? - lehet hogy egy nagyobbacska mellett nem lehet annyit pihenni, de mégiscsak a cél érdekében
És nem szabad rosszra gondolni, csak szépre-jóra
K78
A Tiszapart a szokásos
Most nyári szezonban hol egy bicajost, hol egy kutyást, hol egy fagyizós tömeget kell kikerülnöd
De van egy sajátos hangulata, ritkán ugyan, de ki szoktam én is jutni egy-egy sétára. A Tiszaligetben a csónakázó tónál jobban szeretünk sétálni, az olyan meghitt, csendes, bár oda kisétálni
Mgabi
Ne szomorkodj légyszi! Smile-kat látod Te is tudsz
szomori-fej : ( csak szóközt ne hagyj a két jel között, vidám fej : ) szintén szóköz nélkül. Van még ez az idétlen vigyori, azt most nem tudom, meg van valami piros paprikás mérges smile fej. De itt oldalt a társalgó menüjében a dokumentációban (talán formázás) találsz egy leírást mindenféléről (színes betűk, kis betűk, nagy betűket hogy lehet írni, táblát beszúrni stb.)
Nekem ma elég sok dolgom lesz, úgyhogy jók legyetek, - megpróbálok még benézni azért.
Frézia