Sziasztok!
Judy, most már tökéletes a két csík! Tényleg nincs kétség, ez baba.
De azért soha se mondd hogy utolsó!
Járhatsz még úgy mint Márti, hogy egyszer csak ott lesz a baba a pociban mindenféle rákészülés nélkül!
És egyáltalán nem vagy öreg!
Én a 38 évemmel nem botránkoztatom meg a dokikat, a szemük sem rebben. A 4. gyereken inkább!
Mondom én is a páromnak, hogy az utolsó baba, erre vigyorogva közli, hogy Ginusnál is ezt mondtam.
Nagyon találó a vonalzód! Tetszik!
Amúgy hogy érzed magad? Hányinger, szédülés? (remélem nincs).
Szedsz valami vitamint? Mikor szólsz a dokinak?
Tudom, hogy a 6. hét előtt csak max petezsákot látnak, de legalább azt meg tudja erősíteni. Bár Ginussal 5+6 nál már volt szívverés. Ennél a babánál csak a 7. héten látott.
Szombaton a lezajlott a szülinap jó fárasztó volt, após 4 testvére gratulált, az 5. úgy kiakadt, mintha éppen neki szülném a gyerket
Hogy fogunk megélni, mi lesz a gyerekekkel, elszegényedünk, ők gyerekként szegénységben éltek, ezt akarjuk mi is? stb...
Na a párom jól kiosztotta a nagynénjét, a lényege az volt, hogy foglalkozzon a saját családjával.
Este meg elmentünk kettesben és megnéztük a Becstelen Brigantykat. Naaaaagyon jó film! És nagyon jó volt a gyerekek nélkül kicsit kikapcsolódni.
A két nagy vigyázott Ginusra, megvacsiztatták, megfürdették és lefektették. Mikor hazaértünk már majdnem éjfél volt, csak a fiam volt fent és netezett.
Nagyon büszke voltam rájuk.
Na, most jó sokat írtam, ti jöttök! Főleg Panny, ő sokkal le van maradva