Sziasztok!
Marcsi, nekem is jó az okt. 26 hétfő! Szívesen megyek!
Gabi, a kis Nóra nagyon cukiiiiii!!! És az a piros szerkó, az nagyon menő!
TENGDI: hát semmi okosat nem tudok mondani, marha nehéz lehet, vhogy túl kell élni ezt a beteges időszakot...minden elismerésem hogy ennyire jól bírod, persze nincs más választásod!
Gyógyulást kívánok Máténak és a legjobbakat!!! És amúgy te már jobban vagy?
Én szép csendesen meghúzom magamat, és nem osztom az észt senkinek, mert nekem annyira jó dolgom van Luca mellett, hogy az már szinte kínos, mikor ismerős anyukáknak mesélem!
Akárcsak Crissyéknél Emma, Luca is alszik este f10-10-től reggel 7-ig, de van hogy f8-kor tér magához. Max. 1-szer "ébred fel", úgy reggel f6-6 között, forgolódik, nyöszörög, de a szemét nem nyitja ki, cumi befigyel a szájába és 3 másodperc múlva alszik megint.
Aztán a reggeli kaja után játszunk, és úgy 9-f10-től megint alszik 11-f12-ig. Délután már csak 20 perceket alszik, abból egy alvás séta közben van a kocsiban.
Tegnap mértük le: már 5,46 kiló, a múlt héten 19 dekát hízott, ismét magára talált, és tisztességesen nyomja magába a kaját. Napi 4-szer 180-200 milit simán betolja. Próbáltam rászoktatni h inkább 5ször egyen kevesebbet, de nem igényli, neki ez a rendszer jön be.
Esztkének üzenem, hogy napirend 4 hetes korban nálunk sem volt, úgy 6 hetesen alakult ki, és Luca saját maga alakította ki a dolgokat, én alkalmazkodtam hozzá. De számítok rá, hogy ez a mostani napirend is bármikor felborulhat, ki tudja mi lesz pár hét múlva...
Viszont vettem én is Infacolt, mert vasárnap lepasszoltuk Lucát szüleimhez, mi kimentünk Budaörsre az outletbe. Hív apám, hogy ordit a gyerek, mert valszeg fáj a hasa, de úgy ordított szegény mint még soha, vagy 6an ugráltak körülötte de hiába....na mi meg rohantunk haza, mert tök ideg lettem, persze mire odaértünk, már röhögcsélt. Na ez volt élete első hasfájása, gyorsan elugrottunk a westendbe, és a DM-ben vettem Infacolt, azóta minden esetés előtt adom neki. Hasfájásnak nyoma sincs!!!!!
Az útmutatóban az van irva, hogy 3-4 napon keresztül kell adni minden étkezés előtt, de sztem felesleges....TI HOGY CSINÁLJÁTOK???
Bár ma még adom neki, de holnaptól nem akarom.
Az ökle folyamatosan a szájában van, kajálás közben is próbálkozik, de leszerelem....kicsit korai lenne 3.5 hónaposan fogzani! De lassan felszerelkezek én is homeós bogyókkal.
Még vmi: sztetek a borostyán lánc használ? Megmondom a frankót, h én hülyét kapok attól ha egy babának ez a lánc ott figyel a nyakában, nagyon nem tetszik és idegesít hogy beleakad, megfullad, stb....de sokan mondják h segít és enyhíti a fájdalmakat.
ja és sajnos Luca már végleg abbahagyta a szopizást kb. 5 napja. Egy kínszenvedés volt neki is, és nekem is, alig jött vmi, alig 10-20 mili, hiába szedtem a More Milk-et, így úgy döntöttem hogy vége. A szívem megszakadt, de hát ez van.....
Remélem a köv. gyereknél nagyobb szerencsém lesz az anyatejjel....
na most megyek, mert felkelt a kisasszony
Üdv,
Rita