Új privát üzeneted érkezett!

Timcsi!
Nem jó a link. :cry:

hajni...
Budaörs

Hajni, nekem működik! Írd be a gugliba, Holiday Point Hotel

Kép
timcsi82

Timcsi!
Sajnos hiába írom be gugliba és találja meg nem megy a link férjemnek sem és más böngészővel sem.....De találtam egy másik oldalt ahol ismerteti a szállodát.Viszont nem talállak ismerőseim között. Küldsz egy nevet priviben?

hajni...
Budaörs

Sziasztok! Jó reggelt!

Hajni! Mennek a drukkok mára, az első nagy lépés megtételéhez!!! :D

Mókica! Mai hő?

Aisha?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lányok,

Tűű dokihoz lenne egy elcserélhető időpontom. Október 8. 13,30 kontroll időpont ! Ezt szeretném 1 héttel későbbi, vagy akár november első heti időpontjára elcserélni.

Ha holnap délután 4-ig senki nem jelentkezik, lemondom az időpontot.

Üdv,
Niki[/i]
mniki

Hali!
Lucuzs, 36,5. :) Piri még nincs....
Aisha, talán még egyben.... :)
mókica

sziasztok.

Mokica drukkkkkkk

Kép
monyo83

Sziasztok!

Timcsi,
képzeld, nem írta ki, hogy van privim! :evil:
De ma reggel válaszoltam! :P :P :P :P :P

Hajni,
drukk mára a nagy lépés megtételéhez!
Elárulod nekünk, mi lesz a nagy lépés! :roll: :oops:

Aisha,
mai Zsebi-jelentés?Még 2in1?????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Elkelt a csereidőpont !
mniki

Timcsi
Nagyon szép helyen voltatok :) Irígy-irigy

Ranita
Teljesen meg tudlak érteni :roll: Nekem is elég nega gondolataim vannak vagy voltak most. De én is rájövök, hogy biztos hülye vagyok, hogy ilyenekre gondolok. Nem is kéne ilyen butaságokon törni a fejemet. :)
Mennek a drukkok neked is péntekre ezerrel! +++++++++++++++

Mókica
Mennek a pozitív energiák ++++++++++++++

Mniki
Csábító ajánlat, rá is harapnék a horogra, de nekem túl korai az időpont és az enyémmel sem mennél semmire, mert pont nov közepe vége :(
Azért köszi a felajánlást.

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Igen még mindig 2in 1! Csak ma lusta napunk van, apácska itthon van és inkább vele vagyok ma egész nap. Főzünk valami finit...

Üdv.
Aisha
aisha

Meli,

köszi a megtiszteltetést, igyekszem rászolgálni.

Később lesz időm írok privit.

Elnézést a többiektől, rohanok.
Vendég

Sziasztok! Írtam már ide egyszer-kétszer, mindig okos válaszokat kaptam. IRes, PCOS vagyok, most volt az első lombikom, de sajnos nem sikerült (korábban volt már három inszem) . A véleményeteket szeretném megkérdezni, a lombik előtt (már szedtem a fogigátlót, amikor csináltunk a vv-t) 76 volt a terhelt inzulinom, az éhomi 9. A Mensbe járok, Rentz Ritához, azt mondta, hogy hát semmiképpen nem a legjobb érték, de ha mi akarjuk, próbáljuk meg a lombikot. (előtte fél évig szedtem a met-et)

Szerintetek ez az inzulin mennyiség befolyásolhatta a megtapadást? Ti mennétek a következő lombikra vagy fagyis beültire? vagy szedjem még fél évig a metet a következő beavatkozás előtt? Mit tennétek? (van itt olyan, aki lombikozik PCOsval?)

Kép

Kép
bébike4

bebike mennyi met et szedtel?

(nekem is 76volt a terheltem de en spontan babasodtam )

Kép
monyo83

Sziasztok!
Ritkán jövök,de olvaslak benneteket....az ok,hogy ritkán írok,hogy nem akarlak idegesíteni benneteket....mert tudom,mennyire rossz az,ha még nincs eredménye a küzdéseknek!
DE sok-sok pozitív példa van itt,hála....kitartást kívánok Nektek!
Hajni nagyon eltűntél az életemből....
Aisha miattad is izgulok....végén még úgy jársz,mint Én a légvégéig kihúzod!
Teszek pár képet,hogy mi lett a mi KicsiCsodánkból....remélem senkit sem zavar!
Kép Kép Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi: én már felkészültem a kórházra, szépen minden összecsomizva, de szerintem Zsebike inkább bent, mint kint...de 4 napja van még, aztán irány a kórház.lehet még császárral végzem. de most ezek nem rémisztenek meg, fel vagyok készülve mindenre.

Üdv.
Aisha
aisha

Kandika,
jajj de jó, hogy jöttél!
Hát persze, hogy nem zavarsz!
És Belián egyszerűen zabálnivaló!
Azért néha ide is beköszönhetszám,mert sokkal könnyebb nekünk a baba utáni harc, ha látunk pozitív példákat magunk előtt!Mert így sokszor csak a sebeinket nyalogatjuk, és nem mindig tudunk bízni benne,hogy egyszer nekünk is elérkezik a KicsiCsodánk! :D
Ölellek!

Loviné,
köszi!
Várom az üzidet! :D

Aisha,
jó főzőcskézést!
Akkor apácska kint izgul majd, ugye?

Bébike,
én épp lombik előtt vagyok!Valamikor november végén, december elején kezdünk majd!
Nektek van egyéb gond is, hogy lombikoztok?
Sajnálom, hogy nem sikerült a beülti! :cry:
Túlsúlyod van?Mennyi metet szedsz? A doktornő emelésre nem gondolt?
Van itt pár lány, akinek ennél magasabb inzulinnal sikerült spontán a baba.Tehát ez sem törvényszerű!
Ti melyik intézetbe jártok?Az ottani dokid mit mondott?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Monyo: április eleje óta szedem, eleinte 2*500-at, júliustól 3*500-at, de én még igazság szerint ezt is keveslem (RR a doktornőm, ő egy kicsit óvastosnak tűnik nekem) Te mennyit szedsz/szedtél, mikor babás lettél? (Amihez nagy gratula!! :lol: ) És mennyi idő után lettél terhes?

Melinda: a férjem miatt mentünk lombikra, a Róbert Klinikára. Neked mennyi az IR-ed és mit szedsz rá?

Kép

Kép
bébike4

Kandika gratula Belianhoz.Gyonyoru baba,az elso kepen zabalnivalo :) nekem az a kedvencem.
gyere surubben es tegyel fel kepeket.

bebike,en kiveteles eset vagyok csak 1*850 met et szedtem 2006janurjatol(akkor 21es volt az inzulinom) 2008szeptemberig,aztan 5ho szunet(diane kura a magas teszto miatt) majd ujra kezdtem 2009 februarban(ekkor volt az inzulin 76)
4ev spontan probalkozas utan jott Noci.

Kép
monyo83

aisha bizti nem kell csaszar ha mar beileszkedett akkor ki is fog szepen bujni.
nalatok mindenkepp inditanak ha lejar a termin?

Kép
monyo83

Köszönöm,hogy nem zavarlak benneteket!Jó teszek képet,de ha valakit zavar...szóljon és leállok!

Aisha!Nem akarlak elkeseríteni,de Nekem 6db belső varratom lett és 4 külső...és kb. most esett ki a belső utolsó darabja....és nem volt kellemes...és az egyik ismerősöm később szült mint Én és csaszis volt és Ő már ezer éve jobb állapotban volt...szóval teljesen mindegy,hogy bújik ki....csak legyen már kint és egészséges legyen!!!

Melinda,nagyon kedves vagy!Köszike!!!Az idő sajna megviccel minket,látod Nekem is hány év volt....Natira majd 7évet,Belcsire 10-et vártunk...vagyis 8 és fél év után feladtam...és mégis lett Ő!!!!Szóval nem feladni,mindenkire vár a maga kis Csodája!

Bébike!Szia!Én majd 3évig szedtem 3x850 ill 4x850 merckformint és semmi,vagyis nem lettem terhes...de amikor leálltam vele....jött a Csoda!SZóval ez egyén függő kire hogy hat és milyen mennyiség!Ja és Én nem voltam IR-es sem!-ja és az inszem közelébe se jutottam sok-sok szuri hatására se....és amikor meg még C vitamint se szedtem....
Kitartás Neked is!

Monyo!Neked is köszike a fogadtatást újra!
Nekem Belcsi nem illeszkedett be,azt mondták előző nap,hogy ne is szülessen meg(se fájásom nem volt és nem a víz szivárgott belőlem),mert akkor csaszi lesz....de pár órával később a szülésznőm azt mondta,majd Ő helyre teszi a kobakját...és tágított-illesztett és a kicsi fiam csak mozgott-csak mozgott és hátrált....de mégis mi győztünk és simán meg tudott születni...igaz a belső varratok ezért vannak....de nem bánom,megérte!

Na nem okoskodok tovább!
Kitartás lányok!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Monyo: normál esetben adnak 2 hetet és akkor indítanak, de sajna nekem nem normál az esetem. A cukrom magas volt és szerintük terhességi cukros vagyok, így diétáztam, meg metet akartak adni, de azt nem bírtam. Most a cukrom jó, de babóca nagyobb volt az utolsó uhun. Félnek valami lesz ha tovább hagynak, így megindítják 6-án. A császárt azért írtam, mert ha nem reagálok a hormonokra nem fognak hagyni, hanem császárral megszülöm. Ezek az itteni szabályok. Nem tudok, és nem is akarok ezek ellen harcolni, ami jó a babának azt követem, mert mindig ezt mondják, hogy a baba egészségét és az enyémet nézik.

Meli: igen apácskával így egyeztünk meg, hogy amíg akar marad sétálgat velem, masszírozgat, ahonnan ő már nem akar jelen lenni a sógornőm jön be. Aztán ha megvan a baba gondolom fényképez, meg elszedi tőlem, és ő fogja dajkálgatni olyan jelszóval hogy pihenjen csak az anyuci.

Bébike: nem értek én a lombikhoz, de pl nekem terhesség alatt 2*1000 metet akartak adni...hallottam olyat aki 3*1000 met mellett babósodott. Szóval lehet most kellene egy kis szünet és kis idő a szervezetednek és aztán újra lombikra menni. Mint mondom nem értek hozzá, csak ez jutott az eszembe.

Üdv.
Aisha
aisha

Meli,
privi ment!
Vendég

Andika,
nem zavarsz minket épp ellenkezőleg, szívesen látunk.
Gyönyörűséges Beli baba. :wink:

Akinek kell , drukkok mennek! :lol:

Lucuzs,
látod ,látod! Alakulsz mint pupos gyerek a prés alatt.

Aisha,
drukk a kiscsajszinak a kibújcsizáshoz.

Bébike,
én megvárnám amíg helyre nem jösz.Én lombikoztam met nélkül sikertelenül és utána (még nem voltam rendbe)és nem sikerült.
Pedig én 3*850-et szedek.
Vendég

Sziasztok!

Csajok! Olyat csinált ma a testem, hogy még magam is nagyon meglepődtem rajta. :shock:
Ugyebár itt van Piri, és mostanában visszatértem a betkós megoldásra (csak ritkán nyúlok a tampon után).
És jöttek barátnőmék, ahol már 2 és fél hónapos a kisebb lányka, dumálunk, leseget a babó szemben velem, egyszer csak olyan zuhatag indult meg bennem, hogy azt hittem azonnal elázom. :shock: Pedig az én kis lightos mensieim nem szoktak ilyet csinálni.

A gyerek látványa megmozgatott bennem valamit, asszem velük fogom kúráltatni magam! :wink: :lol:

Ja, és most először fogtam a kezembe, és mit mondjak, nagyon jól áll nekem a baba!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na én is itten!
Aisha, drukkkkkkk++++++++++++

Kandi, gyönyörű ez a babó! :D Én is én is akarok.....

Jelentem új ciklus kezdődött ma. Gyönge, mint a harmat, de van :D
mókica

Sziasztok!

Miújság?
Rég jártam felétek. Valakinél zebra??

Aisha: egyben vagy még?

Loviné: klassz a vonalzód! :)

Lucuzs: Emelték a Merck adagod? Hogy érzed? Jobb?

Bocsi, nem tudtam sokat visszaolvasni, mert rengeteget írtatok.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na folytatom az írást, csak épp hazaért apa, Bogi meg végre egyszer aludt délután, úgyhogy kihasználtuk a helyzetet... :oops: :wink: :lol:

Kandi! Nagyon szép babád van! Angyalka, ahogy alszik!!! :D De a képekből nem gondolnám, hogy még csak egy hónapos! :shock: Nagyon nagyfiús! :lol:

Szia Meme! Magam emeltem, simán bírtam, azóta volt egy 31 napos ciklusom, 20. napi erős pé-vel. Szerintem ezért.
Veled mizu? Hogy vagy a gyógyszerrel, és amúgy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica! Én ezt nem értem! Mi nem stimmel, hogy folyton ez a vége?...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lujzedli! Na mi volt a dokinál? Milyenek lettek az eredményeid?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, ez van, ezt kell szeretni. :D
mókica

Móki! De most komolyan! (nem szekálásból) Most már a ciklusod nagyon régóta rendben, irigylésre méltó, nem lehet, hogy máshol van a bibi? Vagy nálatok már mindent mást kizártak? Nem emlékszem ti hol tartotok a viszgálatokban, bár ha jól sejtem, előbbre mint mi. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, gőzöm sincs mi a baj. Lehet a kevesebb katonát is kinyírom.....de ez csak tipp
Olyan jót tornáztam most.:D

Meme, Aisha ezen az oldalon írta, még délelőtt, hogy egyben van még.... :)
mókica

Hahóóóó! Van itt valaki? :D
Csütörtök van, tehát apa kosarazik. nem akar valaki szórakoztatni? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok, köszönöm szépen a tanácsokat, azt hiszem, tényleg kellene most egy kis szünet, hogy rendbejöjjenek a hormonok, csak hát a türelem ... :cry: na az kevés van az embernek...

Loviné, és most már rendben van az IRed? nem lombikozol már tovább?

Kandi: gratulálok a babádhoz! :D Ha nem vagy IRes, akkor miért kaptál ilyen sok met-et?? és hogy érted azt, hogy nem jutottál el az inszemig? nem használtak a szurik, vagy miért? Minden jótanácsra vevő vagyok, ne haragudj, hogy ennyit kérdezek :oops:

Monyo, neked is köszi! Egy picit elszomorító, hogy évekre volt szükség a met-nek, hogy hasson .. a fene vinné el ezt a hülye betegséget.

Melinda: neked hol lesz a lombikod? az orvosod hogy áll az IRhez, mert az enyém nem igazán foglalkozott vele... :roll:

Kép

Kép
bébike4

Lucuzs,
itt vagyok. :lol:

Bébike,
az én sztorim bonyolult.Mi mindent forditva csinálunk.
Én nem szeretnék lombikozni, mert eddig a spontánra nem adtak lehetőséget, mert azt mondták miattam csak így lehet nem lehet segíteni a mensis problémán.Aztán apit se vizsgálták ki rendesen csak felületesen.Most ez következik és várunk.
A kisfiad spontán lett?
Vendég

Ja és kérdésedre válaszolva, úgy néz ki erősen javulok 105-ről 30 valamennyi volt legutóbb a terheltem.
Vendég

Loviné, meg van már a műtét időpontja? Ha írtad már, akkor bocsi, hogy elkerülte a figyelmem..... :oops:
mókica

Nem gond.Igen megvan november 27.e.

Móki,
nektek kivizsgálták h miért oly lassú a hadtest?
Szedtek már gyorsítót?
Vendég

Szia Loviné! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mesélj valamit. :shock:
Vendég

Hát, nincs sok mesélnivalóm, inkább hallgatnám a tiéteket! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Látom 15.cn. érzel valamit? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na akkor leírok egy tegnapi sztorit.

Van 7 nyuszink, amit anyának akartunk.Van köztük páronként 1-1 hónap korkülönbség.
Tegnap arra lettem figyelmes, h a legfiatalabb testvérpár egyik tagja bőszen kenné a testvérét.(amikor ivaréretté válnak a nyulak így jelzik)
Kivettem megvizsgáltam őket-az elsőn nem láttam a termékenység jeleit visszaraktam, a másik viszont termékenynek bizonyult.(hozzáteszem én soha nem láttam azelőtt nyulat közelről)
Este mondom apinak mit láttam.
Jó vizsgálja ő is és a második nyuszinál felkiált-EZ FIÚ!!!
Így jártunk mi ,h töke lett a mennyasszonynak.

:lol: :lol:
Vendég

Nem igazán érzek ,olyan tompa szúrást, de nem olyan mint régen.
Vendég

:lol: :lol: :lol: ez jó! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

hőmérőt már leraktad? esetleg tojcsi?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
apinak 1 hét múlva műtét?
Vendég

Én már nagyon várom a kövi pé-t! Addigra apa is túl lesz a műtéten! Tényleg, szerinted a műtét nem ront a helyzeten? Úgy értem, nem kábítja el a srácokat, vagy valami ilyesmi?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

igen, egy hét múlva ilyenkor már túl lesz rajta, remélem tényleg, és nem jön közbe semmi!!! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?