Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!

Kiss Angyal aszem stimu alatt van, és gondolom azért nem akarnak neki gyógyszert adni a felszívódásra, hogy ne kavarjon be. Illetve, hogy ne vesszenek el a long alatt eddig beadott szurik.

Ha jól tudom, de bocs, hogy belepof.. :oops: :oops: :oops:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni: Igazad van, most már rémlik. Hát ebben az esetben tényleg jobb talán ha leszívják. Nekem csak inszemem volt, ott nem volt gond, ha kimarad 1 hónap. Mondjuk a sógornőmnek is maradt egy cisztája és nála leállították a long protokollt. De ez a Kaáliban volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok: :lol:

Zsu:örülök hogy megértő volt legalább a főnöknőd! :lol: :lol:

Kpn:szia!de rég halottam felőled!
én most indulok lassan szerintem talán hétfön a 3.inszemnek ami ugyebár sikeres és egyben utolsó lesz :lol: :lol: :lol:

Lányok:KAKTI jól van minden rendben vele én beszéltem vele!
lassan szerintem jelentkezik!

:lol: :lol: :lol:
sting1982

Semmi gond, szívesen válaszolok.

25 x 28 mm volt a mérete annak amit leszívott és ilyesmi mérete volt a másiknak is és mivel ilyen egyformák voltak, nem tudom, hogy melyik-melyik volt. Egyébként gyanítom, hogy amelyik nem ment el a mensivel az már nekem jó régóta meglehetett, mert már januárban egy másik intézményben is fedeztek fel jobb oldalon egy 30 mm-est, csak ott nem szívták le, hanem mindig csak várnom kellett.
vörösmacska

Itt vagyok ismét.
Megkérdeztem a doktornőt (mivel ő az orvosom), azt mondta hogy tökéletes az eredményem. Ha valakinek 30 fölött van a 120 perces akkor van gond. Kérdeztem ezt az 5xörös értéket és azt mondta, hogy nem gond ha több csak a 30-at le lépje túl.
Nagyon köszi, azért a szakértést lányok!!!!

Még beszéltünk, hogy mi legyen most, mivel a férjemnél úgye baci van (ja és egy sima felfázás miatt). Mivel van 2 fagyibabám, ezért ő azt tanácsolta, hogy menjek értük ebben a hónapban. De ez csak persze akkor lehet, ha fizetünk érte.
Még nem tudom mi legyen, mivel a munkahelyemen meg kellene beszélni. Illetve volt valakinek fagyi babája (talán Rony)? Ott hogy van megkapom a repesztőt és utána várni kell annyi napot ahány naposak a kis embriók, utána kapom vissza?
woody

sziasztok!

zsu: és mire jutottatok a főnököddel? Tök jó, hogy normális volt :D

Én meg most jöttem a belgyógyásztól és nem írta föl a gyógyszert :cry: . Azt mondta, hogy konzultál még egy dietetikussal és majd pénteken hívjam, hogy hogyan tovább. Azt hittem meg kapom a gyogyit és kész :shock: :?

csajok: szerintetek ha felírja a gyógyszert most el is kezdjem szedni, csak mert múlt héten volt az inszemem vagy nem befolyásol semmit?

Kép
sztyopane

sztopane: Én csak akkor kezdeném el szedni, ha negatív lenne a teszt, mert utána úgyis abba kell hagynod. Vagyis nem szeretik a dokik, ha az ember szedi. Én még a 12. hétig kihúztam, de utána diéta és méregetés, majd az inzulin. Szóval várd meg szerintem az eredményt és a doki véleményét.
vicky79
Budapest III. kerület

Halló Evridádi!

Woody:
Meg tudnád adni aSkriba drnő tel. számát, nekem is kéne kérdeznek valamit, kösszike! :) Vagy elég a recit hívni és onnan kapcsoltak fel? :roll:

KPN:
Köszi, nagyon kedves tőled! :D
Micsoda ünnepeket szerkesztettetek magatoknak, nem semmi! No hát akkor utólag is éljen szept. 5! :lol: Meg a Misi!
Szuper, hogy ti is nekifogtok ismét, ezek szerint elég volt a pihenésből, hajrá! A bacikat meg lemondattam, úgyhogy minden okés lesz! :wink:

Heni:
Köszönöm, nagyon jó érzés. :D
Halkan és sunyiban mondom, hogy tényleg jó lenne gy aktuális táblázat... 8)

Babszika? Csézjang? Mi van mááááá????

Pá Drágáim!
sajt@

Sztyopáné: szerintem mindenféleképpen kérezd meg azt a dokit akitől megkapod a receptedet..

Vicky: igen,jól írta Heni,azért nem kaptam rá gyogyót,hogy ne állítsák le a stimut...

Vörösmacska: köszi a választ...csak azért kérdeztem,hogy mennyi lehet az esély arra,hogy egy 35mm felszívódjon :oops: remélem sikerült az inekciókkal szétrobbantani,de azért már össze is raktam a holnapi csomagocskámat..hát,azért nekem a HSG nem egy kis kellemetlen élményként maradt meg :( ...no,mindegy azt is kibírtam ezt is kifogom,ha úgy alakul...

Zsu: legalább a főnököd normális :D

Sting Baba: mikor mész u.h.-ra???

Rózsa: mi van veled?

Woody: mennyit kell fizetni?100.000,- ft,mintha ez rémlene nekem...ilyenkor ha fagyibabát raknak vissza akkor nem megy el a következő lehetesőged a lombikból,ugye?ezen már én is gondolkoztam,hogy tulajdonképpen a szurik többe kerülnek mint amennyit fizetni kell érte..bár,ez mindenkinek a pénztárcájától függ,hogy hány havonta tud kifizetni 100-150 ezer forintot....

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Tegnap nőtt egy herpesz a szám szélére, most ott csücsül, betanyázott a rohadék! :evil:
Szerintetek - mivel ez is vírus - befolyásolhat valamit a magzatnál?
Azt tudom, hogy a bárányhimlő nagyon bekavarhat annak a pocisnak, aki még nem volt... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: nekem megint az orromban van egy :( mostanában onnan tudom,hogy meg fog jönni,hogy felüti a fejét a herpesz :evil: de szerintem nem befolyásol semmit...

Kép

kiss angyal

Tényleg Rózsa, hogy vagy? :)

Kiss Angyal:
Úgyis felszívódott már azóta és KÉSZ!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

köszi a válaszokat!

Akkor majd rákérdezek pénteken.

angyalka: holnapra drukk halmok küldök és jelezz!!!!!! Hányra mész?

Kép
sztyopane

A herpeszek is monnyanak le!!!
Nekem azt mondta a bőrgyógyász anno, ha sűrűn előjön, akkor huzamosabb ideig gyógyszeres kezelésre van szükség. Nekem ez mostanában a harmadik, de még nem akarok plusz gyogyót szedni...

Pá Drágáim!
sajt@

IWIW-meghívót kér valaki? Még asszem 23 napig érvényes, akinek kértem, már megoldotta.

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

Sztyopane, ma beszélt a kolleganővel és szépen megkérte, hogy ha teheti, akkor rakassa át az időpontját, reggel megyek dolgozni, szerintem a fejemet veszi! :)

Tényleg örülök, hogy ilyen megértő volt, de sajna mondott rossz hírt is....már csak dec. 31.-ig vagyunk, aztán bezár a bazár, úgyhogy melót kell keresnem, most már tényleg sürgősen, csak így elég nehéz lesz :cry:

Én úgy tudom, hogy a herpeszek akkor szoktak előbújni, ha valamiért gyengül az immunrendszer, de szerintem nem befolyásol semmit.

Woody, nem mondták, hogy mennyit kell fizetni?

Kisangyal, szerintem mi már elűztük a cisztádat! :) Nagyon drukkolok!
Vendég

Csajok: remélem,hogy elűztétek tényleg ezt a fránya cisztát :D most még a laptetűmet is felajánlom a cisztának,hogy azzal távozzon az életemből...mégis jobb a cisztának ha van legalább egy tetűje..nem lesz egyedül,könnyebben elengedi a petefészkemet :wink:

Sztopáné: reggel 7:30-ra megyek,de mindenféleképpen jelezni fogom,hogy mi-zu :!:

Sajt: én már egyszer-kétszer szedtem azt a gyogyót...napi 5 db-ot kell bevenni és ultrabrutál erős..a herpesz valóban eltünik az életedből egy időre,de az a gyógyszer a gyomrodat csinálgatja ám,de rendesen :?

Kép

kiss angyal

Zsu: küldtem privit :!:

Kép

kiss angyal

Kiss angyal, ment a válasz...
Vendég

Helloka!

Angyalkám:én pénteken megyek uhura és szerintem ha odafent is úgy akarják hétfön inszem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:sajnálom hogy új állást kell keresned!mostanság az nem könnyű de ha az ember akar el tud helyezkedni! :lol: :lol:

sajti:ez a fránya herpesz!de útálom én is hála istennek nekem nagyon ritkán jön elő egy évben talán 2- 3 szor!

egyébként sokan eltűntek mostanság!
Rózsa,csézjang gyertek már! :P :P
sting1982

Zsu: ment a válasz..

Kép

kiss angyal

Sting-Baba: drukkolok Neked,hogy héfőn utoljára inszemezhessél :D :D :D

Kép

kiss angyal

Sajt@, sajnos nincs meg a száma, én bementem a BMC-be és ott beszéltem vele.

A fagyi ára 100.000 Ft, de ez akkor van, ha nem akarom hogy beleszámolják az 5 db TB-s lombikba.
Azt mondta a dr.nő, hogy ha van pénzünk ez jobban megéri, hiszen a sima lombik gyógyszerek is kb. ilyen összegű és így nem használom el a maradék lehetőséget. Illetve még azt mondta, hogy egy sima lombikért meg 300e-et kellene fizetni, ha már nem támogatja a TB. Ja és ha fizetek a fagyikért, akkor nincs a kötelező 3 hónap. Akkor megy valaki ha már lelkileg felkészült a köv. beültetésre.
A 10-11. napon kellene menni és uh-val megnézi a tüszőket. Ha minden ok, akkor majd kb. a 14. nap környékén lenne csak egy repesztő injekció és ennyi. Na azt nem tudom, hogy akkor majd hányadik napra kapnám vissza. Még nem tudom mi legyen, gondolkozom a dolgon, még van 1 hetem.
woody

Woody: szerintem is jobban megéri,ez attól függ csak,hogy van e az ember lányának az adott,hónapban lelkiereje és pénze...

Elteszem magam holnapra...Majd írom, hogy mi volt...

Jó éjt Mindenkinek :D

Kép

kiss angyal

Sziasztok!

Tigris, nem gyenge!:))))) Vigyázz magadra!

Sajt, Vicky,
Glucose terhelés 0 perc 4.62
Glucose terhelés 60 perc 10.34
Glucose terhelés 120perc 8.11

Insulin terh 0 perc 18.33
Insulin terh 60 perc 175.00
Insulin terh 120 perc 289.70

A cukrom is magas egy kicsit, de az inzulin szerintem brutál, bár nem értek hozzá....okt. 27.-re kaptam konzultációra időpontot.
A mensmentisből még elfognak küldözgetni vizsgálatra?
Diétákat találtam, köszönöm, de ha van valami jó akkor vevő vagyok rá. Visszakeresem, kb. mikor írtad?
lugi

megyek én is alukálni!puszi mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

lugi: Tényleg elég brutálisak ezek az értékek. A mensből szerintem nem küldenek vizsgálatokra, ott van doki de az fizetős. Sztk alapon kéne találnod valami jó endokrinológust. Nekem volt egy nagyon jó, de nagyon hosszú hozzá a várólista.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss Angyal:
Én is szedtem a múltkor a napi öt szemet, most kihagynám...

Lugi:
Sajnos te vezetsz :cry: , nekem is 200 feletti volt, de nem ekkora a 120p-es inz.
Nemtom mikor írtam, megpróbálom visszakeresni...
Egyébként én is magánendóshoz járok, mert ott szinte rögtön tudott fogadni, míg az sztk-ba kb.: 3 hónap múlva juthattam volna be hozzá.

Pá Drágáim!
sajt@

Lugi:
:idea: Megtaláltam és elküldtem neked 2 db privibe!

Jójcakkát, szép álmokat! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Woody!
Örülök, hogy jó híreket kaptál a doktornőtől az IR eredményeidre, legalább erről le van a gond.
Fizetős fagyis beültetés szerintem is jobban megéri, én is szerettem volna anno, csak sajnos a stimus után a következő hónapban marhára nem maradt felesleges 100 000 rünk. Ha megtehetitek szerintem mindenképp ezt válaszd.
Tök jó, hogy teljesen spontán ciklusodba teszik vissza, semmi stimu, csak a tüszőrepi, szerintem így több az esély!!!

Sajti!
Iwiw meghívóra nincs szükségem, viszont annyira szívesen megkuksiználak, milyen is egy sajtkismami :wink: :lol:
Elküldöd a neved priviben? Csak ha nem veszed tolakodásnak :shock:

Zsu!
Gondolkoztam, szerintem ne aggódj a dec 31-i munkakeresés miatt, majd akkor már úgyis a TB fizeti neked a táppénzt, mert betegácsiba leszel pocakosan. 8) :lol:
Amúgy ez milyen bolt? Kis közért?

Angyalkám!
Drukk a mai cisztaleszíváshoz, ha esetleg nem mondtak le még ma reggelig!!!!

Lugi!
Húúúúú szegénykém, tényleg elég cudarok ezek az eredmények :cry:
DE!!!!!! Nem elkenődni, tök frankón rendbe lehet hozni diétával!!!! ( A 120 perces inzulin nekem is 191 lett, 3 hét múlva kiderül, hogy mennyit javultam )
Ne félj, csak az első 1-2 hét a nagyon rossz, utána tök jól hozzálehet szokni!!!! Még jó, hogy kiderült.
A Mensmentisbe kaptál időpontot 27-ére konzira? Szerintem már semmi egyéb vizsgálat nem lesz, mondom ez csak szerintem, hanem megkapod a gyogyót és a diétás tanácsokat, valamint, hogy napi mennyi szénhidrátot ehetsz!!! Mindenképp jelezz, hogy mi volt, kíváncsi vagyok!!!

Sting!
Drukk az utsó inszemhez!!!

Puszi mindenkinek, és hatalmas KITARTÁS!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szia Heni, igen én is erre gondoltam!!! Remélem így is lesz! :) Én egy ékszerboltban dolgozom.
Vendég

Helloka :lol: :lol:

Zsu:Heni nagyon aranyos és jól irja babás leszel :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni:köszi kedves vagy hogy drukkolsz! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok: a formámnak megfelelően nem szívódott fel a ciszta :( ...megcsinálták a kiszúrást, a leszívás nem sikerült,mert felugrottam a fájdalomtól és nem oda ment a tű ahova kellett volna,és így a hasüregembe ürült a cucc...volt kiabálás részemről és a dr.nő részéről is...végig nyöszörögtem..nagyon fájt..mondtam,hogy szerintem elég ebből a hóka-mókából..hagyjuk abba..a dr.nő meg azt mondta: hogy nem szabad ugrálni mert ,tele van minden érrel az pedig vérrel...át szúrhatja a beleket stb...na ettől mégjobban bepánikoltam..végül minden jóra fordult..remélem,nem lesz legközelebb,de ha mégis altatással kérem az tuti...bocs,a bőléjért :!:

Kép

kiss angyal

kiss angyal: Sajnálom, hogy ennyire megkínoztak. Remélhetőleg nem lesz ilyen többet. Én sosem gondoltam bele, hogy mi lenne, ha nem múlna el magától a cisztám. Most már áldom a sorsom, hogy egyszer sem kellett őket leszívni.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss angyal, úhh, nagyon megszenvedtél! Borzalamas lehetett! Sajnálom! Neked mikortól kell szúrni a másik szurit?

Sting, remélem úgy lesz!!! :)
Vendég

Vicky: az tuti,hogy a gyógyszer egy kellemes megoldás erre a problámára...ez viszont azonnal megszünteti a hibát...többször is bocsánatot kértem a nővérektől a dr.nőtől...egy szemüveges nővérke olyan aranyos volt,odaállt nyomkodta a hasamat felváltva a dr.nővel,hogy a fránya ciszta úszkáljon oda a tű hegyéhez,és közben a másik kezével simogatott és közben nyugtatgatott..olyan rendes volt...aztán mondta a dr.nő is ,hogy ne is foglalkozzak vele,hogy miket beszéltem,mert megoldottuk közösen...a dr.nő is tündér volt,csak ő meg attól ijedt meg,hogy nehogy valami baj történjen...ennyi röviden :)

Vörösmacska: nem a fertőtlenítést érezted szerintem iszonyúnak,( nekem közben mindent mondott a dr.nő,hogy mit csinál ) hanem amikor a tűt beleszúrják a petefészekbe ahova beköltözött az a 7ördög ciszta...szerintem

Zsu:Már ma estétől kell szúrkálnom magam és hétfőn u.h-ra kell mennem...Te mikor is mész???

Sting: hétfőn ha mész inszemre megkereslek :D

Kép

kiss angyal

Kiss angyal, nekem jövőhéten csütörtökön kell mennem uh-ra.Akkor most lehet enni előtte? nem lesz vérvétel, ugye? Mert az ki van húzva...
Vendég

Zsu: nincs vv..lehet enni előtte nyugodtan...

Kép

kiss angyal

Kiss angyal, köszi szépen
Vendég

Angyal:te kis szegénykém.....
mennyi mindent kell kibírnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sajnállak...pihizzél jó?
hétfőn jössz te is?
sting1982

sziasztok!

angyalka drága: nem semmi lehetett, nagyon sajnállak, DE túl vagy rajta és most már nincs akadály!!! Szurinál ügyes legyél :wink:

sting: mennek a drukkok holnapra és hétfőn lesz az utolsó inszemed :D

lugi: nem semmi lett az IR-ed :shock: de legalább kiderült!

Woody: szerintem is jobban megérné a fagyis, csak nagyon függ a pénztárcától, de nem veszik el 1 lombik. Az IR-hez gartula :lol:

sajtocska: hogy vagy? jelek? Én lenyugodtam :shock: :wink:

Kép
sztyopane

sztyopane:köszike kedves tőled!igy lesz tudom ez lesz az uccsó!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Igy van,legalább a ciszta lemondott..nem önszántából,de lemondattuk :D

Sting-Baba:igen,hétfőn megyek és megkuksizlak :D

Lugi: legalább megvan a hiba oka...és ha ezt rendbe fogják rakni,akkor beköltözik a lakó a pocakodba :wink:

Sztyopáné: és veled mi-zu? hogy érzed magad?Mikor jön Apa?

Kép

kiss angyal

kiss angyal: jól vagyok köszi :D. Vigyorgok folyamat, melóba is megkérdezték, hogy mi van velem. Apa éjszaka érkezik, már várom :wink: :D És neked mikor jön az urad?
Még nem is mondtam: klassz a vonalzód :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Helóka!

Lugi, Heni:
Reppent a privi! :)

Kiss Angyal:
Júúúúj... Szóval ugri-mókust játszottál? Úgy sajnálom, hogy fájt... :cry:
Legalább rendesek és megértőek voltak a nővérkék és a drnő.
Ilyenkor a petefészket átszúrják? Azt hittem, hogy valahogyan a petevezetéken keresztül felvezetik a tűt... :oops:
Na, pont neked kellett ezt átélni - cidripajti - aki úgy fél a tűtől (legalább annyira, mint én). Hála a cisztákat puccs során lemondattátok! Drukkolok hétfőre! :)

Sting:
Szorítok neked is hétfőn! :)

Sztyopáné:
Jelek? :roll: Nemtom... Nálad?
Meg nem is akarom ráfogni semmire, hogy áááááááá ezzaz!!!
Egy biztos, még érzem a hasamat és nagyon álmatag vagyok, de lehet az idő miatt, mert anyukámnak és a Zuramnak is nyúlt a szája egész nap.

Pá Drágáim!
sajt@

sajtocska: Hát a jelek szerint nekem nem is volt inszemem, nem érzek semmit :shock: :? . Az első inszemnél fájt mindenem most meg... egyedül a mellem feszül. Lehet, hogy az almának köszönhetem?! :wink:

Kép
sztyopane

Sajt: az u.h fején van a tű...az lenne még a szép ha az uhát feldugják a mészályon és ezekután usgyi a petevezeték :D :D mindegy ez sem jó az sem lenne jó :D
azért az álom-manók nem mindig támadnak :wink: Tigriske és Kakti is mindig azt mondta,míg nem tudták mi-zu,hogy olyan álmosak mindig...bárcsak Te is ezért lennél álmos :D úgy örülnék neki :D

Meg persze a Keresztgyerekek sem mellékesek :D :D :D

Kép

kiss angyal

De a keresztgyerekeknek kereszttesók kellenek :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopáné: látod milyen megpróbáltatásokon megyek keresztül,hogy behozzalak Téged és Sajtit :D már a 3-om szurimat is megkaptam...ma kineveztem magam a XVI.kerület hősének...gondolkoztam rajta,hogy beszélek a Polgármesterrel is,hogy emlékművet is készítetthetne valami szép helyen csak Nekem :D :D :D jó nagy lett a szám :D :D :D rám sem ismerne az a kedves Nővérke,hogy a beszariból pár óra elteltével mi lett :lol: :lol: :lol:

Kép

kiss angyal

és a cisztára elpocsékolt laptetűm is megkerült :D :D :D

Kép

kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?