Sziasztok!
Woody!
Örülök, hogy jó híreket kaptál a doktornőtől az IR eredményeidre, legalább erről le van a gond.
Fizetős fagyis beültetés szerintem is jobban megéri, én is szerettem volna anno, csak sajnos a stimus után a következő hónapban marhára nem maradt felesleges 100 000 rünk. Ha megtehetitek szerintem mindenképp ezt válaszd.
Tök jó, hogy teljesen spontán ciklusodba teszik vissza, semmi stimu, csak a tüszőrepi, szerintem így több az esély!!!
Sajti!
Iwiw meghívóra nincs szükségem, viszont annyira szívesen megkuksiználak, milyen is egy sajtkismami
Elküldöd a neved priviben? Csak ha nem veszed tolakodásnak
Zsu!
Gondolkoztam, szerintem ne aggódj a dec 31-i munkakeresés miatt, majd akkor már úgyis a TB fizeti neked a táppénzt, mert betegácsiba leszel pocakosan.
Amúgy ez milyen bolt? Kis közért?
Angyalkám!
Drukk a mai cisztaleszíváshoz, ha esetleg nem mondtak le még ma reggelig!!!!
Lugi!
Húúúúú szegénykém, tényleg elég cudarok ezek az eredmények
DE!!!!!! Nem elkenődni, tök frankón rendbe lehet hozni diétával!!!! ( A 120 perces inzulin nekem is 191 lett, 3 hét múlva kiderül, hogy mennyit javultam )
Ne félj, csak az első 1-2 hét a nagyon rossz, utána tök jól hozzálehet szokni!!!! Még jó, hogy kiderült.
A Mensmentisbe kaptál időpontot 27-ére konzira? Szerintem már semmi egyéb vizsgálat nem lesz, mondom ez csak szerintem, hanem megkapod a gyogyót és a diétás tanácsokat, valamint, hogy napi mennyi szénhidrátot ehetsz!!! Mindenképp jelezz, hogy mi volt, kíváncsi vagyok!!!
Sting!
Drukk az utsó inszemhez!!!
Puszi mindenkinek, és hatalmas KITARTÁS!!!!