Új privát üzeneted érkezett!

Judit, látom, Marci is el tudná viselni minden 7végén az állatkertezést :lol:

Kossuth téren "Régi idők tere" volt pénteken és szombaton. Előadások, mutatványosok, kézművesek kirakodóvására, bábszínház, régi játékok, korhű jelmezesek....mi 3 után már kint voltunk, 7 körül értünk haza...asszem :roll:

Ja, magas Lili :D 107 cm. 3 cm-t nőtt június óta, nőhet is, míg a magasságkalkulátor szerinti 179cm-t eléri :shock: :lol: (de hát ez vagy bejön, vagy nem, ugye... :mrgreen: )
Hízni nem hízott :wink:

Tündi! Előbb a sör, utána a kolbász :?: :lol:

Fürdőről nem fogok képet tenni...sok itt a kíváncsiskodó :? Sűrűn jártok úgyis Szolnokon, majd gyertek fel!! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ma délutántól lehet megvenni az Alma koncertre a belépőjegyeket, a Volt Borostyán Művházban (Szapáry út 23.). Jegyárusítás ott csak délutánonkánt lesz, 13-16 óráig, okt. 5-től 18 óráig.
Iformáció, és esetleg jegyvásárlás: 56/423-367, és 06/20/256-2201

Jegyár: 950,-Ft/db
Kedvezményes jegyár: 900,-Ft/db

Ülőhelyek elfogalalása érkezési sorrendben történik.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Nóri,jaja..de bort ivott apánk,nem sört :wink: :D kivételesen...de mondta,hogy amikor meglátta,hogy üvegből öntik és nem termelői gondolkozott,hogy nem is kéri... :P
Na majd akkor vmikor felmegyünk hozzátok. :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Na jó akkor világosan fogalmazok, a bébi már a pocakban van :)
Csak a múlt héten jutottam el a dokihoz, és még nem mertem szétkürtölni. 9 hetes :)
judit_79

Judit,nagy nagy gratula!!!!! :) :) És mesélj,hogy érzed magad?Másabb,mint Marcival volt?

Katlina,veletek mizujs????Nagyon nagyon rég nem írtál!!! :?

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Köszi! Már alig várom, hogy elteljen a 12 hét, és eltűnjön a hányinger, a fáradtság, és újra kívánjam a kávét :) Most alig bírom ki estig, nagyon kipurcanok. Most is alig bírok ébren maradni.
Marcival könnyebb volt, mert az elejétől nem dolgoztam, és ugye nem volt ott a másik gyerek :)

Én is épp hiányolni akartam Katlinát, már egy ideje nem ír!
judit_79

Judit,ó te szegény...hányinger....brrrrrr...szerencsére nekem nemigen jutott belőlle,viszont az alvásigényből annál több.Lucával rengeteget aludtam meló után,Zsombival ezt már nem tehettem meg.És meddig tervezed,hogy melózol?Habár most a tp igen kevéske pénz :cry: :cry:
Remélejük hamar elmúlnak a panaszaid! :)

Kép
Kép
tundi24

Judit, jajj de jó!!! :D Gratulálok nektek!
Mikor én annyi idős voltam, mint Marci, nagy bazi rácsok mögül lehetett csak nézni az állatokat, nemhogy még simogassuk is... örülök, hogy közelebb hozták őket az állatkertekben. Én is úgy szeretnék már menni! Rékát most a nyáron kezdték nagyon érdekelni az állatok, kutya, macska a nagy kedvenc, de imád bogarak meg lepkék után is futkosni :) lehet, már az állatkert is bejönne neki. Tavasszal voltunk az abonyi vadasparkban, akkor még csak csöndben nézelődött a vállam fölött.

Tündi, Nóri, Hajni, olyan szépek a lányok!

Erika, köszi, Réka már teljesen jól van, a 2 éjjeli lázon kívül semmi baja nem volt, szerencsére :D A beszéd meg... ha rá lennék "kényszerítve", biztos hamar belejönnék. 1 hetet voltam Németországban, de olyan sokat fejlődött annyi idő alatt a németem, hogy mikor hazajöttünk, a német tanárnő csak pislogott :lol: kár, hogy azóta szinte mindent elfelejtettem...

Kép
pimelinda

Judit, jobbulást!!!

Kép
pimelinda

Judit, ez csodálatos!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elhiszem, hogy nehéz, én is alig bírtam annó dolgozni a hányinger mellett. Kétszer be is hánytam az íróasztal alá, szerencsére mindig pénteken, amikor már üres volt az iroda. Kitartás! ++++

Melóhelyen persze még nem tudják, ugye? Tényleg, tudod már, hogy meddig szeretnél dolgozni?

AKkor májusi bébi lesz? Dejó!!!!!!!!!

Katlina azt írta amoda, hogy nem volt jó a gépük, de tényleg írhatna, mi újság feléjük.
jaimee1

Nem is hülyeség ez a laptető dolog.... :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Persze, nem tudják még a melóhelyemen. Még nem tudom, meddig fogok dolgozni. A doki kiírna, de nem hinném hogy örülne neki a főnököm :)
Van egy kis bibi, ugyanis az UH-n az is kiderült, hogy a miómám is megvan, ami már Marci előtt is ott volt :( :( 4 cm. Úgyhogy szedem most is a duphastont, és bízom benne hogy nem lesz baj.

Ja és még nem mondott időpontot a doki, de megnéztem kalkulátorral, és április 29. lenne az :)

Erika! Miért, mi ez a laptető dolog?
judit_79

Linda,köszi :) Betegek voltatok? :? ha már jobban van,akkor ezek szerint igen :( De jó,hogy már rendben vagytok!!!! :) :)

Erika,tényleg mi az a laptető? :roll: :oops:

Judit,nem lesz ott semmi gond sem!!!!!A főnököddel meg ne törődj,elküldeni nem küldhet el! :) De gondolom akkor kivárod a 12 hetet amíg megmond,de nemsokára eljön ám,márcsak 3 hét! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Judit: NAGY NAGY GRATULA!!!! :D :D :D :D :D A hányingered meg remélem gyorsan elmúlik. Ne izgulj, mert minden rendben lesz. Lásd: Dávid elég sokmindenen átment még pocakban.

Linda: Örülök, hogy jól vagytok. :D

Nóri: Köszi a képeket nagyon szépek. :D

Tündi: A hétvégén buliztok??? Milyen tortát kap Luca? Meg van már az ajándéka? Vagy már írtad? :oops: Zsolti kisebbik keresztlányának is szombaton van a szülinapja. Még fogalmam sincs mit veszünk neki 15 éves lesz.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Judit, ezt nevezem, így kell ezt! :lol: Gratulálok!
A mióma miatt voltál veszélyeztetett Marcinál is?

Tündi! A lényeget tekintve mindegy, sör v. bor... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszti,kiskonyhát kap Luca :) A tortája túrós gyümis marcipánbevonatú dalmata kutyás lesz :) Remélem tetszeni fog neki és fincsi is lesz :wink:

Nóri,igazad van..nekem aztán mindegy,hogy sör vagy bor :wink: Apánk már ezt nem helyeselné :wink: :D

Ma du elmentünk apánkkal egy üdüléses előadásra.Persze nem vettünk ilyen üdüléses vmit amit kínáltak,de az ajándéküdülést átvettük :)
Ide fogunk menni: http://www.xavin.hu/ de hogy mikor még nem tudjuk,jövő év szep-ig lehet felhasználni,sztem nagyon szép.
A 3éjszaka reggelivel és teljes wellness használattal kettőnknek 29900ft.A gyerekeknek nem kell fizetni és ha szeretnék egy kicsit ketten lemenni vhova akkor vigyáznak a gyerkőcökre :)
Kriszti benneteket nem hívtak ilyesmire?

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Na, ez tök jó, nagyon klassz hely és jó árban is van! De jó lesz nektek.
Hú de fincsi tortája lesz Lucának :)
Ja, attól nem tartok, hogy elküldenek :) Nemigen lenne, aki a munkát megcsinálná helyettem, kevesen vagyunk...

Nóri! Igen, a mióma miatt voltam veszélyeztetett. De nem volt semmi gond belőle, remélem, most se lesz.

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Judit,nem lesz semmi gond,ne aggódj! :) De azért ne erőltesd meg magad a melóban :) Nekem is tetszik a hely,remélem jól fogjuk magunkat érezni,igaz nem most megyünk még :wink:

Ma volt itt a védőnő "utoljára"-mármint ugye letelt ma a 6hét :)
Megcsinálta a státuszt amit kell,Lucáét is.És Lucus átadta neki az ajándékcsomagot amit csináltattam neki.Úgy meghatódott,hogy a könny is kicsordult a szeméből,olyan jó volt látni :) De nagyon örülök hogy örült neki,mert hát tényleg meg is érdemelte :)

Kriszti,merre csavarogtatok már megint? :wink: :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi: Ajándékot vettünk Lindának (Zsolti kisebbik keresztlánya) neki is szombaton lesz, megtartva a születésnapja. Azt hittem legalább egy nappal későbbre teszik, mert így semmit nem fog pihizni apánk. Mert most megint folyamatosan dolgoznak pénteken délután is meg szombaton egész nap ki tudja mikor jönn haza. De azért jó is egy kicsit mert így legalább lesz plussz pénzünk. :D Csak rossz, hogy keveset van velünk. Amióta haza jöttünk Szentendréről alig van itthon. :( Örülök, hogy jól sikerült meglepitek a védőnőnek. :D (Ő legalább megérdemli, nem úgy mint a miénk.) Finom tortája lesz Lucának majd gondolj ránk is amikor eszitek. :D Mi nem kaptunk ilyen meghívást.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Judit!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!
Hányinger...............tudom milyen rossz :cry:

Mi megvagyunk,tegnap voltunk uhun,minden rendben igaz 11hetes vagyok,így 2hét múlva vissza takaró redő+kombinált teszt
Amúgy jól vagyunk csak a két suli teljesen kifullaszt,az eggyikkel januárban a másikkal jövő júniusban végzek-ez lesz az érdekesebb

Kép

Kép
katlina

Tündi! És mikor utaztok?

Katlina! Én meg elvileg ma vagyok 10 hetes, és pontosan két hét múlva kell mennem a kórházba a 12. heti UH-ra.
A hányinger mintha csökkenőben lenne, és rájöttem hogy kávé helyett egész jó a fekete tea :)

Tegnap meg szülőin voltam :) Tényleg pozitívan csalódtam ebben az oviban, most már látom, hogy jó helyen van Marci. Tetszik az óvónők hozzáállása, és az is hogy csak 18-an vannak a csoportban (ilyen se nagyon van manapság).
Jó programokat is szerveznek az oviban. Meg lehet jelentkezni angolra. Ezen még gondolkozunk, de lehet hogy beíratjuk Marcit.
judit_79

Judit ha dél körül ott leszel össze is futhatnánk!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina! Én fél 2-re kaptam időpontot. Te délre mész?
judit_79

aha,dél körül-én mindíg akkor megyek valahogy ez a megszokott ídőpontunk

Kép

Kép
katlina

Mindig a kórházba mész UH-ra?
Persze biztos összefutunk majd előbb-utóbb :)
judit_79

Igen én mindíg oda járok,valhogy mindíg oda hív,nem is tudom van-e magánrendelőlye,és ha van hol van

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Kibújt a második fogacskánk is szegény ezt most megszenvedte tegnap egész nap nyügi volt. De még ma is. :( Ráadásul tegnap fél5-kor evett alma-banán meg kekszes kutyvalákot és utána ivott, este fürdés utána szopi, végzett a szopival nem aludt be de nagyon dörzsölte a szemecskéjét így felvettem vállra, hogy majd úgy elringatom alighogy ezt megtettem kijött belőle az össze tej és még a fél5-s kajából is jött vissza. Úgyhogy este még szönyeget is kellett takarítani. (Mert este mindig cicin alszik el egyébként.) De utána átöltöztettem és leraktam a kiságyba és alig telt el pár perc és el is aludt. Csak hajnalba kellt szopizni fél5-kor. Nem tudom miért volt ez :?:

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Judit,örülök,hogy találkoztunk! :) Végülis már nem volt akciós konyha a tescoban,de vettünk másikat ;) Remélem tetszeni fog a kisasszonynak.

Kriszti,valószínűleg azért jött vissza minden,mert túlette magát!!Nekünk jó párszor volt ilyen.

Szülinapi partyra nagyjából el van intézve minden,még tüzijátékos gyertyát kell vennem,meg csomagoló papírt!

Katlina,biztosan meg tudod csinálni a júniusi vizsgákat is! :wink:
Ügyes vagy te :) :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Tündi! Én is örülök, hogy találkoztunk! :) Zsombi nagyon cuki élőben is :) Luca meg sokat nőtt mióta nem láttam! Biztos örülni fog a konyhának!

Kriszti! Akkor Dávidnak már két foga van 5 hónaposan? Milyen hamar kibújtak neki!
judit_79

Sziasztok!

Judit: Igen Dávidnak már két fogacskája van nem tudom, hogy ennek most örüljek vagy ne de remélem nem fog megharapni ezzel kapcsolatba elég sok rémtörténetet hallottam.

Tündi: Lucának előre is boldog születésnapot. Jó bulizást kívánunk.
Kép Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lucának!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!

Kép
Vendég

Lucának sok-sok Boldog Születésnapot!

Kép
judit_79

Kép

Kép

Kép

Kép
katlina

Lucának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép
jaimee1

Luca!

Nagyon Boldog 2.Szülinapot kívánunk Neked!!! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :) :) Aranyosak vagytok :) Ma még időm sem volt arra gondolni,hogyan is történtek 2 évvel ezelőtt az események :D De hihetetlenül gyorsan eltelt így visszagondolva...
Luca nagyon élvezte a party-t,örült a sok sok ajándéknak :) Kapott egy kis bringát is,még meg kell tanulnia hajtani,de fülülni már egyedül is megy neki,sőt a szerelésben is részt vett :wink:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Boldog szülinapot Lucának!
Isten éltesse sokáig!
Kép

Mi tegnap Salgótarjánban voltunk, Csabiéknak díjátadó volt a Salgó Hotelban. Nekünk Rékával uncsi volt ez a része, de szinte egész nap sétáltunk, bogarakat kergettünk, virágokat szaglásztunk, makkot és tobozt szedtünk :) úgyhogy végül nem bántam meg, hogy mentünk.

Móni, mi van veletek? Dolgozol? Luca jár bölcsibe?

Kép
pimelinda

Erika, blogszünet? :shock:

Kép
pimelinda

Linda,köszi szépen neked is!!!! :) :) Ilyenkor jó is salgón sétálgatni :)

Erika,kérhetek meghívót én is a bloghoz? :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi, az a helyzet, Erika úgy bezárt, hogy még a meghívósok sem mehetnek be :cry: persze biztosan megvan rá az oka. Azért itt jelentkezhetne, hogy minden rendben van-e velük.

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy most mikor van a babaúszás?
Még mindig a Kodály tanuszodájában?

Köszi!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Jjudit,elvileg a kodályban lesz a babaúszás.Sajna még nem szóltak,hogy mikor indul,még ők sem tudták :? szinte minden héten telózunk nekik :(

Erika és a többiek életjelet!!!

Linda,jó volt ma talizni :) Réka meg majd jövőre már másként foig viselkedni en aggódj :) Ja és te is csini vagy,nincs okod panaszra! :)

Móni,tegnap zolicsikádék gyűjtöttek papaírt?Nagyon kedvesen kértek..de rohanásban voltam a mamánál ép,ő meg nálunk volt,és így nem tudtam nekik adni,de amugy is odaszoktuk adni a mama tesójának.
Milán örült az ajándéknak?Mesélj milyen az ovi :)

Kép
Kép
tundi24

Kukuccs!

Megvagyunk, elvagyunk!

Móni: Tényleg, mi van veletek??Hogy vagytok?

Linda: A blog pihenget, de nem hótt meg. :wink:

Tündi: Persze, majd küldöm. :wink: Bár sztem neked van, a régi is jó, ha még emlékszel a jelszóra.

Klassz kis bringát kapott Luca, tavaszra már biztosan teper vele ezerrel. Torta is guszti, ízlett neki?

Judit, Katlina kismami: Hogy vagytok?
jaimee1

Erika,majd kitalálom a jelszavam :) Nem sok kombinációm van :wink:
Mindennap du-tán kimegyünk bringázni,egyszer majdcsak sikerül neki tekerni is :D

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Elég zűrös két hetünk volt..van. Kezdjük ott,hogy múlthét szerdára kis Pisti megint elkezdett fulladni , elvittük dokinénihez , de sajnos a gyógyszerek nem használtak szörnyű éjszakánk volt . Másnap be a kórházba, ahol ott is tartottak minket(persze bent maradtam vele). A csavar az egészben az ,hogy pont csütörtökre volt megbeszélve,hogy megveszik az autónkat. Így apánk délután eladta, majd fel tatával Pestre és megvették a másik autót. Közben inhaláltattam kis Pistit a kórházban, meg kapta a gyógyszereket. Másnapra jobban is lett, sőt szombaton már reménykedtünk a hazamenetelben mert az mondta a főorvos, hogy akkor már valószínűleg mehetünk haza. Na persze valami fiatal kis dokinő akadékoskodott,hogy nem mehetünk stb. Mire azt mondta nővérkém kérjük magunkat mégiscsak haza. (mivel az ő gyerkőcei is asztmásak ilyen inhaláló gépük is van amit ott a kórházban használtak). Persze nem balhézva, hanem bőgve kértem,hogy hadd menjünk mégis haza (Encit és Emmát már három napja nem is láttam, szegény Encit ez meg is viselte). Nagyon rendesek voltak megvizsgálta kis Pistit az ügyeletvezető doktornő, adtad mindent az inhalálóhoz és hazaengedtek.
Szépen rendbe is jött a fiú.
De itt még nincs vége a történetnek. Szépen sikerült hazahoznunk a kórházból egy hasmenéses vírust, ami kedden kijött kis Pistin és apánkon ma rajtam és most estére szegény Emmán. Reméljük Enci megússza, bár szerencsére homeopátiás szerrel egy-két nap alatt kijövünk belőle.
Szóval itt tartunk most: kis Pisti már teljesen rendbejött, apánk lábadozik, én szintúgy, Emmácskám pedig itt fekszik nyakig hideg borogatásban és így nézi a kis Vakondot.

Egyébként az új autó nagyon kényelmes, hihetetlen ,hogy személyautó és ennyivel szélesebb,hosszabb, kényelmesen terpeszkedve elférek hátul a gyerekülésektől a csomagtér szintén óriási.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Liz,óó szegény kisPisti.De jó,hogy már nem fullad.Remélejük a hasmanéses nyavaján is hamar átestek!!!!Milyen autót vettetek?

Kép
Kép
tundi24

Liz, jobbulást nektek!!!

Én nagytakarítok, tegnap kezdtem. Rékával elég vicces :D amivel végzek, annak ő még csak akkor fog neki... ha értitek, mire gondolok :twisted: :lol:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Liz! Szegény kis Pisti :( Mielőbbi jobbulást nektek!

Tündi! Luca biztos hamar ráérez a bringázásra! Marcinak meg már talán ideje lenni levenni a pótkereket, egyszer már próbáltuk anélkül, de kevés sikerrel :roll:

Erika! Köszi, én jól vagyok, hányinger már nem nagyon van, álmosság és kávéundor még megvan.
És ti hogy álltok a szervezéssel? Minden megvan már a nagy napra?
judit_79

sziasztok

Sajnos szegény Emmát viseli meg ez a vírus legjobban tegnap este 39,4-el indított, azt ledolgoztuk, reggelre ismét 39,1. Most estére is megyeget szegénykémnek föl a láza.

Tündi: Opel Omegát vettünk nem a legújabb verziójút hanem az eggyel korábbit, de nekünk nagyon bejön, főleg, hogy ilyen tágas.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?