Timi!
Nagyon szép helyen voltatok! Élvezd is ki, mert ha jön a baba, akkor egy darabig a négy falat bámulod!
No, ne értsetek félre, de akinek pici babája van, biztos tudja, hogy egy idő után elkezdenek hiányozni a régi dolgok. Persze imádok itthon lenni Noéval, de úgy mennék már vissza táncolni, de épp most kezdünk belejönni a szopiba, nem fogok most tejet lefejni és itthagyni. Még a 10 percre lévő fodrásznál is mindig az órát lestem, hogy hazaérjek következő etetésre.
Ma voltunk oltáson. Szegéyn picúrom üvölött, mint a sakál, de amikor felvettem rögtön elhallgatott és elaludt. Amikor hazaértem is be tudtam fektetni az ágyába, és pont akkor ébredt, amikor barátnőmék jöttek babalátogatóba. Persze éhes volt, úgyhogy szoptattam egész idő alatt, barátnőm meg ki-be rohangált, mert 2 éves kisfia hívogatta állandóan. szóval jó kis baráti összeröffenés volt, na de ez ilyenkor ilyen. Amikor elmentek Noé újabb maratoni szopizásba kezdett. Ennek mondjuk örülök, hogy a szopi ilyen hatással van rá, simán elfogadja a cicit eszik rendesen. Remélem ez a tejtermelésre is hatással lesz. Aztán felkelt, üvöltött megint, de ez már pocifájás. Gondolom ez is a szuri miatt lehet, mert mintha hallottam volna, hogy ilyen hatása is lehet. Mi meg nem szoktunk délután hasfájással szenvedni, csak esténként kicsit. Annyit szoptattam, hogy már megint fáj a mellbimbóm, a legutolsó szopit nem is bírtam, úgyhogy az éjjel lefejt tejet kapta meg és utána beauldt, azóta is alszik. Tejet csak 30at sikerült fejnem (milyen jó, hogy kézzel fejek, most jól jön, így nem birizgálja a fejőgép a mellbimbóm) aztán jött a garmastan. Remélem nem lesz sebes.
Na lányok, ez hihetetlen, hogy mindenki "ellenünk" van. kérdezte a védőnő, hogy mi volt a 6 hetes kontrollon, meséltem neki a bolond dokit, aki tulajdonképpen azt közölte velem, hogy öreg vagyok ne akarjak olyan sok gyereket és egyébként is császár után csak császár lehet a következő is, de nem kell várni semmit akár már ma megfoganhat. Erre védőnőm: tényleg nem eszik az ilyen forrón, de azért elég nektek most egy gyerek, ráértek még a következőre! Vajon miért gondolja mindenki, hogy majd ő fogja eldönteni mikor vállalunk gyereket???? hihetetlen!!! Még arra is rákérdezett, hogy megbeszéltük e a dokival a fogamzásgátlást!! Ez a kérdés rendesen szarul esett, mert utoljára egy kisebbségi volt nála, és róla panaszkodott, hogy hiába mondta neki, hogy védekezzenek, most jön a következő baba, és férjének nincs munkája, anyóséknál laknak, akivel rosszban vannak, ki akarja tenni őket, stb. Teljesen úgy éreztem magam, mintha mi is hárányos helyzetűek lennénk, pedig egyáltalán nem. Vagy azért mondta volna, mert anyóséknál lakunk? De ha mi ide akarunk két gyereket és nem számít mikor épül fel a házunk a gyerekek szempontjából (mint ahogy tényleg megvárnánk a felépülést a második gyerekkel) akkor ahhoz kinek mi köze van??? Még külön szobája is lenne, mert akkora ez a ház, hogy simán elférünk. De az is lehet, hogy csak nekem van üldözési mániám, vagy érzékenyebben érint már ez a téma a hüle doki beszólása után...