Új privát üzeneted érkezett!

Monyo: a joslók nem tartnak olyan sokáig, mint a rendes és nem lesznek erősebbek, sot nekem inkább a végére enyhülnek. Hidd el tudni fogod mikor kell menni!!!akkor már nagyon erősek lesznek és rendszeresek lesznek, pl minden 5 percben. ne parázz előre elég lesz a 34. hét körül :) most élvezd hogy Nóci ott a pociban, mozog, csuklik és milyen jó is terhesnek lenni.

Üdv.
Aisha
aisha

ne már hogy laptető....

Móki ezt passzolom neked, várva a gigantikus hődet :)

Üdv.
Aisha
aisha

Nem tudom Noci csuklik-e nem tudom az milyen erzes.

ma meg nem mozgott kicsit most ideges vagyok de remelem csak bealudt,bar ilyenkor mar reg fent szokott lenni.varok.

Kép
monyo83

Hali!
Csak a hőm jelentem, most másra nincs időm. 36,6..... Nem ragozom tovább... Piri még nincs.....Szóval addig van remény mindenre... :)
mókica

Monyo,
bár én még sosem vártam babát, de hidd el, tudni fogod mikor jön Noci!Beindulnak majd az ösztönök!

Aisha,
drukk!Drukk!Drukk!Nagyon izgulok Értetek!

Loviné,
"sajnos" visszérműtéthez nem értek!De mennek a drukkok apácskának!Nov. végén lesz műtét?Hiszen az nemsokára itt van!Mi 2hónap a 7évhez képest! :wink: És karácsonyrí már akár zebrásodhatsz is! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Móki,
beágyazódás? :roll:
Azért én nagyon drukkolok ám, hogy felkússzon holnapra a hőd! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na, lépek sütni! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szép napot mindenkinek.

Látom késő este indult be a fórumon az élet :)

Kacsi
Akár úgy is, hogy telefonszámot cserélünk és a közelben megbeszélünk egy helyet, amit senki sem téveszt el és ott várakozunk. :) Na ? Jössz???

Gota
Szupi :)

Meli
Ezek nagyon jó hírek. Annyira jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz :)
Szerintem annyira jó, hogy most már nem görcsölsz annyit a gyerek témán. Így én is biztos vagyok benne, hogy tényleg sokkal jobb a házas élet is, mint ahogy írtad :)

Loviné
Azért én drukkolok nektek. Semmi baj nem lesz, aztán itten jó kis ikrekkel ugrándozhatsz majd :)

Aisha
Jósló fájások :shock: Tényleg meglátjátok egymást már a hétvégén :) De izgi :)

Én ma teljesen felvillanyozódtam. Ma hozott be kolléga a kisfiáról fényképeket. Pont ma 2 hetes a picúr. Olyan kis cuki.

Kép

Kép
princzike

Móki
Hajrá...... Lesz még itt baba :)

Meli
Mit sütsz?

Kép

Kép
princzike

Na sziasztok! Léptem! Megyek az eredményért, meg ha már a városban vagyok, vásárolok is! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

:lol:
Vendég

Loviné: juj ez a vonalzó nagyon tetszik, és azt a 4 kg-t úgy ledobod hogy csak na!!!de már most ájulok mennyi lement :) nagyon drukk a műtét miatt, nincs is az olyan messze...7 évhez képest!

Monyo: ne aggódj...sokszor picikék akkor alszanak amikor te pihizel és amikor te aludnál pl akkor játszanak boxmeccset...nekem a védőnő azt mondta ha 12 órában 10-szer mozog akkor nincs semmi baj :) most főleg számolnom kell mert már nincs helye....

Meli, mit sütsz? nagyon örülök neked olyan pozitív vagy mostanság, remélem Karikor ott lesz a babó a pociban :)

Lucuzs: várunk az eredményekkel, és mit tervezel vásárolni?

Princzi: ez jó hír, képecskéket mindig jó nézegetni :)

Zsebi felébredt már :) egyébként későn fekvő gyerek, mint apácskája is...szóval szerintem éjjel fog születni :) jó vicc :)

Üdv.
Aisha
aisha

Éppmost találtam a neten diabetikus muffin receptet!
Megyek is,és kipróbálom!HA jól sikerül, majd beírom a receptesbe! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: örülök, én pl tegnap nem diabetikus piskótát sütöttem, nagyon jól sikerült :)

Üdv.
Aisha
aisha

Loviné
Tök jó a vonalzód :)

Lucuzs
Siess vissza az eredményekkel. Naggyon kíváncsiak vagyunk ám....
Mit vásárolgatsz :)

Meli
Ez jól hangzik.. majd megkuksizom :)
Én most a zabpehelyre meg a zabkorpára vagyok ráállva. Tegnap meg is vettem, csak meg kéne csinálnom belőle a kaját. Még muffin recept is van hozzá :)

Aisha
Ma hogy állsz? voltak jóslók?

Kép

Kép
princzike

32!!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok! Olyan boldog vagyok! Aki nem értené, annak elmagyarázom: 32 nmol/L lett a 21. napi progiszintem!!!! Jippíííííííííííííííííí!!!!! Ez pé volt a javából!!! :lol: :lol: :lol: Két ciklussal ezelőtt csak 12,6 volt. Én a metemelés alátámasztását látom benne.
A prolkatinom meg 346 mIU/L, ami szintén világrekord alacsony!!! Sőt a 3. napi is nagyobb volt 368, de ez bizti a metemelés miatt csökkent! A lényeg, hogy ez is csökkent! :lol: :lol: :lol:
Ugrálni tudnék örömömben!!! :lol: :lol: :lol:

Vásárolni is voltam, de csak kaját, és sok-sok gyümölcsöt. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Viszont, ha jó a progiszintem, akkor mitől is barnázom?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

jaj, most persze épp nincs itt senki, hogy velem ugráljon :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

akkor ugrálok egyedül! :lol: 32! 32! 32! 32! 32! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné! Ez ám a vonalzó!!!! És az adatok? Hát nem semmi!!! Gratula! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: hát azt nem mondom itt urgrálok veled, de virtuálisan igen, örülök az eredményednek!!!!a 32 azt mutatja volt péd, de úgy tudom 40 körüli az igazi, lehet ezért barnázol....nem tudom, de nem keserítelek inkább örömködjünk együtt, hogy volt péééééééé!!!!!!meg a 12 után a 32 iszonyat jó eredmény, a következő mérésnél még magasabbra tornázza magát majd :)))

princzi ma még nem voltak igazi jóslóak, igaz amikor fözök és pörgök ezerrel nem is tudom mi miért fáj, szóval inkább az estieket érzem, amikor apácskával leülönk végre eszünk egyet, beszélgetünk, tévézünk és masszírozgat :)

Üdv.
Aisha
aisha

Szia Aisha! Köszi a virtuális együtt ugrálást! :lol:
Szóval azt mondod, még mehet magasabbra, ok, rajtam nem múlik! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: nekem 2-szer nézték akkor volt 40-42 volt a 21. napi. ebből gondolom, hogy feljebb is mehet....szóval hajrá neked, szép péket akarunk látni az elkövetkező hónapokban. na eszem kis rántott husikát :)

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs,
hipppppppppppppp-hipppppppppppp- HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök!
Nőgyógyászhoz mész valamikor?Hátha tudna valamit mondani a barnázásra! :roll:

Aisha,
rántott husi?Az nagyon fincsi! :D

Princzike,
mikor tesztelsz?Hogy érzed magad?
Én már kb.másfél éve készülök muffint sütni,de úgy néz ki, most vitt rá a lélek először! :lol:

Én elkészültem a muffinnal!Szerintem nagyon jó lett!Majd lefényképezem,és rakok fel róla képet! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs ez csuuuuuucs,nagyon orulok.ped van magartol es ez szuper,nem tudom miert barnazol mostmar csak erre kellene megtalani a valaszt.
Nociola profi a progiszintekben lehet o okosabbat tudna mondani.

Melinda gratula a muffinhoz :lol: ezt olyan muffinsuto formaban kell sutni vagy mignonpapirban?
en kinderszeletet akartam ma kesziteni es meg is vettem minden hozzavalot kiveve a cukrot :roll:

aisha nalunk is rantotthusi a mai menu,meg padlizsan meg rantottgomba meg borsofozi,ocsit is varom ebedre.

aszem Noci adott egy jelet,nagyon jo lenne ha mozogna ma mar vegre :roll: :lol:

Kép
monyo83

Lucuzs
Juppppppi PÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
Ez nagyon remek hír !!!

Aisha
Akkor gyere majd az esti hírekkel :)

Meli
Pénteknél hamarabb nem tesztelek, mert csak 2 hete volt az inszem péntekhez képest, és a lelkemre kötötte a doki, hogy ne merjek :)
De nem tudom, hogy mit érezzek. Múltkor is voltak jó jelek, de semmi nem lett belőle. Most egy kicsit óvatosabb duhaj vagyok :roll:

Kép

Kép
princzike

Köszi Csajok! Köszi!:lol:

Szerintetek mi a jó érték? Ez már az?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
Szerintem az előzőhöz képest ez tényleg nagyon jó érték. Viszont én nem vagyok nagy szakértője az ilyen fajta számoknak :roll: , de lehet van benne valami, amit Aisha mondott, hogy 40-ig fel tud kúszni. Ha neki volt már annyi, amit mértek.
De szerintem jó érték. :wink: :lol:

Kép

Kép
princzike

Meli, nem hinném, hogy nálam ez beágyazódás, mert 15.dpo...... :)
Milyen lett a muffin??

Lucuzs, ez jó!!!!!!! :D

Princzike, drukk!

Monyo, szép pocak.....én is ,én is akarok! :)

Loviné, látom ég a zsír nálad is! Nekem holnap lesz torna, szigorúan. A hétfőit kihagytam..... :oops:

Most tessékeltem ki a lakásból egy szép,csini barna pókot, ami volt olyan rendes, hogy előtte rajtam mászott. Remélem szerencsét hoz. :lol: :lol: :lol: :lol:
mókica

Mókica,
csodák pedig vannak! :wink:
Nagyon fincsi lett a muffin!Almás fahéjast csináltam!Bár a receptet csak tájékozódásképpen használtam!

Lucuzs,
nekem azt hiszem 36körüli volt, mikor nézték!Viszont a dokim azt mondta, hogy ez jó!És nekem a luteális fázisom általában15-16napig szokott tartani!Úgyhogy nem tudom, hogy Nálad mi lehet ez a barnázás! :roll: Dokival nem beszélsz mostanában?

Princzike,
drukkok mennek péntekre!És persze majd nagyon várunk a hírekkel!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok :oops: :oops: :oops: !

Visszaolvastam, de most nem tudnék mindenkinek reagálni :oops: .
Ne haragudjatok, hogy nem jövök most gyakrabban. Semmi köze nincs a "vitának" ehhez, azon túlléptem. Csak most valahogy így könnyebb. Talán majd a pénteki nap után többet jövök, akármi is lesz az eredmény.

De ezt a pénteki napot most valahogy kihagynám az életemből .Vagy átaludnám vagy csak úgy dugdosnám még az utrót pár hétig, aztán csak úgy lennék. Jó hülye vagyok, ugye :oops: :roll: ? Bele gondolni sem akarok, hogy mi lesz :roll: .
Nem érzek semmit, de az azért jó hír, hogy most nem kezdtem el vérezni- kopp-kopp-. Még a melleim se fájnak :roll: , bezzeg a múltkor :roll: Szóval semmi terhesérzésem nincs.
A múlt hét olyan gyorsan elment, meg voltam róla győződve, hogy ennek most sikerülnie kell, mondogattam is magamnak. Most, hogy közeledik az idő, sokszor az jut eszembe, hogy nem sikerült. Aztán ilyenkor meg arra gondolok, hogy de hülye is vagyok, miért is ne sikerülhetett volna, minden ok volt, minden szép volt.... Ááááá, ez a pár nap őrjítőőőőő :D De azért egész jól viselem ám, ha ez most nem is úgy látszik :D

Kép

Kép
ranita1979

Princzike!
Nagyon- nagyon- nagyon- nagyon drukkolok neked péntekre!!!!

Kép

Kép
ranita1979

Szia Ranita! Dejó, hogy jöttél! :lol: A péntek miatt, majd mi izgulunk érted! :wink: De azért ne aludd át a tesztelés idejét! :lol:
Várjuk a híreket!!! :lol:

Meli! Mostanában nőgyógyászhoz nem készültem, de majd meglátjuk. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita,
teljesen megértem az érzéseidet!
Annyit tudok mondani, hogy bízz a babádban, és higgy benne, hogy ő veletek szeretne lenni!És szépen ágyazódik be!
Mi meg majd izgulunk helyetted pénteken!
Princzikével együtt teszteltek majd! :P

Lucuzs,
persze,nem akarom erőltetni!
De sztk-s rendelésrenem gondoltál?Az nem kerülne semmibe!
Citológiád volt mostanában?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Talán áprilisban utoljára, talán. Nem, nem sztk-ba, mert ott nem találtam egy értelmes orvost sem. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szép estét!
Egy ciklus végi görbe: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 68800_.png

Ranita, Princzike drukk péntekre, hogy zebrát pisiljetek.
mókica

Syl! Láttam, vagy! :D Mi van most veletek? Merre tovább? :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
sajnálom, hogy a közelben nincs egy rendes doki, akihez elmehetnél! :evil: Azért ez felháborító!
Én nagyon örülök, hogy legalább a dokim rendes!

Loviné,
nem is emlékszem rá, hogy megdicsértelek-e a fogyás miatt!
Fantasztikus!
Ha lesz egy kis időd, leírod nekem priviben, hogy mit ettél, mikor, miket sportoltál? :wink:
Te vagy most a példaképem!
Köszike!

Móki,
kövi ciklus is spontán lesz? :?: :?: :?:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hajni, itt voltunk!!!!

http://www.holidaypointhotelspa.com/

Anno feltettem ide egy linket a képekről, iwiw-en is ott a link, ha kíváncsi vagy!!!

Olvastam az mbt cipődről, s eszembe jutott egy mókás történet. Az egyik kollégámnak is van, de még az a vastag talpú. A gyerekek elnevezték tankcipőnek a nénit. Óbégatták az udvaron, hogy tankcipő, s senki nem tudta miért mondják, aztán a végén az egyik gyerek elszólta magát. No látjátok milyen kis oktondiak????

Kép
timcsi82

Szia Timcsi! :D

Meli! Magánban vagy egy doki, akivel jól kijövök, de ő csak magánban van. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Timcsi,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fogyással hogy állsz?Én sajna elég gyatrán!Nem akarnak megindulni a kilók,bár tudom is,hogy miért!Valahogy nem tudom tartani a diétát!Nem tudom mit tehetnék,hogy jobban menjen! :oops: :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,

úgy beszéltük meg az endos dokival, hogy a terhesség alatt végig fogom szedni.

friss kép még nincs, elvileg 3 hét múlva megyek a következő uhura. ha a korábbit nem láttad, írj és szívesen felrakom még egyszer.

Kép
gota79

Gota,
lehet, hogy láttam a képet, de nem emlékszem rá!Úgyhogy rakd csak föl, had gyönyörködjünk! :P
Pocifotó?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Kép

Kép
gota79

Meli,

itt éppen 12hetes és 5 napos volt.

Kép
gota79

pocakfotó nincs, szerintem még semmit sem lehet látni, illetve minimálisat. amit még is látni, az nem babócától van :oops: :oops:

Kép
gota79

én amit látok magamon, hogy mintha a gyomrom lenne nagyobb. szerintem nyomja felfelé a dolgokat bent.

bár tegnap találkoztam egy barátnőmmel, akivel kb. másfél hónappal ezelőtt találkoztunk utoljára. teljesen el volt halva, hogy mennyit fogytam. kilóban elvileg 6 körül, viszont ahogy anyukám is mondta, már nincs olyan nagy kerek fejem, mint korábban.

Kép
gota79

annyit vettem még észre, hogy a pont jó nadrágjaim hasban már egy kicsit passzosak, főleg ha ülök.

néhány régi farmeromat már el is vittem a barátnőmhöz aki varrónő, hogy alakítsa át kismama nadrággá.

Kép
gota79

Meli tegnap írtam éppen, de csak neked :) leírom ma is -6 kg. Mai vacsim egy karalábé volt, de ezt sem nagyon kívántam. Leszoktam az evésről :)

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Lucuzs!
Tök jó lett a progid, de viszont így akkor lövésem sincs mitől barnázol.... :?
Jóóóóóóóó hogy örülsz!!!!!!Veled örülök okés? :wink:

Timcsi!
Köszi, nézem!

Loviné!
Aztaaaaaaaaaaaa mennyit fogytál!!!
:shock:

A pénteki naphoz nagyon drukkolok akinek kell!!!! Én a holnapőihoz kérek egy kis drukkot, mert a nagy elhatározást most tettek követik, és holnap kezdem az első lépést effelé..... :roll:

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?