Sziasztok Lányok!
Engedjétek meg, hogy időnként benézzek Hozzátok pártoló tagként, bár viszonylag messze lakom az Operától
. De itt a névsorban "szomszédok" vagyunk, éppen az Előttetek álló Pesterzsébeti topik lelkes tagja vagyok. Andival futottunk össze más fórumokon és ő hívott, hogy dumcsizzunk itt.
Andi,
Az én nagy lányom is ragaszkodott ahhoz, hogy huga legyen. Azt mondta, még egy öcsike nem kell neki.
Mondjuk nálunk tényleg lány is lett a kicsi (szerencsére, mert a lányom elég erős egyéniség
), pedig korábbi UH-okon még fiút jósoltak.
Az én Lilim is többször ébred még éjszaka. A kettő az átlag, az egy az már nagyon jó, és néha vannak nehezebb éjszakáink is.... Én nem hiszek abban, hogy ennek köze lenne a szopáshoz vagy a hozzátáplálásohoz. Lili nem az éhség miatt ébred. Bár szoptatással altatom vissza, de nem eszik sokat, sokszor csak "cumizik".
Örülök, hogy mi is tetszettünk Neked.
Lili azóta már sokkal nagyobb (a képen még csak két hetes volt). Csak nincs digitális fényképezőgépünk, és most, hogy nem járok a munkahelyemre szkennelni is ritkán tudok. De azért előbb-utóbb szerét ejtem majd egy frissítésnek. Bár a profilomban levő képet nagyon szeretem.
Remélem, jól sikerül(t) a balatoni nyaralás!
Üdv Mindenkinek!
Anna