Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsófinak és Zsombinak boldog születésnapot kívánunk!!!

Pepének sajna nem lehet aludni délben mert nekik ágyuk sincs, ebéd után ugyanúgy órák vannak. De ők már így is kb. 1 évvel idősebbek az osztálytársaiknál. (mondjuk tényleg fura, hogy Sp-o-ban, ahol még a boltok meg hivatalok egy része is bezár a szieszta idejére pont a gyerekek nem alszanak... Ma délután pl. közösen aludtunk 3 órát és úgy ébresztettem őket. Nekem nem is volt soha gondom a délutáni altatással 8)

Bébiszitter ügyben stagnálás van, írtam mind a 3 esélyesnek, hogy érdeklődjék meg a vízumot meg a biztosítást, azóta egyik sem válaszolt :( Remélem nem azt jelenti, hogy egyik sem tud/akar jönni... :?

Ditke
ditke62

Meme,
Boldog szülinapot Zsófinak és Zsombinak!!!! :lol:

Kata,
gratulálok az ottalváshoz! Hogy töltötted a temérdek szabadidődet amíg bent aludtak :lol:

Kép
nettke

Kata!
Gratula,ügyik a fiúk!
Végülis miért alszanak ott a fiúk az óvodában? Te mész vissza dolgozni? (valahol nálam már képzavar van)

Kép

Kép
edit73

Meme :)

Isten éltesse Zsófit és Zsombit!

Kép

Brigi :)
Én indián akartam lenni kiskoromban. :oops: Igazi harcias kis amazon voltam, kiskatonákkal játszottam, egy babára emlékszem, hogy volt nekem, kiszúrtam a szemét és ráraktam olyan kendőt mint a kalózoknak van. :P

Sosem voltam királykisasszonyos, a kamaszkorom is egy farmerben telt, bő pamut pólóval, de ez baromi érdekes, mert most felnőtt koromra meg piperkőc lettem. :lol:

Kata :)
Szuper, hogy ott alszanak! Mit teszel a temérdek időddel? :wink:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

köszönjük szépen az Ünnepeltek nevében is!

Cat,

tényleg elég egyedi hely a paksi gyermek pulmonológia. Ott nem kell sorban állni, időpontot kapunk, ezért min. a várakozási idő. Egy aranyos doktornő, s 2 nagyon barátságos asszisztens. Leülhetsz nyugodtan beszélni a doktornővel, mert addig valamelyik asszisztens foglalkozik a gyerekkel.Mindig kaptunk eddig valami apróságot, de most, hogy szülinapja volt Zsozsónak, egy kicsit nagyobb dolgot kapott ( egy kis asztali giccs, de tök örült neki ). Ezeket az asszisztens ill. a doktornő hozza otthonról.
Engem is meglepett ez a dolog.

Brigi,

amiket leírtam a doktornőnkről, ezért is nem erőlködtünk. Ha kell, akár 2-3 héten belül kapunk újra időpontot, s nem kell várakozni sem. Ha meg minden kötél szakad, s megyünk a doktornéni magánrendelésére.

Ditke,

pedig azt gondolnám, hogy kapnak az ilyen állásért. Külföld, nyelvtanulás, két édes kislány, orvos szülőkkel. Ki érti ????

Edit,

mi újság nálatok? Mostanában ritkán írsz.Dávid?

Kata,

gratula, s kitartás!!!! Persze, hogy nem alszanak olyan jót, mint otthon, de majd megszokják ezt is. Legalább este könnyebb.:wink:

Detti,

na gyerek zsúrt én sem vállaltam. Pedig Zsombi egy időben nagyon elszántan kérte, de még én korainak gondolom. ( magam miatt. :oops: )

Csajok,

Lilláékkal mi lehet ? Gyöngyikről valaki valamit ?

Meme
szinta

Cat!
Szuper a helyszínjavaslatod. A magam részéről nagyon szeretnék menni. Időpont ötlet?

Meme!
BOLDOG SZÜLINAPOT A GYÖNYÖRŰ LURKÓIDNAK!

Ami a szülinapi party-t illeti, idén más lesz, mint eddgi volt:
1. Nem lesz nagy családi happening...majd utazunk haza két hét múlva, és mindenki úgy csinál, ahogy akar.
2. Vasárnap lesz gyerekzsúr (4 családot hívtam)
3. Hétfőn cuccolok be tortát az oviba délelőtt.
Ennyi...

Még meg szeretném fűzni Zsoltot, hogy hétfőn (aznap van a szülinap) jöjjön haza korán, és menjünk el valamerre (pl. Macipark,Tropicarium).

Amúgy javulunk, drukkoljatok ma megyünk este kontrollra. Rendi a dokinéni, a rendelés utánra hívott be.

És! Képzeljétek teljesen élvezem az itthonlétet!!!Kicsit jólesik csak két dologra (Lurkók és háztartás) koncentrálni...

Ja, nem lesz parkolóház! Péntek délelőtt megyek a Gulliverbe party cuccokért, és majd ott kinézek valamit. Szerintem Luca Beados-t kap (van valakinek?), Bencének meg majd ott választok (esélyes egy helikopter).
http://www.regiojatek.hu/termek-73687-b ... szlet.html

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka,

Javaslom a Playmobil mentő helikopterét. Bernát tavaly azt kapott, és azóta is szinte minden nap játszanak vele. Mondjuk mi nagy Playmobil fanok vagyunk, de eddig minden gyereknek, aki játszott vele, tetszett.

Tortát nekünk is KELL bevinni az oviba. Kötelező, de tényleg. Én nem akartam, de az ovónénik azt mondták, hogy milyen már, hogy a gyereknek szülinapja van, és az oviban nem ünneplik meg???!!?? Szerintem totál normális dolog, de mindegy.
Ja, és ha valakinek nyáriszünetben van a szülinapja, azt is megünneplik valamikor.

A vacsinál csak annyi kérésem lenne, hogy ne október 14-15-16. legyen, Frankfurti könyvásár lesz, apa külföldön...

Detti

KépKép
kiliman

Mit szólnátok a vacsihoz október 21-én? Lehetne 22-én is, csak 23 munkaszüneti nap, és lehet, hogy van aki elutazna hamarabb.

Nekem október 9-e péntek nem jó, mert az uram szülinapja lesz, és vacsizunk.

Cat
Kép
cateye

Vagy inkább 20-a? Az a baj, hogy szerdánként járunk úszni, és 7 körül érünk csak haza...

Detti

KépKép
kiliman

Inkább 19...., 20-a a mi szülinapunk!!!!!!!!!!!
Amúgy bármi jó....

Jövök még......, csak főzök...

Kata

Kép
kateduo

Október 19 hétfő nekem jó lenne a vacsira.

Vikó,
javíthatatlan vagy.. :wink: túlszervezed magad programokkal rendesen! Zsúr.. Te jó ég! Nomeg még kirándulás aznapra. Biztos örülnek majd a lurkók :lol:

Cat,
én el is hiszem, hogy ilyen kislány voltál :lol: Most is vagány vagy, látszik, hogy nem "virágszálként" nevelődtél :lol: 8)

Kép
nettke

Nekem is jó a 19-e hétfő!!!!

Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Képzeljétek, elkezdtem bejárni egy háziorvosi rendelőbe. Most betanulok aztán talán novembertől lehet hogy dolgozom. Most megpróbálom ezt előbb, mert bár a hátam közepére sem kívánom a háziorvoslást, de ez sokkal nyugisabb mint a sürgősségi. És most hallottam, hogy lehet, hogy meg lehet bundázni a szakvizsgát, csinálhatnám a környéken a szakképzést (mert egyébként 3 hónap Madrid, fél év Zaragoza, 3 hónap Sevilla, stb. Ezt gyerek mellett nem vállalnám be), de ha itt lehetne akkor talán mégis. Csak ahhoz jövő őszig meg kell csinálnom egy felsőfokú spanyol nyelvvizsgát meg meg kell írnom a felvételi tesztet :P De most ezen belelkesedtem, úgyhogy a háziorvoslás mellett több időm lenne tanulni. Már csak az kell hogy jövő hónap elején legyen hely körzetben...

Ja, Cat kérdezted, hogy nem olcsóbb-e ha itthon maradok.
Egyrészt megőrülnék, szóval ha csak a bébiszitterre keresnék akkor is járnék dolgozni, másrészt itt megfizetik az orvosokat, úgyhogy lazán kifizetek egy au-pairt. Mi 400 euro/hó-t ajánlottunk nekik (itt Sp-oban 50-70/Eu/hét az átlagfizu nekik, de nálunk a macerásabb időbeosztás miatt kicsit több jár :) ) ezért cserébe hozza-viszi a csajokat suliba meg vigyáz rájuk amikor mi nem vagyunk, vagy ha betegek, szünet van, stb. Házimunkát csak lightosan, porszívózás, némi portörlés, teregetés, meg a csajok szobája, ruhái, cuccainak rendben tartása. Ennyi. Most van egy csaj aki nagyon jönne, de hiába kérdezem a vízumot, arra meg nem írt semmit, pedig már amásodik levélben kérdeztem tőle. Azt meg nem szeretném, hogy majd csak itt jut eszébe, hogy bocs, de 3 hónap múlva mennem kell. Bajt meg nem akarok.

Most mennem kell a suliba, szülői lesz.

Ditke
ditke62

Ditke,
remélem összejön :) nem lenne rossz ez a háziorvoslás, olyan "anyukás" meló lenne :lol:
A babysitter meg előbb-utóbb csak összejön, főleg ha ilyen rendesen megfizetnétek. Drukkolunk :D

Edit,
tényleg ritkán jössz, mi van veletek? Tamás melója???
Dávidnak bejön a suli, milyen az osztály? Van barátja már?

Kép
nettke

OFF
Cat,
most látom, nov 22-én musical est Örkényben, SzPSz -Peller - Vágó B -Serbán Hmmm?? :lol: 8) Én már írtam is a csajnak jegyek ügyében
:lol:

ON
bocs...

Kép
nettke

Nekem sajna nem jó az okt 19. Most én is ott szeretnék lenni, úgyhogy lécci keressünk más időpontot.

Nekem jó: okt 6-7-8, vagy okt 13-14, vagy okt 27. Tudom édes kevés...lécci-lécci!Naaaaa... :oops:

Cat! A helyszín tutkó!
Kérdés: Mi volt az az étterem, ahol megmondod, hogy milyen alapanyagokból kérsz kaját, és azt hozzák?

Amúgy jó hírem van: gyógyultnak nyilvánítottak minket, hétfőn mehetünk oviba.

Viki

KépKép
vikóka

Meme!
Zsófinak és Zsombornak Boldog Szülinapot!!

Kép
pramprampram

A Vikó által felsorolt időpontok közül nekem a 27-e jó, esetleg még a 13. vagy a 6.

Edit,

Tényleg, mi van veletek? Ugye, nincs semmi baj?

Ditke,

Hajrá a nyelvvizsgához!

Detti

KépKép
kiliman

Nekem Vikó és Detti időpontjaiból az okt 13 vagy a 6 is jó, (27 nem annyira mert másnap színház..)

Kép
nettke

Vikó,
asszem a Vapiano-ra gondolsz, ez olasz, és a tészta formát/szószt/belevalókat lehet összeválogatni.

Kép
nettke

Nettke,

írtam privit..... szerinted mivel kapcsolatban? :wink:

Pram,

köszi !!! Nem jó a vonalzód, a babafalva oldal nem jó. Énis ezért változtattam. :) Bár, már Kristófot is aktualizálni kellett.

Ditke,

nyelvvizsgával szerintem semmi gondod nem lehet! Most kb. milyen szinten vagy?

Meme
szinta

Csajok :)

Nekem a 6-a nem jó, mert a fiaim szülinapja lesz, a 27-e pedig azért nem mert 28-a színház.

Ha lehet legyen 19-e. Megoldható?

Vikó :)
Szerintem is a Vapiano-ra gondolsz.

Na még jövök, csak dolgoznom kell. :cry:

Cat
Kép
cateye

Nekem a 19-e okés.

Én is rohanok dolgozni :evil:

Detti

KépKép
kiliman

Meme,
Köszi, változtattam a vonalzón :)

Kép
pramprampram

Csajok! Nekem nem jó a 19 (ezért írtam alternatívákat). Akkor jó vacsit Nektek! (Kicsit szomorú vagyok, hogy megint én maradok ki... :cry: ) Mi lett a 13-mal?

Cat! Nem a Vapiano, hanem a Via lunában Te mondtad, hogy voltatok valahol barátokkal: meg kellett mondani, hogy mit szerettek, és aztán ők kitalálták a kaját. Sokáig (több órát) voltatok ott. Valami beülős hely. Talán Olimpia???

Viki

KépKép
vikóka

Gabi :)

Isten éltesse Bencust:

Kép

és a csajokat:

Kép

A sorrend fordítva lett volna illendő, de remélem nem veszik a lányok zokon. :D :wink:

Keverednek itt a napok, nem tudom, hogy a 19-e hogy került képbe. Nekem a 13-a is jó. 8)

Igen, az Olimpia volt. A kedvenc helyünk, a VII. kerület Alpár utca bugyrában. Olvass utána a neten az étteremkritikáknál. Öntörvényű hely, de igazi gasztrománok látogatják, isteni a kaja. De te nem válogathatsz, nincs étlap. Azt eszed ami a táblára ki van írva. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cateye 2009.10.01 10:57-kor.

Cat
Kép
cateye

Pram,

jól mutatja az új vonalzód? Ma vagytok 5 évesek ?? ( bocsi, de most ez így meglepett... pont ma szólok, megváltoztatod, ezt mutatja ) :)

Meme
szinta

Pram,

Boldog szülinapot a három lurkónak!

Jézusom, ennyi mérleget!!!

Detti

KépKép
kiliman

Pram,

Nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK:

Kép

Meme
szinta

Pram!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!!!!!!!!

Sziasztok!

Nekem is jó 13-a.

A tegnapi ovis alvás is jó volt, már aludtak aránylag rendesen. Kevesebbet, mint itthon, de jó így, viszont tegnap du. Vendel közölte, hogy ha elfordítja a fejét, akkor fáj a nyaka, du. itt vinnyogott + éjszaka is szarul aludt emiatt. Azt hittem, hogy elaludta a nyakát. Dokinéninél is voltunk délelőtt és szerinte vírusos, mert váladékos a torka. Az orra is kicsit taknyos, de nem folyik, csak hallom és néha jön belőle. Meg egy nyirokmirigye is total dagadt. Szóval ma itthon volt, Gergő egyedül oviban úgy, hogy ott aludt. Jól érezte magát. Holnap is így lesz.

Brigi!

Amikor a lányaid bárányhimlősek lettek, előző napokban nem volt megduzzadva a nyirokcsomójuk? csak azért kérdezem, mert a húgom barátnője épp bárányhimlős és vele találkoztak a fiúk ( úgy értem, amikor még nem tudtuk) és neki is így kezdődött.
Remélem nem így kezdjük az ovit....

Ditke!

Jól hangzik ez a munka.....
Drukk bébiszitter ügyben!!!

Kata

Kép
kateduo

Cat :D Meme :) Detti :) Kata :)
Nagyon köszönjük a kedves köszöntést!

Kedves Zita :)
Isten éltesse a szintén 5 éves Adélt, Márkot és Mátét!

Kép
pramprampram

Pram,
Isten éltesse Annát, Katát és Bencét!!!! Boldog szülinapot!! Kérünk jelentést, hogy ünnepeltetek, mit kaptak, milyen torta volt?

Meme,
válaszoltam, megkaptad? Mielőbb keresd, mert már Cat-ék és köztünk is 2 sor különbség van, fogynak a jegyek..

Kép
nettke

Hipp-hipp hurrá! Összejöhet a 13? Annyira drukkolok neki!
Eddig: Cat, Kata, Detti, Vikóka, más???

Itthoni hírek: Bence ma délutánra 37,9. Remélem lemegy...és kilépünk már a betegségekből...most lesem őt...

Pram!
Csatlakozom a többiekhez! BOLDOG SZÜLINAPOT a Lurkóknak! Várjuk a beszámolót!

Detti!
Hát igen, az október az elég szülinapos: Pram, Cat, Kata, Detti, Vikóka ikrei, és ha jól emlékszem akkor Nettke meg az én szülinapom is. Jó hónap! :lol: (Ha kihagytam valakit bocsi, tudjátok be a fáradtsági szintemnek...)

Viki

KépKép
vikóka

13- a jó nekem is, én is jövök :lol:

Kép
nettke

Nettke :) Vikó :)
Köszönjük!

Reggel bevittem a 3 tortát. Délelőtt feldíszítettem lampionokkal a lakást /1 órán keresztül csak lufit fújtam/, délután repültem értük az oviba.
Ahogy megérkeztem Annámnak szokatlanul lógott az orra, elmesélte, hogy sajnos az oviban ma nem volt idő az ünneplésre.
Almaszüreten voltak és későn értek vissza.
Itthon egy kis barátjuk társaságában nagy lufis bulit csaptunk :)
Katám látta, hogy a kis barátjuk mennyire szeretne gyertyát fújni, felajánlott az 5-ből 3 gyertyát a barátjának. Így mindenki fújt gyertyát :)
G. ma későn ért haza, így családilag szombaton ünneplünk.

Kép
pramprampram

Nettke,

nem kaptam meg. :cry:

Pram,

ovi: :evil: :twisted:

Meme
szinta

Pram!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK ANNÁNAK,KATÁNAK ÉS BENCÉNEK!!!!
Kép

betegeknek gyors gyógyulás!

Edit

Kép

Kép
edit73

sziasztok!

Anna, Kata, Bence (És Pram :) ) !
Boldog szülinapot kívánunk!!!

Ditke
ditke62

Edit :) Ditke :)
Köszönjük a köszöntést!

Kép
pramprampram

Pram :)
Így utólag is boldog szülinapot a Törpöknek!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Kis hírek tőlünk: mandula-gyulladás...A dokinéni azt mondta, hogy a praxisa alatt kevés ilyet látott, hogy egy Lurkó antibiotikum szedése mellett benyalt valami újabb betegséget. Nekünk sikerült! Csürtörök éjjel Bence 39,5 körül mozgott, és küzdés volt levinni a lázát.

Úgyhogy megint változik a programunk: se vasárnap nem lesz szülinapi party, se ovis tortázás hétfőn. Ez van...most kivárunk...

Elég jól bírom, de csütörtök éjjel azért felmerült bennem, hogy a magas láz, nehogy tüdőgyuszi szövődményre utaljon, és kórház legyen beőle...kopp-kopp...

Hétvége itthon...már megszokás lesz lassan... :cry:

Viki

KépKép
vikóka

Vikó,
sajnálom :( Talán nem baj, ha nem pörögtök most annyit... a betegség nem jó, de otthon gubbasztani igenis kell néha, talán a betegség is azt jelzi, lassítsatok egy kicsit.. a fene tudja. Szegények, ilyen szülinapot!! :evil:

Cat,
na milyen volt tegnap az előszülinap???? Állati kíváncsi vagyok :lol: 8) Hogy tetszett, hogy bírták?

Kép
nettke

Sziasztok!

Bocsika hogy belekotty de latom Ditke Ti is spanyolban eltek. Merre? Mi egeszen delen Alicante mellett. 400 euro/ ho a szitternek nem tul keves? Nekunk ennyiert tuti nem jonnenek el.

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!

Én is Alicantétól délre, Torreviejaban. Én az auperworld.com-on kerestem, ott 50/70 EU/hetet írnak Spanyolországra, ezért gondoltam 400/hó-t. Van egy magyar csaj akit ismerek, ő Madridban aupair-kedik 50 EU/hét-ért, azaz kb. 200 EU/hó-t kap. Nektek is van szitteretek? Mennyit fizettek? Régóta laktok erre? Amúgy én otthon orvosként kerestem majdnem ennyit, úgyhogy nem gondolom egy diáklánynak kevésnek.... De persze attól függ máshol mennyit adnak...

Vikó!

Jaj, nagyon rátok jár a rúd :( Jobbulást!!!!

Ditke
ditke62

Köszönöm az aggódást.

Nettke! Persze, jó ha nem pörgünk, de ahogy elhallgatom az itteni írásokat mi messze nem vagyunk annyira pörgős család. Lehet, hogy ez csak az én nagy szám miatt a benyomásod... :lol: A férjem egy kifejezetten nyugis típus, és így Bence is olyan. Szerencsére...

És ami nálunk van, az már nagyon messze van a pörgéstől: szeptember 12. óta itthon dekkolunk...éjjel-nappal....ma kértem egy kis kimenőt, hogy ne fonjam be a hajam a jövő héten itthon... :oops:

Holnap szülinap: nagyon szolid lesz. Csak mi 4en, és Bence pizzát kért ünnepi vacsira...rendelni fogom!!! :roll:

Viki

KépKép
vikóka

Jujj szegények. Remélem most egy évre letudtátok előre ezzel a sok betegséggel. Még szerencse, hogy a Kolpingot lemondtátok.

Erre mondják, hogy ember tervez isten végez. :( :(

Nettke :)
Hát istenien sikerült az Operett. Simán végigbírták, de olyan szinten, hogy csak ámultam. Oli hatalmasakat röhögött a poénokon, Samu meg meredten bámulta a számára oly vonzó világot, teljesen a színpaddal élt. Az volt a végszava, hogy Anya én imádom az operett színházat, ugye máskor is hozol. Úgy röhögtek a körülöttünk ülők. :lol: Egyetlen gond volt, hogy a 7. sorba volt jegyünk, és ők onnan bizony nem láttak. Zoli elment kérni ülőpárnát, de a ruhatár le volt zárva, mert csak 7-re jött be a ruhatárosnő, és a párnák ott voltak elzárva, de az előadás már 6-kor kezdődött. Így az ölünkben ülve nézték végig. Azért 20 ezer Ft-ért ez nem volt túl kényelmes megoldás.

Egyébként rengeteg gyerek volt, sokkal kisebbek is mint mi. Mondjuk még a nagyobbak is rosszabbul bírták mint az enyémek, sokan féltek a farkasoktól a szörny hörgésétől, meg a sok durranástól, tüzijátéktól.

Decemberben megígértem egy Szentivánéji álom előadást nekik karácsonyi ajándéknak.

Cat
Kép
cateye

Cat,
de jó!!! :lol: Akkor meg vannak fertőzve ők is! :lol:
Hétfőn megyek, ha "helyzet van", akkor hívlak :D

Vikó,
szerintem Te magad elég pörgős vagy :lol: nyilván Te diktálod a tempót otthon is, nem? :wink:
Sajnálom, tényleg kifogtátok ezt a sok sz.rt most. :evil:

Kép
nettke

Cat, Nettke

musicalmesék-et ismeritek? Hallottatok valamit róla, milyen, mennyire jó ( Kata benne van elvileg.... csak jó lehetne ) ?,
Cat,gratula a fiúkhoz, ügyesek voltak!!!! Büszkék lehettek rájuk!

Vikó,

Boldog Születésnapot Lucánal és Bencének!!!!

Kép

Szegénykéim, ti aztán nagyon kifogtátok. Mi is voltunk ilyen stádiumban, aztán felturbóztuk az immunrendszert homeo-val.
Kimenőn voltál vagy a hajad gyönyörű fonott ? 8) Bocsi, ezt nem bírtam kihagyni.

Nálunk semmi extra.
Kristóf kamaszodik, meg most, hogy csomó szabadideje van, komolyan kikészít. Mindenre van válasza, követeli jogait, szóval csajok, mikor hisztizett könnyebb volt. :lol:
A Zs & Zs párost meg rájöttem folyamatosan feladatokkal kell tömni, aztán minden rendben. Akár szellemi akár fizikai is lehet.
Tegnap 1,5- 2 km-ert futottak, minden gond nélkül. Biciklizni mentünk, s mikor nehéz volt húzni őket utánfutóval ( közel 40 kg ), kiszálltak, s futottak. Még élvezték is.

Meme
szinta

Meme,
nem tudok semmit, én is most láttam a műsorban. De gondolkodom rajta, Natit elvinném.. a többiek szerintem 1 órát sem ülnének végig. :roll:

Kép
nettke

Vikóka!
LUCÁNAK ÉS BENCÉNEK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Meme!
Kristóf: :roll: Hű,de ismerős!!! :twisted:
10km bicózás után az enyémek is hasonlóan jól viselkednek,mint Zs&Zs :lol:

Nettke!
Nagyon profin valósítod meg a személyre szóló figyelem elvét!!!Csak irigykedem rád!!!! :D

Kép

Kép
edit73

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?