Megvagyok... nem volt egyszerű...
Vicus: fogjövésre mi spec. nem használtunk semmit, csak borostyánláncunk van. Ártani nem árt, még ha használni sem használ, akkor sem. Na ezt megfogalmaztam… Nem tudom, milyen lenne/lett volna nélküle, úgyhogy meg ne kérdezd, hogy használ-e.
MT: Na, örülök! Ugye, hogy nem nehéz megkötni??? A háta mögött csomózod??? Neki még tartani kell! A
www.babakozelben.hu –n vannak kötési módok, de ha youtube-on rákeresel, hogy mei tai, millió kötést kidob.
Suzy, tök jó, hogy megint jöttök haza!!!!
Biztos Vinzent is örül majd Neki! Nagyon nagyon édes kiskrepek!!! És hát tényleg, ahogy csimpaszkodik abba a kislányba…
Vicky, nekünk ebből lett Kistesó: „Mi mondjuk most sem védekezünk, de nem is vagyunk rajta a témán meg ugye szoptatok is.”
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel! És nekem még csak meg sem jött csak 1szer. Se Pét nem éreztem se semmit.
Tök jó, hogy egyszerre (nagyjából) lesznek tesóprojektek, újból sok sok görbe!!!
Dike, ügyik vagytok, szépen haladtok, kérünk majd sok sok képet az új házikóról és majd az esküvőről is!!!
Baba pedig jönni fog, hidd el!!!
Kata, nem csodálom, hogy elfáradsz!!! Én a felétől kilennék. 1 iskolás, 1 örökmozgó és 1 csakAnyánlógnék… ejha…
De ügyi vagy Te! Jobbulást Dávidnak, de jó, hogy Ő beszél, Bende továbbra is csak a maga nyelvén, de azt folyamatosan!
Peti ügyes a sulival, Ági pedig a kengyellel, remélem meglesz az eredménye és nem kell csütörtöktől! Drukkolunk!
Krisz, bőven elég ennyi szoba alvásra, mert játszani úgysem ott fogtok. A nappali lesz a központi helyiség, legalább is nálunk így van. Főleg ha azok a jó nagy helyiségek (konyha, nappali…).
Szép az ágyikó. Mi nem használtuk ifjúsági ágyként, de majd meglátjátok akkor, ha odakerültök… (többek között azért, mert olyan idióta mérete volt, hogy nem kaptam bele matracot)
Én is lent érzem Kistesót, ami érdekes, mert ugye faros, nem tudom, néha mije lehet odalent… A csontjaim pedig lent ropognak reggelente… élmény…
Lassan Neked ékelődik be a fejecskéje!
Igen, szinte semmi tisztálkodószer nem kell, gyógyszertári lesz minden. Pelus kell egyedül.
Sampon kell, az nincs a „csomagban”, fülpiszka, olló, ilyenek…
Princzike, én is drukkolok a pénteki teszthez, hőt nem mértél??? Utrot szedsz??? DRUKKKKKKKKKKKK ++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mofly, ez a hő nem semmi tényleg.
Én szerintem lehet PÉ. Még nagyon ciklus elején jársz. De basszus, én babásan mértem mindig 36,9eket, forró vérű csajszi vagy.
Dobd a görbét és megszakértjük Neked!
Köszönöm a dicséreteket, de azért s*ggre, combra TÉNYLEG bőven jött fel!!! Még ha nem is látszik a képeken.
Amik megnőttek: popsi, comb, poci, cici (Apa örömére
)
Most viszont mennem kell, dógom van, majd még jövök!!!!