Ide, ide a lazaságot!!!!
Nagyon jókat irtatok. Napi képben én sem vagyok, de arra rágörcsölök, ha minden nap szarik valamit a cica!
Egyébként csinos kis táblázatuk van az üzenőben :házi feladat hiánya, felszerelés hiánya, szorgalmi feladat oszlopokkal. 2-2 fekete és 1 piros, a sorrend az oszlopokat tekintve.
Én is őrlődöm, mert az eszemmel, szivemmel azt szeretném ha szeretné a sulit, sokat szaladgálna vidáman, boldog gyerek lenne. Eredmény:imád suliba járni, nem annyira szeret leülni és tanulni, sokat rohangál, felszabadult, cserfes boldog kiscsaj.
De, minden nap fejbe kólint a hülye társadalom és a suli iszonyú magas elvárása, olybá tűnik, mintha egy sebes patak vize sodorna és én még néznám a tájat, de nem jöhetek ki a vizből, ezért úszni kell.
A de jó lenne ...és a be kell állni a sorba érzések konfrontálódnak szinte minden nap.
Ugyanakkor össze tehetjük a kezünet, mert nagyon jó tanitóink vannak 4 éven át, bent vannak reggel korán, humorosak, kedvesek, nem alázzák meg a gyerekeket, szuper.
Ma apa tanult vele, főleg angolt a 4-es doga meg két 4-es felelet, mondatalkotás után-nem tudom mit produkált a csaj, csak annyit hallottam este,hogy minden nap ennyit fognak gyakorolni. -Mi, apa 2 oldalt, nemáááá!!!!!
Lövésem sincs Rita hogy birod meló mellett 3 gyerekkel.
Nekem napi gondot jelent,hogy nem tudok csöndet biztositani a tanulásra, mert a kicsi kikiabálja a figyelmet, a másik meg,hogy ha játszom vele, Blani féltékeny, hogy neki most tanulni kell, ez szivás.
Ötlete a kicsi lekötésére?
Tegnap már logiózott a drágám, de percenként kellett költözni, mert ő Blani iróasztalán akart nagyosan tanulni, a csaj kiszorult a konyhaasztalra, majd a kicsi cserét követelt....Ráadásul én kb minden este és reggel egyedül vagyok velük,bár du meg heti2x apa megy értük.
A következő gond, hogy ők 4 ig tanulnak, holnap pl. 6 ra érünk haza néptáncról, alig fél óra marad tanulni, amiből 20 perc a kipakolás, -a tiétek is olyan álmodozó, csiga, lassitott felvétel?
Szóval kevés a nap. Csórikáim vagy a kádban vacsiznak, vagy vacsiznak, de akkor csa 2 perces anya lecsutakol zuhany van.fél 8-8 kor beájulnak!
Megváltás a szombat, nem kell felkelni, nem kell felöltözni, igyeszem hétköznap elintézni a ,osást, takaritást, csak afőzés marad szombatra.
Néha úgy érzem nem beszélgetek eleget a naggyal, egyszerűen nincs rá idő, vagy mire elkezdene beszélni, a kicsi pisil, kakil, szomjas stb. Ismerős?????
angol: heti 2 óra elsőtől
+ének, kórus, info, néprajz, néptánc, báb.
Nálunk is Hajdu matek van!!!!