Új privát üzeneted érkezett!

ööööö hát az attól függ.Ha csak ketten voltatok, akkor igen! :lol:

Kép
jázmin20

jaj, neeeem! Dehogy! Jól van, akkor visszavonom. :)
Volt morzsa, nincs morzsa!

Eszek még egy kis pizzát, nehogy lefogyjak véletlenül :P
franka

Dehogy vonod!Ez tök jóóóó, az asztalon táncolás meg főleg nagyon jó pont, vagány vagy!!! :D
Én még nem ebédeltem, de mostmár mindegy is...majd ha hazaérek, van még lecsó, meg grill cucc.

Kép
jázmin20

született feleségeket szoktad nézni?

Kép
jázmin20

nem. méé?
franka

Csak eszembe jutott...semmi különös...így ismerkedek, tudod! :wink:
Felteszek hülye kérdéseket és levonom a konzekvenciát. 8)

Kép
jázmin20

Jaj volt még egy. Évekig epedtem az egyik helyi srácért, elég vagány, problémás, vicces, társaság közepe volt, csak a legmenőbb, legcsinosabb, legszebb csajok.....
Aztán egy este bezártunk az étteremben, vele voltam beosztva, akkoriban ő is ott dolgozott egy kicsit, és ott maradtunk 4.-en dumálni, zárás után mindig volt egy jager és mentünk haza. 11.-kor zártunk, hurrá, hamar hazaérek, aztán még hajnal 5.-kor is ott voltunk....és elkezdte mondogatni, hogy tök szép a szemem, meg eddig észre sem vette milyen helyes csaj vagyok....hajajajaj, én meg ültem, néztem ki a fejemből, hogy ez most hozzám beszél? Aztán megfogta a kezem, hogy táncoljunk, hajajaj.......egy irányba laktunk, ő előbb és a lakása előtt 15 percig könyörgött, hogy menjek be, aludjak ott....én meg hazamentem.
Aztán másnap mikor találkoztunk köszönt meg én is és ennyi.
De megérte :oops:

Egyébként jártam úgy, hogy amikor a hőn áhított emberkével összeakadtam azt kérdeztem magamtól, hogy mi a fene olyan hőn áhított ebben? Sokszor csalódás volt. Talán mert felruháztam őket isteni tulajdonságokkal.

Betti
Kép
betti0412

A többi meg egyetemi, bulis kavarások tömkelege, semmi komoly. Meg hát az URAM!

Betti
Kép
betti0412

Na igen, a fősulis évek...hajajjjjj, koleszos voltam, az otthontól többszáz kilóméterre.... 8)

Kép
jázmin20

Mondjuk a férjem is érdekes kalandnak indult.

Kép
jázmin20

Tüncikém, ha mi Jázminnal akkor ott állunk a hátad mögött, kapsz két akkora fenékbe billentést, hogy belezuhantál volna a karjaiba!
Ilyet kihagyni! :D

Én is kolis voltam, vegyes koliban.... :oops: jaj de jó emlékeim vannak. Fiatalok, szabadok, sehol egy szülő! Próbálgattuk a határokat, az érzelmeket, magunkat, bulik, de milyen jóóóóó, spontán bulik! Felhőtlen, gondtalan élet!

Betti
Kép
betti0412

Mit akarok én már így 30 évesen? Akkor azt gondoltam arról, aki 30, hogy mit keres ez a vén tyúk még itt a discoba, nézd már milyen ciki!
Most bemosnék egyet, ha valaki levénezne.....

De már discoba sem járok. Tavaly előtt elmentünk, van itt egy retro disco, az is a neve, leánybúcsú volt. 5 csaj. Kifulladásig táncoltunk a régi 90-es, 80-as évekre, volt olyan szám, ami még sulibuiban ment... :D mi meg nyomtuk a koktélokat, ráztuk a fejünket, és hajnalig pörögtünk. Állati jó volt, évek óta már nem voltam akkor sehol. És nyomultak ránk a pasik, de ugye már elkötelezett volt mindenki így csak nevettünk. Néha jó kicsit kiengedni a gőzt.

Betti
Kép
betti0412

Én "bátorra" itattam volna Tüncit, az tuti!
jajj, de jó kis évek voltak, akarom vissza most most most, de ennyi ésszel...

Kép
jázmin20

Te Jázmin!
Én láttam milyen Tünci, mikor bátorra issza magát! Voltunk borfesztiválon együtt! Akarod tudni?

Betti
Kép
betti0412

Bettiiiiii, ne égessssss!!!!!!!!!

most nézem, hogy azt akartam írni a sráccal kapcsolatban ,hogy hej, de helyes volt, ahogy helyre tette a haját..a sok betűbe belekeveredve, mit írtam:hejre tette..leültem, egyes.

különben kell egy új klaviatúra, mert néhány gomb beragad.

Jázmin, majd az unokáknak is ezt mesélem ,röhögjenek ki Ők is.

De van egy sokkal durvább, mondjam???

KépKépKép
tünci28

:lol: jókat rötyögök rajtatok. Meg magamon is. eszembe jutott még néhány bénaság.

meséljetek, én most csak hallgatok és eszek. EszeM pizzát.

Kép
franka

Várjuk!

Betti
Kép
betti0412

Jaj, ma este meccs van! Látom szomorú sorsom...azt hiszem elmegyek veszek egy könyvet...
Majd a vb! Hú azt várom, az foci!

Betti
Kép
betti0412

Frankát el tudom képzelni, ahogy ül a gép előtt, burkolja a pizzát be és írjatok már csajok!
egyébként hol lehet téged látni, iwiwen?

Betti
Kép
betti0412

Te Franka és a táncolás az vízszintesben volt????????????

No, a storym.
Az első szerelmemmel éltem akkoriban(két évig tartott), amikor új melóhelyre mentem és bemutatott egy ott dolgozó barátjának, hogy ne legyek már olyan magányos.Összebarátkoztunk, nagyon is gondolmat viselte a srác.Fél éven át, minden nap beszélgettünk,de sosem jött szóba, hogy éreznénk egymás iránt vmit.Aztán amikor magam előtt sem tudtam tovább titkolni ,hogy halálosan szerelmes vagyok Attilába, akkor megkértem a barátom, hogy költözzön el..Elmondtam, mi történt, hogy szerelmes lettem, de más nem, csak ennyi, a szívem már másé.A következő 8 hónapban kerülgettük egymást,találkozgattunk, beszélgettünk, hol tett egy lépést felém, hol eltávolodott, én meg nem vagyok az a kezdeményező típus..(semmi nem volt, egy csók se.).Akkoriban már ismertem a férjem, Attila kollegája volt, néha ebédnél egy asztalhoz keveredtünk, ki nem állhattuk egymást.(szerintem Ő bunkó, szerinte én nagyképű).Kb ezek voltak azok az idők, mikor egyre jobban nővé váltam, kicsit későn, de megjött az önbizalmam,szóval kialakultam, olyanná, mnit most vagyok.Határidőket szabtam ,hogy még egy hónapot várok Attilára, meg még egyet...de szenvedtem, szerettem ,de nem tudtam, mi van...Aztán egyszercsak a mostani férjem megkérdezte nem kísérhet el haza..Hát, de, legyen...Aztán lett.(azt mesélte később, hogy Attila másról sem beszélt csak rólam ,hogy mennyire odavan értem, Ő meg hallgatta hónapokon át, aztán már úgy gondolta, most Ő jön...)

Kb három- négy éve megkérdeztem A-t, hogy mondja már meg, mért nem voltam neki elég jó??Azt mondta, hogy túl jó voltam..hogy túlságosan szeretett és tudta, hogy nem felelne meg nekem sokáig és ezért nem közeledett, hogy ne fájjon neki, ha később elküldöm..Elmeséltem a férjemnek is és azt mondja,Ő tudta ezt.

Igazi felnőtt, plátói szerelem volt, talán keveseknek adatik meg ez a beteljesületlen vágyakozás, ami így volt szép, így volt jó.

Még most is olyan hihetetlen, én meg azt hittem én nem vagyok elég jó neki.

Néha bejött a munkahelyemre ,utoljára talán 5-6 hónapja váltani pár szót és legutóbb is azt mondta, hogy még mindig engem keres, minden nőben..eltelt majdnem 10 év,öttel idősebb nálam, nem nősült meg, egyedül van, szomorú és magányos,pedig igazán jóképű, kedves, értelmes..
Szóval ez a szánalmas történet, ez nem is vicces, nekem szomorú.Sajnálom Őt.

Az egyetlen jó benne, hogy miatta ismertem meg a férjem, aki szeret, akit szeretek.Pedig már ennek is több, mint 8 éve. :)

KépKépKép
tünci28

na, bevégtam majdnem két sort! akkora leszek mint a hááááz! És ezt képzeljétek a törpe méreteimhez. Most kisíkálom a kádat, hogy kompenzáljak. Ég a zsíír!

Amint azt mondtam, hogy írjatok, abbahagytátok :shock: :D
oké. Új taktika: Egy sort sem akarok látni pasis, ismerkedős égőőőő sztorikkal!!!!
:lol:
Tünci, meg ne lássam, hogy leírod a durva történeted!!! Jázi, Betti ti se meséljetek koleszos hódításokról!!!!! És pláne nem érdekel senkit, ki hogy ismerkedett meg a férjével!

Remélem, ÉRTJÜK egymást?!?! 8) :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára franka 2009.09.29 16:16-kor.

Kép
franka

Francba, én meg pont leírtam mindent.... :lol:

KépKépKép
tünci28

Akkor működik!! Tényleg fordítva vagyunk bekötve! Vagy én, vagy ti mindannyian :lol:
És most mindenki gépeli a történeteit! yess :wink:

Kép
franka

Tünci, erre mondják, hogy szemesnek áll a világ. /férjed./. Gondolom úgy volt, hogy mit nyekereg az a pasi itt erről a nőről, megnézem már én is magamnak.....

Mikor 25 voltam volt egy 20 évvel idősebb férfi az életemben. Mindenhogy. Hú, ott nagyon megégettem magam, hatalmas bukfenc volt. Igazi lelki és érzelmi kizsákmányolás, mármint az ő részéről.
Borzasztó bele voltam habarodva, csak ő létezett, éjjelente telebőgtem a párnám, mert hol kellettem, hol nem.
Két évig ment a macska-egér játék. De az nem volt jó, abba meghalsz. És így utólag látom is milyen kislány, milyen naiv voltam.
Szerencsére a férjemmel egyenrangú szerelemről van szó, imádom.

Franka, egyébként pályázaton nyertem! Ezt fejtsd meg!

Betti
Kép
betti0412

Te Tünci! És mikor párod hazakísért volt ilyen szende kézfogás, meg toporgós jóéjt puszi vagy egyből nekipréselt a kapunak? :D

Betti
Kép
betti0412

Tudjátok mi az értékem?
13 éves korom óta naplót vezetek, minden nap. És az, mikor belelapozol a 16 éves kori önmagadba, az első csók leírása, a mindennapi ügyek, húúú, az baromi jó. Majd egyszer a halálos ágyamon odaadom a gyermekemnek, hagy olvassa.

Betti
Kép
betti0412

Most értem haza, de rohanunk tovább.Egy sor csak.Én az első csóktól illetve együtt járástól vezettem egy fiú füzetet.Dátumokkal, történésekkel...költözéskor belelapoztam, tisztára, mint egy szar film...pl:Gipsz Jakab, -nagy szívek rajzolva-, 1111 január 2-től 1111 február 5-ig.Következő lap hasonló...aztán volt egy nagy összefirkált oldal is, mindenféle felirítokkal, hogy "megcsalt, szemét, bunkó.."na ezek tizenévesen voltak, kb a csókig jutotam velük...elég vicces, de akkor kőkeményen bőgtem a tánciskola után, amiért az aktuális ájlávom nem kért fel szabadtáncon a sötétben. :D

jajj, van még egy, de most mennünk kell, ígérem megírom
(csak az komoly)

Kép
jázmin20

Betti, mit nem képzelsz a komoly uramról???Háááát, ugy kb a 10 randin volt egy csók, de olyan bátortalan, jaj, még remegtünk is..akkor már nagyon nem akartuk elcseszni a dolgokat, mert nagyon jól alakultak..khm, a többit se kapkodtuk el, eltelt egy kis idő a sóvárgással... :oops:

Érdekes ez a nagyobb korkülönbséges dolog.Van egy barátnőm, meg egy volt kolleganőm, akik náluk 20-23 évvel idősebb pasikkal vannak, most már sok-sok éve..és 10 éve még nem volt furcsa(csak egy kicsit, amikor a strandon láttam, húú, azért más a bőr, meg minden..)de most a 30-35 éves csajok mellett közel 60 éves pasi van..és az egyik helyen nincs gyerek sem..pedig a lány már akarna, csakhát, hova már..és majd 10 év múlva, mikor neki is késő lesz, a pasi meg öreg, vagy halott..így már nem túl jó ez a nagy korkülönbség..nekem a legidősebb, aki tetszett fizikailag is, az kb 7-8 év, de már ott is rezeg a léc.
Mert milyenne kláthat mondjuk engem egy 18 éves srác..ráncosnak, löttyedtnek..és igaza is van, hozzá képest, az vagyok.

Jázmin, várom a komoly történetet.

Betti ,jó kis pályázat volt az!!! :lol: Az olyan romantikus, ahogy mesélted... Kép

KépKépKép
tünci28

Akkoriban nem tudtad volna nekem megmagyarázni, hogy nem lesz az nekem jó.....
Még anyuval laktam. Mennyit hazudoztam össze-vissza, hol vagyok, mit csinálok...volt, hogy elutaztam hétvégére, konferenciára hivatalosan, becsomagoltam minden, és nála voltam a város másik felén. Szép.
mindegy, abból is csak azt tanultam, így utólag, mennyire meg kell becsülni, ha viszontszeretnek, mekkora érték az!
Hogy mi vonzott egy idősebb pasiban? Talán a figyelem, az évek miatti megértés, gondolkodás, biztonság. Eszembe nem jutott mi lesz 10 év múlva, mit szólnának hozzá, ha kiderülne...csak a most érdekelt.
De nagy szerencsém van viszont, hogy beláttam a marhaságot, ha lehetne kitörölném az életemből, de mivel nem lehet megpróbálok valami tapasztalatot kihozni belőle.

Aztán jött a férjem... :D Külön sztori az is.

Betti
Kép
betti0412

Ejha, fiatalok, de jó kis sztorik!
Kedvencem a Tüncikéé, a Kornélos... :lol:
Én hasonlóan professzionális módon adtam elő a dolgokat. Ha nekem valaki tetszik, arra az illető nem egykönnyen jön ám rá. 8)
Meréneggytitokzatosnővagyok. Egy fámfátál. 8) 8)

Na, olvasok tovább.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Betti, egy ismerősöm nemrég mesélte el a hasonló sztoriját. Ott a hapsi nem idősebb volt, hanem nős. Ment a huzavona, macsakegér-játék. Mikor vége lett, azt mondja, egy évébe került, mire kiheverte.
A nővérem férje meg sokkal idősebb mint ő, és most látszik igazán, hogy már öregszik, mennyire nem szerencsés felállás. Persze van, akinél tökjól működik.
Úgyhogy ha így vesszük, ezt megúsztad, bár gondolom, kemény volt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na akkor elmeséled a férjed-sztorit?

És Jázi, Te is?
Fiúfüzet, betojok. :lol:

Tüncike, na Te csak ne beszélj, múltkor épp valami tinédzserformáknak jöttél be. :wink:
Ez nagyon gáz téma, beleszeretni valakibe felnőtt fejjel, mikor van melletted valaki. Gerinces voltál, hogy szóltál.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Franka, és ez hogy volt??? Te az asztalon táncoltál, Ő meg az asztal alatt olvasta a Nagy Indiánkönyvet?

Tüncike, kőműves??? Ezt nem értem. Mivel keverte össze?

Jázmin, karosszéria-lakatos...csinálhatunk egy vegyes céhet.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Fociban megint domborítunk ám! De miért kell ezt erőltetni ennyire? Annyira ciki...

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Csak frissen, fiatalosan, mosolygósan! :roll:

A mai reggelről annyit, hogy fordítva gyújtottam meg a cigimet. :shock:

Szép napot minenkinek.

.

Zaha

Kép
Kép
zaha

A büfésnő pedig ki akar nyírni, olyan kávét adott, hogy fájt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Akkor egész jól indult!

Én most vonulok le a garázsba, felszerelkezve....az egyik fele a mai délelőtt célja.

Betti
Kép
betti0412

Csak óvatosan, ok?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha:az annyira szar!!!
Kép

Én is szívtam nagyon sokáig, velem ez rendszerint hajnal 5 és reggel 7 közt fordult elő, amikor levezetésképp mentünk lángosozni a piacra...Szép idők... 8)
(volt 5-6 évem, egyedül éltem, magam ura voltam egy szép pici kis albérletben, azok voltak a békebeli idők...állandó pörgés és non stop bulik, asztalon táncolás, végteleített tequilák, reggeli lángosok és a helyi macsó szerelme..áááá)

Kép
jázmin20

Ja, mielőtt bárki azt gondolná, hogy én vagyok a helyi pariszhilton, közlöm, hogy a diploma után egyből dolgozni kezdtem (2 helyen)és mindemet magamnak teremtettem elő az utolsó kanálig, amire a mai napig rohadtul büszke is vagyok.

Kép
jázmin20

Zaha, a reggeli kávém nekem is fájt, savanyú volt atej, összeugrott..azért megittam.
fordítva a cigit?Akkor a szivasos felét gyújtottad meg???Volt utána köpködés???
:lol:

Jázmin, nem hiszem ,hogy parishilton lemegy hajnalban a piacra lángosért!!! 8) :lol:

KépKépKép
tünci28

Én a buliból mentem lángosozni.

Kép
jázmin20

Tünci:te semmi károsat vagy megbotránkoztatót nem csináltál eddig?

Kép
jázmin20

háát, nem tudom, mi számít annak.Egyszer-kétszer berúgtam barátokkal,én is próbáltam a cigit(de nem finom...),hm, ha így gondolkodni kell rajta,akkor biztos nem.. :lol: A fiúügyeimet, azt a sokat, már mind tudjátok,leírtam tegnap.

Á, megvan, én otthagytam a szüleimet 17 évesen, saját lábra álltam, még nappali tagozat mellett középsuliban és önellátó voltam.Bár azt túlzás, hogy jól éltem, mert akkor fogytam 10 kilót.Bekértem magam koleszba, intéztem ingyenkaját a menzán, a családi pótlékot magamra én kaptam, meg dolgoztam délután, meg hétvégén.
Apu szerint ez botrányos volt. 8)

KépKépKép
tünci28

Most jut eszembe ,hogy már csak emiatt sem tudtam volna bulizni, mert amikor elvégeztem a sulit, akkor elmentem dolgozni, kerestem 40 ezret, ebből 20 volt a rezsi, 3 a bérlet, a maradékból meg ruházkodtam(gondolhatod mennyire) meg ettem.Akkor volt kicsit könnyebb, amikor már együtt éltünk az első párommal.
tünci28

Szerintem apád a botrányos, ha így gondolja, szerintem büszke lehetne inkább.Én az árvaságit kaptam és azt költöttem a koleszba magamra.(én középsuliban is koleszos voltam)

Kép
jázmin20

Én sosem laktam senkivel együtt, mármint pasival.A férjemet engedtem be elsőnek magamhoz...jól ott ragadt... :D

Kép
jázmin20

Nem tudom mi van velünk, de az utóbbi időben kezd a férjem az agyamra menni..most már néha annyira idegesít, ohgy kimegyek a házból, amíg el nem megy dolgozni...túl sokat vagyunk együtt és egész nap olyanokat csinál, amivel feltolja az agyvizem...
Nektek szokott lenni ilyen időszakotok?

KépKépKép
tünci28

Lehet, hogy Te is az Ő agyára mész, szerintem van ilyen, bár nálunk még konkrétan ilyen nem volt.

Kép
jázmin20

Tünci, mi az, amivel így fel tud idegesíteni?

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?