Hogy Ti milyen kedvesek, figyelmesek vagytok. Egy kedves kis kosárlabdacsapat egy szintén kedves, kisebbforma (ez a szó milyen?) edzővel.
Tünci, igen, olyan mintha tegnap lett volna, néha pedig annyira távoli, ködös, mintha nem is velem esett volna meg. Mesélte nővérem, hogy anyám sírta neki, hogy nem tudja már, mikor lesz jobb nekem, ő elkövet mindent. És a tesóm is azt mondta, hogy úgy látja, nem megy. Aggódnak, aranyosak, csak nem értik, hogy ez már mindig…ha jobb is lesz. Nem tudják, milyen érzés. Ma láttam egy olyan aranyos fiatal párt az állomáson, és arra gondoltam, hogy csak soha, soha ne tudják meg, hogy velük ne történjen ilyen. És lehetőleg senkivel.
Jázmin, ez már durva, kész celebparádé a szerelmi előéleted. Szemérmetlen perszóna. (méltatlankodó, szemforgató szmájli)
Igen, olyan jó lenne tudni, hogy ők ott mindannyian együtt vannak…
Igen Betti, igazad van, nagy itt a hallgatás Franka részéről. Mindenképpen gyanús.
Költségvetési törvény-tervezet? Az finom.
Franka, én ma törököt ebédeltem, falafelt búzakását, bakhlavát. Reggeli körözöttes szenyó a büféből, este otthoni tökfőzelék valamivel.
De egy kis pizzára szívesebben ráharapnék…
És teríthetnél többet is, nem ám csak csöpögtetjük az információkat.
Szinti, én emlékszem a Bálintra. Aranyos gyerek volt, bár nem az esetem, az is összeszedett ott egy nőcit, igaz?
Vince jól van, nagyon menőnek érzi magát, mert az összes nála kisebb szomszédgyerek most kezdte az ovit, és janizik előttük, hogy ő már azért régebbi darab odabent. De édes ahogy istápolja őket.
És valamelyik nap kivágta a rezet az oviban, mikor kérdezték tőle, mit csinálnak a szülei, közölte, hogy az ő anyukája cipész!
Zozo…
én is utánaolvasok majd a történetednek, ha nem bánod.