Új privát üzeneted érkezett!

Tünci 5-6 napos út lesz, hamarabb fogok jelentkezni mint gondolnád :D
azt javasolta az egyik barátnőm, hogy legyen nálunk olló és tiszta törölköző :shock:

Igen ez az a hely ahova ki lehet írni magunkból mindent....kölcsönösen. És én nem tudok elmenni afelett, hogy bárki is megkérdőjelezze az anyaságom, vagy bárki másét csak azért mert nem írok helyesen..uff beszéltem, a témához többet nem szeretnék hozzászólni.

Kép
leda2002

No akkor én elbújhatnék Betti is,meg Jázmin mögött is a magam kis 162cm-vel!Ha itt mind ilyen magasak vagytok?Tünci azthiszem te sem vagy alacsony!Franka te?
szintus

Leda!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, sikítás!!!!!!!!!!!Olló, nooormális a barátnőd???Jesszus, ne fessük az ördögöt a falra! :) Legyen inkább ágyban, párnák közt!
De akkor megnyugodtam, várom, hogy jelentkezz!!!A lényeg, hogy a világháló, lefedje az egész világot!

Jaj, uram mondta, hogy várjam meg, én meg tiszta álomkóros vagyok, de még olyan sokára jön, megyek mosogatok, elütöm az időt!

Szint,én 170, de oltári magassarkúakban járok,kompenzálok!!! :lol:
Bettiék mellett állandóan törpének éreztem magam, pedig a Dunántúlon nem számítok alacsonynak... :lol:

jó éjt!

KépKépKép
tünci28

Tünci, emlékszem mondtad is, hogy itt nálatok mindenki ilyen magas?

Betti
Kép
betti0412

Mert sokkal több a napsütéses órák száma...és egyikőjük önálló életet élő vádlija örökre beleégett a retinámba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valószínűleg saját génállománya van annak a testrésznek,... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Helló csajok.

Hű, de jól pörögtetek tegnap, á, úgy sajnálom, hogy nem tudok dumálgatni Veletek, csak néha futtában beugrani.

Jázmin, Te minden hájjal megkent asszony, szóval elcsavartad Sz. fejét 8)
Kérdésedre válaszolva: most ilyen megvagyok fázis van. Tegnap este egy volt kolléganőmmel kínunkban már röhögtünk. Ő tegnap tudta meg, hogy a sokadik inszeminációja sem sikerült…és aznap nagyon sok jótanácsot kapott. Mondtam neki, figyelj anyukám, de ha felkelsz, csicseregnek a madarak, érted, mit vagy úgy oda? Meg ilyesmik. :roll:
Kolléganőt úgy szüntettem be, hogy megmondtam, vannak ám itt ismerőseim a babaneten, igazi kemény arcok, akik secperc elintézik. Ettől teljesen kikészült. 8)

Tünci, nem okozol vele fájdalmat. Nem tudom, én másképp viszonyulok a Ti terhességetekhez, mert ismerem az előzményeket. :(

Valóságshow…el tudnám képzelni… :shock:

Kész kosárlabdacsapat ez a topik, Szintike ne aggódj, én is rontom a statisztikát, 170 vagyok, mint Tünci.
Hogy van a Fruzsi?

Na termeljetek szépen, én is megyek.
Let’s dance! 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jaj, Zaha, most látom ,hogy hófordulótok van... :cry: el se tudom hinni, hogy már 8 hónap és mégis, mintha tegnap írtál volna először..

Sok puszi, gondolok RÁtok!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.09.29 07:41-kor.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!
Igen, Tünci, aki sokat áll a napon az így jár.....

Megkaptam a költségvetési törvény tervezetet, a mai napom arra fog menni, hogy mazsolázok, meg szörnyülködök, mennyi pénzből is kell müködnünk majd jövőre.....

Betti
Kép
betti0412

Szia Zaha! Szép napot neked!

Jázmin, Franka nagyon hallgat a fiatal élményeiről nem? :D

Betti
Kép
betti0412

Ha itt az "alacsony" lányok 170 centisek, akkor én vajon mi vagyok az alig több, mint másfél méteremmel? :D
egyértelműen törpe. Kimaradok a kosácsapatból. Vagy én leszek az edző! :idea:

Ma kiállok a napra, hátha segít :?

Kép
franka

Nekem annyira kínos, hogy magamnak sem vallom be, hogy az én voltam :oops: :lol:
Az egyikről annyit elárulok, hogy focista (Betti sztorijával van némi hasonlóság! :lol: ) és köztünk is 10 év volt. Meg még mindig annyi van, gondolom.

Kép
franka

170 cm.

Kép
leda2002

Áhhh,nekem nincs semilyen hirességel lévő afférám...
kimaradok a csapatból.....mondjuk nekem a B.brotherból a Bálint jött be!Elég lökött izlésem van,úgyi?Valaki őt ismeri???Szokta látni? 8) :wink:

Franka ha akkor én magasabb vagyok nálad,bár nem én vagyok a leg icipicibb :mrgreen:

Zaha hóforduló :(
Köszönöm,Fruzsi jól van egy kis eleven kiscsaj!
Nagyon belevaló,de enni no azt nem szeret! :? :roll:
Vincus hogy van???Figyelj anyukám egy virtuális(((())))neked!

Betti,Jázmin,Tünci,Zaha,Franka puszi nektek!
szintus

Leda akkor te is a magasabbak táborát gyarapítod!
Pedig apukám magas,anyukám kis törpe..... 8) :wink:
szintus

Betti:eszembe jutott egy képviselő....jájjj, na az gáz.

Zaha:angyalkáidat minden hófordulón megsimizi Jázi babám. :cry:

Franka:törpikém!!!Adok kölcsön magassarkút, nekem nem kell, Bettivel picit pipiskedve is tudok farkas szemet nézni. :wink:

Kép
jázmin20

Egyébként, még Kisanyácska is bazi magas és Lyly is.
És néhányan talán emlékeztek még Csigére,Ő 180 fölött van! :)

Jázmin, hogy lehet kitaktikázni ,hogya teszveszen az utolsó pár másodpercben ne csapják le a cuccot a kezemről??MÁr kétszer is így jártam... :evil:

KépKépKép
tünci28

Többet kell ajánlani érte.

Kép
jázmin20

De jó fej, vagy ,azt gondoltam..de az történt, hogy az utolsó percekben folyamatosan túllicitáltuk egymást, aztán kivárt, én meg folyamatosan frissítettem és mire beírtam volna az utolsó ajánlatot, addigra pont lejárt..szóval akkor ezt lehet ,hogy nem nagyon lehet kivédeni...

KépKépKép
tünci28

Minidig szabj meg egy határt, amennyit adnál érte és azt írd be bármikor.Nem kell feltétlenül ott ülnöd az utolsó másodpercben.A gép ezt nem fogja mutatni, csak akkor, ha többet ajánlott már valaki a Te általad ígértnél.

Kép
jázmin20

Amúgy totál rá vagyok kattanva én is.Már megint olyan cuccokat vettem....a postaköltség 365, a felsők, pulcsik meg 121,- meg 150,- forint és vadi újak! :lol:
Meg adok is el, már elment egy pár felső meg egy halom pulcsi, ja és bizsuk meg az uram egy gatyája is. :D

Megfenyegettem az uramat, ha nem viselkedik rendesen, felrakom az 1 forintos aukciók közé és eladom! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.09.29 09:31-kor.

Kép
jázmin20

áá, de hülye vagyok ,ez eszembe se jutott!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKépKép
tünci28

Én állat, felfedezhettem volna ezt évekkel ezelőtt is, csak akkor már kéne egy kisebb ház a ruháimnak. :oops:

Kép
jázmin20

Jázmin!
visszatérve a tegnapra, nálunk túl korán születtek, ikrek voltak.
amúgy egészséges volt mindenki.
Azóta született két kislányom.

riktán jövök erre még olvasni is, néha bekukkantok, nem jó érzés itt (lenni)...
Vendég

zozo, egy kisit kutakodtam, elolvastam a korábbi írásaidat..borzasztó, amit át kellett élned..csodállak érte, hogy aztán még kétszer várandós voltál..hogy merted...

KépKépKép
tünci28

Zozo:sajnálom, de "szerencsés" is vagy, hogy kárpótlásul két kislányt kaptál.Tudom nem adja soha vissza őket, de legalább van kikért élned és így biztosan sokkal könyebb.Azért gyere várunk Téged is, bár nem jó itt lenni, de mégis kell egy ilyen hely is és nemcsak szomorkodunk ám!

Kép
jázmin20

Zozo, mi a neve a fiaidnak? Eltemet(het)tétek őket?
ha nem akarsz, persze, nem kell válaszolnod! :oops:

Nagyon erős lehetsz, ha ezek után kétszer is belevágtál!

Kép
franka

Jázi, nézeget(t)em Andi konyháját. Nagyon szuper! kedvcsinálónak sem utolsó. Majom muffin is van! áááá :-) Már csak muffinformát kell vennem. Vagy majd szülinapomra azt kérek.
Ma pizzát sütök.
Nem, (ezúttal) nem mirelit!!! :)

Többiek mit esztek? Munkahelyen menza..?

Kép
franka

Én rendelem Laci bácsitól.Meguntam a menzát így 6-7 év után.Vagy hozok hazait hétfőnként.
Muffinformát tecsóba vegyél, ott a legolcsóbb.
Milyen pizzát sütsz?De ugye a tészta nem bolti? :D

Kép
jázmin20

Franka minnyá kap privátot.

Kép
jázmin20

nem bolti! Jajj. én kelesztem meg minden 8) Izgulok is, nehogy elcse.. elszúrjam. Már régen csináltam.

Kép
franka

De ügyi vagy!!!Biztos jó lesz.Mit raktál rá?Én a magyaros jellegűeket imádom, ami fűszeres, baconos, kolászos,hagymás, sok sajtos kicsit csípős...nyaminyami

Kép
jázmin20

Elég csak megkapargatni itt a felszínt és kiderülnek itt a régi pasik! :D :D És micsoda sztárok vonulnak itt fel! Média, vizipolo, foci....baseballjátékos nem volt senkinek?

Betti
Kép
betti0412

Hogy Ti milyen kedvesek, figyelmesek vagytok. Egy kedves kis kosárlabdacsapat egy szintén kedves, kisebbforma (ez a szó milyen?) edzővel. :wink:

Tünci, igen, olyan mintha tegnap lett volna, néha pedig annyira távoli, ködös, mintha nem is velem esett volna meg. Mesélte nővérem, hogy anyám sírta neki, hogy nem tudja már, mikor lesz jobb nekem, ő elkövet mindent. És a tesóm is azt mondta, hogy úgy látja, nem megy. Aggódnak, aranyosak, csak nem értik, hogy ez már mindig…ha jobb is lesz. Nem tudják, milyen érzés. Ma láttam egy olyan aranyos fiatal párt az állomáson, és arra gondoltam, hogy csak soha, soha ne tudják meg, hogy velük ne történjen ilyen. És lehetőleg senkivel.

Jázmin, ez már durva, kész celebparádé a szerelmi előéleted. Szemérmetlen perszóna. (méltatlankodó, szemforgató szmájli)
Igen, olyan jó lenne tudni, hogy ők ott mindannyian együtt vannak… :(

Igen Betti, igazad van, nagy itt a hallgatás Franka részéről. Mindenképpen gyanús. :wink:
Költségvetési törvény-tervezet? Az finom.

Franka, én ma törököt ebédeltem, falafelt búzakását, bakhlavát. Reggeli körözöttes szenyó a büféből, este otthoni tökfőzelék valamivel.
De egy kis pizzára szívesebben ráharapnék…
És teríthetnél többet is, nem ám csak csöpögtetjük az információkat. :wink:

Szinti, én emlékszem a Bálintra. Aranyos gyerek volt, bár nem az esetem, az is összeszedett ott egy nőcit, igaz?
Vince jól van, nagyon menőnek érzi magát, mert az összes nála kisebb szomszédgyerek most kezdte az ovit, és janizik előttük, hogy ő már azért régebbi darab odabent. De édes ahogy istápolja őket.
És valamelyik nap kivágta a rezet az oviban, mikor kérdezték tőle, mit csinálnak a szülei, közölte, hogy az ő anyukája cipész! :shock:

Zozo… :cry: én is utánaolvasok majd a történetednek, ha nem bánod.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Cipész? Egész jó filmrendező lesz belőle, fantázia az van. :D

én amíg irodai munkás voltam a foodexpresstől rendeltem a kosztot a kolléganőimmel. Finom volt és a kajajegy jó volt rá.
Most meg élvezem, hogy főzök.

Betti
Kép
betti0412

Jázmin
Képviselő? Helyi vagy országos? Szóval már a politikai pályával is kacérkodtunk?
Most lehetne jó kis protekciókat kiharcolni..... :D

Betti
Kép
betti0412

Hát én sajnos semmi érdekfeszítővel nem tudok e téren szolgálni Betti, nemhogy baseball-játékossal.
Csupa mezei figura :D (nehogy félreértsétek, nem pejoratív értelemben)
De olyan nekem is volt, hogy a város "legmenőbb" krapekjával összejöttem, és nem hittem el, hogy én kellek neki :shock:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Betti:Még a helyi politikai elithez is elvitt egyszer szórakozni...mekkora sznobok, atyaég...gyorsan pattantam a pasi mellől, pedig nem rossz parti lett volna, de sajnos nem vonzz a lóvé.
De te nem válaszoltál megint...K.T?

Zaha:azt a szakmát cipésznek hívják???Hűűűű, de jót nevettem....akkor én meg karosszéria lakatos lehetek nagyjából. :D

Törpikém, kész az a pizza? :wink:

Kép
jázmin20

Jázmin, hát azért ilyen jó nő nem vagyok és nem is voltam, hogy egy K.T-t kiérdemeljek, de megtisztelő a bizalmad azért. :D :D
Nem nem az volt (halk sóhaj...)

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Én 165 cm vagyok! :lol:

Micsoda szerelmek voltak itt Szabi... :lol: nekem a férjem volt az első és egyetlen szerelmem :lol: nehezen is adtam be neki a derekam :wink: :lol:

Remélem mindenki jól van!

Zaha hóforduló :cry: :cry: Puszi neked!

Tünci én is sok érdekes esetet szoktam látni a kórházi uh-nál :cry:

Én jól vagyok pihenek sokat csak most a fogam vagy az ínyem nagyon fáj be van gyuladva gyógyszert meg nem veszek be rá mert nem szeretem :cry:

Puszi mindenkinek!

Kép
grácus

Nálam is megy a halk sóhaj ezügyben... 8)

Kép
jázmin20

Zaha (miss Bandy :D ), a török kajáról jut eszembe: amikor kicsi voltam, azt hittem elírták a falafelt, meg a gyrost!! a gyros egyértelműen= gyors. A falafel meg faldfel! :lol: Eltelt egy kis idő mire rájöttem, hogy ezek ételek nevei :oops: Anyáék jót nevettek legalább :lol:

pizza kész! Jöhettek!

Kép
franka

Jaj, ne röhögtessetek már fáj az oldalam.

Franka, első gyros élményem:valahol Pesten haverokkal, hajnalban, éhesen,hoh, mondom a túloldalon van egy gyorsbüfé..ábementünk erre semmi olyan kaja nem volt ,amit ismertem volna(hot-dog, melegszendvics) :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak vmi pita, na mondom ez vmi káromkodás pestiesen... :lol: :lol:

Nekem egyszer volt tinikoromban egy majdnem "menőpasi ügyem".Odavoltam a legmenőbb, legszebb srácért a környéken, kék szeme volt, fekete hullámos haja, ami mindig a homlokába hullott és fejrázással tette helyre ,hej.....óóó...aztán egyszer elmentünk a helyi discóba, mondom a barátnőmnek, mit bámul a Kornél, biztos fikáznak a haverokkal....aztán odament a dj-hez és elkezdődött egy lassú szám..és odajött és felkért így:Szabad egy tánra?Én meg:Nem, köszi.... :shock: Mire Ő:esetleg van kedved inni vmit és beszélgetni?Mire én:ÁÁ, nem vagyok szomjas.....aztán eloldalgott.....
Azért vagány voltam, nem???? :lol:

5-6 évvel később próbálkozott egy alkalommal újra, de akkor már megvolt az uram.De megkérdezte, hogy akkor mért mondtam nemet, mert Ő azt hitte ,hogy Ő is tetszik nekem ,mert Ő odavolt értem...És akkor megmondtam neki, hogy megijedtem TŐle... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.09.29 15:33-kor.

KépKépKép
tünci28

Grácus, azért pár ilyen vagány kalandot be kellett volna iktatnunk!!!! :wink:

KépKépKép
tünci28

Zaha, cipész???????????? :lol:
Anuy éveken át, azt mondta(nem bírta megjegyezni a rendes nevét), hogy kőművesnek tanulok.... :shock: :roll: :evil:
tünci28

Kép

Kép
jázmin20

[quote="tünci28"]Z írta:tünci28aha, cipész???????????? :lol:
Anuy éveken át, azt mondta(nem bírta megjegyezni a rendes nevét), hogy kőművesnek tanulok.... :shock: :roll: :evil:

fetrengek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
franka

.. látom nem egyedül! :lol:

Tünci, és nem?
franka

Tüncikém, azért valami kis kalanddal belehasíthattál volna...mit fogsz mesélni az unokáknak?

Kép
jázmin20

Franka:te is jöhetnél valami kis sztorival...csak egy kis morzsát, plíííz...

Kép
jázmin20

ööö.. nem jut eszembe semmi érdekesség :roll: hmmm...vagyis, talán..

Az sztorinak számít, ha elmondom, hogy röpke másfél órát(?) buliztam a "NagyŐ"-vel?? :D Én az asztalon, ő meg...lent :lol: khm 8) :lol:

Kép
franka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?