Halihó!
Zsu:
Háát, mindenkinek a maga baja a legfontosabb... Csak vannak olyan emberek, akik önfeláldozóbban gondolkodnak, szerintem te is ilyen vagy, ezért merült fel benned, hogy hülyekolléganő átrakathatta volna az időpontját, mert magadból indultál ki. Ha te lennél az ő helyében, biztos megtetted volna, nemigaz?
Gondolkodj el ezen... Nem kell folyton másoknak megfelelni, lehetsz egy kicsit önzőbb is nyugodtan. Épp ezért: Próbáltál beszélni komolyan vele? Elmondtad, hogy nem te találod ki a vizsgálati időpontokat, hanem azok fontos, ciklushoz kapcsolódó, egy felépített gyógyszeres kezelés kötelező időpontjai, nem lehet megismételni máskor, vagy halogatni? Hogy rengeteg pénzbe kerül, amit nem fogsz visszakapni, ha ugrik a beavatkozás? Minden indulat és jelzők nélkül bepróbálkoznék a helyedben. Talán ha megérti az érzéseidet, szükségleteidet és te is figyelemmel kíséred az ő igényeit ez ügyben, akkor a jövőben közösen egyeztethetnétek az időpontokat.
Ha ez sem hoz eredményt, csak akkor mennék a helyedben a főnökhöz, azonban neki is ugyanezeket mondanám el, szerintem nem túl jó ötlet bemártani mást, mégha meg is érdemelné, mert az nem szül jót... Nem ismerem a főnöknődet, de szerintem a nézeteltérésetek nem fogja érdekelni, csak az, hogy menjen a bolt. Talán ő is jobban értékeli az olyan munkatársakat, akik megoldják a problémáikat és nem neki kell foglalkozni vele.
Nem irígyellek a helyzeted miatt, tiszta szívből kívánom, hogy jól alakuljanak az események, sok sikert hozzá!
Kiss Angyal:
Már visszatért a pozitív énem, a tegnap csak rossz álom már. Csak azért kérdeztem, mert a beültis csajok másfél órát feküdtek az ágyban, ezért - ill. a kevés ágy miatt szinte egyik inszemes sem tudott feküdni. Kicsit bántott, hogy őket vették előre, mert a zárót sem kapták meg hamarabb, mint mi, ezért célszerűbb lett volna az iszemeseket előrevenni, mert nekünk csak max. fél óra fekvést szoktak mondani. Úgy felváltva lehettünk volna az ágyban, ahogy sorra kerültünk. Na mindegy, már nem foglalkozom ezzel, lehet, hogy nekik másfél órát írtak elő, nemtudom. Félreértés nem essék, nem irígyeltem
tőlük az ágynyugalmat, csak az esett rosszul, hogy össz-vissz 2 ágy volt.
Szorítok, hogy elmúljon a ciszta! Nyomassad a masszírt, adj neki!
Woody:
Köszi, legyen igazad!
IR-rel kapcsolatban nem értek hozzá, de nekem az inz. ref. érték a 0 percesnél 2 - 29-ig volt feltüntetve a papíromon - így a 2,01 szerintem ok.
A 120 percesnél 22 - 79-ig terjedt a ref. érték, így talán ez egy ici-picit alacsonyabb neked... Nem tudom, hogy nálad miért mások a ref.tartományok?
Létezne, hogy egyénfüggő?
Lugi:
De jó hallani rólad! Mennyi lett az a k...a magas? A diétát pár lappal ezelőtt leírtam, egyébként szinte megegyezik a cukorbetegekével. Szerintem neked is 160g-os diétát kell folytatnod, ha nagyon magas lett az inzulinod. Endokrin, v. belygógyász látott már? Ha nem, S.O.S! menj el, kapsz gyógyszert és a diétát is megmondja, netán elküld egy dietetikushoz is, aki sokat segíthet ebben. A cukrod okés?
Sztyopáné:
Be vagy sózva, mi?
Almát nyomatom.
Nekem eszembe sem jut a teszt, halál nyugodt vagyok. Kérdezz meg az uccsó hét vége felé, akkor már lehet, hogy én is meg leszek kergülve!