Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Grécsi néni! akkor nem MONDD! :lol: valld be, hogy direkt csinálod! :wink:

Kép
franka

Nóna, ja, hát az én nagyim is csak két osztályt végzett, éppen csak a legfontosabbakat tudta leírni, hát persze, hogy attól még jó anya..de azért a mai helyzettel nem lehet összehasonlítani az Ő életüket, akkor már az is nagy szó volt, ha el tudta olvasni az újságot, vagy feladott egy képeslapot.
No, ennyi.

Franak, szomorú valóságshow lenne, de mennyire, hogy valóság!!!
Volt ez a Szülőszoba műsor..kiváncsi lennék beférne -e az esti műsorrendbe egy olyan, amit mi írunk.... :cry: :cry: :cry:

jázmin, áá, lehet, hogy még élveznéd is!!!Te hoznád a kutyát ,én a két macskát és Ők is élveznék! :lol:

KépKépKép
tünci28

Naná!Már röhögök a sok fortyogó fejen. :D
Teli vagyok előítéletekkel, reszkess...

Kép
jázmin20

[quote="nóna"] írta:nónaSzerintem itt szinte mindenféle rossz érzés (..) teljesen érthető...

Szerintem nem szinte minden, hanem minden.
Valaki itt vagy bevallja, hogy van olyan, hogy gyűlöli az egész világot, vagy azt hazudja, hogy nem.

Az "egész világ"-ba nálam írástudók és analfabéták kivétel nélkül beletartoznak.
franka

Jajj, még annyi megfogalmazatlan gondolatom van a témával kapcsolatban....
valóságsóóóó ügy:ááá, nem bírnátok ki velem.Franka elmenekülne, mert meg akarnám tanítani sütni-főzni!Én vinném a kuttyot, macska is jöhet számlálatlanul, imádom őket is.Ájláv enimelsz. :lol:

Kép
jázmin20

Franka, ez teljesen érthető amit írtál. Nem is baj, ha bevallja. Az se, ha leírja. És az se, ha valaki másképp gondolja, és szintén leírja. Szerintem az egész nem baj, csak más emberek, más érzésekkel. Mindegyik elfogadható a maga oldaláról. Legalábbis remélem.
nóna

Halló! Itt Brother! Big Brother!
Ma mindent láttunk és hallottunk, a szavazást MOST lezárom! Aki a nevét hallja, 5 perce van, hogy elhagyja a házat és visszatérjen a fórumba...

Betti
Kép
betti0412

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jázmin20 2009.09.28 15:32-kor.

Kép
jázmin20

Húúú, de marhaetetés volt az a valóságshow időszak.
Emlékeztek még Szabira? Meg Zsanettra? A Szabival szoktam találkozni, egy városban lakunk.....
Akkor még beszéltek róluk. Ma már a kutya sem tudja, kik is voltak.

Meg a valóvilágban volt az a táncos, vöröshajú tyúk, már a nevét sem tudom, na ott is sütött az értelem!

Betti
Kép
betti0412

akkor fogj hozzá a fogalmazáshoz! :D

tényleg valószínű, hogy nem bírnánk ki együtt sokáig. Ennyi feszültség egy tető alatt, lehet, hogy az égbe röpítené a "villát".
Mi Jázival összeverekednénk, mert egy rossz pillanatomban a falhoz csapnám a finoooom almás meggyes sütijét. Utána zokogva esedeznék a bocsánatáért :lol:
Majd mindannyian a földre kuporodva eszegetnénk a szétszóródott morzsákat. Szőrgyerek is.

Kép
franka

Na, most nevettem rendesen először ma!!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Na de azért egy olyan jakuzzis házban el tudnánk azért lenni, full ellátással nem?
Lehet jó is lenne elvonulni egy hónapra. Mostanában van ilyen ám. Csendterápiának hívják. Marha drága, 10 napig a kutya sem szól hozzád, te sem senkihez, nincs tv, zaj, telefon, rádió, szgép, semmi nincs. És még fizetsz is érte.

Betti
Kép
betti0412

Nóna, igen.
franka

Betti:nekem a Szabival volt egy kis románcom... :lol: :lol: :lol:

Kép
jázmin20

Betti:akkor ez olyan mint a léböjt tábor közel 100 ezerért 10 npra...a hülyének is megéri! :wink:

Kép
jázmin20

El tudom képzelni, ahogy a jobb kezemben Jázmin, a balban Franka és vadul kapálóznak egymás felé a meggyes sütemény felett.....hm kihagyhatatlan élmény lenne.

Betti
Kép
betti0412

A kutyám megoldaná a helyzetet oszt (vitz)kezdhetnénk előről a főző-műsort.

Kép
jázmin20

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Részleteket!

Igen, én is néztem a tisztítókúra hetet, több is mint 100 és kaját nem adnak egy falatot sem, csak leveket. Korlátlanul használhatod a szolgáltatásokat, de két nap sárgarépalé után én már nem tudnék felkelni az ágyból sem.....az orvos meg azért figyel rád, hogy túléld a 7 napot.

Betti
Kép
betti0412

MOst olvasom, hogy én vagyok az egyik kezedben...hehe, tudod hány centi vagyok?

Kép
jázmin20

Betti, én téged speciel nem tudlak elképzelni csendterápián! :lol:
én megmakkannék (van ilyen szó??), ha sokáig nem dumálhatnék..

a jakuzzi jöhetne a mi villánkba is! :D
franka

Én meg állandóan békítgetnék mindenkit, amivel az agyatokra mennék és kollektíve jól bevernétek nekem egyet az orcámba... :lol:

KépKépKép
tünci28

Hogy kerülsz te onnan, oda, ahol említett fiatalember lakik? Végső részleteket nem kérek, na de azért kis morzsákat.....na.

Betti
Kép
betti0412

Lehet az egy hét mindenkit megviselne, testileg is..... :D

Betti
Kép
betti0412

Betti:ő volt anno a díszvendég egy céges rendezvényen...és ugye személyes varázsomnak köszönhetően...ahhhhhhhhhh, pár hétig tartott.

Kép
jázmin20

én viszont egy törpe vagyok. Jól elvernél, jajj. :shock:
Tünci lenne a békítőember! Kedvesen elmagyarázná neked, hogy nem szabad a kisebbet bántani, nekem meg bocsánatot kellene kérnem a neveletlen viselkedésemért :lol:

Kép
franka

Tünci:csapnánk az orcádba egy tepsi sütit, hogy hallgass te békítő kisangyal!

Kép
jázmin20

Tünci, pont most írtam én is!! :lol:
franka

Franka:akkor a hónom alá csapnálak és indulhatunk sütni!

Kép
jázmin20

Szerintem Betti lenne a helytartó, ő osztaná a feladatokat a trónról egy pálcával.

Kép
jázmin20

Húúú Jázmin! Micsoda romantika! Micsoda románc!
Tisztára mint a filmekben!
:D

Betti
Kép
betti0412

El ne mondd senkinek... 8)

Kép
jázmin20

Észosztásban elég jó vagyok. Ha esetleg nem tudnátok...

Betti
Kép
betti0412

szerinted nem tudjuk? :lol:

Kép
jázmin20

Én? Titkodat örökre megőrzöm, bízhatsz bennem. Van még?

Betti
Kép
betti0412

Én meg fikáznék mindenkit.És utána indulhat a tömegverekedés.Juhéjj...

Kép
jázmin20

Süti jöhet orcába, de krémes-mázas legyen ám!!!

Jázmin, Betti se éppen apróember! :lol:

KépKépKép
tünci28

Mármint titkom?Ilyen híres emberrel?

Kép
jázmin20

Főnök, hány centi vagy?

Kép
jázmin20

most jut eszembe, hogy lehet azt hiszitek, hogy a centi, az már valami, de ennyi kilóval viszek mindent ,mnit a piros hetes!!!! :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Megyek lecsót enni.... :P
tünci28

Én még 22 éves koromba, keveredtem össze a város félisten pasijával....tudjátok, akit csak messziről nézel, mert nem vagy méltó hozzá... :D én mint szürke kisegérke, aztán hogy hogy nem egy buliban váratlanul....haj, boldog békeidők!
Aztán eltelt egy év, ismét találkoztunk, aztán egy év múlva ismét. Aztán már nem. Magas, szőke, kisportolt, vízilabdás stb, tényleg mint egy filmsztár, én meg meg voltam kattanva, hogy mit is akarhat ez tőlem?
Hála Istennek komolyabb nem lett, különben mi lenne az én férjemmel most?

Betti
Kép
betti0412

179

Betti
Kép
betti0412

De néha elmerengek azon milyen lökött is voltam én anno, fiatalon....

Betti
Kép
betti0412

Igen, gondolom Stohl András stb.....senki más a médiasztárok közül? :D

Betti
Kép
betti0412

Betti, ki ez a félisten??? 8)
franka

Megyek én is el, majd estére még benézek, most kisebb teendőim elszólítanak más útra, de kérlek Jázmin, ha van még mondanivalód, írd le! :D :D

Betti
Kép
betti0412

Betti, te elmerengesz azon, hogy milyen lökött voltál, én meg égek saját magam előtt! :oops: :lol:
franka

A nevét tudom, de nem híres ember, ide meg nem is írnám ki, és azóta lehet már nem is félisten. Lehet már öreg, görnyedt hátú vénember...10 év volt köztünk.

Betti
Kép
betti0412

Lányok nooo ezt jó vót olvasni.... :lol: :lol: :lol:
szintus

Betti leköröztél 2 centivel...fenébe...(177)
Sportoló???Csak nem a K.T???ááááááááááá
Nem jut eszembe több híreség, illetve a Kovács Áron..., ja nem, azt csak álmodtam. :D

Franka:elő a titkos történetekkel.Miért égsz magad előtt?

Kép
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?