Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt csajok!

Hát erre a pcos dologra térve. Ha belegondolok,hogy évekig nem derült erre fény pedig voltam orvosnál,akkor most ennek örülök,mert legalább tudom. És innen tudok valamerre elindulni....
Csajok: holnaptól a kislafold.hu honlapon indul egy állatszépségverseny, amire az én rosszcsont nyulamat beneveztem fényképpel és vicces videóval egyaránt. Ha lesz kedvetek, szavaztok rá?
Holnap berakom a linkeket, aki szeretne,tud rá szavazni.Lehet,hogy nem az én nyuszim a legszebb, de nekem feltétlenül ő az. Mint másnak a saját gyereke a leggyönyörűbb,én ezzel a rosszcsonttal vagyok így.

Betty: te most hogy is állsz a projektben? Mi is fog következni legközelebb?
lujzedli

Lujzikám
persze, hogy szavazunk a kis nyullancsodra :!: :D
Érdekes számomra is, hogy csak most derült fény a pcos-ra :roll:

Én holnap megyek a dokkerbácsihoz, úgyhogy szurkokat kérek most, mert szeretném, ha a kezembe nyomná az időpontot, hogy mikor lesz a konzi :arrow: és kezdhetünk lombik ügyben 8) :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Laptetőd van Lujzi, most nézem :!: :o :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++ a legjobbakat!!!! :) :)

Lujzi

Hol elemeztetted online az eredményt?Belinkeled?
Ne csüggedj,minden rendben lesz!!
A nyuszislinket meg küldd csak! :wink:

Bridget

Fotót kérünk!!! :D

Csibuc

Hellóóóóóó! :wink: [/b]
Vendég

Tényleg, laptetűűűűűűűűű

Hát ezaz,nekem is kicsit fura, hogy eddig nem derült ez ki?
Tudod,arra gondoltam,mi van, ha ez most alakulhatott ki nemrég? Vagy az nem így alakul ki?
Na mindegy,majd pénteken kiderül.

Szorítok neked,jaj,nagyon.

Többiekkel mizu?
lujzedli

milyen:a webbeteg.hun,ha megtalálom,belinkelem neked.
De igazából addig,amig a dokim nem látja az eredményt,addig bizakodok.

Ezernyi dolognak lehet hasonló tünete.
lujzedli

Köszi Milyen...rendi vagy te is nagyon :!: :wink:

Lujzi
neked is nagyon köszi :!: Jól esik :!: :D

A webbeteg.hu-n már én is kérdeztem (még az elején férjem eredményéről :arrow: persze akkor még nem volt ilyen rossz, mint most), és azt a választ kaptam, hogy 0% az esély a spontán terhességre...hát nem volt jó ezt olvasn....persze mikor elmentünk dokihoz, Ő azért nem zárta ki a spontán terhességet sem :roll: most akkor döntsem el, melyik a jó mi :?: :!:
Én is kíváncsi vagyok, mit írtak neked....várjuk a linket, ha megtalálod :!:

betty615

Lujzi

Előre is köszi és nagyon helyes,hogy így állsz hozzá!!!

Betty

Lehet,hogy a dokid azért mondta a spontánt,mert ha közli,hogy semmi esély akkor a fejedben feladod...és mint tudjuk nagyon sok minden ott dől el!És gondolom nem volt még annyira rossz az eredmény,hogy rámondja a végleges nemet!

Na menek csajok,mert készülnöm kell,meglepi szülinapi bulit szervezek a férjemnek és még iszonyat sok teendőm van!Ezért lehet hogy az elkövetkező napokban nem vagy csak keveset jövök!
Vendég

Milyen
lehet, hogy így van...bár ha a doki is mondta volna, hogy semmi esély, én akkor sem tudtam volna feladni :lol: :lol: :lol:
Én már csak ilyen vagyok... :lol: 8)

Jó mulatást nektek, remélem jól fog sikerülni a meglepi :!:
És boldog szülinapot férjecskédnek :!: :wink:

Én is lépek, mert megyünk Anyuékhoz ebédre, és még kell itthon is tenni-venni...

Ma még megpróbálok jönni....kellemes napot továbbra is :!:

Kép

betty615

betty: hát remélem is hogy hozod a formád :wink: holnapra mennek a drukkok

lujzi: kérlek ne süttesd magadra a PCOS-t amíg egy hozzáértő orvos nem mondta ki............ +++++++++++++

milyen: cijja :D férjednek boldog szülinapot jövő szombatra!
Vendég

lujzi: én szavazok szívesen Totyira :D
Vendég

Jó,köszi előre is a szavazatokat, szeretnétek már most megnézni a képet meg a videót a nyuszimról?
lujzedli

Sziasztok!

Bridget innentől fogva már csak civilizált módon fogunk társalogni :wink: Jó magam nem is avatkoztam bele ebbe,így is elbőgtem magam azon amiket olvastam :(
Jaj de szupi a szőnyeg is meg van :!: :!: Akkor most tele lehet a puttonyod a pakolással :? Bár szerintem örömmel pakolsz,ahogy én ismerlek :wink:

Betty mucka szooooooooorrrrrrrrrrríííííííííítttttttttttooooooooooooookkkkkkkkk!!!!!!

Csibuc,hát hírem csak annyi hogy barni van :(

Milyen,na akkor te is jót bulizol asszem :wink: Férjecskédnek Boldog Szülinapot!!!

Lujzikám pusszantlak drága :lol: :lol: Szavazunk mint állat!!!

Én már láttam a képet is meg a videót bebebe :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!!!

Kép
anyci

Hallali!

Lujzi, naná, hogy szavazunk gyermekedre :wink: :lol:
Várom a nyusziképeket és videot is.

Betty, ronggyá szurkolom magamat miattad :D

Csibuc, juj, már 10 kilcsi lepattant rólad, de irigyellek :) Nagggyon ügyi vagy!

Milyen, jó buliszervezést, klassz lehet a férjednek :wink:

Anyci, ne sírj! :wink:

Bridget, remélem, minden flottul megy költözés terén :wink:

Pusza, többre nem emlékszem 8)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag már nem sírok :wink: Csak akkor nagyon carul esett hogy már itt is ez megy,meg amikor te is leakartál lépni készen voltam :shock:
Most már azt is tudom nem mész el,no mondjuk szép is lett volna ha pont te mész el innen :?

Kép
anyci

En ugy nez ki az elkovetkezendo napokban nem ngyon tudok majd jonni a koltozes miatt...total lefogok maradni es most majd lehet nekem se megy majd a visszaolvasas de majd meglatjuk :oops: Ugyhogy ha nem jovok akkor a pakolas es koltozkodes miatt van :x azt sem tudom van e ott most nem :shock: mindenesetre meg holnap este tuti ebnezek 8) Mindenkinek szoritok kinek mihez kell :!: Bettynek holnapra :!: Kismamiknak a picurokhoz :!:

Csibuc
Jah kipipalva...most meg megyunk tevet venni :?

Betty
Epp irtam a sutogetos partyrol a masikban :shock: atolvasol ugyis oda de most nem tudom bemasolni mert epp csak beugrottam :oops: Szonyeg megvan...ma teve van soron,porszivo ilyenek 8) Tolem kerded,hogy kell irni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez vicces neha en sem tudom :oops: passz :lol:

Lujzi
Latod ezert fuzok en is mindenkit menjen el legalabb egy verkepre mert annyi minden lehet es tok feleslegesen probalkoznak evekig a parok :roll: jo hogy teged is ravettunk :wink: Masik oldalon olvastal :?: :roll:

Milyen
majd talan hetfon lesz idom fotora :oops: nem tudom :roll:

Anyci
Meg nem pakolunk de az is sorra kerul ma a vege meg marad nekem holnapra :? Remelem jol fogok aludni az uj lakasban :roll:

Csillag
En is remelem :shock: bar azt a napot nem kivanom senkinek :roll: aznap kell kitakaritanom a lakast is kozben meg mar reggel jonnek a szallitok es aztan meg a socucc is amit vettunk :shock:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Mik ezek a nagy csacsik :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci, Csibuc, Ehcs, Bri, többiek :!:
Köszönöm nagyon a holnapi szurkokat :!: Zsebreraktam :!: :wink:

Anyci
nem elkesedni még....a barna az még semmi :!: Oké :?: :!:
Csókullak homlokon :!: :wink:

Csibuc
én is most nézem :shock: :shock: banyek már 10kg....nagyon-nagyon ügyi vagy, így tovább :!: :wink:

Lujzi
köszi a linkeket, hogy beraktad, minyá meg is sasolom :!:

Bri
azért majd mikor tudsz, próbálj mindenképp jönni, és hozz fotót is mindenről :!:
Igen, olvasom a másik topicot is, majd elolvasom a sütögetős estes törit. :wink:

Jah, a csacsik már elfutottak :lol: :lol: :lol:
Csak nézegettem ilyen háttereket (hátha csinálok egy blogot, mikor elkezdem a lombikot :roll: ), és volt párhoz URL cím. :arrow: Nem értettem, ezt hogy jeleníti meg a fórumon...mint kép, vagy mint teljes háttér....aztán kipróbáltam :lol: 8) És akkor láttad a csacsikat :!: :lol: :wink:

betty615

igen, bridget olvastalak. De most nem rémlik,hoyg kérdeztél valamit.2.cn-es vv eredmény egyébként.
lujzedli

Kép

Kép

betty615

Sziasztok.

http://www.kisalfold.hu/jatek/allatszep ... viewonly=1

Íme link,ahol lehet szavazni a nyuszimra!

Ez csak a fotóverseny, majd küldök kédőbb egy másikat a videóról is.

Köszi.
lujzedli

Lujzi
szavaztam is....nagyon édi :!: :D

betty615

Sziasztok!

Igen, már 10 kilót legyúrtam (legyűrtem) bár egyre nehezebben mennek lefelé ezek a fránya kacsák (párom mindig azzal húz, hogy kacsás úszógumit hordok a derekam :D körül és ebből ered a kacsa megnevezés), de azért nem adom fel.

Most egy picit önzőzök és szeretném a véleményeteket kérni.
A múltkori 4 cn. vérvételkor 2,47 volt a TSH értékem.
Kikértem a pajzsmirigyes topik "lakóinak" véleményét, akik azt mondták, hogy ez már épp határeset egy babócához (bár tudnak olyan lányról is aki 3 fölött lett terhes).
Szerintetek? Endós dokkernő semmit sem mondott rá.

Pussz mindenkinek
Vendég

Csibuc

A TSH referencia tartománya: 0,270 - 4,940 uIU/ml.
Állítólag, 0 egészesek a legjobbak a teherbeesés terén-de ez sztem nem mérvadó.
Nekem az 1 évvel ezelőtti 1,606 volt.
A múlt havi pedig 0,959.
Én azt sem tudom ez mitől változik.

Pénteken voltunk tesóméknál, és hoztam a kutyijukról pár képet :arrow: olyan fotogén :D , és zabálnivaló:

Kép Kép Kép

betty615

És a link a videóról,ide is várjuk a szavazatokat:

http://www.kisalfold.hu/jatek/allatszep ... tyi&page=0

Betty: csodaszáp a kutyus
lujzedli

Hali!

Betty, további szurkok neked, már ha még kellenek :wink:

Csibuc, amit Betty berakott tartományt, annak alapján teljesen jó a TSH szinted, vagyis úgy vélem, bőven lehetsz babás, akár könnyedén, ha "csak" ezen múlik.

Lujzi, máris megy a szavazat :D Édi a kicsinyed.

Betty, nagyon cukker ez a kutyili. Gondolom kijátszottad magadat vele, amiért hálás volt :D

Bridget, hol vannak csacsik? :shock: :shock:

Tsók mindenkinek (de nem ilyen :P ) :mrgreen:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszi,Csillag
lujzedli

Na, már szavaztam is, remélem, nyerni fogtok Totyival, Lujzi! :wink:

esthajnalcsillag

Ja, gondoltam én is benevezem újkeletű szőrgombóc macsekomat, de már nem lehet, ha jól látom. :roll: Na majd legközelebb 8)

esthajnalcsillag

Lujzedli
Totyácskára elküldtem a szavazatot :) Cuki kis ugri-bugri :)

Betty
Most csak úgy sajog a szívem a kép láttán, hogy másnak ilyen szép kutyusa van :)

Csibuc
Azta... már 10 kg.
Ma még hívlak. Láttam, hogy kerestél, de nem tudtam felvenni. Most is csak partizánkodom itt a gépen :)

Én ki vagyok, mint a liba, mert hétvégén esküvőn voltunk és még nem tértem napirendre :)

Milyen
Szijjjjja :)

Kép

Kép
princzike

Köszi, Csillag.

Sajna nem lehet már nevezni,jó lenne nyerni.
Biztos nyerne a macsek is.
Csak olyan hosszú ez a két hét még.
lujzedli

Csibuc
Szerintem az a legbiztosabb, ha megkérded a dokit.....
Biztos vagyok benne, hogy vannak kirívó esetek, ahol ennél magasabb értékkel is bebabásodtak, de inkább jobb lenne tisztán látni ebben a kérdésben.
Lehet azt mondja, hogy nyomd még a diétát egy darabig, és a köv. kontrollnál meglátjátok. Lehet nem is lesz addigra annyira vészes. Bár a fene tudja.
Én tuti megkérdezném a dokit. :roll:

http://www.vaszary.hu/referen.htm
http://babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf

Ajánlom a második linket :)

Remélem megnyugszol egy kicsit :)

Kép

Kép
princzike

Kép

Kép
princzike

Köszi princzike.
lujzedli

Princzi!

Köszi :)
Lemondtam az október 12-i konzit Tűű dkival, úgy döntöttem, hogy nem parázok rá a dolgokra. Helyette Rentz doktornőhöz megyek vissza, de előtte október 12-én megyek kontrollvizsgálatokra.
Csináltatok egy komplett hormonsort (beleértve a progit is mert az múltkor nem nézték) és egy terhesléses cukorszint mérést.
Ha megint magasabb lesz a TSH-m akkor rákérdezek a dokinőre és a mensnek is van pajzsmirigy szakértője, max elmegyek egy konzira.

Múltkor Bri íra nekem, hogy a luteális fázisnak 14 napnak kell lennie. Ennek is utánanéztem, mert számolgattam, hogy ez nálam 12 nap körül van általában. Minden szakirodalom amit megnéztem azt írja, hogy 9 és 14 nap közötti az elfogadott tartomány, de ha 10-nél rövidebb, az már utalhat sárgatest elégtelenségre.
No ennek szellemében azt is elhatároztam, hogy nem bújom bőszen a netet, nem olvasgatok mindenféle hülyeséget, mert csak paráztatom magam. Még csinálom a diétát, szedem a metet (bár csökkentenem kell az adagomat, mert valami miatt irtóra hajtja a hasamat 2 hete) és meglátjuk október 12-én (pont 2 hét múlva) milyenek lesznek az eredményeim.

Ja és a 10 kg... Lányok, én aztán ismerem Princzit vagy 5 éve (de lehet már több is) és aki igazán sokat fogyott az nem én vagyok :D Csak ámultam és bámultam, mert drága barátném asszem 20 kilót dobott le magáról röpke 6-8 hónap alatt. Ehhez az én tízesem kismiska :)

betty: köszi a reftartományról az infókat. naon szép a kutyus, spániel ugye?

EHCS: igen, ennek alapján rendben van, de minden orvos mást mond így most már nem tudok kiigazodni rajtuk (a csomagot átvettem, köszönöm mégegyszer)

lujzi: szavazat elment Totyira :)

Többiek merre járnak?
Vendég

Köszi,csibuc:-)
lujzedli

csajok.
ha több emailcímetek van, akkor ha van időtök szavazzatok mindegyikről,légyszi.Ráér, még van két hét a szavazás végéig.
lujzedli

Na en most jovok lehet utoljara mert ma pakolnom kell egesz nap aztan holnap koltozes aztan 1het kipakolas es meg netem se bizti,hogy lesz :? Ugyhogy ha nem jonnek akkor az ezert van :!: Legyetek jok es babasodjatok 8)

Betty
Jaaa mer lattam am a csacseszeket 8) :lol: Jo ngyok voltak :shock: Blogot inditassz huuhaaa 8) en is akkor kezdtem :wink: Kutty edi :D

Csillag
Mar nincsenek ott levette de voltak en lattam :wink: :lol:

Lujzi
Az infora gondoltam :roll: na meg igen,hogy hanyadik cn-es vv 8) Hat mikor mesz dokihoz?Mar tok kiwi vgyok mi lesz ebbol :?

Csibuc
Epp multkor beszeltuk ezt a TSH-s dolgot...mert bar a hatarertek megvan adva babasodasra nem jo az osszes erteken beluli...marmint betegnek nem beteg az ember csak ha babat szeretne valaki akkor mashogy kell nezni az adatokat.

Thyroid Stimulating Hormone (TSH) (Pajzsmirigy Serkentő Hormon) 3. nap 0.4-4 uIU/ml A normális középérték a legtöbb laborban 1,7. Magas TSH alacsony vagy normális T4 szinttel kombinálva pajzsmirigy alulműködésre utal, ami befolyásolja a fertilitást.

De pl nekem is 3egesz valamennyi es senki nem szolt meg semmit :roll:

a 14nap meg normalnak szamit olyan mint pl a menzi is 28napos altalaban de ebbe meg a 25 es a 32 is belefer!szal a L/fazisnal is van az a bizonyos elteres de ha jol tudom 13-14nap lehet a 12 is belefer? :roll: De ezt egy 21.cn-es vv tokeletesen kimutatja :wink:

Itt pont errol gondolkozik el hangosan egy lany a blogjaban :!:
www.ezustmacko.blogspot.com/2009/04/soh ... -adni.html

Csajok nem tudom tudok e jonni...talan meg este bekukk aztan joook legyetek :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget: pénteken megyek dokihoz.
lujzedli

Lujzi
szavaztam megint a nyuszikádra :!: :wink:

Köszike a kutyidicsiket...nagyon kis édibogyi szerintem is :!: 8) :lol:
Jó sokat játszottam vele...elfáradt szegényke, lehet azért volt már ilyen fotogén :lol:

Princzike
már csak 6 nap, és teszt :?:
Drukk, drukk neked :!: Sok, sok.. :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibuc
igen, spánci a kutyka :!: :wink:
És szívesen a tartományokat :)

Bri
igen, erősen bennem van, hogy elindítom a blogom, mikor megkezdődik a nagy dolog....akkor legalább lesz miről írnom 8) :wink:
Na nem minden nap akarom, csak majd mikor lesz ihletem...bár lehet, minden nap lesz :lol: :lol:
Láttad csacseszéket :?: :lol: Pedig csak 2 percig voltak kb. fent, aztán el is rohantak innen :lol: :lol: A lényeg, hogy nem olyan volt, amire én gondoltam.. :roll:

Ehcs
Volt egy csacsis kép (a micimaciból), ami elvileg háttérkép :arrow: jó nagy, és volt hozzá URL-es cím megadva :arrow: gondoltam megnézem, hogy itt mit mutat...azt hittem berakja háttérnek, de a kiskutya fülét....az aláírásomba rakta be jó nagy képnek....úgyhogy le is szedtem minyá :!: :lol: Ők voltak a csacsik :lol: :lol:
Látod, Bri mindig jókor van jó helyen :wink: 8) :lol:
Ő látta....

Én:
Megjöttünk dokitól, itt van a telószám a kezemben :D :D :D
Holnap délelőtt kell felhívnom, konzira időpontot kérni 8)
A doki azt mondta, szerinte simán mehet párhuzamosan a férjem dolga, és a lombik :!: :)
Úgyhogy örülünk... :!: :D

betty615

Betty
Nem ma mentel te dokkerhez? :roll: Vgy en vgyok hule holnap mesz? :oops: Igen lattam csacseszeket 8) latod nekem mindig ennyire szerencsem van hogy azt a par percet is megfigyeltem...mindig ez van...en ilyen jo kis figyelo vgyok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty:

mi volt a dokinál?
lujzedli

Lujzi
az előbb írtam le :arrow: görgess feljebb :lol:

Bri
Hát ma voltunk a nőgyogyimnál,(még volt nála 2 v.v. eredményem, ami kell majd) aki odaadta a telószámot (szal beprotezsált, mert ismeri) és holnap kell felhívnom azt a dokkert, aki a lombeszt fogja csinálni... Éttted máár :?: :lol:

betty615

Bri: igen, emlékszem erre a TSH dologra... Csak kicsit szétcsúsztam a rengeteg infó miatt, ami rám özönlött a netről és elbizonytalanodtam. De ahogy írtam is, nem foglalkozom most semmivel, nem olvasgatok semmit a neten, egyszerűen hagyom a dolgokat történni úgy ahogy azok meg vannak írva nekem :wink:
PRoblémamentes költözést kívánok!

betty: drukk Neked is, aztán ha beszéltél a dokival akkor tudósíts minket, hogy mit mondott :)

milyen, Dia: merre vagytok?

Mindenkinek kellemes estét!
Vendég

Betty
Jovanna csak gyorsban annyit olvastam el amit a nevemhez irtal...masikban mar erdeklodtem :oops: Akkor ezek jo hirek most akkor ahoz szurkolunk,hogy holnap jo koranra kapj idopontot :wink:

Csibuc
Igazad is van hagyatkozz az orvosodra :!: O ismeri minden leleted o tudja a legjobban :!: Nodokihoz jarsz ugye?nem meddosegibe :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty:bocsi,nem figyeltem. Örülök.
lujzedli

Lujzi
Nalad mi a helyzet apacska teren...megnyugodott mar a kicsi lelked :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát apácska téren semmi változás,most éppen szerintem abban bízik,hogy talán az orvos nem mondja azt,hogy neki is el kell mennie vizsgálatra.
Nem tudom,hogy meg fogom-e tudni győzni. Bár ha pcos-em van,akkor most úgyis mindegy.

De most ez nem lényeg. Most neked jöjjön össze,ez a lényeg.
lujzedli

Csajok mindenkienk koszonom a jokivansagotak elfelejtettem irni :oops: Pedig pont en vgyok az aki kivan ha nem koszonnek meg valamit :oops: Sorry szal koszi csajok :!:

Lujzi
Az exre gondoltam 8) de azert jol jott egy ket doktori info is :lol: Hat igen vegulis addig minek neki de ha doktorba mondana neki szerinted nem menne?Vidd be magaddal a konzira es akkor ott a doki elott ugysem tud nemet mondani 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?