Új privát üzeneted érkezett!

Sajt, nagyon jó a vonalzód! :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek sikerült leszúrnom magam :D :P

Most nézem, hogy tegnap este laptetőm is volt, akkor már értem, hogy miért sikerült! :D :oops:
Vendég

Sziasztok!

Sztyopane:
Az IR em, hogy áll, azt nem tudom, de nagyon bízom benne, hogy jól :lol: Október 19-én kell visszamennem terheléses vv re, rá egy hétre az eredménnyel az endokrinológushoz. Szerintem nagyon sokat javulhattam ( köszönhetően a diéta eredményeként a - 14 kg nak :lol: ), de, hogy teljesen okés vagyok e, ez majd csak akkor fog kiderülni.

Zsu!
Nagggyyyyon ügyi vagy a szurival, csak így tovább. Hogy mi mikor kezdjük a lombikot, az az IR eredményemtől függ majd.
Azon gondolkodtam, hogy én szeretném megvárni, hogy 95-100 % osan meggyógyuljak, és csak akkor kezdeném újra, és ha ez nem októberben lesz, akkor várok januárig inkább , a tutira utazom!!!!

Sting!
Örülök, hogy eltűnt az a fránya ciszta, és ti is kezdhettetek, ez lesz a befutó meglásd!!!!

Sajti!
Neked meg jó inszemelést hétfőre, aztán nem án kacérkodni Misibá'val :wink: :lol:

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Bocsi én ritkábban tudok most jönni :oops: Hétfőn kezdtem új melóhelyen és nagyon húzós.

Figyelem! 24. napi vérvételre senki nem menjen! Én elmentem és közölték, hogy már nem csinálnak. Valószínű amit akkor néznének megnézik a 20. napon. Az eredményeket még elmondták volna aznap, de sajnos nem tudtam megvárni.

Mi egész héten telóztunk a bmc-be vagy foglalt volt vagy nem vették föl. Egyébként jövő héten megy a férjem az eredményekért (ha sikerül valamilyen módon bejelentkezni). Majd írok, milyen lett.

Mi sajna az új meló miatt halasztjuk az inszemet (2 hónap próbaidő alatt nem nagyon tudok hiányozni) úgyhogy valszeg csak december-januárban kerül majd rá sor.

Bocsi hogy nem név szerint de minden inszemezőnek lombikosnak (és spontán próbálkozónak) nagy drukk!
vayacon

Sziasztok!

Csak most jutottam géphez, tegnap nagyon későn értem haza.
Hát nem is tudom mit mondjak....megint nem jött össze a dolog :cry:

Oroszlán!
Sajnálom :cry: jó lenne azért ha magától mégiscsak felszívódna

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony Drága! Nem is tudom mit írhatnék, de gondolok rád és küldöm neked a ++++ hullámokat, hogy átvészeld ezeket a napokat.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Rony:nagyon sajnálom!nem is értem de komolyan! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsu:ügyes vagy!most már menni fog egyedül is! :lol: :lol:

vayacon:szia!ezen a teló számon próbálkozz múltkor nekem ezen pik pakk felvették:0614584633
vagy 4584640 vagy 4584580!remélem segítettem :lol: :lol:

heni77:okosan fogod fel!akkor kell nekivágni ha minden okés mert biztosra kell menni!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sajti:ez a babarózsa kis aranyos!nekünk pátyon van kint a kertben! :lol: :lol:
sting1982

sajt: A táppénz az már csak 60 %, de a tgyásnál nem számít bele az átlagbérbe.

zsu: Gratulálok, hogy sikerült leszúrnod magad. Harakiri :D

rony: Itt is sajnálom.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok!

Rony: nagyon sajnálom. Nem tudom mit írjak :cry: :cry: :cry:

oroszlán: remélem hamarosan felszívódik és nem kell ,hogy több szurit kapjál.

sajtocska: nagyon klassz az új vonalzód!!! Én is én is akarok!!!! :lol: :lol: :lol:

vayacon: nekem ezt a számot 458-4579, elsőre max másodikra mindig fölveszik.

Zsu: nagyon ügyes vagy a szurival!!!!!!

Heni: tök jó, hogy így bírod a diétát és az eredmény se semmi :lol: . És jól teszed, hogy csak akkor mentek ha minden tuti már!!!!!!!

Kép
sztyopane

Rony: nagyon sajnálom :cry: azt gindoltam,hogy most tutira sikerült :cry:

Heni: 14 kg minusz :?: az nem semmi :!: nagyon ügyes és kitartó vagy!!!szerintem is az a legjobb,hogy teljesen rendben leszel és akkor kezded újra :!:
kiss angyal

angyalka küldtem privit :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopáné:ment a válasz...
kiss angyal

sziasztok

Rony! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, pedig minden nagyon biztató volt. Nálad nézték már az ir-t? Nem akarok vészmadárkodni, de itt már sokunkról kiderült, hogy az a bajunk. Vigaszt nem nagyon tudok írni, úgyis minden közhelynek számítana. De azért veled érzünk, sajnos ismerjük már ezt az érzést. Puszi, vigyázz magadra!
szöszi1977

Rony, nagyon sajnálom! :( :(

Köszi mindenkinek a gratulációt a szurihoz, egyébként tényleg nem hittem el, hogy menni fog egyedül! :)
Vendég

Sziasztok:)
Nahát ismerős emberkék:D Zsu, Vayacon Micsoda véletlen:) az endostopról:D:D

Ne haragudjatok lányok, hogy csak igy bepofátlankodok ide.
Én Forgácsos vagyok, de viszont a neten találtam egy gyönyörűűűű videót, ami úgy érzem, hogy Nektek szól.
Én nem ide járok, de ez a videó nekem is erőt ad:P :P :P

2 része van:)Hangot rá csajok:P
http://www.youtube.com/watch?v=COqzsB_sZT0

http://www.youtube.com/watch?v=OOB_ZSW1 ... re=related
beus84

Sziasztok

Beus, én nem az a Zsu vagyok szerintem, akire gondolsz, mert én eddig csak ide írogattam, bár én is endós vagyok. És tényleg nagyon szép videót találtál, el is érzékenyültem rendesen :) :oops: Köszi szépen, hogy felraktad ide ezt a két kisfilmet!
Te hol tartasz? inszem, lombik?
Vendég

sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt telik a hétvégéje!!!

beus: aranyos nagyon a videó, köszi szépen :D

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Zsu:
Te egy HŐS vagy!!! Gratulálok a szurka-piszkához! :D
Éljen a laptetőd! :wink:

Heni:
Szerintem ennyi fogyással rendeződik az IR-ed, milyen jó lenne, ha már nem kéne gyógyszer se! Köszi a drukkot hétfőre (remélem tisztán csajos buli lesz :lol: ), már nagyon várom!

Vayacon:
Aztán ne tűnj el nagyon, a két hónap hamar elmegy, addig gyűjtsd az erőd, aztán uccu neki lombik! :)

Rony:
Úgy sajnálom... Kép
Fel a fejjel, menni kell tovább és előre nézni! Persze tele van ezzel a padlás, tudom - sajnos nem ismeretlen számomra sem ez a szitu, mélyen átérzem a helyzetet...
De egyszer úgyis sikerül és akkor mi mutatunk fityiszt a sorsnak!!!

Te Sztyopika! Nekünk nagyon egy húron pendül az agyunk! :)
Amíg vonalzónézőbe voltam, én is azt választottam ki majdnem amit most te tettél fel. Csak azért nem maradtam meg ennél, mert túl vastag :lol: és nem akartam, hogy az eredetinél szélesebb legyen az új vonalzóm. Na akkor átmentem a ticker-re, ott aztán kóbászbó van a kerítés!!! Van minden! :D

Beus:
Az elsőt már láttam régen, a másodikat csak most, de így is erős érzelmeket váltott ki (adjatok egy zsebkendőt, mert valami folyik a szememből!!!) belőlem... Kösszike! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok! A babásba tettem fel képeket. 3 kislány.

Kép
tigriske1978

Képzeljétek! Voltunk tegnap bobozni, még sohasem ültem olyanban... Hozzá kell tennem, hogy nem is akartam, mert elég betoji típus vagyok ilyen térem. A Zurammal együtt mentem a járgányba (jó látvány lehettünk :lol: ), ő írányított természetesen. Az első körnél hisztérikusan ordibáltam, ezen mondatok hagyták el a számat: "álljunk meg", "ki akarok szállni", illetve "haza akarok menni" . A Zuram meg nem mert hangosan röhögni rajtam, de éreztem, hogy azt csinálta, mert remegett a hasa.
A második körnél már nagyobb mellénnyel viseltettem eme sportág iránt, csak egy mami volt előttünk, aki nagyon lassan ment - így mi nem tudtunk haladni, folyton fékezni kellett. Na ekkor azért féltem, hogy nehogy nekimenjünk.
Aztán jött a csodás 3. menet!!! Fúúú, nagyon vagány csaj lettem ám! :lol: 8) Szóval klassz volt, de egyedül biztos nem fogom sosem kipróbálni. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Tigriske:
Röpülük és megnézem!!! 3 lányzó, tényleg??? Hát ez mekkora! Nagyon gratulálok! :D

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

tigriske: Gratula!!!! Gyönyörűek a csajok :D Apa felkötheti a gatyáját, ugrálhat majd a csajok között :D

sajtocska: valószínű az alma teszi ezt a húrozást!!! Kb én is így vagyok a bobbal mint te, a nénire meg dudálj rá legközelebb :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Tigriske, gratula a 3 kislányhoz! :)

Sajt, a bobozással kapcsolatban ugyanazt éreztem mint te. :D És engem is kiröhögött a kedves uram! Melyik bobpályán voltatok?

A szurival kapcsolatban...ma reggel egyedül voltam, vagyis a kutyám társaságában, (egyedül azért nem voltam ám olyan bátor :) ) és mikor a tűt közelítettem a hasamhoz, a kutyám elkezdett morogni :D végül ki kellett őt zárnom, hogy be tudjam adni. Nagyon vicces volt! :D
Vendég

Sziasztok.
Zsu akkor lehet hogy össze keverlek valakivel:)
De akkor az endoba bele trafáltam:)

Vayacont tuti, hogy nem keverem, őt már régóta ismerem.

Én is elérzékenyültem a videótól, és ki is hullott a könnyem, mert mi is ugyanebbe a cipőbe járjuk,és teljesen, minden képét, csak mi vagyunk képesek átlátni,és átélni:)
Én lombikos leszek, még 3 hónapot kell várnom, mert a Forgácsba nagyon sokan vannak,és sorszám alapján kerülünk sorra.

Puszi mindenkinek:)
És hatalmas drukk!!
beus84

Beus, nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön! :) Akkor jó sokan vagytok ott, ha ilyen sokat kell várni.
Vendég

Zsu:
Jó a szuris sztori! Visegrádon voltunk, nagyon jó idő volt.

Beus:
Megy a drukk ezerrel, nekem az első inszemet csinálták ott.

Na, megyek, mert a Zuram a hátam mögött áll, majd átdöf a szemével - érzem, versenye lesz...
Jójcakkát! Gondoljatok rám holnap! Most meg sóhajtozik a férjem, mert azt hiszi, hogy befejezetem. :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,

Tigriske: 3 lány??? akkor Apa tényleg el lesz nyomva :D

Beus:köszi a videót :D

Lányok: lehetséges az,hogy nekem a decapeptyl injekciótól nem jön meg a menstruációm???szerdán kellett volna,hogy startoljon de se híre se hamva :roll: ez nem probléma a lombiknál???

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sajt, nagyon drukkolok holnapra!!! :) +++++++++
Vendég

Kiss angyal, én is a decapeptylt szurom, nekem majd szerdán kéne megjönnie és már most érzem, hogy fájdogál a hasam, épp erre akartam rákérdezni, hogy ettől hamarabb megjöhet?? Na most akkor jól nézünk ki....neked így nekem úgy, bár még nem jött meg.
Vendég

Zsu: arra a papírra amit kaptunk az van írva,hogy az előkészítő szakasz végén a menses megjövetele természetes folyamat...ezért nem értem...nekem pontosan szokott megjönni,bár az is igaz,hogy maradt egy ciszta amikor a 2.cn napon voltam uh.n,de arra még azt mondták,hogy lehet,hogy kiürül.. :?

Kép

kiss angyal

Sziasztok!
Nagyon jó a két videó. Ezt meg kellene mutatni minden "kezdőnek" a BMC-ben.
Vki kérdezte, hogy hányadikra sikerült: 5.re. Méh mindig olyan felfoghatatlan. Nagyon szoritok mindenkinek!!!!!!!!
Kép
emeske

Kiss angyal, hát akkor nem tudom, lehet meg kéne kérdezni a BMC-t, hogy ők mit mondanak erre.
Vendég

Zsu:mindegy,holnap úgyis kell mennem,csak arra gondoltam,hátha valakinek volt már ilyen...

Kép

kiss angyal

Sajt: holnapra mennek a drukkkkoookkkk!!!!!!!!!!!még az is lehet,hogy találkozunk :D

Kép

kiss angyal

Helloka!

Tigris:valami tünemények ezek a kis csajok!tiszta szívből örülök nektek :lol: :lol:

Beus:köszi a videót!ez kell nekünk egy kis erőre kapunk tőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emeske:én kérdeztem hányadik alkalom volt ez!
vigyázz magadra!

csajok:holnapra mennek a drukkok!már nem tudom ki megy :oops: :oops:
sting1982

sziasztok!

sajtocska: holnapra drukk halmot küldök DRUKK HALOM DRUKK:!: :!: :!: Ügyes legyél ám!!!!!!!!!!!! És gyere mesélni. Misibával meg csak óvatosan :wink: :lol:

angyalka: jó a vonalzód :D . Holnap jelezz, hogy mi volt. Drukk drukk

Emeske: mikor mész UH-ra? B.M.C.-be menned kell még?

Kép
sztyopane

Sziasztok lányok:)

Igazán szívesen a videót, mikor megláttam, egyől eszembe jutottatok:)

Nagyon sok szerencsét kívánok én is nektek, kitartás, és meglesz a gyümölcse:)
Egy csodálatos kis pocaklakó, aki az életetek végéig veletek marad, és ettől nagyobb kincs nincs a világon.

Ezer és ezer drukk mindenkinek, és sok baba ragacs:):):)

Sziasztok:)
beus84

Szöszi!

Igazad van, már én is ezen gondolkoztam, hogy megcsináltatom az IR-t. Tényleg, tudtok valami jó helyet, ahova érdemes menni? Az istenhegyiben megcsinálják? Mennyi egy ilyen vizsgálat? Kell hozzá beutaló?

Sajti!
Drukk mára :D

(Rodin)
rony77

Rony!
Én a BMC.-ben csináltattam. Rákérdeztem a dokinál, hogy nekem meg-e lehetne csinálni, és megírta a beutalót. Egyébként itt írták lányok, hogy a XI. kerületbe van a Mementis ott 9500 Ft, és a Mammutban pedig 5000. Puszi, vigyázz magadra

Sajt! Drukk a mai randihoz. Remélem összefutnak a picúrok odabent.
szöszi1977

Rony: azt gondoltam,hogy neked ezt már megcsinálták :roll: én terheléses cukrot és ir-t 5.000,- ft fizettem...XIV.kerület Thököly u 61..061-422-0-169...

Kép

kiss angyal

Angyalka!

Köszi, már be is jelentkeztem, nagyon kedvesek voltak a telefonba :D Utánajárok ennek, hátha ez a baj.
Egyébként a Decától előfordulhat, hogy nem jön meg, talán nekem sem volt meg szuri alatt úgy emléxem

Szöszi!
Kezdtetek már valamit az eredményeiddel? Miket kell most csinálnod? Diéta....stb?

(Rodin)
rony77

Rony: tényleg nagyon aranyosak :D a nővérke aki a vért veszi,az meg egy igazi tündér...örülök,hogy tudtam segíteni :D ..de,mára már megjött,és voltam is a BMC-be...baromi sokan voltak...én egy jókora cisztát növesztettem 35mm-re sikerült a kicsike :shock: csütörtökön kell megint menni,ha nem tünik el akkor csütörtökön le is fogják szívni a cisztát :D nagyon be vagyok sz@rva :(

Kép

kiss angyal

rony77, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült
pedig nagyon drukkoltam :(

oroszlán, remélem minden ok, és teljesen felszívódik és nem lesz semmi gond

Lányok köszi a vigasztalást, csak olyan kis pozitív voltam, hogy talán ebben a hónapban összejön a nagy álom és sikerül, de az élet ismét közbeszólt, nem baj lesz ez még jobb is, és jövőre már mindenki babázni fog, az tuti :!: :!: :!: :!:
Ma voltam is bent és megkaptam a férjemnek a gyógyszert és 13-án ismét vizsgálat. Annak már tuti jónak kell lenni :!: :!: :!:
woody

Lányok, valaki írta már,hogy leszívták a cisztáját...nem tudom sajna ki volt az :( ...azt szeretném megtudni,hogy az fájdalmas e és,hogy mennyi ideig tart ez a beavatkozás??(ezt nekem nem altatásban fogja csinálni a d.nő)

Kép

kiss angyal

sztyopane:
Múlt hét csüt. voltam a BMC-ben utoljára, akkor kkészült az az UH amit feltettem. Szerdán védőnőhöz megyek,Okt.2-án dokihoz, de már nem oda, "elbocsátottak", kaptam kilépős papirokat és sok sikert kívántak. Nem tudom most lesz-e UH, de örülnék neki.
Kép
emeske

Sziasztok!

Ma reggel korán már a kórházba voltunk, du. kerültem sorra. Egy szobában és összesen két ágy. Drágám spermaeredménye a megszokottól jóval kevesebb lett, de a megtermékenyüléshez ugyebár 1 db is elég, mozgékonyságban azonban nagyon jó. Fellövés után le sem tudtam feküdni, mert mindkét ágy foglalt volt, a zárómat fél 3-kor adták ki. Sajnos a Zuram csak ebédidőben tudott volna hazavinni, de akkor még sorra sem kerültem a műtőben... Taxival akartam hazajönni, de délután már nem voltak a kórház bejáratánál ócsós taxisok, ezért berágtam és hazajöttem BKV-val.
Hulla fáradt voltam, nemrég ébredtem, mert egy kicsit bealudtam itthon. Mától tp-en és kímélő üzemmódban létezem, megint jönnek az undi hüvelygolyók naponta 3-szor.
Nagyon el voltam kenődve egész nap és elkeseredtem a fenti állapotok miatt - még most sincs túl jó kedvem...
Ha mindezek ellenére most sikerül, az tényleg maga lenne a csoda!

Pá Drágáim!
sajt@

Kis Angyal:
Lehet, hogy láttál? :roll: Farmerba és egy kék-fehér dupla felsőben voltam+még reggel az öltönyös Urammal.
Szép ciszta, de muszáj azt leszívni? Gyogyót nem lehet rá kérni, vagy már eleget szedsz és azért nem adnak? Szerintem nem fáj a leszívás, ahogy én elképzeltem (no, ez aztán a reális válasz!!! :lol: ), talán inkább kellemetlen...
A ciszta monnyon le!!! (((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

Lányok nagyon köszi a drukkokat, oltári szükségem van rá! Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

sajtocska: sikerülni fog!!!!!!!!!!! Mi kezdjük az újhullámot :lol: :lol: :lol:

angyalka: csütörtökre nyugi, nem lesz semmi gond, ez csak egy kis bukkanó de nem akadály :lol: :wink:

emeske: tök jó érzés lehetett úgy kilépni a Bmc ajtaján, hogy tudod már csak akkor kell menned, ha tesót akartok :D

Kép
sztyopane

Sajt!
Hasonlóak voltak a mi inszemünk körülményei is. Hidd el nekem, hogy nem számít, hogy mit csinálsz aznap. Nekem sem volt ágy, sokat vártunk a záróra és utána nem tudtam itthon lefeküdni és láthatod, 3 baba megtapadt. Szóval ne legyél elkenődve, hiszen nem ezen múlik. Tényleg tapasztalatból mondom.

Szóval fel a fejjel én nagyon szorítok.

Kép
tigriske1978

És dobom neked a laptetűmet is!!!!!

Kép
tigriske1978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?