Sziasztok Lányok!
Köszi a szorítást! Én már nem tudom, mire gondoljak... Csak vki mondja meg végre, hogy mi a fene van velem.
Azt én is megfigyeltem, hogy vannak időszakok, amikor az a bogyó és az a taktika sem hat, ami máskor igen! Most pl. a legújabb: már a második doboz Femibiont szedtem be (nőgyógyi tanácsa - hajrá bébi
) és mióta szedem, nincs hasmenésem! Egyik nap, elfelejtettem bevenni és ebéd után voltak gondok, annak ellenére, hogy a kajától elvileg nem lett volna szabad bajomnak lennie...
Szóval passz!
Komolyan Lányok, én nem is értem, hogy miért/mitől szenvedünk itt mindahányan?!... És a legrosszabb, hogy nincs 100%-os gyógymód! Állandóan változnak a tünetek, az ember állapota sokszor ok nélkül rosszabbodik...
Ami a konkrét tüneteket illeti, nekem nem köthető napszakhoz. Evés után szokott gond lenni kb. egy 30 perccel. Ja, és IBS-t alátámasztva: utazás előtt és stresszhelyzetben. Hirtelen begörcsölök, felpuffadok, mint egy 4 hónapos terhes nő és nem viccelek, de 5 másdopercen belül ki kell mennem, különben gond van! (nyáron egyszer ez mindösszesen 1,5m-t jelentett a szoba és fürdőszoba ajtó között és sajnos nem értem el...) Általában 2X-3X megismétlem még annak ellenére, hogy veszek be Immodiumot és utána elmúlik. Lassan megszűnik a puffadás is.
Lehet, hogy hülye lesz a következő kérdésem, de nem gondoltatok még az őssejt terápia jótékony hatására? Persze, ez a jövő zenéje még nekünk... De hétfőn este volt az első adása Jakupcsek Gabriella új műsorának és pont az őssejtről szólt. Természetesen elméláztem rajta ezek után...
Egyébként meg csak + an gondolkodjatok a bébivel kapcsolatban is!!!!!
:):):):) De tényleg! Önszuggesszió! Mondhatjátok, hogy bolond vagyok
, de reggelente, mikor jövök dolgozni és sétálok át a Margit-hídon, szoktam játszani a gondolataimmal és beszélgetni a még nem létező gyerekemmel. Na semmi komoly, csak azt szoktam elmondani neki, hogy már nagyon várjuk őt és jöhet, ha jönni akar! Ezt egyébként nagyon igaznak gondolom, hogy akkor fog jönni, amikor ő akar...
Kitartás Lányok!!!! Kölcsönösen szorítunk egymásnak, hogy mielőbb kopogtasson a gólya és mindenkinek makk egészséges bébije legyen!!!!
Az egy jó hír, hogy a crohn-os/colitis-es bogyók nem ártanak. Remélem, a stimuláció is hatásos lesz
! Colitis meg endometriózis ide vagy oda, SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!
Na jó, abbahagyom, mert lassan túlcsöpögök mindenen...